Chestiunea zilei..

janetut vineee varaaaa pisic di undii luasi sandalele?
floare_cu_colti
Postat pe 6 Ianuarie 2011 13:56
ce spui tu... ??? inseamna ca la Iasi... a venit vara !!!
barboneli
Postat pe 6 Ianuarie 2011 13:58
De la: floare_cu_colti, la data 2011-01-06 13:56:18 janetut vineee varaaaa pisic di undii luasi sandalele?

nu te supara ca intreb.... da' nu mai intreb... ! deci floare cu colzti... si nu floare de coltz !!!
barboneli
Postat pe 6 Ianuarie 2011 14:03
floris....o nebunie fantezista in alb si negru, cu un toc ideal de 9, pt fanele il passo, nu ratati!

da barboneli, a venit vara , in sufletul meu,,,,si....bonus o stare de satisfactie (ma tine numai azi, dar asta e) de-aia :dai un ban dar stii ca nu-l mai ai!
ufishor
Postat pe 6 Ianuarie 2011 14:05
eu nu-mi mai cumpar... ..ca-mi trimise sore ca disperata numai de craciun vreo cinci perechi .......si imi spuse acum ca mi-a mai luat doua perechi ..........erau la reducere
jeanette40
Postat pe 6 Ianuarie 2011 14:06
pai da jeano, dar n-ai nicio satisfactie...sa iei la reduceri....ia de la noi, ca nici vorba de asa ceva...platim, incurajam comertul dom`le
cica 45% reducere....mda...care se aplica dupa ce se dubleaza pretul, se scade coef. de extra sezon, se evalueaza riscul de pierderi, se adauga marirea de salar si/sau taxe a vanzatoarelor....concluzie,,,,platim cam cu 5% mai mult! dar...o femeie e cu 50% mai sexy(asa se simte doar!) cand poarta pantofi noi, deci merita!
ufishor
Postat pe 6 Ianuarie 2011 14:12
De la: ufishor, la data 2011-01-06 14:05:24floris....o nebunie fantezista in alb si negru, cu un toc ideal de 9, pt fanele il passo, nu ratati!

da barboneli, a venit vara , in sufletul meu,,,,si....bonus o stare de satisfactie (ma tine numai azi, dar asta e) de-aia :dai un ban dar stii ca nu-l mai ai!

mmmmda... s-a dus banul, dar ai sandale.... !!! si vara in sufletul tau... e cel mai de pretz !!! o poza ceva.... ? nu azi... ptr. ca sunt sigur ca tine mai mult de o zi ! la vara ma refer. in suflet ma refer !
barboneli
Postat pe 6 Ianuarie 2011 14:13
Ufi .........nu ma lasa asta ...........nu-ti spun ce manusi imi trimese .....un vis , tot la reducere .7 euro
si-s reale la ei reducerile......80% , nu ca la noi .
jeanette40
Postat pe 6 Ianuarie 2011 14:19
offffffffff...care m-am nascut fara noroc!
ufishor
Postat pe 6 Ianuarie 2011 14:55
ufulica

eu mi-am luat neshte papucei,imi vine sa ies cu ei prin zapada si alta nu...
si-avea un picior f usor si o botina din cea mai fina,la,la,la...
a venit vara,dap.....
bre
da' ce crime urate au inceput sa aiba loc si pe la noi,desi,daca ma intrebati pe mine au existat intotdeauna,da' nu se facea nimic public,acum au astia din media asa un orgasm intelectual cand ne dau date,sunt bolnavi,au buba la cap...
pac-pac
iasomia
Postat pe 6 Ianuarie 2011 16:53
dap iasomica urat cu oamenii diliti si sa porti sanatoasa papuceii
floare_cu_colti
Postat pe 6 Ianuarie 2011 16:56
multam,dintisori..

nu am capatat viciu asta cu shopingareala pana acu',da' de astia chiar aveam nevoie

brrr..
ma duc sa dau o tura pe la patinoar sa simt adrenalina,astazi am auzit d-un necaz mare al cuiva,la draq! viatza e asa scurta,traversam o perioada din ce in ce mai dificila,tre' sa avem grija unii de altii,omu' a devenit asa o fintza fragilaaaa....

seara buna,dragutilor...
iasomia
Postat pe 6 Ianuarie 2011 17:06
iaso...io NU MA MAI UIT LA STIRI....nu mai pot, pur si simplu....
noi sa fim sanatoase si bine incaltate!
ufishor
Postat pe 6 Ianuarie 2011 17:07
La multi ani! tuturor celor care isi serbeaza ziua onomastica...
Chestiune....
Iaso...unde a disparut nea Zambil?.....ne e dor de el...
Te rog, sa-i transmiti din partea noastra....un sincer ,, La multi ani!" sanatosi si fericiti....sa aiba parte in noul an doar de ceea ce isi doreste...... il asteptam ....sa revina.....acilea....
nuti_vio
Postat pe 7 Ianuarie 2011 09:47
idem si io si avea neste povestioare super
floare_cu_colti
Postat pe 7 Ianuarie 2011 09:57
La multi ani!tuturor celor ce poarta numele de Ion si variatiuni pe aceasi tema.o zi plina de bucurii si distractie,pt a mai incalzi atmosfera lui Boboteaza.
vuvuzela
Postat pe 7 Ianuarie 2011 10:20
uff

adevaru' este ca incaltarile sunt 50% din reusita unei tinute...

