Chestiunea zilei..

te pomenesti ca siteul da ceasu' singur inainte,si atunci?

totusica de ce nu a imbatranit,ha? ea este mai mare ca mine cu an an...si acu' o vaz mai mica...

totusico.a fost si ziua ta! tu de ce n-ai trecut la 47?pardon,tu la 48..rad tare...:))

ehe,he,he...hai ca m-am distrat....

ah! sa termin treaba...abia astept sa ma bag in zambil nitel, sa-l contrazic...

nu de alta..dar am un simt al umorului deosebit,he,he...

pupici fetele...
iasomia
Postat pe 14 Martie 2009 11:13
Pai Floricico , o fii fost ziua ta si nu te-ai prins ?? Astia de la Garbo uneori is mai perspicaci decat noi , ce sa-i faci ?

Spune-ne, sa pregatim florile .
blanca
Postat pe 14 Martie 2009 16:44
iasomico... ...te facura astia?
hai...lasa ca...sufletu`...e tanar!!
uite asa...intinerim ...uneori!!
ovidiu42
Postat pe 14 Martie 2009 18:45
eu am pile la SC. daca rog pe cine trebuie, hai ca-ti arat ca apar de 28 de ani

chiar. te rog frumos, SCule, fa-ma de 18 ani cum eram odata, pe cand eram fata
si_totusi
Postat pe 14 Martie 2009 19:17

oare de ce toata lumea...vrea ca la...18-20 ani?
ca...e tare greu sa-mi amintesc cum era atunci!!!

batranetea deh!!!...memoria.....
ovidiu42
Postat pe 14 Martie 2009 19:19
m-am facut de 28 de ani. poate indrazneste cineva sa-mi zica " mamaie"
si_totusi
Postat pe 14 Martie 2009 19:28
De la: si_totusi, la data 2009-03-14 19:28:32m-am facut de 28 de ani. poate indrazneste cineva sa-mi zica " mamaie"

puteai si tu sa te faci...asa...la pubertate macar!!!
ca ...cine stie ce surprize aveai!!
apropo`s...vine caldura...iesim cu nepotzeii?
ovidiu42
Postat pe 14 Martie 2009 20:14
Bunica, merge?In definitiv nu ai vrea sa fii bunica mea?
Ioana007
Postat pe 14 Martie 2009 20:17
ce rele lume !!!

nu-mi ziceti de nepotei. mai vreau sa copilaresc. totusi, cica nu-i pe vruta mea.
si_totusi
Postat pe 14 Martie 2009 23:19
hai mai tusica ca...n-o zisei cu rautate...
da...se vede dreaq...si la mine...ca nu mai poci sa sar la shotron!!
ovidiu42
Postat pe 14 Martie 2009 23:28
chestiunea zilei

ati vazut statistica americanilor?

cica astia de o asculta pe beyonce sunt cam tampitei,ehe,he,he...ce bine m-am simtit cand a venit pustiul meu la mine (in timp ce ascultam coldplay )..si mi-a spus:

"mamoanta mea speciala"..

dap..ma laud..astazi am o zi aglomerata tare,ia uite..simt cum ma "umplu" de bine..ca tot nu are unu' loc p-acilea de "interioarele" mele..ehe,he,he...

http://www.youtube.com/watch?v=qI8I6qcxWyU

iasomia
Postat pe 15 Martie 2009 07:56
dragii mei,
cu 47 ala..m-am distrat ..pt ca eu nu mi-am modificat varsta,chiar m-am amuzat! nici nu stiu de unde se modifica..si sincer..mi-e indiferent..

oito,

a fost ziua mea...

iti multumesc pt gandul frumos...

ovi,

conteaza varsta din sufletel..

totusico,

esti tare...dar 28 e cam putin..
iasomia
Postat pe 15 Martie 2009 08:02
De la: iasomia, la data 2009-03-15 08:02:52dragii mei,
cu 47 ala..m-am distrat ..pt ca eu nu mi-am modificat varsta,chiar m-am amuzat! nici nu stiu de unde se modifica..si sincer..mi-e indiferent..

oito,

a fost ziua mea...

iti multumesc pt gandul frumos...

ovi,

conteaza varsta din sufletel..

totusico,

esti tare...dar 28 e cam putin..

iasomica...sufletul meu e plin de...18-20...ani!!
asa simt...
poate e ceva de ras...dar...chiar asa simt!
si...inteleg ca...poate mai sant persoane care simt la fel!!
deci...hai sa mergem mai departe...si...sa nu punem in balantza ...varsta biologica!!
ovidiu42
Postat pe 15 Martie 2009 16:29
1 din moment ce u.e. ne conditioneaza finantarea si spun ca trebuie sa facem un acord cu fmi ca sa ne primim fondurile..care mai e baiu' nene?

de ce se mai discuta atat?

