Chestiunea zilei..

ce e bucuria asta,maica?
aham..
ne distram pt normalitate...
hai ca suntem simpatici...seara buna..

andra stie...
apropos de melodia aia,cred ca ne-a invatat pe de rost,noroc ca avem charm...
iasomia
Postat pe 14 Martie 2011 18:22
ce?
m-ai vazut si pe mine colea? ai dreaq americanii astia, ma dibuira! si doar ieream pe ip dinamic ori de cate ori le spargeam cate o rezerva federala...
Thor_again
Postat pe 14 Martie 2011 18:22
am glumit, bre... voiam s-o sparii pe andra...
zambil
Postat pe 14 Martie 2011 18:24
eu se pare ca am reusit...s-o sperii..
iasomia
Postat pe 14 Martie 2011 18:25
pai da, mami.. esti de groaza...
zambil
Postat pe 14 Martie 2011 18:28
se sperie lumea de mine,mamoantza...
sunt f rea..

vad ca merge si modifica...era de vise rele,de sec xx
iasomia
Postat pe 14 Martie 2011 18:30
eu zic ca esti chiar bunutza, mami...

cat despre imbunatatiri, mai vedem... de site ziceam, adeca... he,he,he...
zambil
Postat pe 14 Martie 2011 18:40
mami..

ce nu face mama pt tine?...

multumesc frumos,floricelu'...

acu' chiar ca tre' sa fug intrun loc,seara buna,dragutzilor...
iasomia
Postat pe 14 Martie 2011 18:47
iasomico, stii ca mie-mi plac femeile mai verzi, asa...

mda.. ce mai zice presa... in adevaru' zice ca crinu-l propune pe ponta premier, daca trece motiunea de cenzura... cascadorii rasului, nu alta... iote cine vrea sa-l dea jos pe basescu... la voiculescu nici nu ma mai uit, ca la varsta mea pot sa mor dreacu de-atata ras...
zambil
Postat pe 14 Martie 2011 19:33
eiiiiiiiiiiiii , las ca nu mori mata din atata lucru.........
jeanette40
Postat pe 14 Martie 2011 19:50
aham... da' de ce serverul de mail e yahoo, si nu lyonesu' ala?
hai, taie-o si cauta-ti o taraba in piata, ca toti precupetii cinstiti, nu veni aici la pomana
Thor_again
Postat pe 14 Martie 2011 22:03
De la: iasomia, la data 2011-03-14 18:30:51se sperie lumea de mine,mamoantza...
sunt f rea..

vad ca merge si modifica...era de vise rele,de sec xx

mamoantza...se sperie de fata ta...
ce dreaq...nici pana acum n-ai realizazt?!?...ha..ha...ha...
O_K
Postat pe 14 Martie 2011 22:49
De la: AndraMicu, la data 2011-03-14 17:41:44Ia sa testam :) http://www.youtube.com/watch?v=JbwPxEe4Xzk

fatooo...o sa testez si eu unde esti mai usor de gasit..unde vorbeste tot site' ul ca esti de gasit...
sau pe garbo...
ca pe adresa de email nu obisnuiesti sa raspunzi...
O_K
Postat pe 14 Martie 2011 22:53
O.K.,
mie unuia mi-a raspuns. E drept, cu ceva intarziere. Dar cand a raspuns, a si rezolvat problemele semnalate.
O chestiune ar fi ca forumul a intrat in normal din punctul de vedere al problemelor tehnice, probleme care aparusera acum mai bine de jumatate de an.
Si dupa ora 14.00 am sa fac si o proba la cuvintele alea banate pana acum, he, he, he
Thor_again
Postat pe 15 Martie 2011 09:52
da' ce mami? pana la 14 e pusa bulina rosie?

chestiunea la mine e tot japonia aia. ma ia cu fiori cand ma uit ce e la ei

apocalipsa, nene...
michelle_
Postat pe 15 Martie 2011 09:56
Sis, prefer sa nu ma uit. Am urmarit live, vineri dimineata, tsunami-urile alea, pe net, apoi am banat linkurile catre tv-urile de stiri. Am vazut destule in 2004 sau cand a fost cutremurul din Sumatra... Inca ma gandesc la bafta ca sora-mea e oarecum aparata de coastele filipineze, malayeziene si ale Borne-ului, ca la ce a fost in zona, insulita aia ar fi ajuns demult sub ape...

Vazusem si ce s-a intamplat acum ceva timp in Christchurch, sau cum ii zice, in NZ... Chiar, nepoata ce puii mei mai face cand nu e la shoppinguri si saloane?
Thor_again
Postat pe 15 Martie 2011 10:06
fie-mea? e in romanica, schimbare de pasaport xca expira in iulie si e musai sa-l scoata. si la ambasada din australia e durere. mai bine vii in romania decat sa apelezi la ambasadele romane. NZ nu are ambasada, hehehe...
michelle_
Postat pe 15 Martie 2011 10:23
e-heee... de parca n-as sti cum e pe la ambasadele romanicii...
vorba aia, pana si profesional m-am lovit de prostia si infatuarea lor, ca sa nu mai povestesc de marii nostri "diplomati", gen ionescu ala care a fost "ambasador" si a omorat ceva oameni cu masina, fugind de la locurile accidentelor...
Thor_again
Postat pe 15 Martie 2011 10:26
cat lamuriti voi cum e cu ambasadele astea din romanica (apropos, pentru trei sferturi din tarile lumii romania nu e preocuparea lor majora!), eu o sa bag o alta cestiune...

asadar, vaz pe net cum unu-si face reclama la o firma de coaching sentimental... si ce zice expertu-n cucerit femei?... zice ca femeile apreciaza barbatii sinceri si deschisi, care-n plus stiu ce vor din punct de vedere al realizarii profesionale si sunt capabili sa razbata.... ai nu ma-nebuni!...

pai modelu' de barbat de-l descrie coachu' ala isi gaseste el singur femei, n-are nevoie de sfaturi.. vin ele singure gramada... mai nasol e de marea majoritate, a alora de habar n-au pe ce lume sunt, da' ce stiu sigur e c-ar trebui sa reguleze si ei ceva... si care evident numa-n sinceritate nu cauta rezolvarea... mda, dilema mare...
zambil
Postat pe 15 Martie 2011 10:50
da mai mami, da' io zic ca si sinceritatea aia e supraestimata, ehe, he, he...
michelle_
Postat pe 15 Martie 2011 10:53
reloado, ia fii antena acilea la o alta cheste... contu' lu tanti publicitate, asta de se baga-n sufletu' nostru dupa fiecare postare, are-un citat acolo la picioare...

nu ti se pare cunoscut citatu', sau macar stilu'?... de pe la alte conturi ceva mai personalizate si pline de verva?... he,he,he...
zambil
Postat pe 15 Martie 2011 11:00
iote cine-o baga in seama pe tanti aia pulicitatea
al dreaq, io ii tot dadeam ignor
Thor_again
Postat pe 15 Martie 2011 11:10
si-nc-o cheste si m-am dus... nu de tot, bre, stati linistiti...

ma uit cum tot tineretu' da buzna-n universitati la marketing, pr si hr, c-asa au vazut ei prin serialele americane, ca astia se scalda-n bani numa' fiindca dau lovitura cu cate-o idee de geniu care sparge piata... ehhh...

trebuie sa recunosc ca in domeniile astea realitatea de la noi zice cu totu' altceva... zice ca domeniile respective sufera cronic si grav de lipsa de profesionalism, si ca mai toate ideile tineretului scolit la fara frecventa sunt de fapt copiute prost adaptate, ca si lucrarile lor de masterat...

mai zilele trecute cineva-mi zicea de-o campanie a unui producator important de tigarete din romania, care-a decis sa sparga piata cu un nou produs... si printre ideile geniale de marketing a fost si-aceea de-a da tigari moca prin malluri... urmarea?... hostesele au fost napadite de tigani cu sacose goale...

pai bine bre, asta-i marketing de romanica, sa dai de pomana la promotii?... romii si verii lor de gradu' unu', romanii, sunt primii la de-a moaca, da' mai greu sa scoata-un ban solid din buzunaree pe neshte tigari first class... asa ca unde-i rezultatu', ha?... rezultatu' e ca firma de marketing si-a incasat banutzu' linistita, mimand realizarile... cam cum se-ntampla si cu marketingu' de pe garbo, de zisei eu mai deunazi...
zambil
Postat pe 15 Martie 2011 11:20
Zambilu, tigari de pomana se dau demult... numa' io cat am luat "la doo pachete cumparate - al treilea gratis". Si nu, un pachet din alea doua nu costa cat un pachet jumate, ca sa zici ca luai doo cu pret umflat ca sa il achiti in realitate si pe al treilea
Thor_again
Postat pe 15 Martie 2011 11:24
tre' sa postez ceva ca sa vaz publicitatea aia
michelle_
Postat pe 15 Martie 2011 12:01
wifo, nu-i nevoie, tre` sa dai doar o pagina inapoi si sa te uiti la sfarsitul ei..o sa observi ceva

ceva ce altii au observat de mult, asta apropos de verva, he, he, he..
Freya__
Postat pe 15 Martie 2011 13:14

ioi, ishtenem...
michelle_
Postat pe 15 Martie 2011 13:25
papagalu'

da taica..e strategica treaba...

zambilu'

noroc cu tine, mamica...
parca vaz ca te umpli de verzituri p-acilea,pana rezolv eu una-alta...manca-le-ar mama..

fata n-ar chestiune,poate doar sperantza ...

distractie placuta ,dragilor...
iasomia
Postat pe 15 Martie 2011 20:23
chestiune?

Azi vad ca alde borbely apare la tv romanesc cu cocarda maghiara in chept. Niste unii il spanzura simbolic pe Avram Iancu.
Acum vreo 19 ani... 15 martie 1992. Studentie. Tancuri si tab-uri aliniate pentru plecare in orice clipa, daca "tara ar fi cerut-o". Somn pe sponci, in schimburi, multi chiar sub cerul liber, langa senile.
Toate astea pe fondul comemorarilor din secuime, dar si al urmelor lasate de 15 martie 1990...
Thor_again
Postat pe 15 Martie 2011 20:36
mda....

sunt porci,da' si romanii au extremistii lor,nu dezvolt,pt ca nu din cauza ca-si celebreaza secuii dracia nu-mi sta mie bine fanu'...
asa ca:
egeszsegedre la toata lumea...

dar da,este chestiunea ta,batrane... si ti-o respect...
iasomia
Postat pe 15 Martie 2011 20:44

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
In viata nimic nu e intamplator 21 De la: garbo_1505 1 Februarie 2014 17:09
Prietenii adecvate sau neadecvate! 23 De la: quasaria 14 Noiembrie 2009 10:17
prietenei mele ai pl de baiatul de care imi pl si mie 21 De la: quasaria 2 Ianuarie 2010 11:43
Cum scap de albine 5 De la: Ciresica 21 August 2011 08:14
dusmanie 14 De la: CARMENMIRELA 4 Iulie 2015 20:50
Setari Cookie-uri