nutisor

intrebarea ta m-a dus cu gandul la remarca unui user,care anu' trecut cand am intrat dupa sarbatori,mi-a zis:

bine ca ai venit mami iaso,ne mai trece doru' de nea zambil, cand te vedem pe dumneata.
pai di she mai?io nu am sharm?...

o sa citeasca moshu' urarile tale,unde a disparut?
se distreaza si el ,nah...ca baietii destepti..

vuvu

LMA...
iasomia
Postat pe 7 Ianuarie 2011 17:20
cat e ceasu'?

aham..eu am actiune astazi,care mai doriti,poftiti...ca iote! e soarele cat roata,pupa-l-as...

http://www.libertatea.ro/stire/expozitie-de-pasari-exotice-in-parcul-moghioros-317295.html
iasomia
Postat pe 8 Ianuarie 2011 11:21
haleuu!

cate chestiuni ar fi de comentat,da' cu cine sa le comentez..maicutza?
vaz ca ma lasati singurica p-acilea,"ne-ai lipsit..iaso"...pa-ura-si la gara!...

cine draq o fi dat filmuletzu' ala cu teo sorcovita de fetitza ei de rev?
tac-su cred,ca vorba ceea erau 5 insi cu totii,ce voiam sa zic?
m-a durut sufletu' ieri ca la balamuc uitandu-ma la filmare,nu dezvolt,bag un no comment d-ala..

in rest,aliantza pnl-pc-psd "ma umple de respect",prietenii mei crinologii antonescieni sunt dezamagizi,il vedeau pe om un fel de mesia....salvator de unu' singur,au nu stiu ei ca nu se poate?hai?ca doar le-am zis de atatea ori ca politichia este o courva penala..

pt prima oara m-am uitat cu interes la orban,are dreptate...crinu' nu trebuia sa se alieze cu voiculescu,da' de dragul antenelor ..deh...

iasomia
Postat pe 11 Ianuarie 2011 10:15
iaso, io-s prin preajma, da' nu stiu despre ce vorbesti!
n-am timp de televizoare, am mult de invatat, proiecte, acte

ce ma apasa pe mine e chestia cu benzina! e scumpa peste limitele bunului simt!
ar trebui sa nu mai mearga nimeni vreo 2 luni cu masina, sa vedem, cum le convine benzinariilor treaba asta?!
mama lor de nenorociti!
zambila
Postat pe 11 Ianuarie 2011 11:08
nu conteste ce zic eu,pisi...

zici ca e jale cu benzina?cat mai este plinu'?

spor la invatat,si nu uita!
ia spirulina...

iasomia
Postat pe 11 Ianuarie 2011 11:14
nu mai bag cu happy new years ca am ajuns la jumatea lunii, hehehe

recomand doar doua filme: Conviction cu Hilary Swank, iar al doilea e The Orphanage, film spaniol
michelle_
Postat pe 11 Ianuarie 2011 12:21
avand in vedere ca traversam un an cu mult neprevazut in el,eu propun sa ne spunem LMA.. tot anu'....
sa traiesti! tu...
si sa fii iubita...
o mica dezordine acilea,nu de alta da'... nu am avut in viatza mea niste dureri reumatice atat de nashpa,sunt schioapa si ciunga...fereasca sfantu' pe toata lumea!

ce ziceam?a!
hai ca se lamurira cretinii,cheltuielile ce tin de tot calabalacu' lu' teo ..vor fi suportate de adrian sarbu,uite ca a iertat-o pana la urma.
mes homages d-ala,domnule sarbu...

stai ashea ca incep astia acu'"da' cum de da ala atatia bani?cred ca f....-o !"etc si bla,bla,bla..

zambilutza..

uite ca ia amploare chestia cu benzina,fierb oamenii ..
iasomia
Postat pe 12 Ianuarie 2011 09:54
ura!

nicio chestiune?
ia sa va dau eu o blondutza ametzita,cum sunt ele de obicei...manca-le-ar mama de fete bune..

hai sa va zic ceva care m-a amuzat,ma apropiasem de-o tipa din cartier,ne duceam la cumparaturi impreuna,chestii-socoteli...desi ..am auzit-o de multe ori vorbind urat despre"bozgori",nu am bagat chestiunea in seama,m-am facut ca ploua....sunt obisnuita...
hop! ca afla ca nu sunt romanca "curata",si incepe sa se distanteze,eu nu pricep motivu',sunt oarecum debusolata,stiti?odata cu inaintarea in varsta crezi ca nu te mai poate surprinde nimic..

asaaaa,si aflu!
ca nu are ce sa faca,nu suporta maghiarii...
sfanta intelepciune! m-am distrat cum nu pot sa va redau in cuvinte..

acu', de vro doua zile ma suna ca disperata,iar eu nu-i raspund..si ea suna,si suna... te pui cu masochistii,nene...?

a! uitam frumusica...
http://www.youtube.com/watch?v=W3WMMwlHgZI&ob=av2el

phiu! nu avem emoticoane...
hai o zi buna,copilasi...:)
iasomia
Postat pe 13 Ianuarie 2011 10:17

are nevoie de tine acum.......ce ti-e lumea , interesata
jeanette40
Postat pe 13 Ianuarie 2011 10:31
Iasomicoooo pai na io mai blonda la radacini acu aflasi ca esti si unguroaica(focoase astea ) sa bagi si tu neste bunataturi Auzi da-ti facui si tu pasaport ? ca sa fugi la americani? Hai te pup si da recdunosc ca citeam povestile lu nea ZAMBIL si ma mai mancau destele sa ma bag
floare_cu_colti
Postat pe 13 Ianuarie 2011 11:17
Am vazut alaltaieri "Rare Exports: A Christmas Tale" . Un film cam ciudat, film finlandez, care spune o altfel de poveste despre Santa Claus. Misto jucat, cu intriga, nerv, actiune si suspans, filmul trece peste handicapul limbii din care nu intelegi mare lucru (limba sami, din categoria celor uralice) si prezinta o legenda locala despre un mos ceva mai putin darnic cu copii, mai degraba pe post de Sfant Neculai.
Foarte misto, una peste alta. Mi-a placut mult, il recomand.
Sa va dau si trailerul : http://www.youtube.com/watch?v=2pH9IyqTk1E. Si daca il gasiti, enjoy it.
anakin
Postat pe 13 Ianuarie 2011 12:15
multumim si incercam si vedem siiiii apreciem
floare_cu_colti
Postat pe 13 Ianuarie 2011 12:26
janel

nu stiu ce sa zic,e greu cu mine cand mi se taie,nu prea exista cale de intoarcere,sunt rabdatoare ca o stanca,pana intro zi...

floare

sunt mai romanca decat f multi romani,sa-ti dau un ex...am tricoloru' in casa,la loc de cinste,sunt si romanca,nu spusei ca-s corcitura?da..cred ca o sa bag ceva retete,de ce nu?
despre focosenie?...why not?

cat despre nen'tu zambil...m-au intrebat o gramada (sub o forma sau alta),om ocupat ..apare dansu' cand o sa aiba timp si chef,la unii anu' incepe mai tarziu,deh..

anakinu'

multam,baiatu'..
iasomia
Postat pe 13 Ianuarie 2011 17:16
Buna seara...
Iaso esti blanda, mami....eu daca as fi auzit-o pe amica ta vb urat despre o etnie...cu siguranta i-as fi spus cate ceva de dulce.....nu suport rasistii...
Cand mi-am facut descrierea la profil.....am scris si ca-s fara prejudecati(dar nu am specificat, anumite prejudecati)..unele pers s-au scandalizat atunci cand au citit...altele s-au bucurat, bineinteles si unii si altii.... banuiesc ca se gandeau la ceea ce de fapt doreau ei...deh, imaginatia unor pers e debordanta...
Sper sa nu te deranjeze faptul ca voi face unele precizari, referitoare la unele dintre ,, prejudecatile pe care nu le am" si pe care nu le voi avea niciodata. Nu am prejudecati vizavi de: etnie...religie...aspect fizic....orientare sexuala si mediul social din care provin cei cu care vin in contact. Dupa parerea mea ceea ce ne diferentiaza pe noi oamenii este esenta .... sufletul( nu are culoare)..... faptele....comportamentul fata de tot ceea ce ne inconjoara si mai ales puterea de a intelege ...de a accepta( atat cat principiile.... morala ne permit) ca suntem diferiti.. asta e farmecul vietii....e provocator sa,,cunosti" oameni ..,, diferiti"......schimbul de impresii...pareri......te pot imbogati spiritual.

....strabunicu' ...tatal bunicului meu era ungur... o strabunica era grecoaica......ei si?...sa-i fereasca sfantu' pe cei care ar indrazni sa spuna ca eu nu-s romanca....

nuti_vio
Postat pe 13 Ianuarie 2011 20:24

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Caut un cardiolog pediatru dedicat (din Bucuresti) 1 De la: Daleen 31 Martie 2009 11:12
ajutati'ma:( 3 De la: krystyna17 9 Ianuarie 2012 15:30
am ales cu inima.am ales bine? 16 De la: garbo_2178 3 Iunie 2012 10:31
sunt o prietena rea? 15 De la: garbo_1399 1 Noiembrie 2012 02:09
prietenie sau iubire 236 De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:28
Setari Cookie-uri