Chestiunea zilei..

De la: ufishor, la data 2011-03-21 11:49:08mai trist e ca se fac bani din asta....
grasa-i taxa pe prostie in tara noastra

de cand a inceput sa se plateasca taxa fiscala pe prostie?
vuvuzela
Postat pe 21 Martie 2011 12:56
moama, da' ce ma straduiesc sa fiu un om bun.....
iasomia
Postat pe 21 Martie 2011 13:06
si altii se straduiesc,dar nu toti reusesc asa usor.mai ales cei care conjuga mereu,eu,mie,imi...
vuvuzela
Postat pe 21 Martie 2011 13:22
ce faci maica? ma hartuiesti?ehe,he,he....

iasomia
Postat pe 21 Martie 2011 13:47
De la: iasomia, la data 2011-03-21 13:47:23ce faci maica? ma hartuiesti?ehe,he,he....

departe de mine acest gand.am venit de la masa(pranz) si am raspuns cu cea mai buna intentie.si daca mi-ai fi zis ceva de rau ,ti-as fi zis multumesc Iasomia. nu mama ,a fost din instinct,un raspuns sincer.
vuvuzela
Postat pe 21 Martie 2011 14:23
Iaso... cica pe preotul ala din Mosuni l-a parasit preoteasa .... nu a putut sa suporte ce face el. daca ar avea atata minte si 'acoliti'.
cricat
Postat pe 21 Martie 2011 14:35
De la: iasomia, la data 2011-03-21 11:11:56mda...

trecu' si luna cu al ei perigeu,hai ca a fost interesant,indiferent de situatiune am dat vina pe biata luna...

am ceva chestiunii,nu stiu daca am rabdare sa le zic,hmmm...

1 si-a luat-o severin artistic,nu mai umblam la istoric,dap....cand cineva iti face rau, nu ai nevoie decat de rabdarea necesara de-a sta pe malul raului...

2 ma uitam uneori cu interes la parintele pomohaci,blajin, asa...ce frumos canta si cum le facea el pe toate f bine,pana vazui la "romania te iubesc" un filmulet de mi-a stat ceasu',omu' e dus cu pluta,pacat....oricat de bine ar face,ce se intampla acolo seamana mai degraba a secta,"scotea dracii" inclusiv dintrun copil de un an...
asta trebuia s-o bag la icutza..

Iaso ,de acord cu tine ....
Nu am vazut filmuletul...dar se intelege ca individul e plecat ...
Toata mascarada asta ,este publicitate ...
Hai ,te pup !
ica2
Postat pe 21 Martie 2011 16:25
cri...

coana preoteasa pomohaci?
inseamna ca vazu ea ceva in filmu' ala,deh..stii cum se spune:dovada,dovada!

ica-mama

daca pana si tu esti impotriva,inseamna ca taica popa tre' sa se lase de meserie...
te pupa iasomia...

iasomia
Postat pe 21 Martie 2011 16:30
Cam asa ceva ,Iaso ...De fapt ,sa fi un bun duhovnic inseamna sa nu strigi in gura mare formule "magice",ca sa faci impresie ,asta inseamana altceva ...
Satana sau duhurile necurate nu parasesc locul sau persoana posedata in felul asta .
In astfel de cazuri ,postul insotit de rugaciune ,sustinut de mai multi credinciosi(adevarati ) si neintrerupt de cateva zile ,o saptamana ,sau chiar o luna de zile ,da rezultate .
Pupici !
ica2
Postat pe 21 Martie 2011 19:57
ehhh,icule..

stiam eu de ce iti tin partea ...
dezvoltam noi si cu postu' ala pt iertaciune si alungare de rele,da' la tine pe topic,ca topicu' meu e pagan de la atata politichie....si alte dracii care-mi vin in cap...
primavara misto...
iasomia
Postat pe 22 Martie 2011 10:21
chestiune...

tare va mai foute lenea,incepu astenia,hai?
bagati spirulina si omega trei...si mai ales, bucurati-va ca sunteti sanatosi,restu' se rezolva,hai sa auzim de bine....

iasomia
Postat pe 22 Martie 2011 10:33
Buna dimineata
Pe mine...nu lenea....ci prob ma fou_ticesc
nuti_vio
Postat pe 22 Martie 2011 10:42
chestiunea de azi: alt tramvai fara frane...alt moment de groaza la Iasi ...In 2011 copiii iesenilor merg la scoala in tramvaie fabricate in 1970, verificate de mantuiala, cum e obiceiul ....
ufishor
Postat pe 22 Martie 2011 10:50
cricat
Postat pe 22 Martie 2011 10:53
io am vazut o chestie d-asta pe viu... , Doamne, delir colectiv, nu alta..

acum shpe ani, m-am dus cu o amica la o baba de p-acilea, avea aia o obsesie, ca are cununiile legate ....m-am dus cu ea, sa nu faca naibii vreo nefacuta, s-o trag de mana in caz de ceva...

bre, m-am crucit !! atata prostie si ignoranta, de cand mama m-a facut, n-am vazut !
La un moment dat, am luat-o de manuta, si i-am zis sa ne caram

i-am zis ca daca ma mai cara la asemenea prostii, o bat pe bune ! cert e ca nu s-a potolit, a luat-o prin popi...

s-a maritat anul trecut, la patruj`de ani si-a facut si-o fetita..

Freya__
Postat pe 22 Martie 2011 11:44
fetele...

care draq nu avem probleme?da' eu mi-a pus in cap sa mor razand(peste ceva ani,binenteles)

nutisor

indiferent de probleme tine si tu steagu' sus,uita-te in juru' tau,o gramada de nenorociri,ale tale sigur au rezolvare...

ufulica

o sa se ia masuri,din pacate la romani asa merge,e nevoie de-o tragedie(doua,trei) ca sa se faca ceva,vezi ca in vara asta ajung prin iasi,te scot la o cafea...

freya

din fiecare berechet,ignoranta,prostie...un lucru e cert,metoda placebo functioneaza kklau,vreau sa spun ca mari femei recurg la fel de fel....doar,doar..
cate mi-au auzit mie urechile,oho...
sa-i traiasca...
iasomia
Postat pe 22 Martie 2011 16:13
hai sa traiesti iasomoia
tusi_Oli
Postat pe 22 Martie 2011 16:16
salutam lumea de pe forum
o dupa amiaza cat mai placuta gata programul de munca este prea frumos afara ca sa ratez o plimbare
tusi_Oli
Postat pe 22 Martie 2011 16:19
sa traim amandoua,tusilica...

ma uit la severin asta,atat e de libidinos,are ceva in el de-mi strange stomacu',nu se lasa,bre...nu vrea si gata...
ce draq sa te astepti de la nepotu' lu' pauker?ana pauker...

pe mine ma dor talpile de la mers,cred ca mi-a mai crescut dosu'...da' tare bine e cand e timpu' frumos,asa-i...
iasomia
Postat pe 22 Martie 2011 16:21
iaso, te-astept mami, o facem frappe`

da-i cu severinu` dara....face bine la silueta
ufishor
Postat pe 22 Martie 2011 16:23
mmm

chiar ca ar merge un frappe...
ce silueta,mami? ca numa' mancare vaz peste tot,da' asa patesc eu in martie,vine el aprilie,pun eu capac...

iasomia
Postat pe 22 Martie 2011 16:28
mda... la televiziunile romanesti nenorocirile sunt mai inspaimantatoare decat in realitate... normal, la cate pot scoate dintr-o baba violata in fundu' moldovei, un cutremur in japonia e mana cereasca...

da' sa revin la japoneji... echipele de salvre straineze care-au dat buzna sa scoata supravietuitorii din daramaturi au fost shuntate de sistemu' birocratic local... cainii de salvare n-au putut fi adusi, deoarece au trebuit sa fie supusi regimului de carantina... he,he,he... pai sa nu-ti meriti cutremurele, in cazu' asta?...
zambil
Postat pe 22 Martie 2011 19:54
pt pasionatii de film de arta cu nervii tari, valhalla rising... un film cu vikingi, de zici c-a fost filmat pe vremea aia... povestire nu prea - o mana de vikingi pusi pe hartza religioasa pleaca spre ierusalim si-ajung in manhattan... adeca, cam pe unde-ar fi manhattan azi, da' atunci era doar apa, stanci si neshte indieni nervosi, cu sageti... in rest e arta...

apropos, ca iar vin si zic... lumea se da de ceasu' mortii cu incalzirea planetara... ce tot uita sa zica aia de stiu este ca acu' vreo doua mii de ani era mai cald decat acum... d-aia groenlanda se numeste asa, ca pe vremea triburilor nordice de-au ajuns pan-acolo toata insula era o pashune... si d-aia a trecut si hannibal alpii calare pe elefanti, fiindca nu prea erau ghetzari...

ce ne mai place sa ne dam cu tartitza de pamant cand n-avem ce face, deh...
zambil
Postat pe 22 Martie 2011 20:06
De la: vuvuzela, la data 2011-03-21 13:22:39si altii se straduiesc,dar nu toti reusesc asa usor.mai ales cei care conjuga mereu,eu,mie,imi...

eu, mie, imi = conjugare? impusca-te
dor72
Postat pe 22 Martie 2011 21:21
mda... lumea s-agita din diverse motive, da' asta nu-i un motiv sa nu ne uitam la estetica, nu?... sau cum era zicala aia?...

ma uitai si eu la cestiunea lu' adrian... aia cu shpaga europarlamentara, stiti voi... toate se leaga-n lumea asta... severin are reactia tipica a politicianului de pe dambovitza, care te scuipa cand ii atragi atentia c-are o musca pe caciula... si mai vorbeam de tiganizarea romaniei: vazui un video unde-o tiganca prinsa la furat intr-un supermarket din vest s-a dezbracat la la dansa goala, chipurile ca s-arate ca e gravida si deci trebe lasata-n pace, c-avea pofte si n-avea bani... cam asa si cu nea severin asta...
zambil
Postat pe 23 Martie 2011 08:57
si tot pe chestii de reprezentare rromaneasca... umbla vorba ca in carti pt pozitia de viitor presedinte ar fi si mihai razvan ungureanu... cica are moaca de domn, vorbeste germana cu accent de oxford si-a trecut si ca gasca prin apa pe la sie, ceea ce da totdeauna bine in politichia autohtona...

ideea ar fi sa punem si noi la-naintare un domn, dupa atatia geambasi cu manecile suflecate, s-aiba si sarkozi sau merkeleasa cu cine sa se-ntretina la un caviar si-o sampanie... sa nu uitam insa de cioroianu, de-a ajuns ministru de externe tot pe ideea asta... de se tragea de bracinari cu regele spaniei... he,he,he...
zambil
Postat pe 23 Martie 2011 09:07
buna dimii dupa 5 zile de munci a cate 12 ore ........nu am putere sa fiu agitata da mai poci sa zvagnesc ase cate un picior la o glezna vinovata.......in rest salut lumea buna si serioasa
floare_cu_colti
Postat pe 23 Martie 2011 09:14
ne mai miram de tiganca aia cand bleontz ne-o puse pe masa,mami...
sa vezi tu tiganie-n cea mai pura forma intre zavoranca si pepe,da' e de bine,se chiombeste lumea la ei, si uita ca preturile au trecut de mult de limita suportabilitatii...

severin e de-a dreptu' jalnic..

intradevar e o mare pofta de oameni rasati,da' ce draq sa faci cu ei?
ca daca zici:bau! fac pe ei,apropos de cioroianu,se umfla el acu' in pene,da' nu le-a avut la timpul potrivit,la cojones ma refer...
una peste alta,hai ca intraram in razbel,bre,tipau toti sa ne retragem din afganistan,parca...liberalii erau cei mai vocali,chiar la nivel de prim ministru s-a gafat pe chestia asta,acum tipau ca de ce nu intram in razboi...
mari hahalere...

iasomia
Postat pe 23 Martie 2011 09:18
floare..

da-ti cu puterea ursului,e un gel...
hai sa traiesti...
iasomia
Postat pe 23 Martie 2011 09:20
daca coltzoasa-i asa cand e fara vlaga, imi dau seama de zilele bune... hai salut...

mda, antonescu-i exemplu' viu al cadavrului politic care pluteste la vale, pe ape...
zambil
Postat pe 23 Martie 2011 09:23

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
relatie serioasa 4 De la: loveactually 31 August 2009 16:12
caut 2 De la: mcrinelam 10 Ianuarie 2010 13:02
Ganduri frumoase/pure/sincere 38 De la: Clm 12 Mai 2009 15:23
bv 11 De la: tutankhamon 31 Octombrie 2009 21:07
Ce sa fac? 63 De la: quasaria 13 Februarie 2012 11:37
Setari Cookie-uri