ighen, iaso. a, sa stii ca nu a fost cu substrat, pur si simplu ma napadisera amintirile din tinerete. dar daca tot ai zis de extremistii romanilor, eu cred ca astia-s mai multi si mai de recomandat ospiciilor. macar secuii si ungurii sunt civilizati... | ||
Thor_again Postat pe 15 Martie 2011 20:54 |
||
---|---|---|
nu-ti face probleme,mami... |
||
iasomia Postat pe 15 Martie 2011 20:57 |
||
Am auzit-o si eu. E buna rau de tot. Definitia! Prin urmare, o dau mai departe. In SUA se organizeaza o competitie pentru cele mai adecvate definitii ale unor termeni contemporani. Pentru competitia din 2010 termenul de definit a fost "corectitudinea politica". Castigatorul a dat urmatoarea definitie: "Corectitudinea politic� este o doctrina, cultivata de o minoritate deliranta, ilogica, promovata de mass-media oficiala, care sustine afirmatia cum ca este intrutotul posibil sa apuci o bucata de c�cat de partea curata". |
||
|
||
Thor_again Postat pe 16 Martie 2011 09:23 |
||
michelle_ Postat pe 16 Martie 2011 10:30 |
||
sa va dau si-o prajiturica, ceva, de-o gasii tot pe net... http://catavencu.ro/suspendarea-suspendarii-presedintelui-basescu-42642 glazura e poza publicata la articol, care descrie perfect cine vrea sa salveze tara din ghearele sinistrului basescu si-a adioasei sale nutzi... he,he,he.. dati click pe poza si distrati-va cat mai puteti... |
||
zambil Postat pe 16 Martie 2011 21:32 |
||
si gata pe azi, ca-ncep meciurile de champions league si-i pacat sa nu vaz si eu neshte fotbal adevarat... desi, cand ma uit la cum merge barcelona-n campionatu' spaniol, ma bate gandu' ca si perfectiunea poate deveni plictisitoare, daca fac abuz... |
||
zambil Postat pe 16 Martie 2011 21:39 |
||
ce fel de bitch esti tu mami, daca din tot ce-am scris eu acolo tu te-ai shocat d-un exemplu marginal?... e prescurtarea de la mueahahaha... ce mai aflai de la stirile serioase?... ca-n uniunea europeana 16% din populatia activa este analfabeta... cu variatiuni de la tara la tara, desigur...cei mai putini sunt in germania si tarile nordice... bre, pana la urma chestia aia cu ubermensch n-o fi doar o prostie, ha?... in plus, tot statisticile europene zic ca-n fiecare an 20% din cei ce ies de pe bancie scolii au trecut ca gashtili prin apa si nu s-a prins nimic de ei... astea stiri de groaza, neneaca, nu tzunami si alte prostii... |
||
zambil Postat pe 17 Martie 2011 09:07 |
||
la intern, o stire previzibila... a picat motiunea de cenzura depusa de struto-camila usl...protestatarii sindicalisti au taiat-o pe shestache de la miting, poate in ideea sa prinza la jurnalul de stiri ce s-a mai intamplat in piata constitutiei... sindromu' revolutiei in direct face inca ravagii... chestia e ca, vrem nu vrem, basescu n-are rival pe scena politicii romanesti din prezent si din urmatorii 25 de ani... iar opozitia se anihileaza reciproc prin tot felu' de aliantze contra naturii, care dovedesc ca de fapt tot ce doresc este sa mai rontzaie si ei ceva din ciolanu' bugetului de stat... |
||
zambil Postat pe 17 Martie 2011 09:19 |
||
zambilu, eu cred ca la urmatoarele prezidentiale se va vota iar cam cum s-a votat in 2004. ca sa pice basescu, nu conteaza cine o veni in loc. citeam pe undeva ca alianta antonescu - ponta suna ca o varianta mai mult decat imorala, un fel de "triple-anal, cu voiculescu uitandu-se" (citat din memorie ) si zau ca ii dau dreptate celui care a spus-o. in alta ordine de idei, mai risc sa spun ca, de data asta, oamenii normali ori nu vor merge la vot, ori vor da vot in alb. nu e mare lucru, dar macar unu' ca tiriplicii astia alde basescu, crin, ponta et comp nu vor mai putea sa spuna "reprezint 'jde bulioane de romani care m-au autorizat". |
||
Thor_again Postat pe 17 Martie 2011 09:30 |
||
in 2009, vrei sa zici... chestea e ca daca opozitia mizeaza in continuare pe sentimentu' antibasescian, basescu ar castiga din primu' tur... daca-n 2009 mai erau naivi care sa creada-n liberalismu' reprezentat de antonescu, de data asta crez ca s-au lamurit... o raza de speranta (pt fripturisti, nu pt paulime!) este faptu' ca baselu' nu mai candideaza... de altfel, sa nu uitam ca geoana a avut oaresce sanse numai datorita masinii de vot psd, care si-a pus in parbriz un mutzunache liberal... |
||
zambil Postat pe 17 Martie 2011 09:40 |
||
De la: zambil, la data 2011-03-17 09:19:49la intern, o stire previzibila... a picat motiunea de cenzura depusa de struto-camila usl...protestatarii sindicalisti au taiat-o pe shestache de la miting, poate in ideea sa prinza la jurnalul de stiri ce s-a mai intamplat in piata constitutiei... sindromu' revolutiei in direct face inca ravagii... Zambi,am naste nervisori ase ca sunt acusea singurica si ma intarata 899,asea ca vezi ce sasi de STELUTA,ca te fac struto camiloi fara daravea. |
||
vuvuzela Postat pe 17 Martie 2011 09:40 |
||
trompeta, te bagi in seama, sau ce?... | ||
zambil Postat pe 17 Martie 2011 09:44 |
||
nu, am zis bine 2004, pentru ca ma refeream la "votez ca sa nu mai iasa psd". si eu tot asa am votat atunci. acum nu imi pare rau, dar un lucru pot sa iti spun: in 2009 nu am mai votat asa. am votat cu toti, sa nu se supere nimeni. nu am lasat bolintinu' de vot virgin, am zis ca macar pe al meu sa nu scape careva, ca din nebagare de seama, o stampila bine reglata, ori sa spuna ca am uitat sa pun stampila si sa ma ajute... chiar daca asta nu a folosit la nimic per total | ||
Thor_again Postat pe 17 Martie 2011 09:45 |
||
De la: zambil, la data 2011-03-17 09:44:54trompeta, te bagi in seama, sau ce?... asa ma stii tu pe mine,sa vb la babe surde dajeaba?nu frate,sunt stelista infocata si cine nu este ,ii impotriva me si ghine no sa-i hie.capisi?HAIII STEAAUAAA!!! hai zai ceva ca te stuchesc de nu te mai vezi . |
||
vuvuzela Postat pe 17 Martie 2011 09:52 |
||
oricat ar parea de ciudat, in randu' populatiei de rand nu exista un sentiment adevarat anti-basescu... sa nu confundam intentia reala de vot cu proiectiile televiziunilor... ceea cee exista insa si-i mai periculos decat resentimentu' fata de o anumita persoana este conspiratia tacuta a fusherelii si furtisagului... multi ar vota neshte hoti dovediti numa-n ideea ca se deschid oportunitati si pt hotii amatori... si d-astia, amatori de furtishaguri, sunt cu adevarat multi... |
||
zambil Postat pe 17 Martie 2011 09:55 |
||
thor, mi-ai amintit de bunicu, fara legatura cu barba ta alba ultima data cand a fost la vot l-am intrebat: -"tataie, cu cine ai votat?" -"cu toti, sa nu se supere!" |
||
zambila Postat pe 17 Martie 2011 10:02 |
||
zambilo, poate bunica-tu vorbea de cand a votat el inainte de '44.. ca deh, om batran... chestia e ca poporanii tind sa puna botu' in masa la o gluma sinistra, si anume votatu' la mishto... | ||
zambil Postat pe 17 Martie 2011 10:11 |
||
romanii au pierdut simtu' exprimarii democratice prin vot inca din 47, cand au votat cu partidele istorice si-au iesit comunistii veniti de la moscova... de-atunci votu' a devenit o mascarada la noi... nici cu regalitatea ca solutie nu sunt de acord... partizanii regalitatii merg pe ideea unui reprezentant al lui dumnezeu pe pamant, ala de-i deasupra tuturor si-mparte dreptatea impartial(he,he,he!).. da' eu ma uit la ce s-a intamplat cu conu' mishu, care-a devenit vitrina securistilor romani in europa... raman la ideea mea: ce ne trebe noua e sa trimeata merkeleasa la noi un obersturbanfuhrer d- ala cu cravasha si sa ne calareasca ala 100 de ani, pana ne baga munca si disciplina-n cap... |
||
zambil Postat pe 17 Martie 2011 10:28 |
||
nu, asta o fost recent, adica acum cativa ani si s-a dus omu din datorie la vot, ca asa "trebuie", nu pt ca il intereseaza politica! pt el, si cu, si fara politica, tot aia e! a trait 80 de ani doar din munca lui, n-a cerut si n-a asteptat pomeni... |
||
zambila Postat pe 17 Martie 2011 10:30 |
||
