Chestiunea zilei..

multumim Zambile pentru martisorul original
ameno
Postat pe 1 Martie 2011 13:58
multumesc si eu Zambi.
vuvuzela
Postat pe 1 Martie 2011 14:01
no,ma cenzurara,nu ma lasa sa va iombesc...

va intorc gandurile bune....

iasomia
Postat pe 1 Martie 2011 16:20
iasomico, spuneai ceva, candva in legatura cu zodia pestilor (sper ca nu-mi joaca mintea feste), insa nu stiu exact cand e ziua ta, daca a fost ori urmeaza sa fie, si ma gandeam sa profit de Martisor, sa-ti urez La multi ani si sa gasesti ce-ti pofteste inima ...si nu numai! !
esme
Postat pe 1 Martie 2011 16:39
De la: iasomia, la data 2011-03-01 16:20:03no,ma cenzurara,nu ma lasa sa va iombesc...

va intorc gandurile bune....

cine te cenzura iasoo?cine trebuia ,bea sampanie cred......ganduri bune si tie!la multi ani!
vuvuzela
Postat pe 1 Martie 2011 16:53
A cenzurat-o...ne daduse o melodie mai devreme si i-au sters postarea
ameno
Postat pe 1 Martie 2011 16:55
aia de la Wall Street Journal (parca) ne dau pe locul 1 intrun top al periculozitatii izbucnirii unei revolutii,vrabia malai viseaza,inca se fura in tara asta la toate nivelurile...

esme..

o primavara ca-n basme...

vuvu

multa sanatate,lma.

ame..
ei sa fie sanatosi...
iasomia
Postat pe 1 Martie 2011 17:38
Las� bre, Ameno, c� scoatem noi, berba�ii, p�rleala, imediat. F�r� linkuri numa' bune de cenzurat. Un bob z�bav�.

Iaso, ce 's�i m�t�lu�� colea? P�i �nc� n-au trecut 50 de ani de la ultima be�iv�neal� na�ional�...
Thor_again
Postat pe 1 Martie 2011 17:40
De la: Thor_again, la data 2011-03-01 17:40:50Las� bre, Ameno, c� scoatem noi, berba�ii, p�rleala, imediat. F�r� linkuri numa' bune de cenzurat. Un bob z�bav�.

Iaso, ce 's�i m�t�lu�� colea? P�i �nc� n-au trecut 50 de ani de la ultima be�iv�neal� na�ional�...

iooote ce litere are Thor ,scrie cu alea critice... sau cum ii zice,no ca imi scapa pe jos ...i ...a ...
vuvuzela
Postat pe 1 Martie 2011 17:58
e total aiurea
Dispar postari intregi, nu se mai intelege om cu garbo
ameno
Postat pe 1 Martie 2011 18:05
spioniii,soparlicaaa,trasnitii din garbooo--------SUPER SHOW!!!
vuvuzela
Postat pe 1 Martie 2011 18:15
bre vuvu, ia zi tu lu' nen-tu: sa-i cada mana lu' aia de sterge postarile de pe topice?... asa, ca de-ntai marte... he,he,he...
zambil
Postat pe 1 Martie 2011 19:43
Cotoroantelor, fetelor, femeilor si celorlalte personaje de sex nedeterminat. Baietii va fac cadou de 1 Martie ultima melodie pe care o gasiti in profilul meu, A New Sunrise. E la liber.
Accept comentariile negative, pentru ca de fapt asta e scopul postarii melodiilor mele aici. Hai, acum cat e calda si bruta, nemixata si necopiata de altii.
Thor_again
Postat pe 1 Martie 2011 19:45
nota 11
ameno
Postat pe 1 Martie 2011 19:54

Sa fii sanatos,ca ti-am prins-o dupa un minut,Am lasat si un comentariu,numai ca nu de rau,ca nu ma pricep.
Eu am scris numai ceea ce am simtit eu,ca altfel te tranteam eu fara mila,daca era ceva.
Asa ca,venit de la mine,un profan,nu prea e compliment.Da' oricum,felicitari.
tatoo
Postat pe 1 Martie 2011 19:56
Chiar asa!
Ce-i cu cenzura asta? De ce se sterg anumite postari? Ca sa nu mai spun de link-uri...

Nu intentionez sa fac din problema asta o chestiune a zilei , deocamdata n-am apucat sa citesc tot ce s-a ascris pe topic. Intreb doar pt ca am observat ca s-a atins subiectul.
Allegra
Postat pe 1 Martie 2011 19:58
eu zic ca-i o forma noua de trolling, deh... ce nu face omu' ca sa-i creasca nr de accesari pe site?...
zambil
Postat pe 1 Martie 2011 20:11
Nu, Allegra, adminii sunt doar niste creaturi si atat. Mitologice chiar, pentru ca nu le-a mai vazut nimeni la postari.Oricum, sa fie multumiti ca inca nu i-am facut legume.
Cred ca nici Andra Micu nu mai presteaza pe aici.
Thor_again
Postat pe 1 Martie 2011 20:30
he,he,he... ai ramane surprins cat de mult posteaza butonacii p-acilea, nea thorele... da-s undercover....
zambil
Postat pe 1 Martie 2011 20:34
zambilu, de butonat butoneaza ei, da' nu ce trebuie, fi-le-ar naravu' al dreaq sa le fie! macar Andra mai vorbea cu noi, mai stergea praful, ne mai tragea de urechi... papagalii astia de acum stiu doar sa bage flash-uri peste flash-uri, sa ne sparga nervii in aschii si sa rada facand topicuri minune...
Thor_again
Postat pe 1 Martie 2011 20:38
De la: zambil, la data 2011-03-01 19:43:44bre vuvu, ia zi tu lu' nen-tu: sa-i cada mana lu' aia de sterge postarile de pe topice?... asa, ca de-ntai marte... he,he,he...

Zambi ,juraminte grele tati ma fortezi sa zic,tocmai de 1 Martie.
vuvuzela
Postat pe 1 Martie 2011 20:39
la andra zice ca ieri a fost on line...deci....nepasarea e la ea acasa
ameno
Postat pe 1 Martie 2011 20:40
si acum sa vorbim serios.nu administratorii au sters ceva astazi.sa fim cinstiti.nimeni ne a depasit bunul simt azi,deci nu exista motiv de stergere sau atentionare useri.daca este adevarat ce sustineti este ceva legat de servar.daca aveti ceva de comentat exista un topic unde scriem fiecare ce ne deranjeaza .insa nici administratorul nu are voie sa isi depaseasca atributiile,dupa placul unui user rau intentionat impotriva altui user.administratorul trebuie sa fie impartial.toti userii de pe acest site au aceleasi drepturi,indiferent de data inscrierii lor.daca intr-adevar exista acest lucru sesizat de voi ,in legatura cu disparitii de comentarii,deja administratorul se ocupa de acest lucru si se verifica situatia.o seara placuta tuturor.multumesc.
vuvuzela
Postat pe 1 Martie 2011 21:04
O fi vuvuzela unul dintre ei?
Nu de alta,dar scuzele acuza...
Allegra
Postat pe 1 Martie 2011 21:08
Dorule,urarile mele le gasesti pe topic "spuneti voi intelegeti baietii?''pg1.
vuvuzela
Postat pe 1 Martie 2011 21:22
De la: Allegra, la data 2011-03-01 21:08:04O fi vuvuzela unul dintre ei?
Nu de alta,dar scuzele acuza...

sintagma cu 'cine se scuza se acuza"nu este valabila cu referire la adresa mea.adu dovezi in sprijinul afirmatiilor tale.unde ai gasit tu scuzele mele,pt grave probleme de imagine ?daca folosesti sintagme doar asa sa ti le reamintesti,nu le scrie cu" adresa",fara motivatie.multumesc.
vuvuzela
Postat pe 1 Martie 2011 21:29
mda..

ce ziceam?
astazi e baba mea,sunt a doua nascuta....ehe,he,he...

vaz ca au inceput copilasii sa auda iarba crescand,pe unde m-am dus .am dat de poezele...hai sa va fie de bine,brava.

ia sa bag si eu un vers:

sper sa nu devina obicei
vizita ei
vizita ei...

hai ,o zi asa cum ne place...

iasomia
Postat pe 2 Martie 2011 10:02
Iaso....calma baba azi....este si mai cald...

fiti pregatiti pentru maine... vine vijelia....
cricat
Postat pe 2 Martie 2011 10:07
o primavara, frumoasa ca tine Jasmine.......
jeanette40
Postat pe 2 Martie 2011 10:07
ia sa bagam la cestiune... zice in cancan ca un barbat din gaesti a fost batut si talharit la cererea fiicei sale vitrege... ah, femeia, femeia...

gata, 1 martie a fost ieri... back to reality...
zambil
Postat pe 2 Martie 2011 10:16

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
fata blonda cu ochi albastri 31 De la: garbo248441 16 Noiembrie 2011 21:45
justitia trebuie sa functioneze !!! 1 De la: garbo008388 30 August 2009 12:25
Sa continue relatia cu el sau nu? 157 De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:30
.....am nevoie de un dictionar....:D 12 De la: crys14 21 Decembrie 2009 10:05
lucruri de care n-o sa ma satur niciodata... 36 De la: Ciresica 23 August 2011 19:28
Setari Cookie-uri