nici nu mi-as dori sa fiu! uite un clip suficient de dragut...nu ca rammstein, doar dragut :-)) http://www.youtube.com/watch?v=O5VLe7a3yWo |
||
quasaria Postat pe 11 Martie 2011 21:08 |
||
---|---|---|
Q, esti masochista rau, mami... | ||
michelle_ Postat pe 11 Martie 2011 21:13 |
||
de ce m., nu trebe sa cunosti limitele omului? Din pacate...capul l-a dus cit sa se prinda ca e farsa... nu pica aia asa lata.... de farmecul lui, brusc. |
||
|
||
quasaria Postat pe 11 Martie 2011 21:16 |
||
sau poate avea deja pe alta, si n-a mai vrut sa se lege la cap cu una in plus.. nevasta nu se punea la socoteala, desigur... si poate ca chiar o iubea, pe amanta aia, si voia sa-i fie fidel... viata-i complicata, deh... oricum, sa-ti testezi parteneru' punandu-ti amicele sau amicii la bataie tine de devieri comportamentale... da' tu, quark, zici ca ti-e bine asa... |
||
zambil Postat pe 11 Martie 2011 21:31 |
||
ne, zambil, nu era ea chiar amica.... da'doesn't matter. O fi facut el ceva de l-am testat, ca nu-l testam degeaba. Oricum, bila alba, n-a percutat la farmecele dinsei. Ca n-o fi percutat doar contextual, e altceva... |
||
quasaria Postat pe 11 Martie 2011 21:56 |
||
q faza nashpa fetitza,asta cu facatura... nu mai zic de umblatu'in portofele,in mobile,in PC-uri.. daca ma intrebi pe mine ,cautarile de acest gen implica o mare nesigurantza,si hai sa-ti spun d-un caz asemanator,aia se babardeau in draci,da' au facut in asa fel incat sa acopere oala,vezi Doamne! nu voiau sa-si strice fetele prietenia,traim intr-o lumea destul de murdarica,dar nu e nimeni vinovat sa suntem obligati sa ne supunem unor reguli greu de digerat o viatza intreaga. a! si nevasta avea amant,da' asa voia ea,sa aiba un barbat cuminte,bleah..hahalere.. iarasi zic,vad multe femei care-si dau ochii peste cap si se stramba cu talent cand se discuta despre anumite reatii care implica amoru',cu alte cuvinte,amanti,amante.. numa' ca daca le luam la scuturat, toate au avut aventuri cu barbati mai mult sau mai putini insurati,in functie de starea lor civila la un moment dat,ca sa nu mai spunem de pofta ce-o nutresc pt barbatii altor femei. sa nu mai fim ipocrite. bla,bla,bla etc. hai we bun,gogosilor... |
||
iasomia Postat pe 12 Martie 2011 08:35 |
||
eu raman la parererea mea, mami... cine face chestii d-astea e dus cu capu'... nu ca n-ar fi si parerea ta... bre, citeam mai ieri un articol despre romania profunda... aia unde se produc omoruri si violuri in familie... o baba l-a primit pe fra-su din america-n cosciug, l-a scos d-acolo si l-a pus frumusel in pat, unde s-a apucat sa-l aduca la viata cu metode naturiste... evident, mortu-a ramas mort, ba a mai si apucat sa se-mputa, cum fac toti mortii cand sunt lasati de capu' lor... cosciugu' gol a ramas abandonat in fata blocului, poate in ideea ca cineva o avea nevoie mai urgenta de el... |
||
zambil Postat pe 12 Martie 2011 11:11 |
||
citeam ce ai spus mai sus,mami... si ma gandeam ca intradevar pe om cand iubeste il caracterizeaza o fidelitatea d-asta benevola,ca sa-i zic asa...cred ca aia e cea mai misto perioada...vorba ceea,iti doresti sa tina toata viatza,te bucuri de ea,si nu-ti lipseste mai nimic... te simti implinit(a),si mai ales intreg. ia sa bag eu o dezordine... auzi ce zice pepitza, ca zavoranca statea numa' inchisa in baie, cu labtopu' pe genunchi,nasol,bre,netu' asta nu e pt aia slabi de inger... treaba-i treaba,distractia-distractie. ce zici tu mami de mortu' ala? nu era in d-ala de plumb oare?parca numa'a le da voie sa treaca oceanu'... groaza ma apuca cand ma uit la tv,chiar ca apocalipsa,nene...si noi cu ce putem sa ajutam?e frustrant de-a dreptu'.. |
||
iasomia Postat pe 12 Martie 2011 20:48 |
||
o fi avut si zavoranca mai multe conturi pe vreun forum, mami, de nu mai prididea... | ||
zambil Postat pe 12 Martie 2011 20:55 |
||
fereasca sfantu',zambilu'.. busola se da peste cap una-doua... astazi a fost cald-cald la bucale,umblam pe strazi ca mustele ametite... nu mai zic ca ne vaitam de oase care mai de care...si de alte suferintze... |
||
iasomia Postat pe 12 Martie 2011 21:04 |
||
dap... azi a fost intr-adevar foarte cald... he,he,he... | ||
zambil Postat pe 12 Martie 2011 21:18 |
||
zambilu' ma gandeam acu' daca am o oarecare normalitate in ale netului, in mare parte tie iti datorez asta,manca-l-ar mama de mosneag... |
||
iasomia Postat pe 12 Martie 2011 21:21 |
||
stii cum e: pietrele raman si apa trece la vale, mami... acuma, nu c-am fi noi chiar bolovani, asa... | ||
zambil Postat pe 12 Martie 2011 21:25 |
||
deloc.. pai ce? acu' suntem?ne miscam noi mai incet,da' au mai trecut neshte ani peste noi,mami....unde pui ca spiritu' zburda-n draci... ce-ai mancat astazi,mami?deh...bagam potol.. |
||
iasomia Postat pe 12 Martie 2011 21:32 |
||
neshte scrumbii la cuptor... vin alb, apa, ulei de masline, foi de dafin si-o amestecatura de pipere... se topeau in gura, nu alta... acu mananc neshte ananas, sa-mi taie grasu'... | ||
zambil Postat pe 12 Martie 2011 21:40 |
||
deci peste.... asha mamoantza... cu ananas iti tai tu grasu'?sa-ti fie de leac... eu beau un ceai cu lamaie,fierbantel ashea,imi place f mult ceaiu' bun,nu ti-am spus niciodata,cred.. ehhh, tre' sa ma car,ma duc sa-l chem pe mos ene pe la gene... |
||
iasomia Postat pe 12 Martie 2011 21:48 |
||
ceai zici?... si eu imi pusei un ceai in cana... d-ala rosu de yunan...fengshang ii zice, is neshte comprimate ca niste pastile mai maricele... bun rau... | ||
zambil Postat pe 12 Martie 2011 21:53 |
||
eee eu acu' am un amarat de ceai verde,ma antioxidez... arunca-mi si mie fo cateva pastile d-alea ... |
||
iasomia Postat pe 12 Martie 2011 21:58 |
||
ia mami d-acilea... asta-i editia kingsize.... http://www.longruntea.com/en/Shop/200908/12.html |
||
zambil Postat pe 12 Martie 2011 22:06 |
||
iasomia Postat pe 12 Martie 2011 22:09 |
||
pentru iubitorii de poezie si pentru cei care au apreciat poeziile lui Vanghi am deosebita placere sa va anunt ca in Bucuresti pe data de 27 martie a.c. are loc lansarea volumului de poezii 'VISUL LICORNULUI' - ION VANGHELE http://casa-gandului.ning.com/forum/topics/lansare-carte-debut# |
||
ladyDY Postat pe 13 Martie 2011 00:26 |
||
isi vede batranu' visu' cu ochii. hai sa-ti fie de bine,frate vanghele... |
||
iasomia Postat pe 13 Martie 2011 09:42 |
||
maica.. ma uit la japonezii astia si sunt inca in stare de soc,parca nu-mi vine sa cred ca vad imagini reale,nashpa.. iar mi-am umblat la prioritati,iar facui un pic de introspectie,ce-am gasit? nu va spui,bre...nu va spui... |
||
iasomia Postat pe 13 Martie 2011 20:06 |
||
dap, am si eu o amica de s-a intors din japonia in stare de soc... he,he,he... | ||
zambil Postat pe 13 Martie 2011 22:09 |
||
mai ieri aparu la gazeta ca una de 15 anisori s-a dus glont la politie sa se planga c-a fost violata de 9 insi la marginea padurii... azi aparu' ca fata si-a schimbat declaratia, ca cic-a zis ca de fapt nu stia ce sa-i zica lu' ma-sa c-a ajuns tarziu acasa... ehhh.. unde-i copilaria de altadata?... o mai tineti minte pe aia mica de-l acuza pe tabara de pedofilie?... iaca, s-a potolit si ea... te ia cu tremurici, bre... vai de viata bietilor pedofili, ca nu stiu cu cine se-ncurca... |
||
zambil Postat pe 13 Martie 2011 22:42 |
||
asea... si-acilea pe garbo se aplica o schema fumata demult pe la televiziuni... se lanseaza topice aparent de agramati, ca sa dea impresia userilor adevarati ca ei is mai destepti decat agramatii... nu numa' ca schema e veche, da' si persoana din spatele ei mi se pare cunoscuta... he,he,he... |
||
zambil Postat pe 13 Martie 2011 22:50 |
||
ale dreaq pitzipoance, astea n-au mama, n-au tata...si daca au is in relatii de incest, hehehe... asta cu toapicurile de agramati e ca prin comparatie sa parem noi 'ntelectuali. daca stai sa te gandesti au piaru' bun, mami...vor sa ne cresca self-esteemu', hehehe |
||
michelle_ Postat pe 13 Martie 2011 22:54 |
||
bre relo... nivelu' provocarii e asa de jos, ca prin comparatie tot poporu' pare telectual... ca ti-e si jena sa zici c-ai mai citit o carte sau ai vazut vreun film... | ||
zambil Postat pe 13 Martie 2011 22:58 |
||
uite ca la asta nu m-am gandit sunt depasita de vremuri, nu am mintea destul de creata ia sa mi-o pun pe bigudiuri |
||
crilore Postat pe 13 Martie 2011 22:58 |
||
zambilu, interesant e ca sunt destui care ii raspund, si inca elaborat... crilore, eu si zambilu gandim in stil cinic, mami...de-aia ne duce capu' mintenas la facaturi |
||
michelle_ Postat pe 13 Martie 2011 23:03 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Boala care nu ma lasa sa ami traiesc viata | 142 | De la: garbo207334 8 Februarie 2015 20:54 |
relationare? | 44 | De la: casperphantom 1 Decembrie 2010 04:08 |
Chestiunea zilei.. | 23567 | De la: Clm 4 Iulie 2017 15:59 |
|
||
dedicatii | 61 | De la: lady_corina 2 Septembrie 2009 22:54 |
pai trebuie sa ma despart de prietnea mea mine adica asa vrea ea.. ideei | 14 | De la: buna01 10 Ianuarie 2010 20:24 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice