Chestiunea zilei..

ehhh

vedem noi,sa vina martisoru',sa ne dam pe urzicele,ca acu' la cat s-a ingrosat sanghele, sa nu bagam puradeii in depresie.
eu una nu am tiglele pe casa in perioada asta...
iasomia
Postat pe 21 Februarie 2011 16:10
ma uitam la aia din noua zeelanda,au cazut atatea cladiri..
am vorbit cu ceva prietene d-astea de au folia cutremurelor,mi-au pus creierul pe bigudiuri,sunt speriate ca "vine si la noi,daca la aia au cazut atatea..."

m-am trezit ca spun:

imi cer scuze,am ceva pe aragaz

cica:

da-l la o parte!

eu

nu pot ca se intareste!

ea
pai ce draq faci de se-ntareste?

eu

bomba atomica..

si s-a sucarit,o data daca nu stau drepti,draq m-a luat...

am marte-n pesti,cica...mi se rupe..atatea manusi,atatea sensibilitati..

gata,la treaba cu mine!o zi buna in continuare..
iasomia
Postat pe 22 Februarie 2011 12:31
iasomia o zi buna
tusi_Oli
Postat pe 22 Februarie 2011 12:34
Doamne ajuta!

multumesc ...
iasomia
Postat pe 22 Februarie 2011 17:14
bre, nu mai apuc sa postez de-atatea reclame pe saitu' asta... foame mare la garbo, plus neamuri proaste pe la comenzi...

asaa... deci cutremur in noua zeelanda... pai normal... saraca reloada, cum s-a carat ea si-a ratat ocazia...s-o fi vazut cum ii statea c-o tzigla-n cap...

iasomico, zi-le la pretenele alea ca vine si la noi... numa' asa, la distractie... le zici ca ti-am zis eu...
zambil
Postat pe 22 Februarie 2011 19:10
aham....

deci urmeaza sa ne zgaltaim si noi,cred ca o sa pastrez pt mine informatia asta,mami.....ca da isteria-n-lume...s-asa nu te mai intelegi om cu persoana...
iasomia
Postat pe 23 Februarie 2011 10:21
vine, vine... am vorbit eu, e pe vine
Thor_again
Postat pe 23 Februarie 2011 11:25
mami iaso, nush ce dreaq de ziceri au americanii aia ai matale, da' eu am auzit ca, dimpotriva, o fi tot mai rau. si numai la noi, ci la nivel global. rezervele de alimente au scazut la vreo 15% din necesar, productia e tot mai mica... cica anul asta o incepe foamete mare. iar din toate tarile ieuropene, ghici care e cea mai expusa? iegzact, Romanica! Romanica aia care, daca ar pune poulimea osu' la treaba macar un pic, ar putea sa hraneasca lejer vreo 80 de bulioane de muritori ...
Toti prevestesc o criza alimentara anul asta. La nivel planetar. Acum bine a zis si cine a zis ca Romania va suferi o criza alimentara numai din cauza lenei.
Thor_again
Postat pe 23 Februarie 2011 16:28
a, si uite aici ce zic japonezii. Prosti, deh!...

"Romania este plasata in topul vulnerabilitatii la cresterea pretului alimentelor.
Potrivit unui studiu realizat de banca japoneza Nomura, suntem tara europeana cu cel mai mare risc... de foamete, pe locul 12 din 180 de state. Pe primul loc se afla Bangladesh, urmat de Maroc, Algeria, Nigeria si Liban."

No comment.
Thor_again
Postat pe 23 Februarie 2011 16:29
criza alimentara mondiala?... pai ia sa vedem putin... ca vazui si eu un documentar cu japonezi... si ce zicea documentarul ala: 25% din productia mondiala de alimente se arunca la gunoi fara macar sa i se deschida ambalajul... cine e de vina?...

pai nu amarastenii din bangladesh, nigeria si romania... ca nu la ei se arunca.. se arunca-n tarile bogate, datorita legislatiilor de protectia consumatorilor corelate cu principiul consumist care sta la baza capitalismului...

si ia sa ne mai uitam nitel la amanunte... principalii producatori agricoli din lume sunt statele unite, canada si australia.. cand vine vorba de alimentele de baza... si ce fac ei, principalii producatori?... dicteaza preturile si ii sufoca pe amarastenii din bangladesh, nigeria si romania... care astfel depind de furniturile din tarile bogate...

asa ca: bre, ma lasati cu criza aia de alimente?... he,he,he...
zambil
Postat pe 23 Februarie 2011 21:53
thoru'

asa ziceau,si nu oriunde,la stiri..cica au ei semnele lor..
dap,

cred ca o sa fie un an greu,mai ales pt cei care nu au niciun pic de spirit gospodaresc,vointza...pt ca ma uitam la amica mea cum arde 400 de lei pe luna pe tutun,am intrebat-o cati bani costa la ea tutunul,fumeaza si sotul si baiatu'...
cat?1000 de lei..
nene
sunt tare,m-am lasat ,ieri am facut 1 an.
pai s-avem pardon..
bine,asta nu inseamna ca nu mi-e deja jena de ce se intampla cu pensionarii astia...
in fine,nu mai zic nik ca astazi este dragobetele,am vazut o gramada de baieti cu flori in maini,nu stiu cum o fi cu dragostea asta la comanda,da' cred ca are farmec cand esti tanar si amorezat...

zambilu'

cobai si noi acolo,mami..deh...
iasomia
Postat pe 24 Februarie 2011 17:16
cam puturosi,cam puturosi...

lasa ca da frunza acu',si sa tii vanzoleala...
vaz ca englezii bagara inghetata cu lapte matern-uman,o trecura la produse bio,noroc ca-s calita,ca altfel dadeam la boboci..
maine-poimaine o sa serveasca omenirea fudulii umane,sau io stiu ce particica de pe undeva...
in alta dezordine:casa dior il dadu afara pe jh galliano pt neshte presupuse remarci antisemite,unde pui ca l-au si arestat 24 de ore..
omu' are doua prezentari de moda sapt.viitoare,nu de alta..
cat despre draciile astea antisemite,m-am cam saturat,pana cand,bre?

ia sa ne sucarim si noi ca prea suntem oropsiti peste tot prin lumea mare!
halooo!nu se sesizeaza nimeni,nene?

a!
sa nu uit de dragoteasca cu peruca ei roscata din prime time,cica..
mi-am pus peruca roscata, ca sa fiu cum m-a facut base:vulgara.
mai corinache,roscatele din tara asta nu cred ca au fost happy la asa o remarca,ca imbatraniti draq degeaba,nema rasa,nema clasa...
sa nu uit de moni si iri,tot in prime time,se pare ca se manelizeaza stirile,iar....
iasomia
Postat pe 26 Februarie 2011 10:11
barbone..

ce zici tu,maicutza?
ca batranu' nostru e un star?
iasomia
Postat pe 26 Februarie 2011 20:27
maine-poimaine o sa serveasca omenirea fudulii umane,sau io stiu ce particica de pe undeva..

pasarici?!?!?!?
LILO
Postat pe 26 Februarie 2011 20:29
nu...

fereasca sfantu',nu la chestiile alea ma refeream,sunt eu mai plecata da' nu de tot..

ma refeream la particele fara de care putem sa traim,chiar daca ca legumele...

ai vreo chestiune,maimutza?
iasomia
Postat pe 26 Februarie 2011 20:33
daaa!!!!!!!!!
am...toate "chestiunile" legate de existenta asta amarata de roman

in ce veac am mai nimerit si IO
nimic nu mi se potriveste
LILO
Postat pe 26 Februarie 2011 20:36
De la: LILO, la data 2011-02-26 20:29:43maine-poimaine o sa serveasca omenirea fudulii umane,sau io stiu ce particica de pe undeva..

pasarici?!?!?!?

a-ti luat-o pe aratura rau..
roby_cado
Postat pe 26 Februarie 2011 20:38
maimutza..

lasa ca nimerisi bine,dragostea inca se traieste ,ai conjugat cum ai vrut tu verbele iubirii,ce-ti trebuie mai mult?

roby

e sambata,bre..
batem si noi campii,nu vezi?
iasomia
Postat pe 26 Februarie 2011 20:42
bre..,io' inteleg ca-i sambata..
dar sa bagati "pasarici" in menu..?
roby_cado
Postat pe 26 Februarie 2011 20:45
io?

maimutzica asta carnivora...
iasomia
Postat pe 26 Februarie 2011 20:46
hmmm

nu ziserati nik?
e obisnuita fata,deh..ehe,he,he....

ia sa bag eu una'nitelus, ashea...

ma uitam aseara pe realitatea,vorbeau despre bleont si gestu' lui,cum care gest?
eeee,haidi bre ca se sesizeaza lumetu', daca zic pe bune,in fine,nu despre ravagiile andropauzei vreau sa vorbesc eu acilea,si nici despre cat de exhibitionist este omu',ma uitam sidearata cum il bagasera pe prigoana junior in aceeasi oala,adecatelea...

"d-nul b si-a aratat organu' ,da' si dumneavoastra domnule prigoana ati apasat acceleratia si ati fost prins de organele de politie"

bre..
jalnic, ca sa pui semnul egal intre o etalare(jenanta,parerea mea!) a organelor genitale in public, si depasirea vitezei ..doar pt ca pustiul ala e potocaliu,mi se pare o mare porcarie.

si dezordinea zilei..
toti,da' toti fara exceptie pupau udmr-ul undeva,pai de ce?
da' cine sa aiba sange in instalatie?
crinutzu si ponta?
sa fim seriosi...

bagati odihna,duminica placuta...
iasomia
Postat pe 27 Februarie 2011 10:06
a!

daca se intampla pe-afara chestia cu bleontz,am fi zis:

ce nebun e ala,ce sfideaza nenica societatea plina de ipocrizie,alea,alea,bla,bla...

o singura chestie m-a amuzat ,ca omu' are autoironie,nu dezvolt...
iasomia
Postat pe 27 Februarie 2011 10:10
intr-o sotzietate fara printzipuri, care-si pune la figurat poalele-n cap in fiecare zi, un exchibitzionism d-asta pe bune e doar o intoarcere la adevaratele valori naturale... din dilema asta nu puteti iesi.. am zis... he,he,he...
zambil
Postat pe 27 Februarie 2011 12:02
si iarasi vin si zic: adevarata tristete e ca de fapt nu se-ntampla nimic, in sotzietatea cu pricina... morti, toti, pan' toate sectoarele...
zambil
Postat pe 27 Februarie 2011 12:04
ce-mi place mie e selectia asta de titluri de topice pe care-o pune garbolina la bataie pe prima pagina... numa' d-alea unde nu posteaza mai nimeni... sa va mai zic cine deschide topicele cu pricina?... sa va fac un desen, ceva?...
zambil
Postat pe 27 Februarie 2011 12:08
vazui clipul ala pe youtube, bag seama ca am fost printre ultimii care au apucat sa il vada, ca dupa vreo jumatate de ora fusese banat deja. in nici un caz nu a fost cum au interpretat unii, adica ceva de genul gestului lui Andone de acum ceva anisori buni. Nu.
Thor_again
Postat pe 27 Februarie 2011 12:08
Intamplator am trecut pe langa un televizor deschis, unde erau "stirile sportive" protv. Titrarea:
"Marea revansa: Fachiru vs. Perversu".
Saraca tara, ce popor i-a fost dat sa suporte!
Thor_again
Postat pe 27 Februarie 2011 20:21
Neatza, Iaso
Chestiune..
Lumea s-a intors cu couru' in sus.....unii au dat in patima indragostelii, altii in patima ,, banilor...pt unii viata se rezuma doar la sex si bani.

O zi plina de momente placute.
nuti_vio
Postat pe 28 Februarie 2011 10:55
Iaso...La multi ani!
O primavara minunata...soare in suflet...tandrete....bucurii si parfum de flori.
nuti_vio
Postat pe 1 Martie 2011 10:04
ce sa le dea tataie la fete de unu martie?... pai sa va zic de doua filme de le vazui eu de ziua voastra... he,he,he...

primu' se cheama (500) days of summer... cu preferata mea zooey deschanel, trateaza subectu' femeii la varsta cand inca nu stie ce vrea de la viata... de-ajunge sa-l frece pe unu' un an de zile, si p-orma se marita cu altu' dupa ce-a discutat cu ala o carte, 10 minute... vi se pare facatura?... eu zic ca-i rupt din viata...

al doilea-i un clasic feminist, it's complicated... femeia la... aaa... in jur de cincizeci... credeti ca asta stie ce vrea de la viata?... stie, da' tot nu rezista ispitei... meryl streep excelenta ca-ntotdeauna...

hai, vizionare placuta...
zambil
Postat pe 1 Martie 2011 13:54

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Sfat.... Relatie de dragul copilului sau NU! 36 De la: Christinne_13 6 Iulie 2014 19:31
Liban 17 De la: Ana_Andreea 13 Septembrie 2015 15:34
Am ramas fara prieteni si fara viata sociala 6 De la: Tzantzarika 1 August 2009 23:56
Caut un cardiolog pediatru dedicat (din Bucuresti) 1 De la: Daleen 31 Martie 2009 11:12
M-a parasit pentru ca sunt slaba! 96 De la: garbo_1567 23 Decembrie 2013 01:19
Setari Cookie-uri