iaso, the kids are all right mie mi-a parut cam tras de par...merge cu pop corn | ||
ufishor Postat pe 18 Martie 2011 16:31 |
||
---|---|---|
poate unde ne-am obisnuit s-o vedem pe annette in alt registru.. da' te cred,fetitza...insa sunt curioasa si eu,na... |
||
iasomia Postat pe 18 Martie 2011 16:35 |
||
da, ca la julianne nu ne mai mira astea o sa zambesti de cateva ori ..doar ne-am obisnuit deja cu noul stil de 'comedie' |
||
|
||
ufishor Postat pe 18 Martie 2011 16:42 |
||
De la: garbo185155, la data 2011-03-18 10:39:36 sal! Oameni buni, cand va fi sfarsitul lumii nici INGERII din CER nu vor sti! pamantul se scutura de oameni.vor muri destui.ne-am batut joc de pamant.suntem prea multi si prea rai.pamantul va ramane.oameni insa,destui vor disparea.este sfarsitul unui ciclu.noi ne influentam viitorul,in functie de ce facem in prezent.nu e vorba de nici o criza sociala ci de o criza morala,spirituala.esecul culturii,religiilor,anumite grupari de interese induc aceste ganduri dupa care noi ne ghidam.prin modul in care noi gandim ne schimbam realitatea,viata.noi ne purtam egoist,agresiv,declasand o energie negativa.in sinteza pamantul este prea saturat.avem protectie divina,insa depinde de fiecare daca anul 2012 ii va aduce suferinta sau bucurie. |
||
vuvuzela Postat pe 18 Martie 2011 16:43 |
||
De la: Thor_again, la data 2011-03-18 16:21:07daca erai mai atenta acum cateva zile, ai fi vazut ca s-a mai spus asta, iar mesajul respectiv a ajuns unde trebuia. thor cred ca nu ai observat,dar eu am intrat mai rar in ultimul timp.trebuie sa existe argumente.asa cum exista si obligativitatea sa respecti cele cerute la inscriere pe site.esti multumit ca nu se iau masuri de a verifica cine se ocupa cu asemenea "disparitii","stergeri"? |
||
vuvuzela Postat pe 18 Martie 2011 16:51 |
||
vuvu, shushaua! nu suntem imbecili ca sa ne explici tu ana are mere | ||
michelle_ Postat pe 18 Martie 2011 19:12 |
||
in general e mai bine sa te faci ca ploua... am inceput sa ma satur si de :romanii au talent. parca prea au trecut de prima selectie toti pshihopatii... da' e ok,divertisment,deh... |
||
iasomia Postat pe 18 Martie 2011 21:27 |
||
yeaaah, baby, yeaah! vazut "Einstein's Big Idea", documentaru' facut in 2005 de BBC pentru Viasat History, care iesplica ecuatia einsteiniana E=mc^2. Pana la urma tot universul palpabil e energie care se transforma in masa si invers, in raport de cresterea sau micsorarea vitezei. De asemenea, un corp nu va atinge viteza luminii, indiferent de cate energizante bagi in el, pentru ca odata cu cresterea vitezei, creste si masa corpului in cauza. Si inca una: timpul nu e constant. Cu un pic de efort, picioare bagate in lighene cu apa rece si minte lucida, chiar ai impresia ca le pricepi cat de cat. De vazut, e ca pentru talambi ashe, mai ca mine. A, si faceti abstractie de partile romantzate, de-a dreptul enervante pe alocuri. |
||
Thor_again Postat pe 18 Martie 2011 22:05 |
||
Minteni ma bag la "Zero absolut", bun si ala. Hi, hi, hi! Ce actorasi, ce scenarii de kko, ce talk show-uri, reality show-uri si alte bazdaganii d-astea? Mai bine dreaq docomentare, macar imi pun neuronu' pe moatze cu un folos | ||
Thor_again Postat pe 18 Martie 2011 22:11 |
||
asa baiatu'...baga d-astea' telectuale... we bunutz... sa fiti cuminti... |
||
iasomia Postat pe 18 Martie 2011 22:14 |
||
sar'na, mami iaso, la fel sa-l ai si matale | ||
Thor_again Postat pe 18 Martie 2011 22:20 |
||
mmmmda.... ! si concluzia.... ? deci nu mai intram sa comentam, sau asteptam pana "pamantul care se cutremura"... ne scapa de cei care care nu merita atentie si cad... naiba stie unde ? cea ce ma uimeste e ca, vad ca nu toti pricep ca, daca pamantul se cutremura, nu e din cauza a cea ce fac oamenii sau nu.... pentru ca el se cutremura si atunci cand nu era picior de om, pe el.... !!!! ce e asa de greu de inteles.... ? aaa... poate unii scriu doar din dorintza de a filozofa.... aiurea ! e, dar e dreptul lor, pe un forum deschis tuturor.... ! | ||
barboneli Postat pe 19 Martie 2011 00:44 |
||
e dreptul lui (al Pamantului) sa se cutremure! si noi, mici furnicute, ne cutremuram..... |
||
ufishor Postat pe 19 Martie 2011 11:12 |
||
barboneli, bine ai venit in 21th century... cum zicea ala? "va fi religios sau nu va fi deloc"? | ||
Thor_again Postat pe 19 Martie 2011 11:56 |
||
De la: me_reloaded, la data 2011-03-18 19:12:53vuvu, shushaua! nu suntem imbecili ca sa ne explici tu ana are mere dar cine spune ca iti explicam tie?sau crezi ca vars lacrimi ca nu te intereseaza.intamplator ana nu are mere pt tine.si cand mai comentezi ceva,este logic ca o faci numai in numele tau.nu folosi pluralul.ai nevoie de sustinatori,neavand argumente sa ma combati?sunt genul de persoana care desi sunt politicoasa ,nu ma intimidez in nici o situatie si nici nu reuseste cineva sa ma puna la colt,incercand sa dovedeasca ca imi este superior.ramai in sectorul tau de conversatie.eu nu te-am abordat de data aceasta.multumesc si sa ai o zi placuta. |
||
vuvuzela Postat pe 19 Martie 2011 12:33 |
||
no, stai atunci si continua, sa vezi ce ti-o iei | ||
crilore Postat pe 19 Martie 2011 12:44 |
||
De la: me_reloaded, la data 2011-03-18 19:12:53vuvu, shushaua! nu suntem imbecili ca sa ne explici tu ana are mere ,,dar...mure?!?! cine avea mure?? ca io nu-mi amintesc |
||
LILO Postat pe 19 Martie 2011 19:41 |
||
lilo,o liana,ceva ? | ||
elodia Postat pe 19 Martie 2011 19:56 |
||
mda... trecu' si luna cu al ei perigeu,hai ca a fost interesant,indiferent de situatiune am dat vina pe biata luna... am ceva chestiunii,nu stiu daca am rabdare sa le zic,hmmm... 1 si-a luat-o severin artistic,nu mai umblam la istoric,dap....cand cineva iti face rau, nu ai nevoie decat de rabdarea necesara de-a sta pe malul raului... 2 ma uitam uneori cu interes la parintele pomohaci,blajin, asa...ce frumos canta si cum le facea el pe toate f bine,pana vazui la "romania te iubesc" un filmulet de mi-a stat ceasu',omu' e dus cu pluta,pacat....oricat de bine ar face,ce se intampla acolo seamana mai degraba a secta,"scotea dracii" inclusiv dintrun copil de un an... asta trebuia s-o bag la icutza.. |
||
iasomia Postat pe 21 Martie 2011 11:11 |
||
da, iaso ... si eu am vazut ... erau femeile alea in transa... curat spalare de creier. |
||
cricat Postat pe 21 Martie 2011 11:14 |
||
un harem altfel... sa ma ierte Dumnezeu! da' erau si niste carlani p-acolo,vazusi? |
||
iasomia Postat pe 21 Martie 2011 11:21 |
||
da... si erau si ei indobitociti.... ce mila imi era de copilul ala... doamne ce parinti ... cum sa crezi ca este posedat un copil atat de mic... ce daca plange.... nu toti copiii plang? |
||
cricat Postat pe 21 Martie 2011 11:43 |
||
mai trist e ca se fac bani din asta.... grasa-i taxa pe prostie in tara noastra |
||
ufishor Postat pe 21 Martie 2011 11:49 |
||
"zeciuiala" .... dar sunt unii care vin cu toata averea pentru a 'sluji' un manipulator. pup! ufi |
||
cricat Postat pe 21 Martie 2011 11:54 |
||
cri.. cand vedeam cum urlau dementele langa copilas, imi venea sa intru in tv,sa ma duc sa-l iau,sper sa nu ramana cu sechele,desi,ma-ndoiesc.. ufule.. ce sa te mai miri de aia,nu-l vazusi pe severinu'?la ce nivel? hai ca-i luni,bagati optimism la sufletel,uite un clip care mi-a facut placere.. http://www.youtube.com/watch?v=NEUoKxAybdw ehhh..tineretze... |
||
iasomia Postat pe 21 Martie 2011 11:57 |
||
wow.. ce tineri erau ... | ||
cricat Postat pe 21 Martie 2011 11:59 |
||
De la: barboneli, la data 2011-03-19 00:44:51mmmmda.... ! si concluzia.... ? deci nu mai intram sa comentam, sau asteptam pana "pamantul care se cutremura"... ne scapa de cei care care nu merita atentie si cad... naiba stie unde ? cea ce ma uimeste e ca, vad ca nu toti pricep ca, daca pamantul se cutremura, nu e din cauza a cea ce fac oamenii sau nu.... pentru ca el se cutremura si atunci cand nu era picior de om, pe el.... !!!! ce e asa de greu de inteles.... ? aaa... poate unii scriu doar din dorintza de a filozofa.... aiurea ! e, dar e dreptul lor, pe un forum deschis tuturor.... ! nu este necesar sa te "cutremuri" si tu.fiecare este liber sa isi spuna parerea in legatura cu evenimentele astrologice si nu numai.multumesc. |
||
vuvuzela Postat pe 21 Martie 2011 12:28 |
||
http://catavencu.ro/cum-mi-am-petrecut-sfirsitul-lunii-42934....un articol haios la Catavencu |
||
jeanette40 Postat pe 21 Martie 2011 12:40 |
||
mersi,jenel.. taman era sa bag o filozofeala despre dementii care nu obosesc niciodata,da' ai venit tu si-mi luai gandu'... ia sa vada mama ce scrie acolo... |
||
iasomia Postat pe 21 Martie 2011 12:45 |
||
o parodie dar , ma luase capul cati stateau cu frica sfarsitului.......... | ||
jeanette40 Postat pe 21 Martie 2011 12:48 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Test de compatibilitate,dragoste si sex,realizat de FREUD MARX ANGELS & LUNG | 26 | De la: pantera_neagra 31 August 2011 02:34 |
preludiu,dar dupa ramanem amdoi dezbracati si el nu mai face nimic | 78 | De la: eu_geminy 24 Aprilie 2011 16:24 |
Un sfat va rog frumos!!! | 58 | De la: joyz93 10 Ianuarie 2010 20:22 |
|
||
ce pot face?? | 8 | De la: Freya__ 16 Februarie 2011 17:12 |
lucruri de care n-o sa ma satur niciodata... | 36 | De la: Ciresica 23 August 2011 19:28 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice