...mancarea ce nu se mananca, o pun in pungi de congelator, n-o arunc direct in punga de gunoi, ca am vazut oameni care cauta o bucatica de ceva prin gunoi... ...inainte de revolutia lu peste nu a murit nimeni de foame, acum...exista multa lume necajita care nu are ce pune pe masa si nu face mofturi nici la o coaja de cartof...trecem, indiferenti, pe langa ei si-i blamam ca stau la "intins mana"... ...fiica-mea nu si-a gasit de lucru, stie spaniola, avem ceva neamuri plecate mai demult prin strainataturi...i-am dat 200 E si 1000 lei si a plecat ...dar cati termina o scoala (liceu, profesionala, facultate, masterat) si nu au nici un loc de munca si nici un ajutor? cu ce va inchipuiti ca traiesc? |
||
daria_ Postat pe 26 Decembrie 2010 20:09 |
||
---|---|---|
Eu cred ca nu a fost Revolutia lui peste, si mi se pare o mare porarie sa arunci cu rahat in sacrificiul tinerilor ucisi atunci, care chiar credeau ca lupta pentru ceva. Iar libertatea cuvantului este una din libertatile care s-au obtinut atunci. |
||
anakin Postat pe 27 Decembrie 2010 09:17 |
||
Uitai sa spun asta.. vazui Tron 2 - The Legacy. Film pe care il recomand, de vazut ca fun sau pana la final pentru cei care ii duce suficient capul ca sa il inteleaga si care, ca addendum, au vazut sau mai tin minte prima parte - aia din 1982. Pot spune ca este unul din cele mai bune filme science-fiction pe care le-am vazut de la Matrix incoace - evident, mult mai complex in efecte speciale. |
||
|
||
anakin Postat pe 27 Decembrie 2010 17:47 |
||
Iaso....unde disparusi, mami?....mi-e dor de tine... ne-ai lasat de izbeliste....ai uitat de noi?... eu inteleg....petrecere...petrecere...da' pana cand?.stiu ca.....ai avut un Craciun fericit, alaturi de cei dragi...La multi ani, sanatosi si fericiti! http://www.youtube.com/watch?v=yKsNCRlLNYo.... |
||
nuti_vio Postat pe 28 Decembrie 2010 12:47 |
||
am intrat sa va urez si eu Un an nou fericit!!! |
||
zambila Postat pe 31 Decembrie 2010 10:10 |
||
La Multi Ani ! | ||
anakin Postat pe 3 Ianuarie 2011 00:47 |
||
cestiune: Happy New Year!! |
||
fleurdelis Postat pe 4 Ianuarie 2011 01:24 |
||
La multi ani...un an mai bun....si sanatate..... | ||
lala_cri Postat pe 4 Ianuarie 2011 09:13 |
||
fleur cred ca-i zice self esteem,mami... LMA anakin m-am uitat si eu nitel la filmu'recomandat de tine,bun pt cand ai chef de ras,dap.. LMA ufilica lasa ca te-ai rezolvat de-acu',unde pui ca nu-si lasa cetina prin casa. LMA zambilu' frumos,da...a invartit-o bestia aia pe biata fata pana a ametit,da' mi s-a parut fericita LMA,mami.. daria si eu dau mancarea,ca vorba ceea..de boschetari nu ducem lipsa.. LMA lilo se arunca ca la balamuc LMA nutisor multumesc frumos,scumpa LMA zambila LMA in rest ce sa va spun? la mine au fost sarbatori cu de toate pe masa,da' nu am mai facut risipa,incepand cu nr sarmalelor.... care a scazut la jumatate,de la 140 la 70,bla,bla..da' e pe bune. am facut eforturi mari ca sa ma dea pe spate spiritu',m-am mobilizat in ultimul ceas.. un an cu bucurii in fiecare zi va doresc. nu mai zic nimic aciulea, ca azi e eclipsa si poate mi-o ia gura..ehe,he,he... in schimb ,am vazut ceva interesant pe un alt topic,ia sa bag o manutza timida... lalo LMA bagati si alteceva,impresii..chestii..chestiuni... |
||
iasomia Postat pe 4 Ianuarie 2011 09:25 |
||
de eclipsa voiam sa scriu dar Iasomia draga ai fost mai rapida nu am intrat de mult...deh....viata asta e complicata rau de tot... in rest de revelion am chefuit cu prieteniii domnisoara mea nu a vrut sa mai faca revul cu mine...a zis 'mama pana aici...eu am prietenii mei asa ca nu ma mai sufoca'... si io m-am resemnat si gata....de mancat am mancat enorm...dar voi trece la cura curand...acum nimic nu mai mere doar asa o piftie...si atat |
||
lala_cri Postat pe 4 Ianuarie 2011 09:34 |
||
lalo, in mine a dat o zgarcenie si o cumpatare ceva de groaza,bani au fost,multumesc Lui! dar cand vezi in ce situatii sunt unii ,parca zici ca pui de-o blasfemie cand iti bati joc... cura? am inceput-o de ieri, de cand am terminat torturile... un an bun,lalutz... |
||
iasomia Postat pe 4 Ianuarie 2011 09:41 |
||
si tie Iaso doar fericire si bucurii | ||
lala_cri Postat pe 4 Ianuarie 2011 09:46 |
||
Inima mea a fost trista la sarbatorile astea...fratele meu e f.bolnav....dar am incercat de dragul celor din familie sa fac sarbatorile sa fie frumoase....am facut un brat f.frumos cu lumanarele de la mama lui din munti...mancare traditionala pe care o ador....au venit colindatori ( la fiiimea mai mult...deh tineretele) si am avut si eu musafiri rude....si a fost frumos....viata asta e atat de dura si grea incat nu trbe sa lasam nici un moment fericit sa ne scape | ||
lala_cri Postat pe 4 Ianuarie 2011 09:52 |
||
La multi ani, iasomico! si bine ai revenit! iti doresc un an bun si sa ai parte de ce-ti doresti si ai nevoie! | ||
esme Postat pe 4 Ianuarie 2011 09:56 |
||
lalo, asta e viatza,putere multa sa ai... dura,grea..daca tot ne-am nascut, sa incercam sa fim multumiti,atat cat se poate... esmeralda multumesc la fel,si multumesc pt primire. mai am eu ceva treburi neplacute de rezolvat,da' apar ...nu scapati voi de mine ... |
||
iasomia Postat pe 4 Ianuarie 2011 20:51 |
||
La multi ani, floricica ! Mi-ai lipsit |
||
bluelight Postat pe 4 Ianuarie 2011 22:05 |
||
La multi ani si bani iaso! vreau si eu la cura........de luni! |
||
ufishor Postat pe 4 Ianuarie 2011 22:11 |
||
cestiune grava iasomicoo.... da' e de rau! au disparutara sibienii aceia de la 34! dar toti! si m'au lasat cu gandul la bunatatile alea.....off off |
||
fleurdelis Postat pe 4 Ianuarie 2011 22:34 |
||
Fleur ....... la multi ani...... las ca-ti trimit eu si carnati si toba .....caltabos , .......ce mai vrei ? |
||
jeanette40 Postat pe 4 Ianuarie 2011 22:44 |
||
sorici |
||
fleurdelis Postat pe 5 Ianuarie 2011 03:39 |
||
blue.. Multumesc... la fel... uff de sapt. viitoare? ai vreun ion,hai? fleur vezi in piatza,la branzeturi...sau tot in piatza vis a vis de paine... sa bag o cestie rapida: steaua nu mai vrea sa joace pe stadionu' steaua,dinamo idem,hop! si rapidu...toti vor pe national,care cica va fi gata in primavara,hai ca ma apuca rasu'... pai asta era farmecu', nene...se ducea suporteru' pe stadionu'"lui",avea trairi,dracii d-alea de apartenentza,chestii grele... am o zi atat de complicataaaaa,vorba lu' una de eram eu candva in spital cu ea,a pus-o dr sa manance putin,era grasunica tare...si dupa o zi,o intreaba dr: -hei!buna dimineatza! cum va simtiti? -imi tremura bucile de foame domnule dr.! va dati seama ca am fost pe jos de ras,nu de alta, da' ditamai doctoroiu care ii umblase in maruntaie adanc,s-a rusinat... lumea e frumoasa,bre..tre' doar s- o privesti cu sufletu' deschis... |
||
iasomia Postat pe 5 Ianuarie 2011 10:17 |
||
N-am mai intrat de ceva timp asa ca am sa va urez acum un an nou fericit, mai bogat, plin de impliniri de tot felu asa cum va doriti voi si nu in ultimul rand multa multa sanatate. | ||
persidadamian Postat pe 5 Ianuarie 2011 10:27 |
||
la cap,da... ai vazut ca clabuci facea vadimu'... multumim la fel,persi... |
||
iasomia Postat pe 5 Ianuarie 2011 19:36 |
||
ok.. sunt eu, vecinul de la cinci... si fiindca nu mai tin minte unde s-a postat (asta pana ma mai obisnuiesc cu semnificatia titlurilor topicurilor...) o dorintza cu colinde de Craciun mai neobisnuite, scriu aici ! vazand ca inca va mai lamultianiti... am zis ca pic bine !!! chiar daca nu e chiar chestiunea zilei. dar, daca imi spune cineva unde s-a postat subiectul cu colindele, cantecele, de Craciun... imi iau traista si ma duc acolo ! http://www.youtube.com/watch?v=Mr7ooeW2Egk http://www.youtube.com/watch?v=iVwpgqp44Dc restul le gasiti alaturi.... ! |
||
barboneli Postat pe 6 Ianuarie 2011 08:35 |
||
barbone de ce iti pui atatea intrebari,maicutza?nu deranjezi deloc. sunt binevenite. LMA... |
||
iasomia Postat pe 6 Ianuarie 2011 09:05 |
||
De la: iasomia, la data 2011-01-06 09:05:07barbone aaa... nu ! n-am pus nici o intrebare, doar ca nu prea stiu regulile pe aici ! una o stiu. nu am voie sa cer mana cuiva... !!! adica usa de la matrimonie, e inchisa !!! ok, ok... stai linistite... sau macar la rand... pana saptamana viitoare, nu intentionez nimic ! am mai aflat ca, tu si cu mine, suntem cam de-un leat ! plus minus, un an doi... ! si am un gard viu de 12m lungime, cu iasomie... !!! si mor dupa barbatutu... !!! |
||
barboneli Postat pe 6 Ianuarie 2011 12:44 |
||
Neata fetele! Cestiunea zilei: mi-am cumparat o pereche de sandale! ! |
||
ufishor Postat pe 6 Ianuarie 2011 13:51 |
||
acu vine vara ...si n-aveai , saraca ........ | ||
jeanette40 Postat pe 6 Ianuarie 2011 13:54 |
||
De la: ufishor, la data 2011-01-06 13:51:11Neata fetele!ioteeee maaaa ca se mai exista fete la cumparaturi .Eu am plecat sa platesc asigurarea si m-am intors cu o gentutaa nou nouta |
||
floare_cu_colti Postat pe 6 Ianuarie 2011 13:55 |
||
dap ...plus ca tre` sa le mai si dosesc pe la birou...ca am bodoganit tot decembrie cu e-co-no-mi-a si reducerile de cheltuieli din domiciliu conjugal | ||
ufishor Postat pe 6 Ianuarie 2011 13:56 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Cum sa explici cuiva ca greseste,pana INTELEGE SI APLICA??? | 6 | De la: blue_dream 13 Aprilie 2010 11:52 |
Eu mi-am rezolvat problemele aflati si voi daca sunteti interesati... | 53 | De la: pushika 15 Septembrie 2014 21:32 |
va intreb daca voi cu viata sexuala o duceti bine | 83 | De la: bluelight 23 Octombrie 2009 19:49 |
|
||
cand o sa il uit ? | 33 | De la: minna 15 Februarie 2010 15:21 |
De ce ne plac "baietii rai"? | 18 | De la: garbo_1155 7 Februarie 2014 16:26 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice