chestia e ca aia de lanseaza topicele astea nu-i zdravana la minte... de nu se plictiseste sa-i cada-n plasa mereu aceiasi gugustiuci... ca cum zisei, useri adevarati nu-s prea multi pe-acilea... | ||
zambil Postat pe 13 Martie 2011 23:04 |
||
---|---|---|
relo, pai aia de raspund elaborat la aberatiile astea crezi tu ca-s mai intregi?... he,he,he... | ||
zambil Postat pe 13 Martie 2011 23:06 |
||
dap...nu mai e garbo ce-a fost, hehehe... auzi, da' o poezea nu faci si tu? ca am o stare de nestare... |
||
|
||
michelle_ Postat pe 13 Martie 2011 23:09 |
||
nope... acu' mai bine ma bag sa vaz repriza a doua cu barcelona... | ||
zambil Postat pe 13 Martie 2011 23:11 |
||
dap, si mie mi-e dor de vremurile cand ma simteam bine pe aici... | ||
crilore Postat pe 13 Martie 2011 23:13 |
||
me, ziceam ca nu imi inchipui cam ce-ar putea fi in capul alora si nu dibui mecanismul logicii lor, de aia trebuie sa-mi incretesc neuronii ... | ||
crilore Postat pe 13 Martie 2011 23:15 |
||
lume nacajita, maica... | ||
michelle_ Postat pe 13 Martie 2011 23:23 |
||
asta e tare cu mintea creatza:)) incearca sa ai parul cret o viata sa vezi ce se urca la cap ideea:D | ||
garbo195305 Postat pe 14 Martie 2011 01:41 |
||
tu de unde ai aparut si care e chestiunea ta, garboleto? | ||
michelle_ Postat pe 14 Martie 2011 09:04 |
||
cin' le scrie articolele de moda astora de pe kudika, nene?... stilul lolita inspirat din epoca victoriana?... poate in ideea ca datorita restrictiilor sociale pedofilia era in floare... sau ce-o fi in mintea redactorilor astora cand pomenesc de lolita?... | ||
zambil Postat pe 14 Martie 2011 09:57 |
||
lolita asta e copchila, zambilu. si in epoca victoriana, copchilele erau pure. ma rog, asta era ideea oficiala, hehehe... | ||
michelle_ Postat pe 14 Martie 2011 10:23 |
||
in epoca victoriana babele erau pure, mami... chiar regina in sine avu vreo noua copchii si istoria nu mentioneaza c-ar fi fost conceputi cu sfantu' duh, prin rugaciuni... da' mai peste tot babele devin pure, dupa o anumita varsta.. he,he,he... la capitolu' joie de vivre, doua filmuletze de le vazui recent... primu' e le coursier, o comedie franceza den 2010, in care apare o columbianca buna cu draci, catalina denis zarate... hmmm, catalina asta, numele imi spune ceva... da' cum ziceam, buna cu draci... al doilea e 17 again, clasicul film cu liceeni... liceeni de-ai lor... plus revenirea in timp, ca parca mai vazui si asta pe undeva... oricum, de destindere merge... |
||
zambil Postat pe 14 Martie 2011 11:15 |
||
dupa o tura pe forum constat ca puradeii intrara in calduri,baieti goi,fete incinse... te pui cu primavara? a venit primavara,dap... ca in fiecare an,deschid sezonu' cu asta... http://www.youtube.com/watch?v=aJq2VAnfPtw&feature=related o saptamana buna nu uitati sa va bucurati de lucrurile simple... |
||
iasomia Postat pe 14 Martie 2011 12:23 |
||
yeap... pentru asta, ia sa mai pun io macar o barba pe mine, daca nu o haina mi se inchid ochii, dupa o sambata si o duminica lucrate de la 9 dimineata pana la 1 noaptea, asa ca TG-u' a mers ca uns, mami iaso. |
||
Thor_again Postat pe 14 Martie 2011 12:26 |
||
ma bucur thorache... vaz ca e sc-ul pe un alt topic,hai sa dam buzna sa spunem ce ne doare... |
||
iasomia Postat pe 14 Martie 2011 12:30 |
||
Eu am inceput deja, mami iaso | ||
Thor_again Postat pe 14 Martie 2011 12:44 |
||
voi sunteti siguri ca cine se da acolo administrator e cine zice ca e?... ca parca andra avea si ea un cont al ei de legatura, si nu era ala... oricum, clona sau neclona, andra sau altcineva, situatia e scapata demult de sub control la garbo pe forum... si nu bag mana-n foc ca multe din topicele alea la shto, cu useri agramati, nu sunt opera administratorilor... he,he,he... |
||
zambil Postat pe 14 Martie 2011 17:11 |
||
zambilu, am vorbit azi cu Andra. Nu, asta nu e nickul ei, ea il are tot pe ala pe care il stim toti, dar din discutia cu ea, asta de aici e un coleg. | ||
Thor_again Postat pe 14 Martie 2011 17:13 |
||
i-auzi... �n Statele Unite, re�eaua social� Facebook se face vinovat� de un divor� din cinci. Potrivit unui studiu american desf�urat de Universitatea Layola, re�eaua social� Facebook ar fi la originea unui divor� din cinci, scrie cotidianul belgian Le Soir. Studiul mai arat� c� 81% din avoca�i au constatat, �n timpul ultimilor cinci ani, cre�terea num�rului de dovezi oferite de site-urile re�elelor sociale, printre care Facebook. Un sondaj realizat de Academia american� a Avoca�ilor matrimoniali arat� c� Facebook este site-ul cel mai des men�ionat �n procesele de divor�. dadeau si procentaju' de la noi,da' mi-e lene... intradeavar ,situatia nu este deloc roz,numa' eu stiu fo trei cupluri,mie nu-mi place facebook,parca as fi la secu'... thorache am vrut sa ma duc sa dau cu subsemnatu',da' m-au dezamagit acu' ceva timp.. si eu la chestii d-astea sunt speechless... zambilu' corect,f rar am vazut asa o indiferentza,doar acolo..stii tu,pe celalalt unde si-au dat singuri foc la valiza de atata bine...deh... si parca tot youtubu' a dat tonu' ,este mami? |
||
iasomia Postat pe 14 Martie 2011 17:18 |
||
salutare, lume! n-am mai intrat cateva zile, da' bag de seama c-au aparut si ceva admini sau pseudoadmini oricum, situatia ii jalnica pe garbo demult, da' cui ii pasa? reclamele sa-ti dea peste nas.... |
||
zambila Postat pe 14 Martie 2011 17:27 |
||
iaso, pai treaba cu dezamagirea e frecventa aici si acum, nu numai "acu' ceva timp". da, AdminGarbo e coleg cu Andra, am revazut acum conversatia pe care am avut-o cu ea. Oricum, a promis ca va reveni mai des pe aici. Inca nu m-am lamurit care e treaba cu youtube, s-ar putea sa fie doar o eroare. |
||
Thor_again Postat pe 14 Martie 2011 17:30 |
||
Ia sa testam :) http://www.youtube.com/watch?v=JbwPxEe4Xzk | ||
AndraMicu Postat pe 14 Martie 2011 17:41 |
||
Andra, cam rarutz... salutari ! |
||
Freya__ Postat pe 14 Martie 2011 18:00 |
||
eu n-am nimic cu reclamele alea, trebe sa traiasca si garbo den ceva... da' crez ca firmele de marcheaza banu' sunt trase pe sfoara dup-o schema de alba-neagra de marketing... adeca, administratorii falsifica audienta site-ului, postand ei insisi mii de tampenii... de la sute de conturi false care se dau in vant dupa parfumuri, haine si pantofi de doi lei, pana la falsi agramati sau trolli inventati... pa chestea asta nu prea precep de ce taie postarile cu linkuri pe youtube sau presa, ca si alea fac audienta... |
||
zambil Postat pe 14 Martie 2011 18:01 |
||
Andra, am uitat sa iti explic in amanunt problema cu linkurile astea: de aparut apar, dar de regula a doua zi nu mai exista, dispar in ceatza. |
||
Thor_again Postat pe 14 Martie 2011 18:03 |
||
Hei, looome, s-a rezolvat problema cu "Profilul Tau", ala de pe banda rosie. L-am testat, merge Prin urmare, nu ne mai plimbam prin alte profile. Ia sa vedem, acum testez si modificarea mesajului. Yeap... a mers si modificarea. A luat-o imediat. Senchiu! |
||
Thor_again Postat pe 14 Martie 2011 18:03 |
||
Ba chiar de doo ori a modificat la timp, conform specificatiilor autorelui si beneficiarului mesajului, adica ale moa | ||
Thor_again Postat pe 14 Martie 2011 18:06 |
||
ai dreacu', tocma cand voiam sa m-arunc in fatza trenului virtual, stergandu-mi contu'... he,he,he... | ||
zambil Postat pe 14 Martie 2011 18:11 |
||
he, he, he... zambilu, lasa suicidu' si delecteaza-te cu neshte fetze de "wanted by FBI", pentru infractiuni de natura informatica. Numara-i pe romani... io am gasit vreo cinci, restu-s rusi, ucraineni si de pe acolo http://www.fbi.gov/wanted/alert/federal-cyber-crime-charges/view |
||
Thor_again Postat pe 14 Martie 2011 18:14 |
||
hai, bre...nu te stiam borderline | ||
Freya__ Postat pe 14 Martie 2011 18:20 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
fericire | 91 | De la: garbo032036 15 Decembrie 2009 07:53 |
SALUT | 3 | De la: Alexxandra 14 Martie 2010 17:35 |
Eu mi-am rezolvat problemele aflati si voi daca sunteti interesati... | 53 | De la: pushika 15 Septembrie 2014 21:32 |
|
||
nu lasati visele sa piara! | 13 | De la: Achmed 14 Noiembrie 2010 08:42 |
PRIETENIA O POTI TRANSFORMA INTR O DRAGOSTE? | 3 | De la: esme 10 Decembrie 2011 23:16 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice