Chestiunea zilei..

ce 's�i colea, mami iaso? te g�sir� pramatiile astea de comis-voiajori?
Thor_again
Postat pe 17 Februarie 2011 20:39
da..maica..

cica sunt exact ce-i trebuie...

da' zambilu'mio unde-o-fi?ca imbatranesc acilea cand nu-l vaz...
iasomia
Postat pe 17 Februarie 2011 20:41
io zic ca n-o sa intre marica in bocluc. sau, mai bine zis, cum va intra, tot asa de repede va si iesi. e mic, mami, e mic, si chiar daca s-a dedulcit la oareshce foloase, grosul mergea in alta parte
Thor_again
Postat pe 17 Februarie 2011 20:43
ia s-o-ntineresc eu pe iasomica c-o postare:

chestia cu atacu' la marica e cu schepsis... baselu' ataca sindicatele... le discrditeaza ca sa ia masa de manevra a pesedeului... ca antenele si realitatea n-aduna ele prea multi votanti, cu toti clabucii de la gura lor... doar badea ce-ar mai putea sa faca iar pe struzu-n pielea goala, la vreo manifestatie, da' mi-e ca se strang langa el doar travestitii si lesbienele... he,he,he...
zambil
Postat pe 17 Februarie 2011 21:20
thoru'

o fi plevusca,batrane...da' mie imi pare mare hahalera

zambilu'

e groasa oricum,mami...poate sunt manevre,scenarii si alte halea ...da' zau ca era prea disperat ieri,urat om,i-ar sta bine dupa neshte bare...
iasomia
Postat pe 18 Februarie 2011 11:36
pai cine a zis ca n-ar fi hahalera, mami iaso? e cam pe acelasi calapod pe care a fost croit si alde mazare...
da' parca numai ei doi? hai sa fim realisti...
Thor_again
Postat pe 18 Februarie 2011 12:10
al draq calapod .........nu putea sa se strice
jeanette40
Postat pe 18 Februarie 2011 12:14
batrane..

la asta am alergie ,maica...
cand ii vad mecla aia de chiolban,ma ia grata,da' pe principiu: e tara plina ,oricum n-ar sens,nu stiu daca o sa facem ceva in tara asta,mami...
mazare?ala e imatur,nu are doagele acasa..
indiferent care sunt dedesubturile ,sforile si alte halea,e bine ca se spun neshte chestii pe sleau...

am inceput din nou sa ma distrez cand ma uit la ei...

iasomia
Postat pe 18 Februarie 2011 12:39
eu incepusem la un moment dat, acum vreo saptamana, sa ma infior cand vedeam nume de arestati da' mi-a trecut relativ repede, dupa vreo doo zile
Thor_again
Postat pe 18 Februarie 2011 12:51
aham...

asta seara pe protv incepe emisiunea"romanii au talent",mai un dansez pt tine,alea,alea...nu stiu de ce simt nevoia dupa ce umblu pe posturi straine, sa ma distrez pe limba mea,parca asa este mai odihnitor..

teo nu-i deloc bine,cica i-au scos splina si au umblat la pacreas,ceva e putred in toata chestia,avea si fetitza asta neshte arderi, de te durea capu'...

sper din suflet sa aiba zile,nu stiu cine spunea"sa-si vada fetita mare"ehhh,copiii cresc oricum,pt ea vreau.....dupa o trauma d-asta in mod sigur ar stii sa traiasca altfel..
iasomia
Postat pe 18 Februarie 2011 17:04
efectele hilare ale campaniei anti-coruptie - titlu de ziar: un jandarm a g�sit un diplomat cu 50.000 de euro �i l-a restituit proprietarului... he,he,he (ca asa ma tavalesc eu de ras!)...

maine poimaine parca vaz: un vames a gasit o suta de mii de euro sub covor si i-a returnat proprietarilor... gigi becali a gasit un teren care nu era al lui sub casa si l-a returnat armatei... si iar zic: he,he,he...
zambil
Postat pe 18 Februarie 2011 21:16
si uite ca m-am uitat si la: romanii au talent...
nu e totul pierdut,fratilor

un we frumos!pt ca nu-i asa,cum este in sufletul nostru depinde in mare parte de noi...
iasomia
Postat pe 19 Februarie 2011 09:11
Nu m-am uitat nici m�car un minut. Nu�' de ce, �mi sun� ca "dansez pentru m�-sa", pentru c� a�a au �tia talent (ca s� vezi, tot de talent e vorba) s� fou** buha. �n schimb, mi-am petrecut timpul muuuult mai pl�cut: am vizionat �nregistrarea unui concert Mike Oldfield la Berlin. Cu ocazia asta nu am motive s� m� pl�ng de timpul pierdut uit�ndu-m� la pro tv
Thor_again
Postat pe 19 Februarie 2011 10:03
nu m-am uitat la niciun program
de fapt, nici nu mai am TV, de cand am gasit 'chestiunea'
ma informez aicea, de la voi
we cu sanius, schiuri si ce mai puteti!
ufishor
Postat pe 19 Februarie 2011 11:19
deci asa, ufo, iti vandusi televizoru' ca sa-ti iei calculator... bine-asa...

eu daca-mi pastrai televizoru', vazui aseara un film din seria "filme pe care ajungi sa le vezi din intamplare, sau altfel deloc"...

stella-i zice, si-i facut de-o frantzuzoaica, sa ne traiasca... bunutz bine, filmu-adica... putini regizori reusesc sa redea problemele copilariei fara sa cada in clisee... adeca sa le redea la fel ca pe problemele adultilor... ca va zic eu, copilaria-i stresanta rau, neneaca.. asta-n caz c-ati uitat...
zambil
Postat pe 19 Februarie 2011 14:03
ai dreptate,mami..
sa te bata norocu'!m-am intors in copilarie si mi-am adus aminte cat de stresata eram uneori,mama! ce palme transpirate aveam...

altfel ,un copil vesel,un pic cam sensibil....

e drept,ma mai apuca si acum uneori...

thor

nu stiu ce sa zic,eu mi-am pierdut timpul cu placere,da' taman d-aia e dulce libertatea...

ufulica

brava,mamoantza..
baga pofta de viatza...

iasomia
Postat pe 19 Februarie 2011 20:14

da, zambilu. si "romanica e victima unui complot mondial, pus la cale de iredenta maghiara in frunte cu fundatia soros", care vor sa "ne compromita, denumindu-i pe tigani romi si vlaxi", pardon, "vlacshi", precum pluralul lui "ortodox", etc, etc, etc...

PS: cred ca totusi e un adevar pe acolo pe unde zice de originile "nobile" ale unor fosti...
Thor_again
Postat pe 21 Februarie 2011 13:10
hai ca este interesanta,unde pui ca am si semnat-o,sunt in pasa blue...
iasomia
Postat pe 21 Februarie 2011 15:14
da, iaso, e interesanta, daca facem abstractie de faptul ca se indreapta binisor spre varsta de 4 anisori de la conceperea ei
Thor_again
Postat pe 21 Februarie 2011 15:21
batrane.
si ce treaba am eu cu varsta ei?
am citit? m-am jucat?
trece timpu'?
trece...

nea thorache..
am impresia ca nu-ti mai sunt atat de simpatica,indiferent ce spun,bombani...
vrei sa te altoiesc nitel,barbosule?
stiu ca-ti sare repede,si mie nu-mi place sa supar oameni...
iasomia
Postat pe 21 Februarie 2011 15:28
cred ca-mi deschid o cafenea literara,pe unde ma uit patronii au plecat,in alte parti nu am ce sa mai caut,alea,alea...

mai ca-mi venea sa dau din degete,da' las pe alta data...
ma gandeam la ai de au suflet pereche,ca intradevar, shozu' este cand partea intunecata a unuia se intalneste cu partea luminoasa a celuilalt,si invers...

si d-acilea ma apucase filozofeala babei,bla,bla..etc.
astia au anuntat ca astazi murim de frig,ca iarna o sa ne puna capac,sa-i ia draq,la bucale e soare...

bineinteles ca ma bucur...
iasomia
Postat pe 21 Februarie 2011 15:41
neaaah! mami iaso, ai numa' impresia. si, pe de alta parte, stii doar ca unde da mamoantza, creste, asa ca da-i daca simti nevoia, io le primesc si poate iti mai si multumesc
am vrut sa spun doar ca nea zambilu a vrut sa ne testeze vigilenta cu linku' ala
Thor_again
Postat pe 21 Februarie 2011 15:42
tu iar esti in asteptari,mami...
bine ca mi-ai zis,sa vezi ce te cotonogesc de-acu'..

nentu zambil stie ca sunt aeriana uneori
iasomia
Postat pe 21 Februarie 2011 15:45
ashe, ashe, da-i!...
Vaz ca astia continuara "descinderile" frontieriste, de data asta tot in est, la Albitza, langa Husi. Portul Constanta mai asteapta...
Thor_again
Postat pe 21 Februarie 2011 15:49
pai, iasomico, ia deschide tu cafeneaua aia despre care spui! ...si io sunt in asteptari! hihihi!
esme
Postat pe 21 Februarie 2011 15:51
o sa vina si portu'...

esme..
aveti o lene pe voi,de-mi vine sa ma culc...

tu ai deschis vreun topic,hai?
iasomia
Postat pe 21 Februarie 2011 15:56
iote-te la asta mica! asteapta sa se produca iar literaliceste
Thor_again
Postat pe 21 Februarie 2011 15:58
mami iaso, eu unul sunt ocupat pana peste cap cu altele... anul asta am de finalizat doua albume, am de bagat in studio... ca sa nu mai pun si de micile si inerentele "placeri" ale vietii de zi cu zi...
so... prea multe asteptari de la mine, strica
Thor_again
Postat pe 21 Februarie 2011 16:00
batrane..

eu cu asta mica cu verbu' la ea vorbeam,nu vezi cum sta,cu gherutele pregatite?ehe,he,he...
iasomia
Postat pe 21 Februarie 2011 16:04
ia sa ma rasfat eu un pic acum! ei, eu n-am idei si talent in ale compozitiei si imaginatiei, las asta celor care se pricep! insa imi place mult sa-i citesc pe altii! mai ales cand ceea ce citesc imi aprinde cate-un beculet si imi mai dezmorteste neuronii, stimulandu-ma in felul meu! ...cum ar fi acela de a-mi impartasi parerea!
esme
Postat pe 21 Februarie 2011 16:06

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
O vorba buna 64 De la: tatoo 23 Aprilie 2011 15:43
Despre generozitate! 22 De la: lady_corina 20 August 2009 23:59
Pleaca copilul la facultate ----cum ne descurcam cind e doar unul singur 1 De la: garbo005849 12 August 2009 13:48
Cum sa explici cuiva ca greseste,pana INTELEGE SI APLICA??? 6 De la: blue_dream 13 Aprilie 2010 11:52
un om cu doua fete UN OM RECHIN CU DOUA FETE .DELFIN SI RECHIN? 106 De la: laura30 31 Octombrie 2011 21:39
Setari Cookie-uri