Chestiunea zilei..

si zi asa, cricat, luna e prea aproape de pamant, ha? pai "prea aproape de pamant", adica la distanta asta la care VA FI pe 19 martie, este la fiecare ciclu de 27 de zile si cateva ore, minute plus secunde (adica luna se afla la perigeu). Deci n-are nimic paula cu prefectura
A, ca e fenomenul de "superluna", adica va fi luna plina in momentul in care aceasta se va afla la perigeu, e cu totul alta mancare de peshte, da' chiar nu e nimic deosebit in afara de faptul ca unii au impresia ca ar avea vreo treaba "luna prea aproape de pamant" cu tsunami-uri si cutremure prin Japonia
Thor_again
Postat pe 11 Martie 2011 09:43
a, si inca ceva: "luna prea aproape de pamant" va fi de vreo sase ori anul asta, deci tineti aproape
Thor_again
Postat pe 11 Martie 2011 09:45
ha.ha.ha.... abia asteptai....
cricat
Postat pe 11 Martie 2011 09:48
si tin aproape.... de cine vreau eu ...
cricat
Postat pe 11 Martie 2011 09:49
recomandarea era sa tii aproape de luna aia, ca se pare ca pe unii ii mai influienteaza din cand in cand si ar fi pacat sa pierzi luna plina la perigeu ori de cate ori se va intampla, macar anul asta

iote, ca ai atras si prozeliti dupe tine
Thor_again
Postat pe 11 Martie 2011 09:52
sunt sensibila la fazele lunii, Thor again, o sa tin cont de sfaturile tale.....
si nu pierd ziua de 19....

cricat
Postat pe 11 Martie 2011 09:59
bre, de ce nu lasati voi rautacismele, ca sa va bucurati de imaginea tzunamurilor alea splendie, ha?...
zambil
Postat pe 11 Martie 2011 10:02
lasati dreaq luna si cum se aliniaza planetele...

bro, daca nu apari cu clipu' ala, fac moarte de om

jur ca te musc de beregata

care-i chestiunea astazi?
michelle_
Postat pe 11 Martie 2011 10:05
Io nu poci pen' ca sa ma bucur (inca), pentru ca iereau filmate din elicopter, nu de la sol. prin urmare, n-am vazut niik foarte interesant. Astept imaginile de la sol.
Thor_again
Postat pe 11 Martie 2011 10:06
..... ce crud esti !!!!!
cricat
Postat pe 11 Martie 2011 10:09
sis, clipu' ala mi-a scos peri albi. mai multi decat in poaza asta. e cam defazat si nu imi iese ce si cum vreau EU. Prin urmare, nu apare nimic pana cand nu consider eu ca a iesit macar in proportie de 90% conform cu viziunea pe care am avut-o de la inceput.
Thor_again
Postat pe 11 Martie 2011 10:11
...inima de mama vitrega...

da' macar un preview nu poci sa vizionez si je?
michelle_
Postat pe 11 Martie 2011 10:17
noup. no way! ar taia din surpraiz
Thor_again
Postat pe 11 Martie 2011 10:34
oh, oh...jur ca te urasc

care-i chestiunea zilei, totusi?
michelle_
Postat pe 11 Martie 2011 11:42
cestiunea? iote-o: era sa ma impiedic azi dimineata.

asta e pana apar zambilu sau iaso cu o cestiune adevarata.
Thor_again
Postat pe 11 Martie 2011 11:50
sa te-mpiedici de cine?
michelle_
Postat pe 11 Martie 2011 11:52
i-a zguduitara, nene...
Freya__
Postat pe 11 Martie 2011 15:12
dap, e nashpa

nu de putin timp fu unu in NZ...povestea fie-mea ca au fost 150 de morti in Christchurch, doliu national, alea, alea...
michelle_
Postat pe 11 Martie 2011 15:16
faza e ca acum 2 zile, a mai fost unul, de vreo 7 si ceva....acum asta..
Freya__
Postat pe 11 Martie 2011 15:41
armaghedon, apocalipsa, maica...
michelle_
Postat pe 11 Martie 2011 15:53
e dezastru,n-am cuvintele la mine ca sa redau tot ce-mi vine in cap,o-ho....
probabil o sa dezvolt alta data.
pt a nu stiu cata oara m-am felicitat ca nu am facut din casutza mea un templu,sa investesc aiurea in neshte pereti,un locsor unde sa te simti bine,si atat...
ca se apropie marea zgaltiala si la noi,slava cerului ca nu am frica asta, la cat ma freaca toata lumea la icre as claca,da' eu la cutremur nu fac urat,poate unde cred ca ce ti-e scris in frunte e pus...
asa ca mai bine sa fiu o babeta fara spaime,atat cat se poate.

templu as face d-acum din trupu' meu,adecatelea cum e vorba aia cu:
ai grija de trupu' tau ca de un templu...
da' m-am trezit atat de tarziu...da' o tigla,doua tot isi mai pune fata,da,da...
iasomia
Postat pe 11 Martie 2011 16:26
din ciclu' hollywoodian "sa facem filme cu scenarii furate de la francezi", azi - chloe... cu julianne moore si liam neeson... in rolu' dracului gol, amanda seyfried, care corespunde perfect caietului de sarcini... ce zice filmu'?... zice despre femeia middle age, care se simte neglijata si are angoase c-a parasit-o sex appealu'... d'acilea, tot felu' de incurcaturi...

zic eu ca merge ca recomandare la un site de gagici unde scriu mai mult barbati si administratori...
zambil
Postat pe 11 Martie 2011 19:00
despre stiri manipulate, acuma... ma uit la chestia asta cu cutremuru' din japonia - dap, e nasol, sunt oameni loviti, bunuri distruse, chestii, trestii... dar atunci statisticile seci sunt si mai de groaza - cati mor pe secunda in lume de foame, boli, accidente de circulatie, criminalitate... dezastre permanente pe care nimeni nu le baga de seama pt ca cifrele n-au forta de penetrare...

consumatoru' de dezastre vrea sa vada sange pe pereti, organe risipite pe asfalt si babe jelind pe marginea mormintelor... satisfactia de-a dreptu' erogena provine din sentimentu' ca noi am scapat, de data asta... bine ca li s-a-ntamplat altora si nu noua... se pare ca pana la urma, nenorocirile altora ne dau satisfactia zilei care tocmai a trecut si imboldul de-a trai cu optimism ziua de maine...

ia sa bag eu un ochi, sa vaz ce mai e pe la stiri...
zambil
Postat pe 11 Martie 2011 19:17
am vazut chloe anul trecut

dap...blonda a fost machiavelica. singurul care a scapat a fost barbatul. in rest, si mami, si fiul...

ca la balamuc, nene...asa-i cand nu ai ce face si te scarpini in cour, iti inventezi probleme

ma rog, sotul nu era nici el chiar inocent, hehehe...
michelle_
Postat pe 11 Martie 2011 20:26
diavolu' zace-n noi, mami relo... asteapta numa' ocazia sa iasa la suprafatza si sa se-ntrupeze in vreo blonda d-asta ochioasa... care altfel, de felul ei, e si ea o biata victima...
zambil
Postat pe 11 Martie 2011 20:37
bine, are si blonda dracii ei personali, deh...cand se intalnesc cu-ai altora, o pun de-un dezastru sentimental d-asta... ai vazut tu sa patim ceva fara sa ne fi scarpinat singuri in cour inainte?...

chiar asa, scarpinatu' in cour se pune, la masturbare?...
zambil
Postat pe 11 Martie 2011 20:41
mai, parerea mea e ca sotia nu a fost chiar atat de oripilata de noaptea de amoare cu blonda, chit ca a fo' asa ca un santaj...

a fo' ca un fel de constrangere consimtita, ca sa zic asa...

dreaq stie, o fi criza varstei mijlocii...cand mori de plictiseala si incepi sa-ti suspectezi barbatul...

nu mai spun ca spionatul doamnei mi s-a parut cam pompieresc, ca sa nu zic stupid. ce femeie normala arunca in bratele legitimului o asa frumusete, doar ca sa stie daca rezista ala sau nu?

cam riscant, parerea mea...
michelle_
Postat pe 11 Martie 2011 20:48
De la: me_reloaded, la data 2011-03-11 20:48:53
nu mai spun ca spionatul doamnei mi s-a parut cam pompieresc, ca sa nu zic stupid. ce femeie normala arunca in bratele legitimului o asa frumusete, doar ca sa stie daca rezista ala sau nu?

cam riscant, parerea mea...

eu am facut o chestie d�sta... da' s-a prins.
quasaria
Postat pe 11 Martie 2011 20:52
voila de vezi, reloado......
zambil
Postat pe 11 Martie 2011 20:56
Q, nu se pune, ca tu nu esti normala...
Thor_again
Postat pe 11 Martie 2011 20:57

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Help..pls:) 47 De la: AMELYY 24 Octombrie 2009 21:15
voi credeti in prietenie? 31 De la: Ioana007 22 Aprilie 2009 16:48
daca e casatorit s-ar putea indragosti cu adevarat??? 275 De la: lizadra 4 Aprilie 2012 01:17
Carciuma din vechime 1085 De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:25
UNDE SA IMI CAUT JUMATATEA?? 66 De la: Elya79 10 Martie 2019 18:07
Setari Cookie-uri