fiecare cu pasaricile lui... | ||
iasomia Postat pe 22 Ianuarie 2011 21:58 |
||
---|---|---|
ce-i azi, duminica?... la sa bag eu o cestiune vesela, de weekend... fatuca aia de muri arsa de vie, la iasi, parca... eu as numi intamplarea glorie intamplatoare... s-a bagat unde nu trebe - ca ea n-avea nicio treaba pe-acolo! - si s-a lasat cu omor... cu alte cuvinte, a murit ca proasta... credeti ca ei nu-i pare rau acuma?... macar pt faptu' ca nu mai poate citi in ziare ce fapta eroica a facut, daca nu de alta... |
||
zambil Postat pe 23 Ianuarie 2011 08:55 |
||
incorijibil | ||
|
||
casperphantom Postat pe 23 Ianuarie 2011 09:04 |
||
zambilu' asa,asa...deschide-ne ochii... pana acu' a nins speriat,acu' vad ca ninge tihnit...asa nene,sa creasca zapada mare,sa se blocheze circulatia, sa am motiv sa fac paine in casa,sa o mananc fiebinte,sa-i simt mirosu'ala care ma face sa ating ceru' cu mana... si un mic PS fatuca aia merita o statuie ,da' vorba lu' zambilumio ..parca mai conteaza? urate timpuri traim... la tv realizatorii se usuca de mila militarilor,in timp ce lumea ii injura copios..pt pensiile nesimtite,n-am vazut de cand mama m-a facut atata falsitate,atatea courve penale care pozeaza in ingeri.. bleah.. e greu sa-ti pastrezi sufletu' curat ,e din ce in ce mai greu...noroc ca se mai intampla si minuni... |
||
iasomia Postat pe 23 Ianuarie 2011 10:22 |
||
dap, statuie... e plina lumea de statui de prosti... bre, afara ninge si pe mine curg apele... he,he,he... |
||
zambil Postat pe 23 Ianuarie 2011 10:25 |
||
si cimitirele cu oameni de "neinlocuit"...dap.... las' sa curga,asta-i de bine.... |
||
iasomia Postat pe 23 Ianuarie 2011 10:31 |
||
alta zi, aceeasi cestiune: doamneee, ninge ca'n povesti | ||
fleurdelis Postat pe 23 Ianuarie 2011 11:44 |
||
aham... hrana sufleteasca,sa ne bucuram pana nu incepe sloata... |
||
iasomia Postat pe 23 Ianuarie 2011 11:56 |
||
aaaaaaaaa vreau si eu sa vad cum ninge | ||
persidadamian Postat pe 23 Ianuarie 2011 13:12 |
||
ninge si la Iasi...creste troianu` fatuca aia, nea zambile, s-a dus ca i se terminase timpul, si a avut si un bonus, sa salveze o viata, na....are dreptate iaso, cand e momentul, aluneci si pe sapun si gata.... |
||
ufishor Postat pe 23 Ianuarie 2011 13:17 |
||
azi...UNIREA n-am mai auzit de mult "hora unirii" asa ca.. http://www.youtube.com/watch?v=trDlI8jDAXE&feature=related in rest,cei flamanzi sa se infrupte din pomana celor "avuti" ce vremuri!!!! |
||
LILO Postat pe 24 Ianuarie 2011 11:28 |
||
Moldova nu prea mai sarbatoreste....e ziua cand s-au pus bazele statului modern roman....si azi unii au ajuns la concluzia ca nu mai conteaza... | ||
ufishor Postat pe 24 Ianuarie 2011 11:33 |
||
http://www.youtube.com/watch?v=OktNACpLyp0&feature=related si inca,,, http://www.youtube.com/watch?v=EeFb0iPq8mI&feature=related sa nu uitam asta!!! pt ca ne pierdem ca natie si nu meritam asta pt ca ce e val,ca valul trece |
||
LILO Postat pe 24 Ianuarie 2011 11:37 |
||
http://www.youtube.com/watch?v=NiGmcGFdHX4&feature=related mi a placut acest comentariu,, Ei nu au murit!noi suntem Daci,sa le facem onoare lor si sa ne castigam dreptul de a le fi alaturi cand fiecare dintre noi va pleca la Zamolxe,sa nu uitam sacrificiul lor pe care l-au facut pt noi! |
||
LILO Postat pe 24 Ianuarie 2011 11:43 |
||
da,ufisor asa este nu prea conteaza ce au facut inaintasii pt noi in ziua de azi nu conteaza decat banii ..in aparenta doar.... |
||
LILO Postat pe 24 Ianuarie 2011 11:46 |
||
spre ce indreptam ??? cum putem sa ne uitam trecutul ???..............e ca si cum te-ai trezi intr-o dimineata si nu ai mai sti nimic ..........cine esti ???, nu ai trecut .....esti un nimeni ...........si toate astea 'pentru un pumn de dolari '....... | ||
jeanette40 Postat pe 24 Ianuarie 2011 15:01 |
||
fetele.. capu' sus! scapa cine poate,nu va mai raportati la altii,in felul asta e mai simplu de trait... astazi cand am vazut ca se fluiera si se da cu huo in timp ce se canta imnul de stat(de parca nu se putea dupa!?)am zis ca s-a dus draqului tot...suntem varza.. da' p-orma...m-am gandit ca este debandada la nivel planetar...io sa fiu sanatoasa...si cei dragi mie,de fapt,toata lumea! ca nu sunt zgarcita... ieri ma uitai la "50 de minute cu plesu si liiceanu" pe 1,tema: sperantza... iar m-am mai imbogatit nitel sufleteste si nu zici ca m-a apucat filozofeala gospodinei, si cum stateam eu cu ochii beliti in tavan..m-am gandit ca intradevar,ne nastem cu o condamnare la moarte in buzunar...si nu facem o drama din asta,ba mai mult de atat,stim sa traim frumos,fiecare dupa posibilitati...da' nu ne pierdem ratiunea,nu ne kkm pe noi de frica.. |
||
iasomia Postat pe 24 Ianuarie 2011 15:37 |
||
Balada Greierului *Prim�vara* Furnica sap�, pune semin�e, face straturi. Apare �i greierele. - Ce faci greiera�ule? - Merg la un tenis cu b�ie�ii. - M�i, m�i ! S� nu vii la iarn� s�-mi ceri m�ncare, c� nu �tiu ce-�i fac ! - Da, da, bine, ..... *Vara* Furnica adun�, secer�, cose�te. Trece greierele, cu o chitara sub brat. - Ce faci, m�i greierasule? - M� duc cu b�ie�ii s� c�nt �n parc. - S� nu ui�i : de la mine s� nu ceri de m�ncare. *Toamna* Furnica culege de zor, face dulce�uri, pune conserve. Trece greierul, tot cu chitara sub bra�. - Ce faci, m�i greierasule? - M� duc s� c�nt cu b�ie�ii �n bar. - Bine, m�, da' la munc� nu vii p�n� la iarn�? *Vine iarna* Furnica st�tea �n pridvor, �nfofolit� �ntr-un �al �i cu un ceai fierbinte �n m�n�, c�nd vede o limuzin�. Din ea coboar� greiera�ul. - Ce faci, greiera�ule? - Uite, m� duc la Paris s� c�nt. Am avut succes cu chitara. - Bine, greiera�ule, baft�. �i dac�-l vezi pe unu', Top�rceanu, zi-i c�-mi bag picioarele �n "Balada" lui. |
||
sora_ilsi Postat pe 24 Ianuarie 2011 20:10 |
||
persidadamian Postat pe 25 Ianuarie 2011 00:54 |
||
ati baut cafeaua si n-a avut niciun efect?... ia luati d-acilea o lectura invioratoare, ca sa va ia cu tremurici... http://www.zf.ro/eveniment/pensiile-speciale-sunt-doar-varful-aisbergului-40-dintre-cei-intre-45-si-65-de-ani-nu-lucreaza-7916237 pt aia care n-au rabdare, va fac eu un rezumat: numarul angajatilor din romania - 4.3 milioane numarul pensionarilor din romania - 5.5 milioane din 5.5 milioane de pensionari, numai 2.1 milioane au varsta de pensionare si stagiul de cotizare complet din 3.4 milioane de pensionari inainte de varsta si fara stagiu complet de cotizare, 25% sunt cu diverse grade de invaliditate ce rezulta de-acilea?... ca romania e o tara de handicapati... he,he,he, pai asa-mi parea si mie, fara sa citesc statisticile... |
||
zambil Postat pe 25 Ianuarie 2011 08:49 |
||
De acord cu matale, nea zambile. Cat despre fluieratul in timpul imnului... who cares? Mie in nici un caz. Primesc ceea ce merita, nu mai conteaza momentul... Eu i-am pus pe neica nimeni aia sa mearga sa "depuna coroane" si sa faca declaratii patriotarde, in mijlocul celor pe care ii lovesc zi de zi, cand gasca de neispraviti pe care ii tin in brate formeaza cel mai incompetent executiv din ultimii 80-100 de ani? Inteleg, mai furam, ca suntem cu mainile in cascaval, dar parca nici chiar asa! |
||
Thor_again Postat pe 25 Ianuarie 2011 09:21 |
||
ehhh, acilea cu fluieratu', nu prea mai suntem de-acord, nea thorele... pt foarte multi, pensia-i o pomana de la stat, dupa o viata de fentat munca... romanu-i fluieras din nastere, cum nu-si primeste coliva, cum fluiera... si daca si-o primeste da' n-are bomboane-n motz, iar fluiera... neam de hartisti, deh... |
||
zambil Postat pe 25 Ianuarie 2011 09:31 |
||
cred ca a bagat-o asha,strategic, ca sa ma faca sa bomban,refuz sa cred ca asa gandeste.. nea thorica,batrane... depinde acu' si cum esti invatat,pe mine tata(bozgoru',deh) ma punea la zile de sarbatoare sa ascult imnul de stat cu mana la inima,si-mi tragea si una dupa ceafa daca nu-l simteam,si chiar am ajuns sa-l simt...chit ca nu ma omor dupa imnul actual,e de-a dreptu' deprimant,cautam mobilizarea facand un omagiu maniei persecutiei... in fine.. eu am o chestie albastra,amica mea cea mai buna era sa o mierleasca in atentatu' de la rusi,si sunt marcata,i-am ridicat ei moralu'...da' m-am descarcat eu...de fapt,am un pic de oboseala,trece.. |
||
iasomia Postat pe 25 Ianuarie 2011 09:44 |
||
Iaso mami, in ziua de azi chiar nu mai conteaza. Imnul? O paiatza demonetizata, fluturata "cu patriotism" la "sarbatori", pentru ca -nu-i asa?- nu ne putem kka de foame, da' suntem patrioti. Sunt de acord cu zambilu in ce priveste partea cu poporul de handicapati si cu pomana. Asa i-a invatat "sistemul" de vreo 50 - 60 de ani incoace. Si tot asa ii invata. Altfel cum ar putea sa manipuleze mase intregi de bovine la vot, asa cum au facut alde ilici, base et comp? Aaaa... ca in momentul in care nu le mai convine, incep sa dea cu bata, asta-i alta poveste. Cine seamana vant... Iar partea cu fluieratul in timpul imnului chiar nu are nici o legatura cu patriotismul. Are legatura doar cu impostorii care il flutura, cu pretentii de mari salvatori ai neamului |
||
Thor_again Postat pe 25 Ianuarie 2011 09:52 |
||
Hmmm... nu cumva tocmai imnul asta al nostru e cel mai sovin si extremist imn actualmente? Suntem cumva tara "ieuropeana"? Cica da... cel putin asa zic gurile rele si geopolitica | ||
Thor_again Postat pe 25 Ianuarie 2011 09:54 |
||
rusia-i tara periculoasa, mami... daca nu te prinde mafiotu', ti-o trage cecenu' sau fesebeu'... revenind la problema thorelului, in tara asta s-a furat cu mainile si cu picioarele pt ca bizonu' a fost mituit cu pomeni... fie ca erau pungi cu ulei si faina, sau mici electorali, fie ca erau pensionari inainte de termen sau cresteri salariale fara productivitate... mentalitate de complici la crima... si-acuma c-au ramas cu ochii-n soarele iernii, fluiera a paguba... |
||
zambil Postat pe 25 Ianuarie 2011 09:57 |
||
'morning...mercic, zambilu'...chiar aveam nevoie de un dush rece, maica... conncluzia e ca am fi pe zero, sau sub...depinde de perspectiva. eu ma si mir cum dreaq nu intram in incapacitate de plata. dreaq stie care o fi datoria nationala...pe real zic, nu statisticile astora |
||
michelle_ Postat pe 25 Ianuarie 2011 10:03 |
||
thoru'.. sunt obosita si ma doare-n cour de tot circu',nici ponta&crinu nu m-au facut sa prind sperantza,conferintza aia de presa ad-hoc m-a scarbit de tot,pt ca atata nerabdare au avut sa bata fieru' cat este cald, incat a fost mai mult decat evident ca fluieraturile alea au fost(si!!!)fabricate.. nu ca nu ar avea poporu' de ce sa fluiere... in alta dezordine.. nu mai conteaza imnul,nu mai conteaza tara,nu mai conteaza dragostea,nu mai avem incredere nici macar in noi,ei bine...e cam mult... am spus-o de multe ori,ne meritam soarta.. puteam sa avem o revolutie de catifea,s-a ales raul de sange,puteam sa aplicam reforma de ani de zile,da' ce sa te faci cu sistemul mafiot?bla,bla.. |
||
iasomia Postat pe 25 Ianuarie 2011 10:05 |
||
zambilu'... a fost dezastru acolo...orice atentat e urat,da' la astia e ca la balamuc... |
||
iasomia Postat pe 25 Ianuarie 2011 10:07 |
||
ia si strire de nestire de azi, petrom a redus pretul la carburanti. taxa de un cent pe litru a fost eliminata. ce bine...hai ca m-am linistit ca nu puteam dormi... |
||
michelle_ Postat pe 25 Ianuarie 2011 10:09 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
SALUT | 3 | De la: Alexxandra 14 Martie 2010 17:35 |
nu stiu ce sa mai cred:( | 7 | De la: crys14 20 Decembrie 2009 12:52 |
am ales cu inima.am ales bine? | 16 | De la: garbo_2178 3 Iunie 2012 10:31 |
|
||
prieyenye | 44 | De la: elodia 18 Decembrie 2009 14:17 |
Imi caut sufletul pereche | 42 | De la: LaurentiuTudor 7 August 2013 18:03 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice