Chestiunea zilei..

esmeralda..

necazu' asta sa-l avem noi in viatza,ma bucur ca ai inteles exact ce am zis,multumesc....

iasomia
Postat pe 2 Februarie 2011 09:45
bre, al dreacu' daca e ceva de citit prin presa romaneasca... doar sex si pitzipoance goale... si sexu' ala, mai mult sex de oameni prosti...

ia sa ne bagam la externe... americanu' vaz c-aplica schema din europa de est in lumea araba... ca ei si-au bagat coada-n nordu' africii... pe francezi, care se considerau taticii maghrebului, nici nu i-au informat, de-a cazut madama ministresa aia de externe de proasta...

chestia e ca iarna nu-i ca vara, si arabu' nu-i ca romanu', nene... ala daca prinde gust, incepe s-arunce cu pompe-n tot cartieru', nu numa' la el in sufragerie...
zambil
Postat pe 2 Februarie 2011 10:46
zambilu'...

absolut nimic,doar orban care se vaita ca ponta si crinu' facura aliantza la ordinul lui base...

s-au sonat definitiv...
ia sa bagam ceva harnicie,ca trece ziua....

fleur

baga un ochi in mesagerie...
iasomia
Postat pe 2 Februarie 2011 11:04
test...

mda... acuma chestia... clickuiam mai deunazi prin catzavencu si dau d-un articol... din articol, dau in extras un text scris de bacalbasa, despre ocupatia germana a bucurestilor in primu' razboi mondial:

�Dup� c�teva s�pt�m�ni de la intrarea �n Bucure�ti, germanii au declarat r�zboi c�inilor. O ordonan�� a impus taxa pe c�ini, botni�� �i obliga�ia c� nici un c�ine s� nu ias� pe strad�. Ordonan�a a fost executat� cu toat� str�nicia pe care o puneau germanii �n administra�ia lor. Mul�i c�ini au fost �mpu�ca�i numai fiindc� au scos capul pe poart� �i au l�trat. Domni�oara Rosetti, fiica domnului Radu Rosetti, fost efor al spitalelor civile, avea un c��elu� la care �inea foarte mult. �ntr-o zi c�inele s-a furi�at �n curte �i, din poart�, a l�trat pe un ofi�er german care trecea. �ndat� ofi�erul a trimis doi poli�i�ti germani cu ordinul de a �mpu�ca c��elusul. Domni�oara Rosetti �i luase c�inele sus �i-l �inea �n bra�e. Toate rug�min�ile, toate implor�rile au fost zadarnice. Poli�i�tii au zmuls c�inele din bra�ele d-�oarei, l-au scobor�t �n curte, i-au tras un glonte �n cap, l-au l�sat mort �i au plecat. (�) �n c�teva s�pt�m�ni Bucure�tii au fost cur��a�i de c�ini. P�catul nu era mare.�

vi se pare vreo bestialitate teutona?... eu zic ca nu... ne plangem peste tot de cat de-napoiata e romanica, da' se uita ca peste tot progresul si civilizatia s-au impus cu fortza...
zambil
Postat pe 3 Februarie 2011 08:20
bre adminilor, dati-i si lu' nea serveru' ala o cafea, ceva, ca postai de trei ori acelasi text pana sa-l ia... crez c-a ramas setat pe fazanu' ala... he,he,he...
zambil
Postat pe 3 Februarie 2011 08:32
la externe, alta cheste... ce-a mers ca untu-n tunisia sa-mpotmolit in egipt... moubarak nu-i ca ben ali, pare-se... vaz acuma ca protestatarii pt democratie sunt ciomagiti de antiprotestatari, la fel de numerosi... seamana putin cu minerii lu' ilici, o schema de clara provenienta ruseasca, aplicata cu succes si in romania...

pe de alta parte, banuiesc ca lu' moubarak ii dadura o mana de-ajutor si pretenarii lui israelieni, care n-au niciun interes sa vaza tulburari iara-n sinai... cand interesu' american se ciocneste cu cel israelian, castig de cauza are lobbyu' evreiesc din congres... he, he, he...
zambil
Postat pe 3 Februarie 2011 08:39
zambilu'..

mie imi cazura ochii pe alte dracovenii...

"Dup� trei ani de pu�c�rie, fostul deputat PDSR, pentru integritatea c�ruia Adrian N�stase a garantat merg�nd la Parchet, face afaceri cu carburan�i din spatele unor firme off-shore. Opera�iunile sunt �ns� investigate de procurori."

mi-am adus aminte cum protestau baietii pe la parchet p-acolo,cum garantau ei...
si vorba lu'pipidioaica "se cam scufunda opozitia"tristetea mare e ca sunt destui care vor altceva(chiar pipidi in persoana,se stie)da' pe cine sa alegi?
este incredibil ce se intampla...

nu mai zic de presiunile care se fac vis a vis de cazul nicolaescu..

pt cine vrea sa citeasca la cafea..

�i cum, s�-l l�s�m pe B�sescu s� ne aresteze f�r� s� zicem nimic? �ntrebarea este cine mai crede c� B�sescu v� aresteaz� pe voi, m�i b�ie�i? Chiar oameni cu totul l�muri�i cu B�sescu, ca mine, g�sesc zilele astea, uit�ndu-se la voi, confirmarea c� am procedat bine �n 2004 s� �l ajut�m pe B�sescu �i �n 2007 s� nu v� l�s�m s�-l da�i jos, pentru c�, dincolo de persoane, scopul vostru principal a fost �i r�m�ne s� fi�i deasupra legii, magistra�ii sunt buni c�nd fac ce zice�i voi, altfel �i da�i afar�. Aproape nimeni nu �i-l mai aminte�te pe procurorul Burdu�an, �eful Serviciului de Combatere a Corup�iei �i Criminalit��ii Organizate din Parchetul General sub Emil Constantinescu, dat afar� �i din Parchet, nu doar din func�ie, la �ntoarcerea PSD la putere, �n t�cerea asurzitoare a colegilor lui solidari, pentru c� �ndr�znise s� ancheteze Bancorex. C�nd au fost lua�i cu c�tu�e �i �efi PDL, c�nd grupul PDL s-a compromis public ap�r�nd-o pe Ridzi tocmai c� sunt siguri c� DNA nu o va proteja, cine s� cread� �n mitul persecu�iei voastre de c�tre justi�ie? Am lansat o provocare la Realitatea, o men�in: cine are indicii c� exist� �n continuare �n Rom�nia oameni deasupra legii (al�ii dec�t cei pe fa�� ocroti�i de Parlament), c� alde Blaga, Udrea, familia B�sescu au fost reclama�i la Parchet, care a �ngropat chestiunea, s� ne aduc� nou� la romaniacurata.ro documentele �i promit c� facem noi v�lv� intern� �i extern� cu alt� credibilitate. Dar c�t� vreme �tiu ce spa�iu de desfacere enorm la televiziuni au opozan�ii acestor persoane, parc� m� tem c� nu o s� apar� nici un fel de dosare sau probe mai de Doamne-ajut�. Oricum, eu nu m� antepronun� �i v� a�tept. Dar, dac� nu veni�i, mai u�or cu persecu�ia pe sc�ri, c� v� face�i de r�s pe voi, iar pe noi ne plictisi�i. Cine are mult spa�iu la TV nu e musai s� �i conving� lumea cu el, credeam c� v-a ajuns s� c�tiga�i alegeri la TV �i aspira�i �i la vreo victorie �n via�a real�.

romania libera
alina pippidi
iasomia
Postat pe 3 Februarie 2011 08:44
corect, mami... si ce zice pippidoaica, si ce postasi tu acilea...

necazu-i ca romanica se umplu de rebeli fara cauza, al caror singur scop e sa se bage-n seama... hai, ca mafiotii macar au un interes, sa se apere-ntre ei... da' multzimile de gura-casaca antibasescieni sunt de tot rasu', cum se manjesc ei de namol de latrina si se tavalesc prin forumuri zbierand a protest de-a-npaulea...

balaceanca, nene...
zambil
Postat pe 3 Februarie 2011 08:50
o batranica de 80 si ceva de ani din judetul Arad imi povestea ca, pe vremea copilariei ei, veneau gealatii Imperiului Austro-Ungar si-i luau cu japca la scoala pe copii. cum lipseau o zi-doua, se infatisau la poarta si luau copiii cu forta si-i duceau la scoala. avea 6 frati, erau copii de tarani destul de saraci si toti au reusit sa-si termine in cele din urma studiile, cu patalamale universitare cu tot. nu se admitea lipsa educatiei.

asa ca, ma intreb, care ar putea fi forta aia, de care vorbesti, zambil, care ar mai putea duce romanica la progres azi. ori, cel putin, la un minim nivel de educatie. mi-e teama ca romanii s-au indaratnicit atat de tare, incat au prins spilul si contracareaza orice forta care s-ar putea impune si i-ar dori, macar putintel, binele. e romanica mediocra prin structura ADN-ului si, ca urmare, compromisa pe vecie, ori e numai o proasta gestionare perpetua si perpetuata care a dus la subminarea intregii arhitecturi solide si eficiente din individ?!
esme
Postat pe 3 Februarie 2011 08:56
e libertate,mamoantza...

ma uitam la ce se intampla la egipteni acolo...de cand ma stiu am vrut sa vad piramidele,n-am ajuns,acu' nu ma mai atrag,si nu din cauza violentelor...mi s-a demonetizat dracia,ca sa zic asa...

pe de alta parte,ce draq,bre?
in grecia full de turisti le bagara pe teava fel de fel,violetze la greu....la astia la fel...sa ma opresc ca incep cu teoria conspiratiei la greu acusica...

iasomia
Postat pe 3 Februarie 2011 09:01
esmeralda..
scuza-ma ca intervin,scumpa..
au pe vremea lu' impuscatu' invatamantu' nu era obligatoriu?ooooo,ba daaa...nu mai spun de masurile coercitive...bla,bla..etc.

dap..

totul impus,totul cu fortza...
da' mie imi place..ehe,he,he...
iasomia
Postat pe 3 Februarie 2011 09:22
corect, iasomico, era si atunci si, in ciuda obligativitatii invatamantului, cand toata lumea trebuia sa termine un liceu volens-nolens, fie ca erai apt, fie ca nu, totusi, se mai invata cate ceva. valid, pertinent, cu oaresce deferenta nu numai fata de ideea de institutie scolara, dar si fata de ideea de cunoastere.
esme
Postat pe 3 Februarie 2011 09:34
mai stiti studiul acela facut de europeni unde spuneau ca suntem cam prosti??
am ajuns la concluzia ca asa suntem....nu toti, dar majoritatea sunt sub nivelul marii

acum nimic nu mai e obligatoriu, e democratie doar!
hai, la o anumita varsta esti constient ca trebuie si e bine sa studiezi...dar cand esti mic?? daca parintii nu-si supravegheaza si ajuta copiii ajung vai steaua lor!
copiii de azi, desi sunt bombardati cu informatii, nu stiu sa le selecteze, sa caute esenta... e mai simplu sa iei modelele " de succes" de la televizor
pacat!
zambila
Postat pe 3 Februarie 2011 09:52
Sunt multe aspecte de discutat/dezbatut aici Zambila. Ar trebui sa stam o zi si o noapte si tot nu am incheia aspectul educatiei copiilor.
persidadamian
Postat pe 3 Februarie 2011 11:22
bre, stiti voi vorba lu' lapusneanu?... prosti, da' multi... chestia e, neneaca, astia micii de vin din urma-s prosti si putini... putini, daca ne gandim cine-ar trebui sa ne plateasca noua pensioarele... ia luati de cititi si va cutremurati...

http://hymerion.ro/2011/02/01/mie-cine-mi-va-plati-pensia-o-analiza-a-evolutiei-raportului-salariatipensionari.html

asaaa.. ati citit?... cine-o fi de vina, ha?... pai tot noi, vericilor... una la mana, c-am facut doar cate-un copil sau niciunu', in ideea sa ne fie mai bine, material vorbind, daca scapam de cheltuielile generate de plozi... doi la mana, va spusei eu ca miscarea de emancipare a femeii a fost o diversiune politica... unu' din rezultatele emanciparii cu pricina este ca damele au facut copii cam dupa douashcinci de ani si chiar mai spre patruzeci... deci se rupse siru' urmasilor necesari care sa contribuie la pensii...

eu zic ca datu' coltzului inainte de termen e cam singura optiune valabila... he,he,he...
zambil
Postat pe 3 Februarie 2011 17:55
Las', zambile, ca per total situatia se echilibreaza... de fapt e tocmai invers, ca nici echilibrata nu mai poci sa spui ca e...
Ma refer la "per total", adica pe glob... populatia se tot mareste, pamantu-i unu' singur... Ce daca crapam noi in Romanica pentru ca nu ne platesc aia micii pensiile? Poate-poate or ramane locurile astea goale, sa vina sa le populeze cine merita.
Thor_again
Postat pe 3 Februarie 2011 17:59
nu crapam! ne-apucam de yoga, chi gong, tai chi gong, meditatie....si ne hranim cu lumina (daca n-or impozita si asta!)
ufishor
Postat pe 3 Februarie 2011 18:03
nea thorele, chestia-i ca-nlocuim cu chinezi tineri, ca au de unde... numa' ca astia n-au mama, n-au tata... adica au, da-s la ei, in china...

parca vaz o imagine d-aia apocaliptica: bamboo plin de patroni chinezi tineri, si batraneii romaniei spaland wc-uri cocosati pe capace, ca sa aiba cu ce sa-si ia paracetamoale si frectii...
zambil
Postat pe 3 Februarie 2011 19:07
nea zambilu, acum vreo 20 de ani toata lumea caina pe toata lumea... "vai de mine si de mine! om ajunge sa lucram la tigani!"
n-a trecut mult si chiar a inceput sa se intample. lucrau tot mai multi romani la tigani... ba la tiganii de italieni, ba la tiganii de spanioli, ba la tiganii nostri...
si? a crapat careva? din cate stiu eu, nu... da', cine stie? poate or fi fost si cazuri d-astea...

asa ca las' sa vina si maimutele alea galbene, care-i baiu'?
Thor_again
Postat pe 3 Februarie 2011 19:12
ziua buna.....chestiunea ?????
jeanette40
Postat pe 4 Februarie 2011 11:49
De la: zambil, la data 2011-02-02 10:46:18bre, al dreacu' daca e ceva de citit prin presa romaneasca... doar sex si pitzipoance goale... si sexu' ala, mai mult sex de oameni prosti...

ia sa ne bagam la externe... americanu' vaz c-aplica schema din europa de est in lumea araba... ca ei si-au bagat coada-n nordu' africii... pe francezi, care se considerau taticii maghrebului, nici nu i-au informat, de-a cazut madama ministresa aia de externe de proasta...

chestia e ca iarna nu-i ca vara, si arabu' nu-i ca romanu', nene... ala daca prinde gust, incepe s-arunce cu pompe-n tot cartieru', nu numa' la el in sufragerie...[/quote

chiar te pasioneaza o aseamenea maculatura?
vuvuzela
Postat pe 4 Februarie 2011 11:54
vineee???
fleurdelis
Postat pe 6 Februarie 2011 14:56
...a venit!

eaaa...primavara, se'ntelege!
fleurdelis
Postat pe 6 Februarie 2011 20:36
....am fost trimisa de sefu cu blonda di la drept la a doua deschidere (prima a fost facuta de primarele pdl-ist di la vulcaneni sangur, di capu lui) a telegondolei (tre sa fie aplaudaci pren zona care sa nu supere pe madama....).....te apuca greata cum "cad su farmecele" ei (vorba lu unu care o ajutat pe romanii frantj sa voteze unu la 2-3 sec) ......

....ieri am vazut la tv.accidentul de la mina....

...nici nu va puteti imagina cum traiesc amaratii din aceia.....

...impreuna cu cineva din zona,am vizitat partea nevazuta la tv. si am discutat cu oamenii....in afara de mine (care s-au inchis in 1997-98 si 2009)nu au nici un fel de perspective (cica le promisese marinelu prin 97 cand s-au inchis cea mai mare parte din mine, ca se face varientarea Campul lui Neag-Herculane, repararea infrastructurii cfr Sadu-Simeria - unde se merge cu viteza de 20-25/h....)

....cati oamenii trebuie sa mai moara pentru a se misca ceva in tara asta??????????????
daria_
Postat pe 6 Februarie 2011 21:04
maii...da chiar a venit!

iasomicoo, imi place like li....
fleurdelis
Postat pe 7 Februarie 2011 14:03
care-i chestiunea,copilasi?
vaz ca disparura o gramada de postari,nu mai avem voie youtube?am fost anuntati si noi ca neshte musafiri deosebiti ce suntem?

draci...

oooo da'
ce-au taiat!in carne vie ,nene...

fleur
ma bucur ca iti place,de-acu' cand iti dau o melodie,cred ca tre' sa-ti spun doar titlul ...

nu-i asa SC?
mai facura unii pe alt site chestii d-astea,si-au ramas cu ....cu-cu...

bre,da' ce diferentza de temperatura,cal sa fii, si tot te simti intrun mare fel..
iasomia
Postat pe 7 Februarie 2011 16:34
ce chestie!!!!
jeanette40
Postat pe 7 Februarie 2011 17:07
Ia sa vedem altceva mai interesant
watch?v=Bcb5TZKewZE&feature=player_embedded
tastati voi "cuvantul magic" inainte de ce v-am dat io
Thor_again
Postat pe 7 Februarie 2011 17:10
Casper, apeleaza la Contact si cere explicatii!
Daca ai gresit cu ceva, in primul rand trebuie sa fii atentionat, nu sa ti se stearga topicul!
Pe un forum public care se respecta, asa se procedeaza.
m_ada
Postat pe 7 Februarie 2011 18:38
asta-i un forum public care nu se respecta, bre pinguine... he,he,he...

chiar asa, forum public... o fi bine?...
zambil
Postat pe 7 Februarie 2011 18:41

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Cine vrea sa fie cu mn 3 De la: Aidan_Gut_1 8 Septembrie 2016 14:24
am ales cu inima.am ales bine? 16 De la: garbo_2178 3 Iunie 2012 10:31
prieteni,colegi de munca? 21 De la: fecioara2012 17 Aprilie 2012 15:40
ce ne pasa de cei de laga noi,noua sa ne fie bine!bunul crestin... 19 De la: luptatoareacurajoasa 3 Mai 2010 23:00
Incertitudini!help 73 De la: deea_all 6 August 2009 18:15
Setari Cookie-uri