zambilu' cativa alesi,corect... ca daca ii luam la scuturat,toti sunt rude,copii,nepoti,etc. adecatelea tot ei.. |
||
iasomia Postat pe 7 Martie 2011 13:00 |
||
---|---|---|
frailo, de esti tu aceea... ma uitai ca cica esti membru de la jumatea lu' februarie-ncoace, ori eu te stiu combatand p-acilea mai de multisor... ori esti revisited, sau reloaded, ca vaz ca se poarta... nea thorele, romanii de rand au cazut in capcana propriei jmechereli... caritas, bingo si alba neagra, asta-i caracterizeaza pe tzugulani... aia care pe urma se plang ca n-au pensii suficient de mari sau ca nu-s suficiente posturi de luat bani degeaba prin administratie... |
||
zambil Postat pe 7 Martie 2011 13:08 |
||
taicule, femeia ca sa ramana frumoasa, tre` sa faca cate-un peeling facial, din cand in cand ..asa si io... preteni vechi, dap... |
||
|
||
Freya__ Postat pe 7 Martie 2011 13:16 |
||
hai sa fiti iubite,ca vorba ceea..avem doua maini,doua picioare si doi ochi alunecosi.... LMA... fraulein, ma facusi sa ma uit la profilul mosneagului,si uite asa am inteles ce vrei sa spui... cestiune?nu prea am... am facut neshte mucenici moldovenesti ,moama ,nu stiu daca rezist pana maine.... |
||
iasomia Postat pe 8 Martie 2011 17:29 |
||
tanti&nenea de la botoane... stau si eu acilea de cateva minute, si ma scuipa asta afara non stop,pai di she? vrei sa moara mamitza?ehe,he,he... distractie placuta in continuare... si liniste atat cat se poate in sufletele acolo,hai ca se poate.... |
||
iasomia Postat pe 8 Martie 2011 17:51 |
||
asa sa ne fie primavara, iasomico, precum spui! | ||
esme Postat pe 8 Martie 2011 20:27 |
||
garbo189676 Postat pe 8 Martie 2011 20:33 |
||
Stiri rutiere: Astazi a avut loc un accident intre o Dacie si un Bentley de 280 mii euro. Soferul Daciei a reusit sa moara la timp�� |
||
ondinne Postat pe 8 Martie 2011 20:35 |
||
La multi ani! Chestiunea zilei , v-o daruiesc. Este o poezioara pe care mi-a scris-o baiatul meu ( 11 ani) Maicuta mea ( Pentru cea mai buna mama) Mamico, chiar daca gresesc, Vreau sa stii ca te iubesc. Te iubesc la fel de mult Ca si pe Iisus Cel sfant. Mama, daca as putea, Ti-as darui toata lumea. Sa-ti arat cat te iubesc, Cat de mult te pretuiesc. Mamicuto, eu as vrea, Sa fii mereu sanatoasa, Vesela si bucuroasa, Mamicuta mea. V-o dedica tuturor mamicilor. |
||
dor72 Postat pe 8 Martie 2011 20:47 |
||
dap, nesatule si noi,ce sa facem in situatiunea asta?ne felicitam pana obosim,viatza-i scurta,scurta.... cestiune... astazi e ziua barbatului! la multi ani,baieteilor... sa fiti iubiti! aveti grija la alea 44 de pahare,hai sa va fie de bine! |
||
iasomia Postat pe 9 Martie 2011 09:36 |
||
LA MULTI ANI!! dragi barbati, eu atata zic: fara voi, ziua de 8 martie n-ar fi fost atat de frumoasa!! |
||
ufishor Postat pe 9 Martie 2011 11:37 |
||
La un azil de nebuni o baba pe un scaun cu rotile prinde viteza pe coridor. In curbe se inclina baba si se ridica in 2 roti. O opreste un nebun si o intreaba: Aveti permis de conducere ? Baba ii da o hartie de la o ciocolata si merge mai departe. O opreste un alt nebun si o intreaba: Aveti verificarea tehnica? Baba ii da o hartie de la un pachet de guma si merge mai departe. Dupa colt vede pe dreapta un alt nebun gol, cu p**a sculata... la care baba ofteaza: - Off... nu vad bine... s-a pus bariera sau trebuie sa suflu in fiola ?!?!? | ||
ondinne Postat pe 9 Martie 2011 11:42 |
||
ondinno, inteleg o data... hai, de doua ori. Da' vezi ca pentru bancuri sunt topicuri speciale. Cauta, e imposibil sa nu gasesti pana si matale vreunul. Mersi. | ||
Thor_again Postat pe 9 Martie 2011 11:49 |
||
De la: Thor_again, la data 2011-03-09 11:49:14ondinno, inteleg o data... hai, de doua ori. Da' vezi ca pentru bancuri sunt topicuri speciale. Cauta, e imposibil sa nu gasesti pana si matale vreunul. Mersi. hai, mai...ca voiam sa va inveselesc putin.... ca prea sunteti posaci...cine-i responsabil cu paharele azi??? chestiunea mea, azi e cu miere si nuca.... |
||
ondinne Postat pe 9 Martie 2011 11:57 |
||
nu zice nimeni sa nu inveselesti pe cineva, dar cauta si matale unde e locul acesor inveseliri. le vedem oricum. | ||
Thor_again Postat pe 9 Martie 2011 12:05 |
||
De la: Thor_again, la data 2011-03-09 12:05:35nu zice nimeni sa nu inveselesti pe cineva, dar cauta si matale unde e locul acesor inveseliri. le vedem oricum. acusi ma iei si la bataie cu toiagul ala... ....haoleo !!!!!!!!!!!! bine, bre ....ti-am deranjat prin casa... offf ...sa nu te miri, daca n-am sa vin sa te ur de anul nou.... |
||
ondinne Postat pe 9 Martie 2011 12:13 |
||
in afara de deviatii comportamentale cu d-astea mici de se scarpina in cour,nimic? merci,torache mi casa es su casa,sau cum mama ma-sii ii zice.. ma uitam la busteni,la babele alea de a vrut primaru' sa le cadoriseasca cu cateo azalee ,alea de s-au luat la imbrancit... unde sunt batranelele blande ale patriei? aproape ca m-ar apuca disperarea,daca nu as stii ca se poate si altfel... |
||
iasomia Postat pe 10 Martie 2011 12:24 |
||
mi-aduc aminte de reportajul ala de pe Acasa, cu babele alea care se cafteau la greu... ioi, ce viteza prinsese baba, cand le-au invitat in studio urat imbatranesc unii...desi cred ca asa au fost toata viata.. chestiunea zilei : ganditi pozitiv !! |
||
Freya__ Postat pe 10 Martie 2011 12:39 |
||
da,da.... e cam complicat cateodata.da' musai reusim si de data asta.... na! ca o lasa pepe pe zavoranca... ma uitam la biata fata, obsesia pt averea lu' muma-sa i-a pus capac,a plecat pe campii,de fapt,nu a fost niciodata normala,parerea mea... |
||
iasomia Postat pe 10 Martie 2011 12:45 |
||
mda... sa gandim pozitiv: a mai trecut o zi... | ||
zambil Postat pe 10 Martie 2011 13:26 |
||
asta da pozitivism! da' sa privim partea buna, macar ne-am amuzat! |
||
zambila Postat pe 10 Martie 2011 13:37 |
||
chestia asta cu partea buna, zambilo, e relativa... stii tu cum e romanu', face haz de necaz... | ||
zambil Postat pe 10 Martie 2011 13:43 |
||
si la ce nivel.. adevarati profesionisti,maica... |
||
iasomia Postat pe 10 Martie 2011 16:55 |
||
ma uit la astia cum bagatelizeaza toata chestiunea asta cu voiculescu,si draga de mona musca in ce hal a fost oropsita pt mult mai putin.. 'le-ar neamu' de ras... |
||
iasomia Postat pe 10 Martie 2011 17:20 |
||
mda... breee, voiculescu n-a fost colaborator al securitatii, a fost de-a dreptu' tartor p-acolo... pai cine credeti ca avea cces la conturile lu' ceasca, alde aia de dadeau cu subsemnatu'?... saracu' ceasca, crez ca el nici nu stia ca are conturi pan' elvetia... |
||
zambil Postat pe 10 Martie 2011 20:53 |
||
asta e...zambilu' lucrurile sunt nashpa rau.. ma duc pana la muzici.. |
||
iasomia Postat pe 10 Martie 2011 21:01 |
||
du-te mami... acu, cat nu e nimeni... he,he,he... | ||
zambil Postat pe 10 Martie 2011 21:13 |
||
pai d-aia am bagat viteza,mami......ehe,he,he... am simtit ca am un prea-plin d-ala,e morar la tv, cica ii face emisiune omagiala,da' nu a ajuns la mine,d-aia dadui acilea... |
||
iasomia Postat pe 10 Martie 2011 21:18 |
||
Uitati-va la tv.... ce se intampla in Japonia. Un tsumani in direct! Pana la urma, luna, care este prea aproape de pamant acum, are efect devastator asupra pamantului. |
||
cricat Postat pe 11 Martie 2011 09:07 |
||
De la: cricat, la data 2011-03-11 09:07:54Uitati-va la tv.... ce se intampla in Japonia. Un tsumani in direct! cu natura nu te pui... cine stie ce-o mai fi ! Noi suntem atat de mici...... |
||
ondinne Postat pe 11 Martie 2011 09:25 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
se poate? | 34 | De la: narcysa 7 Mai 2011 07:34 |
Help..pls:) | 47 | De la: AMELYY 24 Octombrie 2009 21:15 |
aveti parte de asa ceva.... | 43 | De la: caleidoscop 11 Iunie 2012 16:33 |
|
||
ce pot face?? | 8 | De la: Freya__ 16 Februarie 2011 17:12 |
voi credeti in prietenie? | 31 | De la: Ioana007 22 Aprilie 2009 16:48 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice