Scrisoare catre TANTIII IASOMICA nici nu ma gandeam ca nu ai fi si romanca si daca ai si tricoloru e musai si binenteles ca deabea astept retete .Sincer eu nu am nimic nici cu o etnie daca are calitatea de om si sper ca ti-ai dat seama .Eu am si cunostinte de etnie turca ,.macedoneasca si santem cu totii oameni.S i faptul ca esti corcitura te simpatizez mai mult ca is si io tot corcitura . | ||
floare_cu_colti Postat pe 13 Ianuarie 2011 20:40 |
||
---|---|---|
Floris...da' pe mine.....nu ma simpatizezi? | ||
nuti_vio Postat pe 13 Ianuarie 2011 20:46 |
||
De la: nuti_vio, la data 2011-01-13 20:46:10 Floris...da' pe mine.....nu ma simpatizezi?pai tu ce corcitura esti? amazoana cu fire romantica si focoasa? |
||
|
||
floare_cu_colti Postat pe 13 Ianuarie 2011 21:12 |
||
heeee,nutisoru'.. partea aia mai lunga din viatza-mi plina de noroc,s-a cam dus..daca nu am pus eu la suflet( la modu' dureros) pana acu',iti dai seama...cat a mai ramas, e-o bagatela.. multumesc.. floare asa ..mami..a tunat si ne-a adunat,nici nu vreau sa ma gandesc ce viatza au avut mulatrii la noi in tara...e merci si tie.. si o dezordine de-a mea.. sunt solo acasa ,si ce credeti ca am facut? m-am uitat la top gear,ma uit mai tot timpul ,astazi invitat a fost hugh grant..delicios de-a dreptu',ba as putea sa spun chiar...mmmm... nu pierd top gear!va dati seama? help! somebody help me! ma transform.. |
||
iasomia Postat pe 13 Ianuarie 2011 21:57 |
||
in ce te transformi la ora asta te o muscat nutica si te transformasi si tu tu iasomico mai erai vocea omului sanatos ,dur ,drept si foaaarteeee curajos .....acu transformata esti mai misto | ||
floare_cu_colti Postat pe 13 Ianuarie 2011 22:09 |
||
salutare......fetelor !!!! n-are importanta etnia.......eu am colegi si prieteni unguri ....cand ne-am intalnit anul trecut in toamna dupa 25 de ani.......un coleg ne-a impresionat pana la lacrimi......este plecat in Ungaria si cu lacrimi in ochi a spus ca Romania este tara lui....ca se gandeste serios sa se intoarca!!!!! asa ca hai noroc si sanatate !!!! | ||
ladyDY Postat pe 13 Ianuarie 2011 22:12 |
||
floare.. devin barbat d-aia iti place... asa ma vedeai tu?iote bre la ea...oaliu! moartea pasiunii ,hai? noroc, printesa... |
||
iasomia Postat pe 13 Ianuarie 2011 22:15 |
||
si prietena mea este pe jumatate de etnie maghiara, nu este o problema asta. Si mama ei este o doamna extraordinara. | ||
cricat Postat pe 13 Ianuarie 2011 22:16 |
||
cri.... |
||
iasomia Postat pe 13 Ianuarie 2011 22:19 |
||
01: | ||
lala_cri Postat pe 14 Ianuarie 2011 15:45 |
||
Gerovital? O fi bun si pentru baieti? Ca lui fii-miu care are niste plete pana la umar ii cam cade parul si ma astenizeaza prezenta parului in baie. | ||
Lady_Di Postat pe 14 Ianuarie 2011 15:49 |
||
nu pot modifica....scuze de eventuale greseli | ||
lala_cri Postat pe 14 Ianuarie 2011 15:50 |
||
stiti care e chestia pt.mine...am incercat orice pt.caderea parului.....ORICE....urzici, revalid, placenta, etc si surpriza mama mi-a cumparat un sampon care a dat roade...atunci cand imi pierdusem orice speranta...de vreo trei ani fac tratamente pt.par si Gerovital o marca caruia mama i-a fost fidela in tineretele ei, in care eu nu credeam sub nici o forma.... i-am zis mamei ca a dat baniii degeaba pe el si ca nu e bun de nimic |
||
lala_cri Postat pe 14 Ianuarie 2011 15:50 |
||
Cred ca da...este si ceva cu ihtiol pt.matreata dar incerca si cel pt.cadere par.... | ||
lala_cri Postat pe 14 Ianuarie 2011 15:52 |
||
Eminescu n-a existat. A existat numai o tara frumoasa La o margine de mare Unde valurile fac noduri albe. Ca o barba nepieptanata de crai. Si niste ape ca niste copaci curgatori �n care luna �si avea cuibar rotit. Si, mai ales, au existat niste oameni simpli Pe care-i chema : Mircea cel Batr�n, Stefan cel Mare, Sau mai simplu : ciobani si plugari, Carora le placea s� spuna Seara �n jurul focului poezii - "Miorita" si "Luceafarul" si "Scrisoarea a III-a". Dar fiindca auzeau mereu Latr�nd la st�na lor c�inii, Plecau s� se bata cu tatarii Si cu avarii si cu hunii si cu lesii Si cu turcii. �n timpul care le ram�nea liber �ntre doua primejdii, Acesti oameni faceau din fluierele lor Jgheaburi Pentru lacrimile pietrelor �nduiosate, De curgeau doinele la vale Pe toti muntii Moldovei si ai Munteniei Si ai Tarii B�rsei si ai Tariii Vrancei Si ai altor tari rom�nesti. Au mai existat si niste codri ad�nci Si un t�nar care vorbea cu ei, �ntreb�ndu-i ce se tot leagana f�r� v�nt ? Acest t�nar cu ochi mari, C�t istoria noastra, Trecea batut de g�nduri Din cartea cirilica �n cartea vietii, Tot numar�nd plopii luminii, ai dreptatii, ai iubirii, Care �i ieseau mereu f�r� sot. Au mai existat si niste tei, Si cei doi �ndragostiti Care stiau s� le troieneasca toata floarea �ntr-un sarut. Si niste pasari ori niste nouri Care tot colindau pe deasupra lor Ca lungi si miscatoare sesuri. Si pentru ca toate acestea Trebuiau s� poarte un nume, Un singur nume, Li s-a spus Eminescu. |
||
jeanette40 Postat pe 15 Ianuarie 2011 17:45 |
||
cam asta ar fi chestiunea zilei ......... .............ce frumos o spunea Marin Sorescu |
||
jeanette40 Postat pe 15 Ianuarie 2011 17:49 |
||
Sarut mana, Iasomie, la fel Jeanette! Sa aveti un an bun, asa cum sunt si sufletele voastre! | ||
moniq_ Postat pe 15 Ianuarie 2011 22:10 |
||
Asta e, s-a dus si contul moniq_ .. treptat, incepem sa nu mai simtim ca nu ne mai regasim deloc pe aici. | ||
anakin Postat pe 17 Ianuarie 2011 01:43 |
||
lalo primul pas de leac impotriva caderii parului.. este... scurtarea lui,macar cu 1 cm. printeso si pe mine ma nervozeaza paru' gasit te miri pe unde,si plodu' meu are paru' lung,unde pui ca si-l intide cu placa,isi intinde niste bucle superbe vreo ora,ashea... da-i viatza lui,ce sa fac...deh.. jane... moniq hai sa traiesti,un an cu liniste sufleteasca... da' ce zice anakinu'?ca te carasi?fa-ti alt boletin.. anakinu' mami,tu ai rate la banci,ceva?nu esti deloc in apele tale.. vezi ca eu sunt mama de baieti si s-ar putea sa-ti vorbesc despre depresii si cocosi nefericiti, daca nu-ti revii...stii ca mami e rea... si acum chestiunea.. luati pofta de viatza de la altii,pt o saptamana mai buna.. http://www.youtube.com/watch?v=Nb_2G_IW99Y&feature=related |
||
iasomia Postat pe 17 Ianuarie 2011 12:05 |
||
chestiunea zilei la mine e ca m-am uitat azi noapte la doua filme romanesti : Nunta in Basarabia si Marti, dupa craciun nu stiu care m-a deprimat mai tare... crez ca am nevoie de-o lobotomie, ceva... |
||
michelle_ Postat pe 17 Ianuarie 2011 12:33 |
||
doua? maso mica care-mi esti... lasa ca vine femartie acu', si incepe sa ne manance te miri pe unde... dau o fuga intrun loc,scot tzatzele-n fata,couru'n spate,da-da...spatele drept! musai tre' sa rezolv o problemutza,sa primesc un raspuns ok. va pupa mama.. o saptamana buna... |
||
iasomia Postat pe 17 Ianuarie 2011 12:37 |
||
iasomia draga sper sa rezolvi problemutza....si tie o saptamana frumoasa pup si fetili P.S. si domnisoara mea avea un par buclat frumos...dar toata ziua il intinde cu placa....si acum e vai de el...dar nu intelege romaneste... |
||
lala_cri Postat pe 17 Ianuarie 2011 16:54 |
||
lalutz.. daca scap si de data asta,mut muntii,fetitza.. multumesc... |
||
iasomia Postat pe 17 Ianuarie 2011 17:05 |
||
ca uitai sa zic.. teatrul mic-furtuna lu' shakespeare,s-a sclerozat si catalina buzoianu ,se vrea futurista ce pana mea,prospero avea pc...iar vali seciu e mai bine sa nu fie vazuta,doare... si a doua.. cica austriecii au dat navala la standu' nostru la targu' de turism de la viena,hai bre,cred ca deveniram o curiozitate cu atatia bolnavi internati la ei... haleluia! viatza-i complicata... |
||
iasomia Postat pe 17 Ianuarie 2011 17:37 |
||
iaso, esti ok? ca ai un umor sec de nu mai pot dupa el si ce-i cu valeria seciu, mami? |
||
michelle_ Postat pe 17 Ianuarie 2011 17:55 |
||
Iaso, ratele sunt terminate demulta vreme; doar poate imi fac altele, ca am vazut o frumusete de CX7 si ma bate gandul sa fac o schimbare de decor. Haide, bre, ca uite asa trece si ianuarie si va pregatiti sa veniti la mare, la plaja .. nu uitati sa ma anuntati |
||
anakin Postat pe 17 Ianuarie 2011 18:05 |
||
oops...pai eu te stiam la craiova, mama... | ||
michelle_ Postat pe 17 Ianuarie 2011 18:07 |
||
pana prin martie, da .. | ||
anakin Postat pe 17 Ianuarie 2011 18:08 |
||
aham...pai pot sa zic ca te invidiez de mor daca as putea sa aleg, pe malul marii as trai. sau al oceanului pacific |
||
michelle_ Postat pe 17 Ianuarie 2011 18:14 |
||
Iar orasul sa se cheme Wellington? ia vezi cum faci sa devii o rezidenta pe-acolo | ||
anakin Postat pe 17 Ianuarie 2011 18:18 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
ANALIZA PE TEXT SI PRETEXT | 84 | De la: fleurdelis 24 Aprilie 2010 10:11 |
O vorba buna | 64 | De la: tatoo 23 Aprilie 2011 15:43 |
.....am nevoie de un dictionar....:D | 12 | De la: crys14 21 Decembrie 2009 10:05 |
|
||
cu sufletul zdrobit ce sa fac | 31 | De la: caleidoscop 20 Ianuarie 2012 08:23 |
De ce oare oamenii sunt asa nepasatori unii fata de celalti? | 106 | De la: garbo027119 2 Decembrie 2009 21:12 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice