Chestiunea zilei..

ha? ha? vatra dornei e mai aproape de tg neamt?

ca io am cam lipsit de la geografie cand am fost ploada
michelle_
Postat pe 27 Martie 2011 21:41
nu-i mai aproape. glumeam. e cam aceeasi distanta. de fapt, distanta pana la tg. neamt e mai mare cu vreo 20 km decat pana la suceava.
si_totusi
Postat pe 27 Martie 2011 21:46
ce-o dati bre pe ocolite, ce, aia din vatra dornei n-au gura?...

cand e pashtele anu' asta, nene?... ca sa stiu sa nu fiu acasa...
zambil
Postat pe 27 Martie 2011 21:47
zambilu, anu ista nu cade pastele. cica, chica pe 24 aprilie. da, te poti lua dupa popii istia?acu zic una, acu zic alta. as zice sa nu pleci pana nu vezi la tembelizor bataliile de la colive. atunci se da startul
si_totusi
Postat pe 27 Martie 2011 21:52
am si eu o cheste, pe tema asta... isus asta n-a inviat intr-o zi anume?... ce draci tot calculeaza astia-n fiecare an?... c-asa, si craciunu-ar trebui sa fie cu virgula flotanta...
zambil
Postat pe 27 Martie 2011 21:59
asa maica..distrati-va,eu sunt fleasca(de ras,desigur)cand ma uit ca e duminica seara si bagara wikileaksu' cu noutati ,bine,noutati nu sunt ele,da' pica bine circu' acu',pica bine circu',auzisi?

tusa,

nu ma bag in razbelu' tau,vorbeam si eu de una singura p-acilea,ca era cam pustiu..

phiu! ce fete au astia, nu le plac impresiile americanilor despre ei,al draq nea base iar cazu in picioare...

zambilu'

tu faci misto de noi,mami?e complicat calculu',da' prima duminica,dupa prima luna plina din anul respectiv,asa ma invatase mamare.

in rest...
mda...
cum s-ar zice,sa prindem pofta de viata...
iasomia
Postat pe 27 Martie 2011 22:09
si tu mai zambilu. nu stii cum e? la nastere e chestie sigura cu mortii sunt discutii. pana se hotarasc rudele cand sa-l dea pe necajit in groapa, mai trec niste luni sau saptamani. catolicii zic una, ortodocsii alta , evreii ailalta si uite asa, invie la unii cand e ingropat la altii. in fiecare an in alta zi. sa nu fie cu suparare
si_totusi
Postat pe 27 Martie 2011 22:09
nu vorbeam de nici un rezbel, ioaso. spuneam de o placere ascunsa :)))
si_totusi
Postat pe 27 Martie 2011 22:10
pai si eu tot in gluma ziceam de razbel....da' stiu ca esti apriga,deh...
nu stiam cum sa te iau,mi-am pierdut indemanarea...
iasomia
Postat pe 27 Martie 2011 22:14
iasomico, ziceam si eu ca poate prinz vreun habotnic d-asta la o discutie... da' ti-ai gasit?... se baga totushoaica...

luna plina, zici?... deci e-un fel de shamanism, pana la urma...
zambil
Postat pe 27 Martie 2011 22:15
curat shamanism,mami...

zambilu'...

de fapt.. gasim atatea elemente considerate erezii si alte dracii d-astea in sanul bisericii,incat nu mai intelegi nimic,inclusiv aia trei magi de la rasarit...
in fine...

seara placuta,copilasi...
iasomia
Postat pe 27 Martie 2011 22:23
buna dimii citii si zambii cum amestecarati alde matale religiile pe acilisa
floare_cu_colti
Postat pe 28 Martie 2011 08:25
adeca, pe tine religiile te face sa razi, ha?... bun ashe...

hai ca-i fasaiala cu wikileaks asta... aia spun ce stiam cu totii, chit ca n-am vazut cu ochii nostri...
zambil
Postat pe 28 Martie 2011 10:45
dap..

'neatza!

ma uitai la roger moore cand aparu in romanica,bietu'... zici ca-i impaiat,operatiile astea estetice fac mai mult rau...si ma gandeam ca-l cauta intunecata p-acasa, si el umbla pe drumuri,sau poate d-aia umbla..
in fine,cand colo ce sa vezi?spiritu' ii e tanar,auzi acilea...
intrebat care este secretul relatiei de durata pe care o are cu jumatatea lui,batranelu' raspunde:

iubirea,amandoi ma iubim ...pe mine...

asta am aflat-o din gura lu' plesu,cand m-am uitat la "cincizeci de minute",o spunea amuzat,zambind in coltzu' gurii...asa..
era atata caldura in ochii lui,dupa cum sunt convinsa ca si-n ochii sfantului a palpait ceva...

floare
e bine ca zambesti de luni,mama..
iasomia
Postat pe 28 Martie 2011 11:20
nu am timp sa umblu pe la muzici...vaz ca pandeste tristetea pe forum,pai de ce?

aveti doua maini?doua picioare?auziti?ochii sunt acolo?au lumina?
si nu vad ei cat de frumoasa este viatza?

nu pot sa cred asa ceva! iar va zic,nu asteptati sa va puna viatza in cour, ca sa va dati seama cat de fericiti erati si nu stiati!!!

hai capu' sus!
spatele drept!
luati de la iasomia...

http://www.youtube.com/watch?v=nSvSxoO6Sgo

o saptamana buna!
iasomia
Postat pe 28 Martie 2011 11:28
O saptamana buna si tie, mami Iaso!
anakin
Postat pe 28 Martie 2011 21:31
IO VINIII cu ibricu aburind de cafeluta sa adeveresc ca viata este frumoasa .incearca astia sa ne convinga ca santem deprimati si scofalciti .......da noi romanii acusica pinem de-un gratar si o manea
floare_cu_colti
Postat pe 29 Martie 2011 08:27
'morning

doua cestiuni la mine: prima ar fi ca nu inteleg rostul reclamei cu floarea soarelui cu care ne orbeste garbo. am sa ajung sa dezvolt o fobie fata de floarea asta
a doua, ce-i cu moda inspirata din alice in tara minunilor? abia astept sa vad muierile imbracate mai infantil, ashe...
michelle_
Postat pe 29 Martie 2011 08:57

ce floarea soarelui? ce Alice? ce moda?

io am alte treburi acum!
zambila
Postat pe 29 Martie 2011 09:56
eee ZAMBII ce pozaaaa faina ti-ai tras . ce spuneai mai sus? sa fim papusici ai ALISICI??eooo is prea afurisita ca sa dau a papusica
floare_cu_colti
Postat pe 29 Martie 2011 10:03
hai sa fiti sanatosi!

am avut rabdare si am citit acu' la cafea, o gramada de cablograme,bre! da' ce nume fistichiu au...
ce-am inteles?
ca lumea barbatilor este la fel de urata ca lumea femeilor,sa te fereasca sfantu' de tzatzele masculine...

bleah!

cat de mici si de urati sunt ca si caractere..
sa nu uit!emisiunea lu' turcescu aseara a fost su-per-ba!...
iasomia
Postat pe 29 Martie 2011 10:04
eu ma lupt cu minunatul nostru sistem romanesc pt ca am nevoie de niste acte
mi-e groaza de umblat, cereri intr-o parte, plata in alta, ridicare in nu stiu cate zile...pt orice amarata de adeverinta!
cu toate computerele suntem in urma cu 100 de ani
zambila
Postat pe 29 Martie 2011 10:15
si eu tre' s-ajung astazi intrun loc d-asta...

hai sa fim optimiste,zambilutz...
iasomia
Postat pe 29 Martie 2011 10:23
eu tre' s-ajung in mai multe locuri si nu prea am timp...da' se rezolva pana la urma!
pup fata frumoasa!
zambila
Postat pe 29 Martie 2011 10:28
si mama te tzuca....

dap,

rezolvam... ca suntem fete adevarate....
iasomia
Postat pe 29 Martie 2011 10:32
dap.. a venit primavara... natura renaste, pasaricile bat marunt din aripi (he,he,he), sangele clocoteste si viata-si cere drepturile... esti tanar (a) si parca nu te-ar aranja prea tare sa ti-o tragi prin parcuri ca boschetarii, sau acasa la ai tai pe tacute... ce faci, deci?...

te gandesti sa-ti faci credit si sa-ti iei o casa... fie el si-un mic apartament in bloc ceausist, la vreo 50 000 de euro... ai servici si parinti, poate ai chiar si-amici de incredere sau nasi de cununie, asa ca te prezinti la banca cu actele-n dinti si-ti negociezi conditiile... 200 - 300 euro pe luna rata?... la un salariu cel mult dublu din suma ratei (ailalti de nu va incadrati, mai bine nu cetiti acilea!)?... ok, desi cu inima stransa... perioada de rambursare?... cat mai lunga, sa zicem 35 de ani... gata, te-ai rezolvat...

cat ai insa de rambursat, in aia 35 de ani?... pai dupa calcule serioase, 125 000 de euro daca ai facut credit in euro, sau 185 000 dac-ai facut credit in lei... adeca, pe medie, de trei ori pretu' casei... plus ca nu-i prea sigur dac-apartamentu' ala chiar face 50 000, dupa caderea pietei imobiliare...

mda, e primavara... si pana la urma sexu-n aer liber nu-i chiar asa de rau...
zambil
Postat pe 30 Martie 2011 10:23
asa ,mamoantza...

baga-mi tu o povestire scurta acilea ,sa ma luminez,ca afara-i tare nor...

e greu cu tinerii astia,o gramada se intorc la parinti,nu mai fac fata la rate si cheltuileli,noroc ca ai mei nu s-au bagat,disperata sa se insoare nu sunt,bunica inca nu ma vad,chiar ii spuneam lu' o amica,ca s-au dus draq toate obiceiurile,trairile astea de neam,de continuitate...
ne bucuram sa fim sanatosi cu totii,in rest....om vedea..

acu' ma aia la cap astia cu gaura in ozon,cica sa stam in case,sa nu ne bata soarele-n cap,care soare?
poate norii...da' mie imi place,bate vantu' si bureaza ..parca am intinerit nitel..
nici nu vad ce scriu acilulea,nu-mi gasesc ochelarii...
iasomia
Postat pe 30 Martie 2011 10:41
iaso, la mine-i soare!
la nevoie va dau si voua, da' fara gauri in stratul de ozon!
acuma, daca e sa te uiti toata ziua la tv dupa teoria conspiratiei, gasesti tot ce vrei

cat despre rate...si oamenii is inconstienti, iau cat nu pot duce apoi se plang!
e clar, nu ne stim limitele, iar asta cu imprumuturile la banci ne depaseste!
da' si bancile....

e soare, e placut, rate n-am, nici datorii
ce-i drept, nici proprietati
da' te mai uiti?
zambila
Postat pe 30 Martie 2011 10:47
zambilici .. mai rau este sa ai datorii si sa nu ai proprietati

o zi ... asa cum o doriti !!!
cricat
Postat pe 30 Martie 2011 10:51
nu-i un pacat sa-ti doresti ceva mai mult,da' nici sa-ti pui pielea la saramura,niste copii de pe langa mine,si-au luat cu programu' ala"a doua casa"...

eu am avut niste divergente de opinii cu unu' din plozii mei,si l-am invitat sa stea in alta parte,ba chiar i-am facut si bagaju',dupa doua luni a venit acasa cu coada intre picioare,unde pui ca a si marit contributia la cheltuielile casei...

nu stiu care imi zicea ca de ce ii iau bani?adecatelea cum?asa, fara resposabilitati?fara obligatii?nu se poate,maica..

acu' ca eu ii strang banii fara sa stie el,asta-i partea a doua...
iasomia
Postat pe 30 Martie 2011 10:58

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Votati albastreaua 7 De la: ameno 21 August 2010 11:18
Curaj, hai sa iesim la o cafea ! 74 De la: dor72_ 22 Octombrie 2011 11:03
nu inteleg ce se intampla........... 27 De la: DaMarkus09 25 Iunie 2009 21:49
Salarizarea la administratiile locale ! 10 De la: Dor_marunt 13 Ianuarie 2010 19:14
un om cu doua fete UN OM RECHIN CU DOUA FETE .DELFIN SI RECHIN? 106 De la: laura30 31 Octombrie 2011 21:39
Setari Cookie-uri