Chestiunea zilei..

care realitate , nene????????
jeanette40
Postat pe 2 Martie 2011 10:21
cri,jenel..

zambilu'

oaliu!
ne-a inghetat sangele-n vene,mami...vrei sa devenim nevricoase?....
iasomia
Postat pe 2 Martie 2011 10:25
nu inteleg care-i faza cu ...coma asta indusa,e la moda, sau ce pasarea ma-sii se intampla?
hai ca la huidu am inteles,era lovit la cap,da' teo?

bre,

ma seaca de ea,vaz ca anuntara vienezii ca "evolutia bolii este imprevizibila" si ca nu e bine deloc,la draq....
iasomia
Postat pe 3 Martie 2011 15:46
dap, mister total... ma lupt cu gandu' ca-i si asta o forma de-a ramane-n atentia publicului... ceea ce n-ar fi chiar o scuza pt cine o practica...

si-n timpu' asta, cum se mai distreaza romanu' cand n-are ce face?... da telefoane la 112... he,he,he, ghidush, romanu' asta...
zambil
Postat pe 3 Martie 2011 16:07
adica e o varianta contemporana la "hai sa facem ceva cu adevarat periculos: sunam la usa si fugiiiim!!!"
Thor_again
Postat pe 3 Martie 2011 16:09
baieti..

si eu am crezut la fel,da' ma tot gandesc la o vecina de-a mea de n-a scapat,in 13 zile a dat coltu',manca ca sparta,saracutza...incontinuu,numa' chestii concentrate...rafinate..
bagati fibre,taica ...sa munceasca motoru'..

cat despre serban ..nu cred ca se mai reface,era sa cad jos cand am vazut ce i-a facut accidentu'..

d-aia zic mereu,sa ne bucuram ca suntem asa cum suntem...
iasomia
Postat pe 3 Martie 2011 16:13
traim intr-o societate machista,maicutza...
ma uitam la ce au patit raduleasca,monica,etc..

nu mai dezvolt ,ca-mi canta sade -by your side in urechi...si viatza-i prea misto...

iasomia
Postat pe 3 Martie 2011 17:20
adeca ce-au patit columbeanca si raduleasca, mami?... cand s-au aruncat la cascaval cu tupeu nesimtit, ce asteptau, gingasie masculina?... haida deh...

e o cheste si-asta, sa te dai lovita de soarta atunci cand ai apucaturi de centurista de fitze... ce n-au inteles ele e c-au fost inchiriate, nu cumparate... cine mai cumpara-n societatea de consum?... gagicile se iau in leasing...

raduleasca mai trecu si ca proasta la religia mozaica, desi dac-ar fi pus mana pe-o carte de citit ar fi aflat ca iudaismul se transmite numai pe linie materna... da' ce poti astepta de la o satrareasa?...
zambil
Postat pe 3 Martie 2011 17:31
jenel...

iasomia
Postat pe 3 Martie 2011 17:31
zambilu'
eu de ce spusei ca nu mai dezvolt?

da' un lucru e cert,la noi barbatii nu vor fi niciodata jupuiti ca afara...
iasomia
Postat pe 3 Martie 2011 17:34
nene , esti rau .....parol , sa ma ierti
ce ai cu fetele ???gasisera si ele o oportunitate , ce voiai sa stea in Moldova aia toata viata ???

jeanette40
Postat pe 3 Martie 2011 17:35
bre,

sa ma bata soarele!
facui acu' o trecere-n revista ,toate sunt moldovence...
apropos!

LMA! lu' moldoveanca mea preferata...se stie ea....
be happy,babe..
iasomia
Postat pe 3 Martie 2011 17:41
pai zic ca mai bine sa fie d-alea reciclabile la bucuresti, decat sa le violeze ta-su sau vreun unchi pe la moldova... nu?...
zambil
Postat pe 3 Martie 2011 17:46
poi ................padurile cu uscaturile lor.
jeanette40
Postat pe 3 Martie 2011 17:50
sau poate le-o fi si violat, da' erau prea mici ca sa-si aduc-aminte... ca cica oamenii incep sa aiba amintiri cam de la trei-patru anisori in sus...
zambil
Postat pe 3 Martie 2011 17:51
jenel..

ce sa-i facem,ce sa-i dam noi lu' mosneagu' asta ca sa-l imbunam nitel?
iasomia
Postat pe 3 Martie 2011 17:56
poti sti ce-i place ????
jeanette40
Postat pe 3 Martie 2011 18:06
nu-i place ploiesteanu,da' deloc...ehe,he,he...

auzi ce zic astia,ca o sa fie cateva zile cu plus,si p-orma iar ne ingheatza nasu'...

zambilu'

mai baga si talica neshte poze din gradina botanica d-acolo,nu mai fi zgarcit ashea...da-ne si noua....adecatelea si lor...
iasomia
Postat pe 4 Martie 2011 09:35
baga taica, cum de nu... poate mai pe seara...

bre, vazui aseara un documentar de exceptie, ala de lua premiu' cesar de anu' asta la categoria lui... oceans se numeste, e facut de-un frantzuz, cu comentarii putine si imagini de te taie la lingurica...

dupa ce-o sa-l vedeti poate-o sa va puneti si voi intrebarea ce ne separa de lumea necuvantatoarelor... nu-l ratati...
zambil
Postat pe 4 Martie 2011 13:31
zambilutzu',mami..

ai draq! o barca nu lasara si ei pe plumbuita,colosha....

ce-i mai frumos(a) decat natura-mama?nimic...
poate doar omu',da' si el tot din ea face parte....

am bagat un ochi si la oceans,dap! hrana pt suflet...
iasomia
Postat pe 5 Martie 2011 08:12
o zi frumoasa, iasomico!

pupez!
esme
Postat pe 5 Martie 2011 17:46
ia sa vaza fata,ca dadui o raita pe forum,zici ca-i la sanatoriu..ehe,he,he...

esmeralda

o saptamana buna,dragutza...

ce ne-a zis noua mirciulica al lu' mamica aseara?

ca TEO e ok, cica a vorbit cu ea o gramada,haleluia...

ce zic astia la stiri?
ca meme a pus jucatorii sa se aseze in genunchi ,pt ca au mancat bataie?cu 3-0?
bre,

da' ce bataie....oaliu...
iasomia
Postat pe 7 Martie 2011 11:57
thoru'..

dap,unii asa se nasc,mami...
cu har...
iasomia
Postat pe 7 Martie 2011 12:31
mamoantza..

cine zice asa ceva,mami?

la cate pacate avem "cu voie sau fara de voie"...da' vorba rapsodului:

mai bine ca sa le fac
ca sa am de ce sa trag...
iasomia
Postat pe 7 Martie 2011 12:36
ei, lasa, taicule, ca tre' sa mai si evolueze gugulanu', ce daca n-a facut nimic?
spiritual, bien sur...
Thor_again
Postat pe 7 Martie 2011 12:37
la externe, justitia franceza ii alerga prin tribunale pe doi batranei, jac si rac, aia de fusera primarii parisului si mai apoi ditamai presedintii natiunii... pentru o bagatela de cateva milioane de franci incasati moca pe state de plata fictive...

mda... la noi pe batranelu' de puse bazele marelui jaf national in dec 89 nu'-l alearga nimeni... decat poate sa-i ia cate-un interviu unde sa-si dea el cu parerea despre tampeniile opozitiei careia cu onor ii apartine...

pt rememorare, la jafu' ala de zisei fuse partas cam tot poporu', chiar daca de-mbogatit cu-adevarat au facut-o doar cativa alesi...
zambil
Postat pe 7 Martie 2011 12:45
M-ati chemat ?
Freya__
Postat pe 7 Martie 2011 12:46
ei, ash! pai ce, nu suna bine "al intregului popor"? iote ca i-a saturat, cu neshte certificate de actionar sau cum naiba le zicea, la care marea majoritate a apropitarilor se gandesc cum sa faca sa le foloseasca la buda din fundu' curtii, ca tare-s groase si lucioase, de le ia ochii
Thor_again
Postat pe 7 Martie 2011 12:48
zambilu facu neshte incantatii d-alea, freyo
Thor_again
Postat pe 7 Martie 2011 12:49
mamica, daca estem mai multe, sunt gata sa ma botez
da-mi dati voi numele, nashi va pun

zambilu, colosha zice articolu` care-mi place, nu neaparat 'telectual, poa` sa fie si de cioace, tre` doar sa/ti placa ..
Freya__
Postat pe 7 Martie 2011 12:54

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Am ajuns la o concluzie de-a dreptul idioata ! 16 De la: tutankhamon 22 Iunie 2009 22:07
Boala care nu ma lasa sa ami traiesc viata 142 De la: garbo207334 8 Februarie 2015 20:54
despre ce vorbim? 13 De la: tutankhamon 10 Octombrie 2009 03:25
Marturisesc 207 De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:29
laptic 1 De la: Alexandra_Dinu_1 1 Decembrie 2013 08:55
Setari Cookie-uri