Chestiunea zilei..

a mers, mai greu, dar e caldut si ready to play :)
ufishor
Postat pe 17 Martie 2011 19:57
me,tu...

"dap iaso...ziceam amandoi ceva de...ue "

eee atunci va mai mirati?nu ati fost cuminti,deh...da' ai viteza,mami, sa nu-ti fie de deochi,eu am imbatranit langa mosu' asta,da' n-am discutat niciodata despre....uniunea europeana...manca-o-ar mama de reincarcata,m-ai facut sa recitesc iar...

vaz ca p-aia de devie de la subiect,nu a sters-o nimeni.

zambilu'

corect,base nu are rival...
e cam groasa treaba,viitoru' suna nashpa ...
da' poate apare careva,cine stie...oricum am da-o ponta si crinu' sunt de cascadorii rasului..
iasomia
Postat pe 17 Martie 2011 19:59
mami, am murit de ras la poza aia cu basescu si cu voiculescu, din catavencu...
zambil
Postat pe 17 Martie 2011 20:09
mamoantza...

ma crezi ca acu' o vazui?
stii tu ca babutza e defecta in perioada asta...

au talent,mami...
ce fata are voiculescu,nu pot sa cred asa ceva...
iasomia
Postat pe 17 Martie 2011 20:14
Eu cred ca chestiunea zilei care merita dezbatuta este tot dezastrul din Japonia si implicatiile lui pe mapamond.
Parerea mea.
Ciresica
Postat pe 17 Martie 2011 20:50
pai si de ce n-o dezbati?...
zambil
Postat pe 17 Martie 2011 21:02
pai si de ce n-o dezbati?...
zambil
Postat pe 17 Martie 2011 21:05
al dreacu' site, are ecou...
zambil
Postat pe 17 Martie 2011 21:07
de la apropierea lunii se trage...ecoul...

si despre problema: cica sa-mi cumpar pastile de iod ca anihileaza efectul radioactiv.
Ciresica
Postat pe 17 Martie 2011 21:18
deci astea-s implicatiile dezastrului din japonia pe mapamond?.. ca trebe sa-ti iei tu pastile?... oricum n-au niciun efect...
zambil
Postat pe 17 Martie 2011 21:32
sunt multe de spus despre implicatiile economice, preturi, bursa, alea, alea... dar acum n-am timp.Cit despre pastile...stiu si eu ca nu au nici o treaba. faceam conversatie numai.
Ciresica
Postat pe 17 Martie 2011 21:40
asa e... ! facem doar comentarii, discutii... ca de fapt, nu putem schimba cu nimic situatia.... si asta e marea problema a noastra ! de data asta, nu putem sa rezolvam durerea de cap, aruncand un taciune peste gard.... cum de fapt, actiunea asta nu a reusit niciodata !!!! mie imi aminteste mai mult, chestia aia cu taiatul craci, crengi, pe care stam !!!! cu alte cuvinte pentru japonezi si alte popoare.... ne taiem singuri craca pe care stam.... !
barboneli
Postat pe 17 Martie 2011 22:58
Lasa, bre, ca tot zice lumea ca "in viata totul se plateste". Iote acum, japonezii sunt razbunati de doamne- doamne pentru 1945... hiroshima, nagasaki... norul radioactiv fuge sprintar spre state. La business class, vorba aia
Na-va subiect de meditatie:

Robert Edwards - castigator al Premiului Nobel pentru medicina in 2010:
�In lumea actuala se investeste de cinci ori mai mult in medicamente pentru virilitatea masculina si silicoane pentru femei, decat in vindecarea bolii Alzheimer. Din aceasta cauza in cativa ani vom avea batrane cu bustul mare si batrani cu penisul tare. Dar niciunul nu-si va aduce aminte la ce servesc�.
Thor_again
Postat pe 18 Martie 2011 09:01
dap, razbunarea japonezului... sa-si faca harakiri d-ala, ca pan' s-ajunga la stele noru' da o raita prin tokyo si cateva sute de kilometri de-mprejurimi...

i-auzi acilea cestiune: teo trandafir se simte bine si-a mancat prima bucatica de carne... urmeaza celelalte, pana la restabilirea completa...
zambil
Postat pe 18 Martie 2011 09:19
hmmm... nu sunt competent sa comentez. Pentru simplul motiv ca stiu cine e Teo Trandafir, dar habar n-am ce a patit si de ce constituie o stire faptul ca a mancat prima bucatica de carne. Nu m-a interesat, nu de alta.
Thor_again
Postat pe 18 Martie 2011 09:23
Oaliooo, mami iaso, sa vezi amu ce-or sa apara iar aia cu apocalipsa, ca le-ai dat apa la moara
De fapt fenomenul e asa: luna aia ajunge la perigeu (capatul elipsei traiectoriei cel mai apropiat de pamant, adica opusul apogeului) la fiecare 27 de zile, 7 ore si nush cate minute plus secunde. Raritatea fenomenului din 19 martie (atat de "rar" incat numai anul asta se va mai intampla de 6 ori) consta in faptul ca luna la perigeu va coincide cu faza de luna plina si, in plus, faza de "superluna", (ca asa e denumit fenomenul) se intampla atunci cand luna este cu cel mult 10% mai INDEPARTATA decat perigeul orbitei. Adica nici macar nu atinge perigeul, deci nu e chiar atat de aproape incat sa cada pe pamant, cum mai anuntau unii de apocalipsa
Practic, se spune ca luna e "mai aproape" de pamant pentru simplul motiv ca niciodata nu are acelasi perigeu, cauza din care s-a calculat un perigeu mediu. Ei, superluna e atunci cand luna se afla intre perigeu si perigeul mediu. Si nu, nu are nici o legatura cu cataclismele, zau asa.
Thor_again
Postat pe 18 Martie 2011 09:52
THOOOR da cu starile noastre ? BUNA ZIUA tantii Iasomica
floare_cu_colti
Postat pe 18 Martie 2011 09:57
Si pentru ca tot or sa apara aia care vor zice ca am cultura generala de scoala profesionala, hai sa-mi fac tema pana la capat, numa' asa, d-al dreaq, sa le dau motiv: superluna extrema apare atunci cand luna (in faza de luna plina) ajunge la perigeu iar pamantul se afla la periheliu in jurul soarelui. Cauza este atractia gravitationala mai mare a soarelui.
Sper ca n-am incurcat termenii
Thor_again
Postat pe 18 Martie 2011 09:57
ooook .....si pe noi cum ne afecteaza
floare_cu_colti
Postat pe 18 Martie 2011 10:05
ce sa te afecteze, buruiano? vei fi vreo lunatica d-aia care noaptea se transforma in varcolac? ce sa-ti afecteze altceva decat ratiunea, in cazul in care pui botul la teoriile panicarde ale potopului si sfarsitului lumii?
Thor_again
Postat pe 18 Martie 2011 10:11
dap... oamenii devin nelinistiti, incep sa puna intrebari confuze, chestii d-astea...
zambil
Postat pe 18 Martie 2011 10:18
nus bre nea zambile confuza ......daaa nu simt nici o schimbare si ma gandeam io ca is defecta
floare_cu_colti
Postat pe 18 Martie 2011 10:21
sal! Oameni buni, cand va fi sfarsitul lumii nici INGERII din CER nu vor sti!
garbo185155
Postat pe 18 Martie 2011 10:39
zambilu`, multzam pt film inca o data, a fost o seara frumoasa. original, prin simplitate. chiar mi-era dor de o productie asa curata..
ufishor
Postat pe 18 Martie 2011 12:30
aham...

mi-au sters postarea
hai sa fiti sanatosi!
bre,
daca ati inceput sa faceti reclamatii,e nashpa....luna,gravitatia,pana mea..
sa va fie de bine.

iasomia
Postat pe 18 Martie 2011 16:06
opa!
ce naiba e cu forumul asta? parca inainte nu dispareau postarile chiar asa, daca nu aveau un link in ele
Thor_again
Postat pe 18 Martie 2011 16:09
si ce daca pui un link?nu ai voie?ok voi scrie aceste lucruri.ca dispar comentarii si se inchid topicuri nejustificat.
vuvuzela
Postat pe 18 Martie 2011 16:18
daca erai mai atenta acum cateva zile, ai fi vazut ca s-a mai spus asta, iar mesajul respectiv a ajuns unde trebuia.
Thor_again
Postat pe 18 Martie 2011 16:21
mami iaso, eu am vorbit alaltaieri cu Andra pe marginea acestui subiect si a reiesit ca nu e cenzura ci sunt niste erori ale sistemului lor. Nu sunt probleme nici cu postarile de linkuri de pe youtube sau de te miri pe unde. Chiar ea a postat un link de youtube, ca test, cred ca aici, la chestiune. Ma intreb insa, eroare - eroare, da' cum naiba se face ca a disparut un singur mesaj?
parca si sis se plangea ieri ca au disparut doua postari de aici, una a ei si una a lui zambilu
Thor_again
Postat pe 18 Martie 2011 16:24
mami...

mi se rupe,nu s-a sters intamplator,da' ei sa fie sanatosi...
oricum,au de pierdut,pt ca daca vezi ca esti cenzurat chiar daca nu ai jignit pe nimeni,nu prea iti mai arde sa spui ceva dragutz...

asa ca mai bine bag un no comment...
iasomia
Postat pe 18 Martie 2011 16:29

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
neitegrare in colectiv 27 De la: Ioana007 25 Septembrie 2009 17:18
Ce va amuza??? 117 De la: elisabeta_boia 2 Martie 2013 13:50
O vorba buna 64 De la: tatoo 23 Aprilie 2011 15:43
va intreb daca voi cu viata sexuala o duceti bine 83 De la: bluelight 23 Octombrie 2009 19:49
Sa ma ajute si pe mine cineva :D 27 De la: G1N3A5 3 Februarie 2011 16:15
Setari Cookie-uri