Chestiunea zilei..

las bre ca anakinu nu se supara daca ii facem vizite inopinate
tusi_Oli
Postat pe 10 Februarie 2011 14:34
Fleur.. ai grija, off-urile in exces dauneaza.....inimioarei...
nuti_vio
Postat pe 10 Februarie 2011 15:04
eu oftez numa la greselile gramaticale....
fleurdelis
Postat pe 10 Februarie 2011 15:11
De la: anakin, la data 2011-02-10 14:21:41Lasa, Thorache, ca l-am postat si printre clipurile personale sa moara de ciuda baticurile.

baticurilee???
ia te uita mai!
ne facusi si batic de-acuma, tare!
fleurdelis
Postat pe 10 Februarie 2011 15:13
Fleur...
NU cred ca s-a referit la vreun user (deci nici la tine), ci la adminii care au sters link-ul.
Thor_again
Postat pe 10 Februarie 2011 15:18
da??
hai mai ca pe noi mai are un zic si ne eutanasiaza, ce spui

oare sa mai intreb dacaaaa...cu tot batic??
fleurdelis
Postat pe 10 Februarie 2011 15:21
Cine, bre? Anakinu? Da' de unde si pana unde, ca io nu prinsei postarea aia
Thor_again
Postat pe 10 Februarie 2011 15:22
cine, bre fleur, io? .. pai am zis eu asa ceva?
anakin
Postat pe 10 Februarie 2011 16:42
bre, lasai si eu o postare acilea azi, ce-ati facut cu ea?... adminilor, stiti bancu' cu ratza?...he,he,he...
zambil
Postat pe 10 Februarie 2011 19:54
De la: iasomia, la data 2008-11-30 07:53:12Am deschis acest topic pt ca nu-i asa...sunt zile cand avem cate'o "framantare" care nu se incadreaza nicaieri...:)

Este un topic deschis pt orice tema,unde putem sa ne cunoastem mai bine..si de ce nu?unde putem sa ne imprietenim,de voi depinde...

asa ca..voi ce "chestiune a zilei" aveti?....

daca bolborosesc si nu intelegeti ce zic,scuze! am fost la un bairam aseara si am gandurile crete....

Daca ar avea mai multa lume ganduri asa cretze ca ale tale, poate ar fi mai bine...eu sunt de parere ca suntem cu totii vinovati intr-un fel sau altul de soarta pe care o avem ca popor si ca tara. Daca nu-i Basescu, e Boc, daca nu e Nastase, sau Geoana.....tot un drac e!
lety_lety
Postat pe 10 Februarie 2011 19:55
eu m-am resemnat cu youtuburile astea...

adineauri ...cum stateam eu asa la orizontala,aud o voce necunoscuta ..il intreb pe fecioru' cine e,si imi spune:

adele-rolling in the deep

o grasutza delicioasa,f buna voce,cand aveti chef,ascultati..

iasomia
Postat pe 10 Februarie 2011 20:22
Eu imi cer scuze pentru tripla creata, mami Iaso.
anakin
Postat pe 10 Februarie 2011 20:26
baieti...

n-as vrea sa transform chestiunea in ceva ce seamana cu alte topice,parca vorbeste xena...

va rog frumos sa nu va suparati,da' eu zic ca nu are sens,nu aici....

repet,sper sa nu va sucariti...
iasomia
Postat pe 10 Februarie 2011 20:27
anakinu'

multumesc ...mi-ai luat-o inainte...

lety...

asta e viatza ,esti binevenita..

zambilu'

da,da...cu ratza,mami..bine zis..

thoru..

ce stii de woman?
iasomia
Postat pe 10 Februarie 2011 20:29
No, si tocmai ce te laudasem, mami iaso!
PS: "laudele" alea erau in loc de "promitem ca nu mai facem, da' incercam sa-i pacalim pe gospodarii astia de garboleti"
A, si le-am bagat preventiv, asa ca, cel putin din punctul meu de vedere, nu mai era necesara remarca matale. Sa nu ne suparam? Mamoanta tot mamoanta, cum isi cunoaste ea puradeii! Stiai doar ca nu ne-om supara
PPS: Imi cer si io scuze, la modul cel mai serios. Dar, recunosc inca o data, am facut-o deliberat, fara insa a avea intentia de a te supara pe matale.
Thor_again
Postat pe 10 Februarie 2011 20:34
Asa... de woman nu stiu [inca] nimic. Aseara a intrat un pic nepoata, dar a iesit repede si probabil nu mi-a mai vazut mesajul din privat. Da' daca intra azi, il va vedea. In orice caz, woman ar mai avea cam o saptamana de post
Thor_again
Postat pe 10 Februarie 2011 20:36
in februaru' d-anu' asta depresia e pe la botoane, mami... foame mare, nu stiu adminii ce sa mai faca sa creasca nr de postari... nu le era de ajuns c-au fabricat un troll de sex feminin care bantuie forumu', acu' s-au apucat si de sters postari, doar-doar ne-om enerva... da' noi ne vedem de-ale noastre, d-ale distractiei...

i-auzi acilea, americanu' descopera ce stia o lume-ntraga... rusoaicele sunt frigide si hraparetze... bodyguardu' lu' gibson zice ca stie ca tanti oksana il excrocheaza pe bietu' actor bogat... da' vin eu si zic, la miliardu' de cocotzi a lu' mel, ce mai conteaza cateva zeci de milioane ca sa iei la palme o rusoaica obraznica?... altii arunca banii pe alte nimicuri...
zambil
Postat pe 11 Februarie 2011 09:56
ia sa vedem ce rusoaica se 'nevozeaza pt frigide ala...ehe,he,he....

zambilu'

da' mami...facem ce stim noi mai bine....

iasomia
Postat pe 11 Februarie 2011 10:03
chestia e ca n-au fost totdeauna asa, rusoaicele alea... de la razboi li se trage.. ramasesera atat de putini barbati in putere incat femeile erau in stare de orice ca sa puna mana pe unu'... si-asta s-a transmis din mama-n fiica... numa' ca acu' nu le mai intereseaza o coaja de paine si-un barbat beat prin preajma...

ce mai citesc eu prin presa: un articol care zice ca incestu' n-ar fi un pacat dovedit... medical,, vreu sa zic... in sensu' ca din chestia asta nu se nasc neaparat martieni... hai ca ne-am dat dreacu'...
zambil
Postat pe 11 Februarie 2011 10:16
dap...

lumea cica evolueaza,mami..
suntem norocosi,am prins tipuri interesante...

desi mi-ar fi placut sa prind perioada interbelica,ma multumesc si cu asta...
iasomia
Postat pe 11 Februarie 2011 10:27
perioada interbelica a lasat multe nostalgii... si celor care-au trait-o, si generatiilor care nu... dar se pare ca beneficiaza mult si de felul cum functioneaza memoria omeneasca... ne gandim la medeleni, la toparceanu sau papadat-bengescu, lafotografiile vechi cu centrul bucurestilor... sa nu uitam insa tuberculoza, malaria, pelagra si fetele descultze de la tara... putini au dus-o chiar bine pe-atunci...
zambil
Postat pe 11 Februarie 2011 10:35
tu ai dreptate,tati..
ca intotdeauna,da' zau ca erau sufletele mai curate,nu ca n-ar exista si acu'....
iasomia
Postat pe 11 Februarie 2011 10:37
mda, suflete curate.. erau si pe-atunci, da' tot putine... si-n vremurile alea satele erau pline de tarani betzi cu topoare, de incesturi (ca tot pomenii mai sus!) si violuri... satu' romanesc era frumos numa-n poeziile lu' alecsandri si cosbuc, sau la ion creanga...

nenorocirile insa sunt atenuate la cei ce-si aduc aminte de ce-au cunosct prin ochii copilariei, si-apoi au plecat la oras... copii se adapteaza la orice, pana la urma...
zambil
Postat pe 11 Februarie 2011 10:44
am petrecut destui ani la tara,la bunica..in vacante...

am amintiri minunate,doar cu mintea de mai tarziu am inteles ce drame ascundeau femeile, sub pasii aia... de loveau pamantul cu naduf la hora duminica,nu aveau voie sa zica nimic,iar locu' femeii era in spatele barbatului,cu vreo trei pasi..cand mergeau pe drum...

ehhh..

uitai ce vrusei sa spun..

da' si cate lucruri,trairi minunate... am avut eu acolo...mica asa,da' le aveam...te miri pt ce...
iasomia
Postat pe 11 Februarie 2011 10:52
zambilu'

baietii nostri nu par interesati de fomei,mami...

manca-l-ar mama de mosh... se joaca de-a miss univers..

nici nu ma mir ca e pe unu peruanca aia ,seamana cu o fatuca de-o stiu eu cand era adolescenta...

cestiune

nu mai dau date si fapte,bre!daca nu mi-l lucreaza fortele pe obama ca la balamuc,sa se vindece americanu' neshte ani buni de presedinte de culoare...

c`est la vie, toujours parsive!
iasomia
Postat pe 12 Februarie 2011 19:49
`mna ziua! e luni...
chestiune: intrai pe-aici s-o caut pe iaso....asa,,,,, mi-era dor! cu obama nu-mi bat capul, dar cu "c`est la vie, toujours parsive!" .... incearca sa spui asta unui francez,,,,,eu am facut-o ,,,nu povestesc cum s-a uitat la mine (cu numai cateva secunde inainte imi complimentase franceza si accentu`)
ufishor
Postat pe 14 Februarie 2011 13:52
Ufi.......toujours l'amour........azi
jeanette40
Postat pe 14 Februarie 2011 14:03
uff

sa traiesti!...

vaz ca ne facu nea barboneli vedete,bre,da' ce afise am...pa toata cladirea...

nea barbo

multumesc..
m-au amuzat...
iasomia
Postat pe 14 Februarie 2011 15:54
da, am vazut si io! foarte tare!
numa' io nu-s vedeta! care n-am avut noroc!
zambila
Postat pe 14 Februarie 2011 15:57
pe ufulica a si pictat-o,are tablou...eeeee...

lasa ca-ti face si tie,sigur...
iasomia
Postat pe 14 Februarie 2011 15:59

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
eu pesti el scorpion? avem sanse? 3 De la: mia79x 12 Iunie 2009 17:15
Pritenul meu bisexual 21 De la: garbo_413126 22 August 2015 17:22
.....am nevoie de un dictionar....:D 12 De la: crys14 21 Decembrie 2009 10:05
Incertitudini!help 73 De la: deea_all 6 August 2009 18:15
Sfat.... Relatie de dragul copilului sau NU! 36 De la: Christinne_13 6 Iulie 2014 19:31
Setari Cookie-uri