Chestiunea zilei..

sau Aukland...ca nah...si marea Tasmaniana m-ar coafa frumos, precum si toate golfurile alea ale oceanului Pacific, hehehe...

apropos de Auckland...chiriile sunt piparate rau acolo, dar si casele sunt pe masura. in schimb, comparativ cu preturile practicate acum 2 ani prin Timisoara, casele sunt rezonabile la vanzare. desigur, daca vrei sa stai in Remuera, una dintre cele mai bune zone, scoti de la juma de milion de dolari NZ in sus. dar merita!
michelle_
Postat pe 17 Ianuarie 2011 18:28
cf socrella--- ai emigrat in tara cangurilor? ori ai de gand?? trimite o vedere... sau o australianca!!!
superbus
Postat pe 17 Ianuarie 2011 21:50
De la: cricat, la data 2011-01-13 22:16:36si prietena mea este pe jumatate de etnie maghiara, nu este o problema asta. Si mama ei este o doamna extraordinara.

iooooiii da... caut o iubita maghiara da' nu gasesc.....toate unguroaicele sa apeleze la mineeeeeeeeeeeee!!! da da...cica-s buunee de tot!!
superbus
Postat pe 17 Ianuarie 2011 21:53
ioi...nu era socrella...

anakinu--- ai lasat prazu pt bucate mai bune??? adios romanica??
superbus
Postat pe 17 Ianuarie 2011 21:59
mami, da' tu esti confuzat rau de tot

moi eram...am tras o vizita de 3 saptamani in NZ

anakinu e inca pe plaiuri mioritice
michelle_
Postat pe 17 Ianuarie 2011 22:25
tu..

nu sunt ok,da' eu atunci am succes,ia uite la superbu' ce zice....ca asa si pe dincolo...
vali seciu?
si dansa un spirit al mamei,deh..
nu dezvolt.. din respect...

anakinu'

bine ca le terminasi,cat despre alte rate..stai pe couru' tau..

apropos,
ziceau masculii dans le notre pays ca pun d-un protest legat de carburanti..paula!
alimenteaza in draci,cu cine sa faci revolutie?nu ma apuc sa redau un schimb de replici acilea,pe de alta parte,si ei sunt baietii mamelor lor..nu sunt singurii vinovati pt lipsa de cojones la o adica,da' ce zic eu cojones?ca nici cu sira spinarii nu stau bine deloc.
bre
eu vorbesc despre real acilea...

iasomia
Postat pe 18 Ianuarie 2011 12:44
murii si paturca, saracu'..

ce mai cantau unii: mai bine golan decat comunist,bla,bla...vrajeala...
mai toti abia asteptau sa-i faca membrii..sa manance si gura lor o painica mai buna..
iasomia
Postat pe 18 Ianuarie 2011 17:54
la cestiune... cum mai trece vremea, neneaca...
zambil
Postat pe 19 Ianuarie 2011 07:57
mda, cine sa protesteze?... cu benzina aia... romanu' si-ar vinde sufletu' pt bani de benzina, numa' ca sa-i bage-n boala pe vecini, ca el are cu ce... e si asta un fel de-a avea cojones, iasomico...

ca atitudine generala, noi nu facem manifestatii de protest, noi stam pe bancuta din fatza gardului si ne uitam la altii cum se rup in figuri, ca s-avem ce comenta la o samantza de floare... ne-am nascut privitori la altii, deh...
zambil
Postat pe 19 Ianuarie 2011 08:09
zambilu'

acu' "ma framanta"alta cestie,tatutzu...fu cutremur in pakistan,si se cam zgaltie si la noi cand e la aia,mai ales ca a avut 7,4 ,cum s-ar zice.. se cam apropie,mi se cam rupe... pt ca am spus-o de atatea ori:cand iti vine casu', poti sa aluneci pe gresie in baie..

da' la cat haos e in tarisoara,numa' de o chestie de genu' asta nu am avea nevoie...

in alta dezordine
mor toti de mila militarilor,si pana acu' numa injuraturi auzeam pt ca aveau pensii ok.

m-a intrebat o gramada de lume de talica.
hai sa traiesti! sa ne fii sanatos.
LMA..si matale...
iasomia
Postat pe 19 Ianuarie 2011 08:25
hai lma, mami... lma la tot cartieru', vericilor...

aia de le plange de mila melitarilor prin presa n-o fac pe bune, da' asa e trendu'... voi ma stiti pe mine ca-s antimelitarist convins, mai ales cand e vorba de armia romana... nu-s eia de impuscara-n tot ce misca pan 89?... erau ca serifii aia din vestu' salbatec, trageau si p-orma-ntrebau de sanatate...

desi de fapt nu-ntrebau nemic, erau ocupati sa-i vopseasca pe morti in teroristi... trecui prin fata unitatii din ghencea-n decembre ala... pe dreapta erau cateva ferestre sparte, si-n stanga atarnau mortii din masini... ca poate lumea a uitat...
zambil
Postat pe 19 Ianuarie 2011 08:39
normal ca se plange la vrajeala...

as avea cateva linii de ingrosat sau de subtiat la ce spui talica ,da' nu te iau din prima la control sa nu te stresez...ehe,he,he...
iasomia
Postat pe 19 Ianuarie 2011 09:07
iar au inceput astia cu porcina,tristetea mare este ca se folosesc de dramele oamenilor ca sa-si vanda vaccinu'..

da' se intampla peste tot in lume fel de fel...
noi sa fim sanatosi..
iasomia
Postat pe 19 Ianuarie 2011 09:47
daca tot aveti chef de taceri,sa va dau o melodie potrivita..

http://www.youtube.com/watch?v=0bmFl0seKII&feature=related

pace la sufletele.

o zi buna,copilasi...
iasomia
Postat pe 19 Ianuarie 2011 10:50
pace , pace...creieru` mi-e ghemotoace....
si cu fundu` stau pe ace.....

hai, pup iu ol si spor la munci!
ufishor
Postat pe 19 Ianuarie 2011 11:29
si tie,pisica..

tu esti f solicitata la job in ultimul timp,baga si tu neshte vitamine,ceva...
iasomia
Postat pe 19 Ianuarie 2011 15:54
mami, pauzele pe garbo ma vitaminizeaza de numa`
ufishor
Postat pe 19 Ianuarie 2011 16:08
bravo,mamica..

astazi este o zi speciala pt mine,asa ca musai tre' sa inchei cu asta... seara....

http://www.youtube.com/watch?v=KUVnKz_deUA

se aude acolosha?...

iasomia
Postat pe 19 Ianuarie 2011 17:17
mi-am adus aminte de-o chestie
ma uitam zilele trecute la tv,se vorbea despre "cura de slabire prin frig",siderata eram,parol..

spuneau ca organismul consuma f mult ca sa se incalzeasca,inclusiv hrana rece era indicata,ca e consumu' mare,nenica...

in-cre-di-bil!

sa te tii enterocolite,TBC-iste...o sa iasa tampitzelele prin balcoane in couru' gol la ceas de noapte,sa tremure ca piftia...

iar m-au lasat ai mei singura acasa,iar mi-e frica sa stau singurica....

ce chestii morbide arata astia la tv..
cred ca plec in vizita...
iasomia
Postat pe 19 Ianuarie 2011 19:20
ia dezbraca-te! numa pe forum, nu pe balcon!
pe forum e lume multaaaaa, nu esti singurica!
ufishor
Postat pe 19 Ianuarie 2011 19:26
adecatelea sunt tampitzica..ehe,he,he...

sa te pregatesti...te altoiesc cu prima ocazie...
iasomia
Postat pe 19 Ianuarie 2011 19:29
decat umflate-n pene, pe degeaba, mai bine la pielica goala (pe forum ziceam iaso)
ufishor
Postat pe 19 Ianuarie 2011 19:32
mie una mi-ai facut pofta de piftie (de cocosh), nu de dieta!
ufishor
Postat pe 19 Ianuarie 2011 19:33
mamoantza...

ai modificat tu cu forumu' si balconu'...da' nu m-am sifonat,nu-ti face griji...
iasomia
Postat pe 19 Ianuarie 2011 19:42

hai sa punem la cale o dieta de grup...un fel de manifestatie la pielea goala!!! (gasim noi si-o cauza nobila, nu superficial ca o dieta....)

avem interesate? impuscam mai multi iepuri!!
dar mai pe la primavara....
ufishor
Postat pe 19 Ianuarie 2011 19:48
De la: iasomia, la data 2011-01-19 17:17:24bravo,mamica..

astazi este o zi speciala pt mine,asa ca musai tre' sa inchei cu asta... seara....

http://www.youtube.com/watch?v=KUVnKz_deUA

se aude acolosha?...

postat la 17:17
"cineva" o iubeste pe iasomica..
he he

LILO
Postat pe 19 Ianuarie 2011 20:21
..este adevarat ,ca in acest an,ziua de 24 ianuarie nu mai are nici o importanta?!?!?

si daca este asa...pt ce s-or mai "obosit" inaintasii nostri pt unire?!?!
ca generatia de azi, HABAR nu are de ce semnificatie are aceaste data
LILO
Postat pe 19 Ianuarie 2011 20:23
lilo..

cel mai bine este ca o tii tu acolo in inimioara ,ziua aia...in timp o sa se regleze lucrurile...

17.17?asa se spune?sa vezi ce bine o sa dorm io acu'...

ia ca mai bag una... cu un baiat de ma seaca pe mine la corason...manca-l-ar mama pe el cu timbru' lui....

http://www.youtube.com/watch?v=YYjBQKIOb-w

in rest,s-auzim de bine...seara placuta...
iasomia
Postat pe 19 Ianuarie 2011 20:29

LMA
http://www.youtube.com/watch?v=wFh-rX_Sfhs&feature=related

si inca

http://www.youtube.com/watch?v=rur5wKoua1o&feature=related

LILO
Postat pe 19 Ianuarie 2011 20:33
se zice 13-14, mami...

maimutza, curiosity killed the cat... e drept, despre alte animale traditia anglo-saxona nu zice nimica.... he,he,he...
zambil
Postat pe 20 Ianuarie 2011 10:43

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
prieteni sau dusmani 32 De la: Axl_22 10 Noiembrie 2011 17:52
nu inteleg ce se intampla........... 27 De la: DaMarkus09 25 Iunie 2009 21:49
SIMPLU 75 De la: wife 19 Septembrie 2009 09:50
What if ?? 40 De la: quasaria 11 Aprilie 2010 16:58
PRIETENII MEI 17 De la: lilioara 25 Decembrie 2009 20:31
Setari Cookie-uri