mai, io-s de acord cu oberu' ala, da' iar revin la ce spuneam odata: sa nu se dea, ca toti ailalti de venira sa "vegheze" la respectarea embargoului, dupe obiceiurile mioritice. ca-i muuuult mai comod, al naibii! Ma gandeam la ce spunea odata Aaron Russo -un "ilustru necunoscut" care a avut ceva nominalizari pe la diferite premii pentru filmele sale... printre altele, prieten bun cu unu din Rockefelleri, adica cu neamu' ala care s-a cam jucat cu hartile si destinele lumii de ceva anisori buni incoace. Asta, Aaron, zicea ceva de genul ca democratia e cea mai proasta forma de guvernare, in care 51% controleaza restul de 49%. De altfel, in america este falsa ideea de democratie, de fapt america fiind fondata ca o republica constitutionala, in care 99% nu pot lua drepturile a 1%. Teoretic. De asemenea, a remarcat ca in realitate cuvantul "democratie" nu e scris nici macar o data, nici in constitutia americana, nici in declaratia de independenta, nici in declaratia drepturilor. Zicea ceva de genul ca parintii fondatori ai americii au urat ideea de democratie, tocmai din aceste considerente. In fine, era mult mai profund, ca pana si eu am inteles ce a vrut sa zica el colea... macar ca nici aia nu are aplicabilitate in gradina carpatina |
||
Thor_again Postat pe 17 Martie 2011 10:46 |
||
mdea... sa nu uitam ca parintii fondatori erau anglo-saxoni si tehnocrati, pe cand acum cei ce conduc america cu adevarat acum vin de pe undeva din orientu' mijlociu.. he,he,he... omenirea n-a progresat niciodata in perioadele de democratie, ci in cele de faraonism iluminat... cand toata lumea punea osu'(si multi chiar il lasau acolo!) la faurirea de piramide... dar tot teoretic vorbind, conducerea pe baza de statistici pare cea mai justa, pana la urma... ca-i plina lumea de gica-contrasi... |
||
zambil Postat pe 17 Martie 2011 11:02 |
||
da? | ||
Postat pe 17 Martie 2011 12:58 |
||
ehehe...zambilu...astia-a or taiat si postul tau si postul meu om fi deranjat urechiushe sensibile, deh... |
||
michelle_ Postat pe 17 Martie 2011 13:03 |
||
:)) | ||
Postat pe 17 Martie 2011 13:14 |
||
me,tu... din explicatiile mosneaglui inteleg ca erau cu ceva probe de microfon... de astazi,de la ora 21 incepe pe B1:evenimentul zilei. un talk show cu robert turcescu si ion cristoiu,mi-am propus sa ma uit,vreau sa vad o emisiune fara istericale... a! si maine tot pe B1 am de gand sa ma uit la :nemuritorii... o noua emisiune unde o s-o intalnesc pe ana ularu ca si gazda,stiti..actrita de succes...de invitati nu mai spun,abia astept sa-l vad pe c-tin codrescu(printre altii)am si eu sensibilitatile mele... |
||
iasomia Postat pe 17 Martie 2011 16:42 |
||
ne taiara replicile banditii astia de admini?... poate nu erau destul de imbecile pt situ-ul asta... lasa relo ca-ti da nenea acilea d-un film de colectie, cum iti place tie... asadar: stiti voi filmele alea de craciun, cu ingerasi care-ti indeplinesc dorintele?... da?... atunci filmu' asta nu-i pt voi... ca-i plin de ingerasi nonconformisti, cu apucaturi sociopate... the merry gentleman se numeste filmu', unde-o sa vedeti un michael keaton cum n-ati mai vazut vreodata, si-o kelly macdonald de zile mari... iar filmu-i o bijuterie, ascultati acilea la moshu.... |
||
zambil Postat pe 17 Martie 2011 17:54 |
||
dap iaso...ziceam amandoi ceva de...ue zambilu, multam...am bagat strongu' pa tzava |
||
michelle_ Postat pe 17 Martie 2011 18:00 |
||
nu gasesc filmul | ||
ufishor Postat pe 17 Martie 2011 19:17 |
||
pai unde ai cautat?... incearca aici... http://thepiratebay.org/torrent/5766878/The.Merry.Gentleman.2008.SWESUB.DVDRip.XviD.-Zen_Bud |
||
zambil Postat pe 17 Martie 2011 19:32 |
||
multzam moshu, acu` descarc! gasisem cateva, da-mi tot cereau conturi... |
||
ufishor Postat pe 17 Martie 2011 19:38 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Ganduri frumoase/pure/sincere | 38 | De la: Clm 12 Mai 2009 15:23 |
Marturisesc | 207 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:29 |
relatie de prietenie cu Dumnezeu | 121 | De la: betty37 18 Aprilie 2011 15:12 |
|
||
Dilema! | 14 | De la: garbo_461448 23 Ianuarie 2017 15:38 |
What if ?? | 40 | De la: quasaria 11 Aprilie 2010 16:58 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice