care realitate , nene???????? | ||
jeanette40 Postat pe 2 Martie 2011 10:21 |
||
---|---|---|
cri,jenel.. zambilu' oaliu! ne-a inghetat sangele-n vene,mami...vrei sa devenim nevricoase?.... |
||
iasomia Postat pe 2 Martie 2011 10:25 |
||
nu inteleg care-i faza cu ...coma asta indusa,e la moda, sau ce pasarea ma-sii se intampla? hai ca la huidu am inteles,era lovit la cap,da' teo? bre, ma seaca de ea,vaz ca anuntara vienezii ca "evolutia bolii este imprevizibila" si ca nu e bine deloc,la draq.... |
||
|
||
iasomia Postat pe 3 Martie 2011 15:46 |
||
dap, mister total... ma lupt cu gandu' ca-i si asta o forma de-a ramane-n atentia publicului... ceea ce n-ar fi chiar o scuza pt cine o practica... si-n timpu' asta, cum se mai distreaza romanu' cand n-are ce face?... da telefoane la 112... he,he,he, ghidush, romanu' asta... |
||
zambil Postat pe 3 Martie 2011 16:07 |
||
adica e o varianta contemporana la "hai sa facem ceva cu adevarat periculos: sunam la usa si fugiiiim!!!" | ||
Thor_again Postat pe 3 Martie 2011 16:09 |
||
baieti.. si eu am crezut la fel,da' ma tot gandesc la o vecina de-a mea de n-a scapat,in 13 zile a dat coltu',manca ca sparta,saracutza...incontinuu,numa' chestii concentrate...rafinate.. bagati fibre,taica ...sa munceasca motoru'.. cat despre serban ..nu cred ca se mai reface,era sa cad jos cand am vazut ce i-a facut accidentu'.. d-aia zic mereu,sa ne bucuram ca suntem asa cum suntem... |
||
iasomia Postat pe 3 Martie 2011 16:13 |
||
traim intr-o societate machista,maicutza... ma uitam la ce au patit raduleasca,monica,etc.. nu mai dezvolt ,ca-mi canta sade -by your side in urechi...si viatza-i prea misto... |
||
iasomia Postat pe 3 Martie 2011 17:20 |
||
adeca ce-au patit columbeanca si raduleasca, mami?... cand s-au aruncat la cascaval cu tupeu nesimtit, ce asteptau, gingasie masculina?... haida deh... e o cheste si-asta, sa te dai lovita de soarta atunci cand ai apucaturi de centurista de fitze... ce n-au inteles ele e c-au fost inchiriate, nu cumparate... cine mai cumpara-n societatea de consum?... gagicile se iau in leasing... raduleasca mai trecu si ca proasta la religia mozaica, desi dac-ar fi pus mana pe-o carte de citit ar fi aflat ca iudaismul se transmite numai pe linie materna... da' ce poti astepta de la o satrareasa?... |
||
zambil Postat pe 3 Martie 2011 17:31 |
||
jenel... |
||
iasomia Postat pe 3 Martie 2011 17:31 |
||
zambilu' eu de ce spusei ca nu mai dezvolt? da' un lucru e cert,la noi barbatii nu vor fi niciodata jupuiti ca afara... |
||
iasomia Postat pe 3 Martie 2011 17:34 |
||
nene , esti rau .....parol , sa ma ierti ce ai cu fetele ???gasisera si ele o oportunitate , ce voiai sa stea in Moldova aia toata viata ??? |
||
jeanette40 Postat pe 3 Martie 2011 17:35 |
||
bre, sa ma bata soarele! facui acu' o trecere-n revista ,toate sunt moldovence... apropos! LMA! lu' moldoveanca mea preferata...se stie ea.... be happy,babe.. |
||
iasomia Postat pe 3 Martie 2011 17:41 |
||
pai zic ca mai bine sa fie d-alea reciclabile la bucuresti, decat sa le violeze ta-su sau vreun unchi pe la moldova... nu?... | ||
zambil Postat pe 3 Martie 2011 17:46 |
||
poi ................padurile cu uscaturile lor. | ||
jeanette40 Postat pe 3 Martie 2011 17:50 |
||
sau poate le-o fi si violat, da' erau prea mici ca sa-si aduc-aminte... ca cica oamenii incep sa aiba amintiri cam de la trei-patru anisori in sus... | ||
zambil Postat pe 3 Martie 2011 17:51 |
||
jenel.. ce sa-i facem,ce sa-i dam noi lu' mosneagu' asta ca sa-l imbunam nitel? |
||
iasomia Postat pe 3 Martie 2011 17:56 |
||
poti sti ce-i place ???? |
||
jeanette40 Postat pe 3 Martie 2011 18:06 |
||
nu-i place ploiesteanu,da' deloc...ehe,he,he... auzi ce zic astia,ca o sa fie cateva zile cu plus,si p-orma iar ne ingheatza nasu'... zambilu' mai baga si talica neshte poze din gradina botanica d-acolo,nu mai fi zgarcit ashea...da-ne si noua....adecatelea si lor... |
||
iasomia Postat pe 4 Martie 2011 09:35 |
||
baga taica, cum de nu... poate mai pe seara... bre, vazui aseara un documentar de exceptie, ala de lua premiu' cesar de anu' asta la categoria lui... oceans se numeste, e facut de-un frantzuz, cu comentarii putine si imagini de te taie la lingurica... dupa ce-o sa-l vedeti poate-o sa va puneti si voi intrebarea ce ne separa de lumea necuvantatoarelor... nu-l ratati... |
||
zambil Postat pe 4 Martie 2011 13:31 |
||
zambilutzu',mami.. ai draq! o barca nu lasara si ei pe plumbuita,colosha.... ce-i mai frumos(a) decat natura-mama?nimic... poate doar omu',da' si el tot din ea face parte.... am bagat un ochi si la oceans,dap! hrana pt suflet... |
||
iasomia Postat pe 5 Martie 2011 08:12 |
||
o zi frumoasa, iasomico! pupez! |
||
esme Postat pe 5 Martie 2011 17:46 |
||
ia sa vaza fata,ca dadui o raita pe forum,zici ca-i la sanatoriu..ehe,he,he... esmeralda o saptamana buna,dragutza... ce ne-a zis noua mirciulica al lu' mamica aseara? ca TEO e ok, cica a vorbit cu ea o gramada,haleluia... ce zic astia la stiri? ca meme a pus jucatorii sa se aseze in genunchi ,pt ca au mancat bataie?cu 3-0? bre, da' ce bataie....oaliu... |
||
iasomia Postat pe 7 Martie 2011 11:57 |
||
thoru'.. dap,unii asa se nasc,mami... cu har... |
||
iasomia Postat pe 7 Martie 2011 12:31 |
||
mamoantza.. cine zice asa ceva,mami? la cate pacate avem "cu voie sau fara de voie"...da' vorba rapsodului: mai bine ca sa le fac ca sa am de ce sa trag... |
||
iasomia Postat pe 7 Martie 2011 12:36 |
||
ei, lasa, taicule, ca tre' sa mai si evolueze gugulanu', ce daca n-a facut nimic? spiritual, bien sur... |
||
Thor_again Postat pe 7 Martie 2011 12:37 |
||
la externe, justitia franceza ii alerga prin tribunale pe doi batranei, jac si rac, aia de fusera primarii parisului si mai apoi ditamai presedintii natiunii... pentru o bagatela de cateva milioane de franci incasati moca pe state de plata fictive... mda... la noi pe batranelu' de puse bazele marelui jaf national in dec 89 nu'-l alearga nimeni... decat poate sa-i ia cate-un interviu unde sa-si dea el cu parerea despre tampeniile opozitiei careia cu onor ii apartine... pt rememorare, la jafu' ala de zisei fuse partas cam tot poporu', chiar daca de-mbogatit cu-adevarat au facut-o doar cativa alesi... |
||
zambil Postat pe 7 Martie 2011 12:45 |
||
M-ati chemat ? | ||
Freya__ Postat pe 7 Martie 2011 12:46 |
||
ei, ash! pai ce, nu suna bine "al intregului popor"? iote ca i-a saturat, cu neshte certificate de actionar sau cum naiba le zicea, la care marea majoritate a apropitarilor se gandesc cum sa faca sa le foloseasca la buda din fundu' curtii, ca tare-s groase si lucioase, de le ia ochii | ||
Thor_again Postat pe 7 Martie 2011 12:48 |
||
zambilu facu neshte incantatii d-alea, freyo | ||
Thor_again Postat pe 7 Martie 2011 12:49 |
||
mamica, daca estem mai multe, sunt gata sa ma botez da-mi dati voi numele, nashi va pun zambilu, colosha zice articolu` care-mi place, nu neaparat 'telectual, poa` sa fie si de cioace, tre` doar sa/ti placa .. |
||
Freya__ Postat pe 7 Martie 2011 12:54 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Am ajuns la o concluzie de-a dreptul idioata ! | 16 | De la: tutankhamon 22 Iunie 2009 22:07 |
Boala care nu ma lasa sa ami traiesc viata | 142 | De la: garbo207334 8 Februarie 2015 20:54 |
despre ce vorbim? | 13 | De la: tutankhamon 10 Octombrie 2009 03:25 |
|
||
Marturisesc | 207 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:29 |
laptic | 1 | De la: Alexandra_Dinu_1 1 Decembrie 2013 08:55 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice