Chestiunea zilei..

Bre, m_ada.
Inainte de a apela la "Contact"-ul ala de care zisesi matale, eu am apelat la contactul sexual cu adminii astia de doi lei. A dat mai multe roade ori de cate ori le-am tras-o pe fatza
Thor_again
Postat pe 7 Februarie 2011 19:19
bre..

stiti ca nu-mi place violentza in limbaj,cu atat mai mult pe topicu' meu..

nea thorache...
stiu ca esti sensibil in perioada asta,da' mai cu frana nitel,batrane...

ce ordine sau dezordine isi fac dansii p-acilea, e ultima mea grija,daca vrei sa-ti treaca nitel de plictiseala e bun si-asa,in fond,nu avem niciun contract..
chestia care mi s-a parut mie aiurea, este ca nu ne-au anuntat,da' o fi careva nou prin dos p-acolo...

necazu' asta sa-l avem noi...
eu am mai patit d-astea,da' dincolo faceau unii reclamatii la greu,or fi patit si aici la fel...
si daca da,conteaza?
nope!
iasomia
Postat pe 7 Februarie 2011 19:56
iasomico, da' andrada mai lucreaza la astia, mami?... sau au dat-o-afara?... mai demult baga si ea o tasta acilea, de control... sau o fi si ea-n perioada d-aia sensibila, ca thorelu?...

zambil
Postat pe 7 Februarie 2011 20:04
Conteaza, mami iaso. Pentru simplul motiv ca de luni de zile le semnalezi tot felul de probleme si magarii astia nu iau nici o masura. De luni de zile lumea se plimba din profil in profil, fara nici o vina, pentru simplul motiv ca acesti "admini" isi fac de cap. De luni de zile vrei sa corectezi un mesaj si iti apare corectura la calendele grecesti. De cateva luni se tot intampla ca forumul asta sa se blocheze temporar, de iti apar numai pagini albe timp de minute bune, chiar ore.
Dap... conteaza. Si daca e nevoie, le voi repeta mesajul de mai sus, daca inca nu l-au priceput.
Thor_again
Postat pe 7 Februarie 2011 20:06
Eh... nu ma bagati in seama, io-s in zilele alea din luna
Da' trece
Thor_again
Postat pe 7 Februarie 2011 20:07

doamneee sa raman tzacanita!
cand am vazut ce scrie! acu' veneam sa vaz cine-i nebuna care ar fi in stare sa zica asa ceva despre ea insasi aicia!
m;am linistiit, !
mergs a votez cu revista aia casa mea de linistiree
fleurdelis
Postat pe 7 Februarie 2011 20:10

Fleuro, ramasesi cu sechele cumva? N-am inteles, voi cum aveti dreptul sa fiti intelese, iar noi obligatia sa va intelegem in fiecare luna? Iote ca mi-am luat si io luna asta neshte d-alea
Thor_again
Postat pe 7 Februarie 2011 20:15
zambilu'

e criza,mami..
are lumea rate,draci-laci....

thoru'

pai vezi mami daca ai asteptari?

iasomia
Postat pe 7 Februarie 2011 20:15
Mami iaso, nush' la ce te-ai referit cu asteptarile alea, da' ai dreptate!
Thor_again
Postat pe 7 Februarie 2011 20:17
Chestiune? Sufletu'! N-am! M-am saturat de cat gary moore am auzit azi. Nu muzica, ci "bocete"
Si zau ca nici nu ma afecteaza "trecerea lui in nefiinta, doamne-doamne, bad boy, facut buba!". N-am nimic cu omu' dar, la urma urmei, eu personal nu tin minte decat ultrarasuflatul blues de-l canta acum 'jde mii de ani prin toate discotecile.
Da', bineinteles, ca intotdeauna se gasesc toti sa fie mare fani cand da ortu' careva.
Ia! Cred ca mi-a venit o chestiune! O dat coltu' cutarica si inca nu a aparut topic cu ferpare
Thor_again
Postat pe 7 Februarie 2011 20:21
Thorele, scumpule, cine mi te-a suparat?!
sora_ilsi
Postat pe 7 Februarie 2011 20:23
Neeee, io suparat, surioara? No way! Doar un pic indispus, zisei mai sus motivu'... da' daca stau sa ma gandesc mai bine, cre' ca de la varza a la cluj de azi mi se trage.

Si wifa asta ma cam 'nerveaza deja, ca imi trebuia ceva de la ea si o trebuit sa plece la mama naibii! Mai are vreo doo saptamani cred, pana i se face luna de penitenta si primeste net colea, unde e...
Thor_again
Postat pe 7 Februarie 2011 20:27
thorele nimic,nici un semn?
ameno
Postat pe 7 Februarie 2011 20:35
Nu, bre, ca inca e devreme. A zis fomeia ca dureaza o luna pana va avea net acolo? A zis. Inca n-a trecut.
Thor_again
Postat pe 7 Februarie 2011 20:37
da' ce nene, reloada s-a dus in vizita la papuasi, p-acolo?...
zambil
Postat pe 7 Februarie 2011 20:44
Noup. S-a dus in vizita pan ieuropa.
Thor_again
Postat pe 7 Februarie 2011 20:49
pai nu zicea ea nene c-o cauta moartea p-acasa?... sau s-o fi dus in turneu de adio?...
zambil
Postat pe 7 Februarie 2011 20:53
Nene....stai asa nu pleca...o intrebare as avea?....pot acilea?
nuti_vio
Postat pe 7 Februarie 2011 20:56
S-o fi dus s-o pacaleasca, nene Ori s-o fi gandit ca daca tot o cauta, macar s-o gaseasca pe plaiuri de "la dolce vita"
Thor_again
Postat pe 7 Februarie 2011 20:56
dap... vedi'l mondo, e puoi mori...

baga nutzeto, daca tot esti aici...

zambil
Postat pe 7 Februarie 2011 20:59
Nah, ca s-o-ntimidat nutica
Thor_again
Postat pe 7 Februarie 2011 21:00
eu nu stiu decat d-alea de stau o saptamana sa se-ncarce... da' asa, ca sfat, ia de pe retelele de cartier, de la baetzasi... merg ca untu'...
zambil
Postat pe 7 Februarie 2011 21:10
Mno, nutico! Amu cauta un cartier meserias
Ca pe acolo pe langa tine intelesei ca nu prea sunt
Thor_again
Postat pe 7 Februarie 2011 21:13
Zambil...multumesc....
Thorele......eu cred ca tu nu esti ghiogit......
nuti_vio
Postat pe 7 Februarie 2011 21:16
zi , asa Thorele ....veni un lup din crang c-un film la subtioara........
d-aia nu ma uit eu la filme.........
jeanette40
Postat pe 7 Februarie 2011 21:19
Io tot astept sa-mi explice termenul ala, ca sincer, nu l-am mai intalnit nici macar pe la Simirad ala de la iasi...
si zau ca mi-e lene ca caut in dex
Thor_again
Postat pe 7 Februarie 2011 21:30
iote ca nu vreau sa-ti zic....na
nuti_vio
Postat pe 7 Februarie 2011 21:33
cestiune!
da sa nu ma bateti....lucian mandruta s-a decis sa combata ziua'ndragostitilor!
cica....ziua constipatiei de ce n'o sarbatorim? ca suntem ....mai des decat suntem indragostiti!
fleurdelis
Postat pe 7 Februarie 2011 23:34
ce e drept .... ii drept!
cricat
Postat pe 7 Februarie 2011 23:38
Fleur, unde-i ala, ca sa ii dau "Like" cu zece maini?
Thor_again
Postat pe 7 Februarie 2011 23:42

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Sa ma ajute si pe mine cineva :D 27 De la: G1N3A5 3 Februarie 2011 16:15
Cum sa explici cuiva ca greseste,pana INTELEGE SI APLICA??? 6 De la: blue_dream 13 Aprilie 2010 11:52
Cum ar trebui sa ma comport? 28 De la: LadyLove 6 Iunie 2016 19:10
De ce ne plac "baietii rai"? 18 De la: garbo_1155 7 Februarie 2014 16:26
cat de superficialii sunt unii? 13 De la: garbo_2178 7 Mai 2012 21:25
Setari Cookie-uri