2 am vazut si la "parte de carte" prezentata cartea"santaj sentimental"..pana la urma nicio noutate cu manipularea aia..omu' inca de cand este in faza de "sugar" manipuleaza.

este luat in brate cand face pipi si este schimbat?
oooo! pai se pune pe un pisalau ...non-stop,non-stop..

iasomia
Postat pe 16 Martie 2009 08:44
copilasi,

vad ca ati lansat o moda...profilul vostru nu mai poate fi accesat decat daca esti on,eu nu bifez optiunea respectiva,las "sa ma citeasca" tot poporu'...
iasomia
Postat pe 16 Martie 2009 08:48
mai iaso,asa zic americanii astia??
oi fi eu tampitzica, dar chiar imi place Beyonce!! si ce? ascult ce vreau si nu ma consider nicicum din aceasta cauza!
cei care asculta manele cum sunt? si sunt multi, foarte multi, multi nu recunosc...
zambila
Postat pe 16 Martie 2009 09:09
guritza,

nu sunt eu de vina...ce sa fac? au publicat astia ceva de genu' asta..dar cine spune ca au dreptate?

ma rasfatam si eu..da' era negru pe alb sa stii...
iasomia
Postat pe 16 Martie 2009 09:15
aveam si eu o chestiune azi: relatia cu parintii...
voi cum va intelegeti cu parintii?? cat de apropiati sunteti? cat de bine va cunosc?
cat de mult va ajuta? sau considerati ca parintii nu tebuie sa-si ajute copiii?!
nu vi se pare ca, desi sustin ca au experienta, constatati ca nu pot rezolva niste probleme banale, ca nu se pot organiza!?
zambila
Postat pe 16 Martie 2009 09:16
iaso, poate sa fie si negru pe alb, imi place mie, cui nu-i place sa nu asculte....desi, daca ne luam dupa astia, cred ca majoritatea americanilor sunt cam tampitzei...ceea ce nu e foarte departe de adevar!
zambila
Postat pe 16 Martie 2009 09:18
mda..

tocmai m-a sunat primul barbat al lu' sora-mea..urmeaza sa-i taie astia degetu' la picior,omu' este diabetic...ehhh..este un fost fotbalist(mare) de la noi..

cand eu va spun ca trebuie sa ne bucuram de viata (atat timp cat suntem intregi) ca la balamuc!

o sa ma duc la spital sa-l vad..are nevoie de mine..Doamneee! si cand vad halatele albe fac bube pe mine!
iasomia
Postat pe 16 Martie 2009 09:20
asa este, cat suntem sanatosi nu realizam cat de bine ne este, ne dorim tot felul de minuni si ne credem nefericiti, iar cand ne inbolnavim, am da orice sa ne simtim bine....ce sa facem, astia-s oamenii!
si matusa prietenului meu e diabetica, nu stiu ce tip, dar nu trrebe sa-si faca insulina, dar are regim alimentar...si fumeaza si mananca de rupe, nu se poate abtine, si doar a fost asistenta la viata ei, deci stie despre ce e vorba!
zambila
Postat pe 16 Martie 2009 09:25
relatia cu parintii..

ehhh..eu sunt orfelina de aproape 30 de ani,asta m-a facut sa am multa intelegere pt cei batrani...

dar adevarul este undeva la mijloc ca intodeauna,da! unii sunt egoisti,sufocanti,avari,senili...din pacate voi..copiii.. realizati abia la moartea lor ca de fapt (de multe ori)dracul nu era chiar atat de negru...

Adrian Paunescu - Repetabila Povara
Cine are parinti, pe pam�nt nu �n g�nd
Mai aude si-n somn ochii lumii pl�ng�nd
Ca am fost, ca n-am fost, ori ca suntem cuminti,
Astazi �mbatr�nind ne e dor de parinti.

Ce parinti? Niste oameni ce nu mai au loc
De at�tia copii si de-at�t nenoroc
Niste cruci, �nca vii, respir�nd tot mai greu,
Sunt parintii acestia ce ofteaza mereu.

Ce parinti? Niste oameni, acolo si ei,
Care stiu dureros ce e suta de lei.
De sunt tineri sau nu, dupa actele lor,
Nu conteaza deloc, ei albira de dor
Sa le fie copilul c-o treapta mai domn,
C�ta munca �n plus, si ce chin, c�t nesomn!

Chiar acuma, c�nd scriu, ca si c�nd as urla,
Eu �i stiu si �i simt, patimind undeva.
Ne-amintim, si de ei, dupa lungi saptam�ni
Fii batr�ni ce suntem, cu parintii batr�ni
Daca lemne si-au luat, daca oasele-i dor,
Daca nu au murit tristi �n casele lor...
�ntre ei si copii e-o prasila de c�ini,
Si e umbra de plumb a preazilnicei p�ini.

iasomia
Postat pe 16 Martie 2009 09:26
zambila,

tu esti un copil bun,un copil special...eu te inteleg perfect..

dar nu uita...cateodata ne simtim neampliniti din cu totul si cu totul alt motiv...
iasomia
Postat pe 16 Martie 2009 09:32
nu stiu ce sa zic, n-am zis eu ca sunt doar rai, dar de multe ori inconstienti, egoisti si neatenti...dar cu foarte multe pretentii!!
si am vazut de tot felul, unii se poarta cu ai lor copii prea frumos, desi nu merita, ii rasfata prea mult, nu-i educa in sensul sa fie responsabili, si nu e bine....si sunt parinti care sunt nemultumiti orice ai face....si iti dau tot felul de exemple penibile, cum altii faca asa si pe dincolo...desi ei pana la varsta asta n-au reusit sa faca nici cat tine...
ar fi prea multe de zis, imi respect parintii, dar nu sunt de acord cu ei, iar uneori ma simt folosita, am impresia ca sunt luata de fraiera, daor pt ca ma port frumos, le inghit toate fazele si nu ii jignesc!
faptul ca un om este mai batran sau ca este parinte nu ma face sa-l apreciez mai mult...poate sunt eu de vina, cine stie...
zambila
Postat pe 16 Martie 2009 09:37
poate ca da, sau poate nu reusim sa ne simtim impliniti, desi ar trebui, tocmai din cauza asta!
este destul de greu sa ai incredere in tine cand mama ta iti spune intr-una ca nu esti in stare, ca oricum o sa dai gres...desi poate ca rareori ai gresit!
zambila
Postat pe 16 Martie 2009 09:40
nope,

dar sa nu uiti un lucru..parintii nu-i alegem,nu avem cum..

in schimb parteneru' da....in foarte multe cazuri relatia copil-parinte se strica din cauza celui de langa tine,esti manipulata..cum ar zice cineva...
iasomia
Postat pe 16 Martie 2009 09:41
zambila,

baga aici!!!

spune ce te doare..pe mine netu' m-a ajutat f mult in privinta asta si ma ajuta inca...
iasomia
Postat pe 16 Martie 2009 09:43
poate ca in unele cazuri, da!
nu si in cazul meu, ei sunt asa dintotdeauna, ei nu se inteleg intre ei in primul rand, mama si-a varsat nervii si frustrarile pe mine si pe sora mea, dar n-a facut niciodata nimic sa isi schimbe situatia...
din punctul meu de vedere nu au fost probleme asa de grave, tata nu e violent, nu bea, nu jigneste gratuit, dar parca ea o cere insistent, da vina pe toti pt ca ea nu a reusit sa faca tot ce si-a dorit!
si pana la urma, nu a avut o viata grea sau urata, ci doar asa cum si-a construit-o, asadar ar trebui sa fie responsabila pt asta!
in ceea ce priveste relatia mea, e problema mea, daca e buna sau nu, iar manipulata poate ca sunt, dar de ai mei, nu de el!
si pana la urma, nici daca ar fi fost printul Charles n-ar si fost suficient!
zambila
Postat pe 16 Martie 2009 09:49
pisicuta,

muta-te...taie cordonul ombilical...

ii bagati prea mult in seama.

sa-ti spui: bun! e nefericita!o las in plata Domnului! am viata mea si vreau sa ma bucur de ea!

punct!
iasomia
Postat pe 16 Martie 2009 09:53
ai dreptate, nu ne alegem parintii, in schimb ei pot sa-si educe si sa-si modeleze copiii!
nu e corect, adica eu ar trebui sa ma port frumos indiferent ce ar face ei? de ce? doar pt ca au facut copii? nu e suficient!
zambila
Postat pe 16 Martie 2009 09:56

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
plan de cont : soc.com. de asigurari 1 De la: garbo158824 28 Decembrie 2010 23:16
Votati albastreaua 7 De la: ameno 21 August 2010 11:18
Fall in love 19 De la: tutankhamon 10 Noiembrie 2009 00:29
A-s dori sa-mi gasesc jumatatea?? 62 De la: garbo_425429 23 Februarie 2016 19:27
neitegrare in colectiv 27 De la: Ioana007 25 Septembrie 2009 17:18
Setari Cookie-uri