deci eu nu stiu ce-a fost in seara asta la teveu! in alta emisiune au aparut viorel lis cu nevasta-sa....care a marturisit ca pe vremea cd ii facea asta curte ea isi marea sanii cu o soseta! si i-a dat moderatorul o pereche de sosetute sa ne arate cum a facut, iar ea, nebuna, le-a luat si le-a bagat in san! comentariul a venit spontan: dragi telespectatori, si iata, ati vazut cea mai rapida marire de sani in direct! am ras prea muult...nu am vaz bine... |
||
fleurdelis Postat pe 7 Februarie 2011 23:51 |
||
---|---|---|
vaz ca luciam mandruta-si puse pe blog ideea lui despre sf. valentin... de-acord cu el... e drept ca dragostea trece prin stomac (de sus in jos, vreau sa zic!), da' de-acu' trece si pe la coafor, cosmetician, mall si agentiile de turism... e de groaza cate femei vor sa compenseze lipsa de afectiune prin dovezi materiale, unde mai pui ca si dovezile alea nu-s pt ele, ci pt epatat amicele si cunostintele de sex feminin... in alta ordine de idei, ziceam undeva ca gradul de civilizatie se impune cu fortza... asa ca unii au luat sarcina pe cont propriu... vaz ca la sacele un pusti de 16 ani a fost injunghiat fiindca n-a vrut sa cedeze locul in autobuz unei femei... na de vezi... |
||
zambil Postat pe 9 Februarie 2011 11:06 |
||
vaz ca luciam mandruta-si puse pe blog ideea lui despre sf. valentin... de-acord cu el... e drept ca dragostea trece prin stomac (de sus in jos, vreau sa zic!), da' de-acu' trece si pe la coafor, cosmetician, mall si agentiile de turism... e de groaza cate femei vor sa compenseze lipsa de afectiune prin dovezi materiale, unde mai pui ca si dovezile alea nu-s pt ele, ci pt epatat amicele si cunostintele de sex feminin... in alta ordine de idei, ziceam undeva ca gradul de civilizatie se impune cu fortza... asa ca unii au luat sarcina pe cont propriu... vaz ca la sacele un pusti de 16 ani a fost injunghiat fiindca n-a vrut sa cedeze locul in autobuz unei femei... na de vezi... |
||
|
||
zambil Postat pe 9 Februarie 2011 11:15 |
||
mda.... sf. valentin incarca buzunarele la vanzatorii de inimioare si bombonele. O zi plina de dulcegarii ... de multe ori trucate. Prefer o vorba frumoasa intr/o zi oarecare decat zeci de inimioare de sf. valentin si dragobete care nu sunt sincere. | ||
cricat Postat pe 9 Februarie 2011 11:19 |
||
ca ma si balbai, dreacu'.... | ||
zambil Postat pe 9 Februarie 2011 11:20 |
||
las bre ca nu este bai | ||
floare_cu_colti Postat pe 9 Februarie 2011 11:23 |
||
pai ce bre io is fraiera sa epatez la amice ? .......nu vezi acilisa ca uneleee cum vad unu bun il incaleca? paaai si tre sa le mai si servesc cu bombonele mele nup nu le spun | ||
floare_cu_colti Postat pe 9 Februarie 2011 11:24 |
||
buna dimii si ziua doamna IASOMICA | ||
floare_cu_colti Postat pe 9 Februarie 2011 11:30 |
||
'neatza.lume...floare.. pe mine ma lua schimbu' asta de temperatura de gat,aproape sa dau in astenie de primavara,ehe,he,he... da' imi revin eu cumva-candva... zambilu' lasa mami, ca si barbatii sunt comozi,ce atata abureala?duc mana la portofel si ii creste libidoul madamei,ce atata preludiu? mie imi convine cand da dracii in ele asa... cri.. dragostea nu vine la comanda,mami... floare.. din pacate cam ashea e..femeile s-au tacanit.se fac mai degraba frumoase "ca sa crape alea de ciuda"decat pt EL.. eu una stiu,de mica m-am facut dragutza pt mine,buna sa traiasca...cate nuiele mi-a dat ,ehe... |
||
iasomia Postat pe 9 Februarie 2011 11:43 |
||
si io spunea ca este pacat sa fiu mandra in sat da nu uitam de domnu bunu simt. Iasomic nu ca as fi fre-o fromosete nooo da ma fac cat pot io fromosica pt mine .....ca eeel ma iubeste si in pielea goala si io is mita cinstita ca nuuuu ii golesc portofeluuu nuuuuu il pun la faza cu preludiu si orgasmi siii imprumut cardu cu motive intemeiate pt casa noastraaa . | ||
floare_cu_colti Postat pe 9 Februarie 2011 11:47 |
||
iasomico, dac-ar fi vorba numa' de comoditate, ar insemna ca fiecare femeie-ar avea acasa cate-u don juan putin mai lenes... da' nu crez ca e cazu'... bine, ca nici ele nu-s toate neshte baiadere d-alea misterioase... |
||
zambil Postat pe 9 Februarie 2011 20:47 |
||
zambilu' dezvolta mama cu prima ocazie,ca am o gramada de texte de la cucoane.da' acu' e seara si sa nu ma ia doamne feri! vreo insomnie,mami... sa bage si mandea o dezordine scurta... ironia soartei sau sortii,tot un drac...hai ca te-a prins ca furi,e una...da' sa te prinda si ca dai la bouci( in timpu' orelor de program) lu' colega,e nashpa rau... atention fratiorilor! nu va lasati dusi de val,ehe,he,he... ma refer la vamesii aia,vere.. oaliu! da' ce circ bagara maica.... acu' trebuia,deh... |
||
iasomia Postat pe 9 Februarie 2011 21:19 |
||
Lasa... iasomico.... nici nu trebuie sa vina..... ca aduce numai necazuri | ||
cricat Postat pe 9 Februarie 2011 22:33 |
||
bre io nu zic sa nu-i prinda.... si sa nu ii amendeze.... dar sa dai pe teveu....sa ne arate aia pe-afara cu degetuu...urat!tareeee de tot! si sa ni se-auda din alea ca cea mmai mare greseala a facut ue ca a bagat pe romanica ... de altfel nici noi nu suntem bucurosi ca ne aplica aia standardele lor! nu de-alta da n'avem ce face in conditiile'n careavem trenuri cu intarzieri de-o ora vara si drumurile's mai mult prafffffffffffff... |
||
fleurdelis Postat pe 9 Februarie 2011 22:43 |
||
Everything Is Illuminated - productie SUA 2005 Filmul de 10 din seara asta, de pe Pro Cinema. Bestial! Ellijah Wood (a.k.a. Frodo din Stapanul inelelor) in rolul principal, restul - necunoscuti, dar joaca foarte bine. Miroase a Kusturica de la un capat la altul, dar regizorul si scenaristul e un evreu, Liev Schreiber pre numele sau. Iar muzica - balcanica, cu puternice sonoritati slave. Sau invers, luati-o cum vreti. De vazut. Parerea mea. |
||
Thor_again Postat pe 9 Februarie 2011 23:09 |
||
Neatza.... Iaso.. multumesc pt rasp dat pe topicul cu poezii... recunosc, particica aceea...,, suflet de copil" care salasluieste in mine...uneori....cere ce nu i-se poate da.... O zi minunata...precum sufletul tau... |
||
nuti_vio Postat pe 10 Februarie 2011 10:06 |
||
ooofff limba romana! mai, mai... |
||
fleurdelis Postat pe 10 Februarie 2011 13:18 |
||
e cu beree?? acel link?? |
||
fleurdelis Postat pe 10 Februarie 2011 13:26 |
||
ar merge si o bere | ||
anakin Postat pe 10 Februarie 2011 13:29 |
||
unde?? acolo ,la povestee?? |
||
fleurdelis Postat pe 10 Februarie 2011 13:31 |
||
hehehe .. | ||
anakin Postat pe 10 Februarie 2011 13:35 |
||
mai.....tu ne duci cu vorba | ||
jeanette40 Postat pe 10 Februarie 2011 13:38 |
||
ce0-i asta un curs de filosofie pisoias?? vrei sa iti dau exemplu de cel putin 2femei care s=au sinucis?? si nu oricum ci pentru ca nu mai puteau trai fara barbatii lor?? uite: jeanne hebuterne, si veronica micle! off....misogiin... |
||
fleurdelis Postat pe 10 Februarie 2011 13:38 |
||
daca te afla uaifa ca vrei s-o eutanasiezi nu te mai vaz asa un fericit brazer.... | ||
fleurdelis Postat pe 10 Februarie 2011 13:42 |
||
No pblm, ... da, se poate interpreta ca este precum un curs de filozofie. si daca ma afla wife, cu siguranta ma va ucide. L-am pus si printre clipurile personale, asa ca se poate viziona inclusiv acolo |
||
anakin Postat pe 10 Februarie 2011 13:44 |
||
Hi, hi, hi! Observ ca ai comis-o si aici, Anakine Abia astept sa vad "aparatorii" cei docti la "lupta" impotriva "misoginilor" Din pacate gunoiul asta de site sterge linkurile de youtube de vreo cateva zile incoace, deci va trebui sa il postezi periodic |
||
Thor_again Postat pe 10 Februarie 2011 14:19 |
||
Anakinu, cum am zis si mai sus, TOATE postarile care contin linkuri de youtube sunt sterse. Daca postezi dupa ora 18, raman mai mult, pana dimineata, cand dispar iar. | ||
Thor_again Postat pe 10 Februarie 2011 14:21 |
||
Lasa, Thorache, ca l-am postat si printre clipurile personale sa moara de ciuda baticurile. | ||
anakin Postat pe 10 Februarie 2011 14:21 |
||
No, ashe! Everybody, clip nou si bun la Anakinu in profil. Si nu va sfiiti sa comentati |
||
Thor_again Postat pe 10 Februarie 2011 14:24 |
||
Intrarea este libera pentru toata lumea. Si pe mine nu ma deranjeaza vizitatorii, sa stiti.. avem si cookies |
||
anakin Postat pe 10 Februarie 2011 14:26 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
prieyenye | 44 | De la: elodia 18 Decembrie 2009 14:17 |
Prietenie intre o femeie si un barbat? | 93 | De la: garbo_1568 11 Mai 2012 15:09 |
garbo_3060 | 5 | De la: ristea26 24 August 2012 20:03 |
|
||
Cafeneaua virtuala | 13 | De la: after 10 Septembrie 2009 09:14 |
distractie,prietenie | 4 | De la: fleur_de_lis 13 Septembrie 2009 20:48 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice