Chestiunea zilei..

iti dau eu una rapida,zambilu'..ca e jale,urcai peste linia rosie..

il dadu dinescu pe szoby cseh pe goarna,cica fu colaborator...cnsas-ul ala sau cum draq ii zice,cica semna sabin...

o sa ziceti ca sunt subiectiva,da' pe szabolcs nu pot sa ma supar,mor de ciuda...nu prind 10 ,postu' lu' moraru sa-l vaz pe cascadoru'nost in actiune...
la o parte ca o sa fie dezastru...mai ales daca o fi bagata cu shtaga la misto,ca soby e cu base...nah...
iasomia
Postat pe 27 Ianuarie 2011 20:17
s-a si gasit cine sa zica de colaboratori - dinescu... asa, ca persoana-i haios, da' nu degeaba i-a dat baselu' cu flit cand s-a oferit sa-i faca galerie contra cost in campania electorala...
zambil
Postat pe 27 Ianuarie 2011 20:21
si ce draq sa ma mai mir daca il scosesera pe florin piersic colaborator(apropos! LMA,Florinelu'!)de a plans ditamai omu' la tv,p-orma au dat-o aia in balarii ca au gresit,alea,alea...

v-am pupat,m-am carat...hapciu....

iasomia
Postat pe 27 Ianuarie 2011 20:24

NOROC!! iasomico..
un vin fiert ajuta!!!

LILO
Postat pe 27 Ianuarie 2011 20:27
imi trimese careva un extras din insemnarile unui oarecare dan ungureanu... pt cine vrea sa aprofundeze, luati d-acilea:

http://www.transmix.ro/societate/281-manifest-despre-starea-invatamantului-romanesc-de-dan-ungureanu.html

eu va fac un rezumat, ca-mi cade proteza din gura daca vorbesc prea mult... calitatea studentilor din romania in anul 2011 este mult sub calitatea elevilor de liceu din aceeasi tara, in anii 80...

si-acuma, comentar: caderea zidului berlinului a fost doar inceputul contra-reformei mondiale in invatamant... lumea nu are nevoie de mase de iluminati, ci de turme de necalificati buni de munca... schema-i simpla, dar eficace: prin mass-media se inoculeaza tineretului ideea ca ce conteaza-n viata este cum apari in ochii celorlalti, nu ce esti cu-adevarat... de-acilea puhoiu' de pitzipoance si cocalari promovati de tabloide... pe de alta parte, oportunistii doritori de diplome gata imprimate fac la fara frecventa pe internet, copiindu-si dizertatiile de la unii la altii la nesfarsit... in sfarsit, universitatile au invatat ca ce conteaza este banu' marcat de candidati, si nu valoarea acestora... si morisca tampirii-i gata si functioneaza perfect, ca orice alta cheste simpla...

bre, mai tineti minte patzania lu' pinocchio, de-a ajuns in orasu' distractiilor si era sa fie transformat in magar bun de pus la cotiga?... romania-i acu' plina de pinocchetzi si pinocchete in curs de metamorfoza...
zambil
Postat pe 28 Ianuarie 2011 08:15
ca-n patania (intamplare reala povestita si comentata la televizor acum vreun an in cadrul unui talk show) unui individ, chipurile, student ori fost student si de-acum absolvent cu patalama: individul asta ratacea prin curtea Politehnicii, cautand nush`ce si vede alti doi indivizi ce stateau de vorba si care, se gandea el, probabil erau cadre universitare. se duce si ii intreaba daca stiu unde este Univ. Spiru Haret, intrucat el s-a ratacit si nu stie incotro s-o apuce. unul dintre cei doi ii arata directia in care trebuie sa mearga in timp ce-i adreseaza o intrebare nastrusnica: `dar sunteti student acolo? ati intrat anul acesta?`. la care, individul nostru, fara nicio inhibitie ori urma de stanjeneala, raspunde sec: `a, nu! eu am terminat facultatea! ma duc doar sa-mi iau diploma! dar nu stiu unde!`
esme
Postat pe 28 Ianuarie 2011 08:56
da .....asa e , dar paradoxul este ca nenumarati sunt in posturi cheie .......prefecturi , primarii , si alte Directii.........cu patalamale de astea la mana , luate de la Spiru pe niste referate copiate de pe net si ..........la polul opus , tocmai ca draq as putea spune, copii care au invatat prin universitati ale statului si au note mari luate pe munca cinstita..............someri , sau in cazuri 'fericite ' vanzatoare si alte meserii de necesita asa o pregatire......
jeanette40
Postat pe 28 Ianuarie 2011 09:08
hai ca-s frumusei foc baietii ciia...care o vorotaracaafara...iasomico!
nah...
te iei de mine anakine??lasa, lasa..ca si marea voastra-i udaaaa
fleurdelis
Postat pe 28 Ianuarie 2011 12:09
nea "zambilache"
asta este starea natiunii tinere(ca sa zic asa)
stiti ce ii intereseaza pe "scolarii" zilelor astea?!?!?
carti cu bancuri deocheate...
o carte plina cu bancuri numai si numai despre sex

IO zic:
ce ii prea mult nu ii sanatos

sex,opulenta,mizerie,degradare umana

din pacate si copiii nostri fac parte din societatea "moderna si contemporana"

IO am avut noroc sa vad rezultatele invataturii lor si a colegilor lor
au fost norocosi
au avut dascali cum am avut si IO ,in vremi demult trecute!!!

si mai sunt tineri capabili
sa nu deznadajduim....sa mai SPERAM!!!
ca macar sperantele nu "costa"!!!
LILO
Postat pe 28 Ianuarie 2011 13:58
eu n-am chestiune,da' le citii p-ale voastre...mi-au placut...
intru eu cu ceva comentarii cand oi fi in vana...

we bun...va doresc...
iasomia
Postat pe 28 Ianuarie 2011 16:18
...unii au invatat un semestru americaneste si li s-au recunoscut doi ani ,au lucat la o firma de iluminare (unde au primit 7000 lei/luna ...de...ii onora cu prezenta la o cafea....) si au ajuns europarlamentari de succesuri...dupaia, tati a hotarat ca natiunea are nevoie de chelneri si tinichigii...

...vazui intr-o zi la tv.pe boluxata cea plina de succesuri...langa ea o blondina (Andreea x-ulescu)-consilier - care la orice intrebare raspunde cu : am vizitat cutare loc...mi-am cumparat poseta de la...am mancat ceva misto...mancarea italieneasca e superba (gagiu ei este italian)...

...sa vedeti ce o sa se destepte natiunea dupe noua lege a invatamantului asumata de muc cel mic 1400.....
daria_
Postat pe 29 Ianuarie 2011 18:21
stati si judecati.diplome luate pe spaga si nu pe merit se gasesc si la nivele sociale mai joase.de pilda o vecina de-a mea,care candva afacut inchisoare pt prostitutie,apoi a trait cativa ani cu sotul uneia,numindu-l si ea tot' sot'caci traiau in acelasi domiciliu.tipa nu a lucrat in viata ei.dar faptul ca "sotul ii conferea un statut de femeie "serioasa",el lucrand la Sahia ca director,a creat din vecina mea "o doamna'care nu se compromitea cu toate tzatzicile din bloc.toate erau "courve" acum,numai ea era serioasa.tipul fiind cult,afost obligata sa se "cultive' acasa,fara sa stie "sotul ".a venit timpul fiind destul de in varsta si 'sotul' dadu ortul.a inceput sa minta 'doamna"ca i s-a lasat o mare avere.nimic adevarat.are tipa56 de ani.intra multi tinerei pe la ea ,pe motivul ca vin la "DOAMNA PROFESOARA' zice ea. mama o cunoaste de mica,ca si mine.am intrebat-o de cand este ea asa peste noapte profesoara si la facultate?sigur ca proasta nu este,ai ce sa vorbesti cu ea.dar pana la a deveni peste noapte profesor ,este cale lunga.nu are nici o avere.este doar mitomana,fiind capricorn .asa se apara de de atacurile din afara.minte cu mare usurinta.cand i-am cerut diplomele,a zis ca o sa ....altadata.apoi a inceput scandalul diplomelor si tipa mi-a dat de inteles ca ii este frica...bla bla bla.deci 'a legat repede calul in curtea facultatii',vezi doamne.asa ca azi nu vb despre ea decat cu d-na profesoara si nu baga "prostii "in seama,ea nu se amesteca cu plebea.nici nu iese din casa fara masina de grasa ce este si bolnava.Dumnezeu sa o lumineze pe d-na sugus .
vuvuzela
Postat pe 29 Ianuarie 2011 19:14
ce s-a intamplat cu deputata respectiva este bomboana de pe coliva,eu am avut cunoscuti care au patit chestii dramatice in spitalul ala..intotdeauna l-am ocolit..

nu m-ar mira sa fie si ceva greseli p-acolosha,in fond..tin eu minte un caz ,cu o bogatana d-asta putred de bogata care a fost operata in aceeasi zi cu o fatuca cu posibilitati rezonabile,bogata s-a refacut f greu,era sa moara dupa operatie(stiti?uneori si excesu' de zel iti ia maul! mai multa anestezie,alea,alea..)fatuca s-a refacut de-a dreptu' exceptional...

in fine..
cat despre tineri si studiile lor...eh...pt ca-i duminica las pe alta data,ca abia am iesit din studii acum cu ei,si inca am rani...

in schimb ma uitam la ei,cand nu sunt la pc,sunt pe jocuri,cand nu sunt pe jocuri... vorbesc la mobil,ori sunt in fata televizorului..

s-a ales bules de romantz...
desi,nu cred ca-i totul pierdut...
iasomia
Postat pe 30 Ianuarie 2011 09:43
mai lasati lucrurile serioase de-oparte ca faceti riduri
mai bine sa va povestesc ce-am patit.
ieri fiind sambata m-am apucat sa fac o prajitura. Dupa ce am copt blatul l-am pus pe un tocator si tocatorul pe scaun. Mi-am facut un ceai si mi-am zis ca pana se coace celalalt blat sa-mi odihnesc picioarele. M-am asezat exact pe blatul copt, mi-am baut ceaiul si cand sa ma ocup de restul, ia blatul de unde nui. Era tot sfaramat
Am mai strigat si la domnul Damian, am crezut ca la mancat el
persidadamian
Postat pe 30 Ianuarie 2011 14:23
abia am iesit din studii acum cu ei,si inca am rani...

super iasomicooooooo am de ce ma amuza...
"fain" spus...
LILO
Postat pe 30 Ianuarie 2011 14:44
ceva vesel?
hai ca bag o minuta..

"mari corabii" de la deagostini,bietii barbati pasionati de machete si-au suflecat manecile dornici sa se puna pe treaba,cand colo,trebuie sa cumpere niste luni bune nr respective, ca sa nu mai zic ca doar primul numar a costat 6 lei,restu' vor costa 15...nicio problema pasiunile merita,insa...cine are rabdare un an?

cand am vazut astazi fata unui vecin in clipa in care a desfacut pachetelu', m-am prabusit de ras pe scari,m-am asezat jos...erau patru piese mici in dracie... si el se visa cu ditamai galionu'...

hai sa va odihniti bine,ca de maine iar o luati de coada...
iasomia
Postat pe 30 Ianuarie 2011 17:41
... persi, si eu c are speram sa mananc o prajitura.....

....iaso, pe mine ma calca pe nervi cand, tu vii la timp, iar domnul/soara abia se trezeste....apoi vrea sa manance...sa faca o pauza ca e nervozat/a...a obosit/a....vrea sa vorbeasca la telefon tocmai acum.....nu spun ca nu esti platita pentru timpul pierdut, dar iti poti petrece timpul mai placut sau te poti odihni....ce mai - uneori, ti se cere sa faci din rahat bici si sa mai si pocneasca....

daria_
Postat pe 30 Ianuarie 2011 18:10
vreti si de la mine una comica......eram in tren acum cativa ani in urma si deh si eu ca omul fuguta la buda....si tocmai cand ma imbracam frumos, intai budigaile, apoi ciorapii...etc....trenul tocmai a oprit intr-o halta si surpriza o multime de oameni, baba si mosu' cu sarsanaua se uitau cu gura cascata la mine...geamul de la buda respectiva era nevopsit dar eu in urgenta mea nu am observat....si rusine pe capul meu.....am plecat cu tot cu bagaje vreo 2 vagoane mai incolo
lala_cri
Postat pe 31 Ianuarie 2011 14:36
da, se pare ca tot neamul e implicat! si ce mai clan! cat un judet! o caracatita! dar o sa fie tot clanul luat la bani marunti?! insa, ma intreb, pana s-or aduna `banii astia marunti`, astfel incat sa fie satisfacatoare gramada, n-o s-o mai domneasca inca mult si bine si netulburat tot clanul asta?!
esme
Postat pe 1 Februarie 2011 09:07
zambilu'

da capo...tati..se stie...
cand i-am vazut(iar!) pe nastase ,pe vanghele sarind in ajutoru' prea-cinstitului nicolaescu,am mutat repede canalu'..

esme

a lor e tara in veci-vecilor,chiar daca va avea loc schimbul de generatii,ce se naste din pisica soareci mananca...

se duse si bartolomeu anania,nu stiu cati o sa ma inteleaga, da' eu il admiram pe omu' asta,era un bun roman,imi placea sa-l ascult,ca si pe teoctist de altfel..
s-au dus toti astia cu sharm,au ramas niste fete palide cu voci pitigaiate..
avea omu' asta o fortza in el,ceva aparte..
iasomia
Postat pe 1 Februarie 2011 09:18
'neatza, oameni buni!
trec pe aici sa aflu stirile, ca nu mai am rabdare sa ma uit la tv, sunt de-a dreptul gretosi, toti!
cat despre preafericit, sau ce era....n-am avut vreo pasiune deosebita, dar asta e viata, oamenii mai si mor

in rest, numa' frig si examene
zambila
Postat pe 1 Februarie 2011 09:26
imm..de 2 zile ma totscarpin in barba si ma gandesc daca sa zic sau sa nu zic??
cestiune?? cestiuneee..cu majuscule!
au facut astia de la hbo un filmulet. a rulat toata sambata de dimineata, intitulat: kapitalism.....scris cu k. nici nu mai stiu ce urma, dupa cuvantul scris mai sus. anyway, un film....cam care nu cred ca face onoare niciunuia cu bani. un film in care se arata clar si precis, cum s-a furat economia tarii! si in care, un super nume ptr care aveam o tzara de respect pana acum, declara cu zambetul pe buze: pai...nici nu ai CUM sa ai succes, daca nu furi!
poftim ...!
poftim ...reteta!
fleurdelis
Postat pe 1 Februarie 2011 09:34
........cum s-a furat economia tarii??? cum s-au falimentat bancile ???......si , acum sunt in top 500 Forbes ...........cum , altfel, ar fi putut strange averi de miliarde ??? nicicum
jeanette40
Postat pe 1 Februarie 2011 10:03
mai...pe mine nu m-a dus capul!
ca nu la asta ma pricep, sincer!
dar am vazut negru pe alb....si am vazut si zambetul....!!?? aia-i!
se pare ca omului i-a facut placere!
fleurdelis
Postat pe 1 Februarie 2011 10:20
haida deh...

imi cenzurara mosneagu'...
pai de ce mai garbo, mama?
care parte te-a 'nervat?
mda..

comentariul lu' esmeralda citit dupa cel al lalei e demn de cascadorii rasului...

esme..
nu ce ai spus tu,pisi..
ci legatura care se poate forma artificial,ca tu ai zis f bine acolo...

zambila..
cand o sa te plictisesti vreodata,cauta pe youtube emisiunea eugeniei voda-invitat bartolomeu anania,poate o sa intelegi mai bine ce am vrut sa zic.bafta la examene,rabdare si toleranta..o sa ai nevoie in noua meserie,nu mai zic de tact,matzo...

fleur
de ce sa nu zici?baga de cate ori te apuca...

jenel..

balaceanca,mami..
iasomia
Postat pe 1 Februarie 2011 17:23
ce patisi tantii IASOMICA ?
floare_cu_colti
Postat pe 1 Februarie 2011 17:28
he,he,he... care esti neam cu nicolaescu, bre adminilor?...
zambil
Postat pe 1 Februarie 2011 21:03
hai mai fleur ca nu poti fi asa naiva.
sunt doar in jurul nostru o gramada de exemple. mai micica 'mnealui pe care zici ca-l respectai atat , da ...
bluelight
Postat pe 1 Februarie 2011 21:06
da, iasomico, am vazut, se potriveste ca nuca-n perete interventia mea cu ce-a spus lala inainte. insa eu raspunsesem la ce-a zis zambil.

se pare ca si mie mi-au cenzurat adminii o replica pe care i-o dadusem irinucai! dar habar n-am de ce, intrucat textul era doar o concluzie la elucubratiile ei.
esme
Postat pe 1 Februarie 2011 21:12
hai mai bluule ca pot....
fleurdelis
Postat pe 1 Februarie 2011 22:24

Recomandari

Setari Cookie-uri