Chestiunea zilei..

bine faci iaso .... sa vezi ce fata face cand o afla ...
cricat
Postat pe 30 Martie 2011 11:03
ce-i drept, eu am unde locui, dar ma intretin singura!
plus ca dupa ce s-au mutat ai mei, in juma' de an am renovat tot apartamentu
zambila
Postat pe 30 Martie 2011 11:08
da bre cric, o sa i se lungeasca fata si-o sa intrebe: cum, numa' atat?... he,he,he...

acuma, deh, tragem ponoasele de pe urma televiziunilor si-ale revistelor de cancan... unde toti tinerii umbla-n masini de lux, tin gagicile prin baruri de fitze si castiga bani cu nemiluita vorbind pe telefonu' mobil...
zambil
Postat pe 30 Martie 2011 11:12
cri...

zambila..

bravo,mami...stii tu ca io-s mandra de tine....
mai tii minte cand am inceput sa vorbim? cand am venit pe site?
iasomia
Postat pe 30 Martie 2011 11:12
nu cred..zambilu'...

ii schimb in euro,si sunt destui bani ...si bineinteles,nu-i tin acasa...
sper doar sa fie pt un eveniment misto,eu m-am gandit sa-i dau cand o fi sa plece in voiaj de nunta...
ma rog, sa traim pana atunci ehe,he,he...

iasomia
Postat pe 30 Martie 2011 11:17
acuma, eu nu-ti faceam tie contabilitatea, mami... ziceam asa, de-o atitudine generalizata la astia micii... ca mai citesc si eu ce scrie prin ziare, he,he,he...

chestia-i groasa, nene... astia mici vor sa castige bani fara sa munceasca, cei mai multi din aia batrani vor pensii dupa ce-au fentat munca o viata-ntraga... desigur, tot boc si basescu-s de vina pe chestea asta...

da' eu altceva ziceam la-nceput... ziceam ca nimic nu-i mai palpitant ca sexu-n aer liber... numa' la bani va e gandu', pacatosilor...
zambil
Postat pe 30 Martie 2011 11:26
mami...

stii? la noi chiar e primavara,nu mai zice inca o data,ca acu' incep fetele sa dea neintelese din taste,sau fericite,dupa caz...deh...

iasomia
Postat pe 30 Martie 2011 11:33
zambil ... nu cred ca vor face asa ... iaso sigur i/a crescut bine ....

cricat
Postat pe 30 Martie 2011 11:34
sexul e in aer! (liber)
ufishor
Postat pe 30 Martie 2011 14:04
pacat ca sunt atatia oameni in jur ... si ramane doar in aer....
cricat
Postat pe 30 Martie 2011 14:13
bre,
ce se cearta astia pe forum,clipe din viatza petrecute aiurea-n tramvai...

cri..

asa mami tine-mi partea ,ce?nu sunt si eu un sufletel acolo?...
ia sa vad..ce zice mosneagu'?

"da' eu altceva ziceam la-nceput... ziceam ca nimic nu-i mai palpitant ca sexu-n aer liber..."

hmm,sex in aer liber palpitant,sa despicam firu'..
daca e palpitant,musai inseamna posibilitatea de a fi descoperiti,automat trebuie sa fie circulatie,si ziua in amiaza mare...

daca tot ma copilaresc,hai sa zic cum vad eu dracia,in primul rand nu e sex,e amor...e noapte,perechea se intoarce de la o nunta,sau botez..sunt pe un drum de tara,se tin de mana ..in stanga copaci,in dreapta copaci....insa ei prefera sa mearga mai departe unde ii asteapta un luminis vegheat de luna....hai s-un ochi de apa...
in ce sta partea cu palpitantu'?
trec nuntasii spre casa,crez...
oaliu! si ursu' si lupu'...si bufnita...bu-hu-hu...
bine,acu' depinde prin ce tara esti,ca poate apare anaconda....ehe,he,he...
hai ca tot zisei de luna...l-am auzit la o pretenara,si m-am pomenit ca dau din cap...nu mi s-a intamplat de mult..
http://www.youtube.com/watch?v=HZB-mUNbpXg
dupa cum vedeti,am fost cuminte si n-am bagat nimic hot...
hai lasati naiba scandalu'...se aude?
iasomia
Postat pe 30 Martie 2011 17:05
sunt opinii contradictorii .. iasomico .....

hai ca m-ai facut melancolica....
cricat
Postat pe 30 Martie 2011 17:13
cum asa ma mami?
te-a apucat melancolia blegoasa?
am imbatranit...

ia baga-ti si tu viziunea,sfideaza-ti starea,stii ca deseori ...ca sa simti fiorii dulci ai vietii, nu trebuie decat sa vrei,e o chestie de alegere...
iasomia
Postat pe 30 Martie 2011 17:25
"""sunt pe un drum de tara,se tin de mana ..in stanga copaci,in dreapta copaci....insa ei prefera sa mearga mai departe unde ii asteapta un luminis vegheat de luna....hai s-un ochi de apa..."""

asta m/a "melancolizat" asa .... mmmm.... fain ....

lasa nuntasii ca ne deranjeaza
cricat
Postat pe 30 Martie 2011 17:40
iasomico, ahi ca bag eu partea hot: printre grupurile de nuntasi galagiosi se afla si partenerii legali ai romanticilor din tufisuri... he,he,he...

stati sa va zic o cheste... vazui de curand un documentar despre batranete si prelungirea vietii... si ziceau aia acolo ca se fac cercetari care dau speranta de viata de pana la 150 - 200 de ani de caciula...

mda, mare bucurie... ce draci sa faci cu vreo suta treizeci de ani in plus, daca ai uitat si cum te cheama?... ca aia nu zisera in ce conditie ajungem la 200 de ani...
zambil
Postat pe 30 Martie 2011 21:11
sexu-n aer liber, palpitant pe dreaq

misuna tot felu' de ganganii prin iarba ceia...pfff...nici nu vreau sa-mi inchipui un asemenea horror

deh, zambilu...de ceva tot tre' sa murim, da'io zic ca mai bun e un infarct decat o dementa senila

mai, inainte sa ajung asa, io imi iau zilele, jur. asta daca n-or aproba astia eutanasia
michelle_
Postat pe 30 Martie 2011 21:47
asa zambilu',tata...

licurici sclipeau
greieri ca-mi cantau
ei se-mpreunau
nimic n-auzeau
nimic nu vedeau..

chestiune...

cica noru' e deasupra lu' bucale,sa stam cuminti sub astupis,si ce draq faci daca nu ai de ales?

hai o zi cum va place...

me..

tot nu ti-a trecut mami fobia aia cu gandacu'?...
eu zic ca daca e cine iti trebuie nu prea iti mai pasa,bine,vorbim si noi de-ale tineretii valuri...
iasomia
Postat pe 31 Martie 2011 10:09
dap, aceeasi fobie, iasomico...is urbana pana in varful unghilor manichiurate...

si despre ce nor zici tu acolo, soro? e de-ala radioactiv? ca azi is cam blonda...
michelle_
Postat pe 31 Martie 2011 10:51
nop .......de gaura din stratul de ozon zice
jeanette40
Postat pe 31 Martie 2011 11:01
s-a cam asternut prafu' pe-acilea... sa va bag d-un film... ia fiti atenti acilea:

the invention of lying... scris, regizat si jucat in rolul principal de ricky gervais... cine vrea umor 100% englezesc, acilea-i de voi... despre ce-i vorba?... intr-o lume trista (in care toata lumea spune exact ceea ce gandeste - he,he,he!), personajul principal descopera ca minciuna poate aduce o raza de soare... ba chiar suficient soare cat pe o plaja din brazilia, in sezon festival...

cum ziceam, umor sarcastic cat cuprinde, dar si multa filozofie amara...

zambil
Postat pe 3 Aprilie 2011 10:56
si despre industria cinematografica, in general... cele mai mari hituri la public sunt de-acum filmele in care prelucrarea digitala joaca un rol covarsitor... va veni ziua in care nu actorii sunt starurile, ci animatorii... sindicalizarea industriei, cum s-ar zice, ceea ce nu-i chiar rau din punct de vedere al justitiei sociale...

de altfel, in filmu' lu' gervais exista o trimitere perfecta la ce e publicul de film si ce vrea el...
zambil
Postat pe 3 Aprilie 2011 11:11
ricky gervais?
baiatu' meu cel mare care este pasionat de film,mi-a murmurat ceva despre stand up comedy,gazda la golden globes nu stiu care,cat despre mine,astept sa-l vad intrun film,mor dupa umoru' englezesc...
zici ca era multa filozofie amara in filmu' ala?
o avea si el depresiile lui,deh...toata lumea le arde cu introspectiile te miri cand,mamoantza...

me...

daca ma gandesc bine,si in cata mai orasu' iti poate intra o plosnitza undeva, te miri cand...

jane,
s-a prins reincarcata asta mica de data asta,vorbeam de ala radioactiv,adevaru' e ca m-a cam usturat tiroida,da' am dat vina pe ipohondrie...

cestiune?
d-acu' va salut cu:
ce mai faceti popor talentat?
m-a prins flama emisiunii......
iasomia
Postat pe 3 Aprilie 2011 16:12
mami iaso, da` ne lasi sa ne dam talente p`acilea??
ufishor
Postat pe 4 Aprilie 2011 13:05
da' ce stii tu sa faci mai cu talent, bre ufolino?...
zambil
Postat pe 4 Aprilie 2011 13:36
ricky gervais e la mare apreciere acum, in anumite cercuri de la hollywood... exemplu de sarcasm tipic britanic demonstrat de ricky la o decernare d-asta de premii:

[Hosting the 2011 Golden Globes]: It's going to be night of partying and heavy drinking. Or as Charlie Sheen calls it, breakfast.

zambil
Postat pe 4 Aprilie 2011 13:47
aseara ma uitai la villarreal - barcelona... iar castigara catalanii cu jocu' lor de tzaca-paca impins la perfectiune... dap. si perfectiunea poate fi plictisitoare, pana la urma...

asta-mi aduce aminte de anii de glorie ai ajaxului lu cruyff, in care dupa momentele de euforie fata de jocul olandezilor, imi doream ca de fiecare data sa castige adversarii... te pui cu natura asta umana?...
zambil
Postat pe 4 Aprilie 2011 13:58
mosu, nu-mi place sa ma laud dar daca ma intrebasi :crosetez niste mileuri.... o minunatie!
ufishor
Postat pe 4 Aprilie 2011 14:26
ufulica...
cand nu v-am lasat eu?numa' ca de obicei ma lasati sa vorbesc singura,mosneagu' asta ce se mai indura sa vina la un dialog,in rest ma lasati solo pe unde umblu...

zambilu',maicutza..
ce eu crezi ca nu aveam d-astea?oho..intotdeauna imi doream sa castige cel mai slab,cred ca toti avem perioade ...
zici ca plictiseste perfectiunea?baba e plina de defecte,mami...zau...

asa ma plictisisem eu de formula 1, si de schumacher care castiga tot timpul...

chestiunea..

i-o dadura lu' monica pe irinuca,brava! chiar m-am bucurat,nu de alta da' venii iri acu' de dimineata sa ne anunte ca de fapt moni se prostitua,da?de ce ai luat-o?ne place sau nu,moni a evoluat ca om...
jalnic om iri asta,ai draq..cum nu le-o mai dai pe aia mica,cica:courva,courva!....ehe,he,he...
iasomia
Postat pe 4 Aprilie 2011 16:10
Ati vazut cumva "Africa United"?
Foarte misto filmul, mi-a placut.
anakin
Postat pe 4 Aprilie 2011 18:21
africa united?... nu-l vazui... desi eu ma uit toata ziua la d-astea cu negri... he,he,he...

bre, asa-s satul de columbeni si alti papitzoi de n-ai vazut... ce mare cheste, a descoperit piticu' ala ca pacatoasa de nevasta-sa taia bilete acolo unde producea ea... apropos de pacate si pacatosi, sa va bag un banc acilea...

cic� moare unul si ajunge �n Iad. v�z�ndu-se acolo, �l bufneste
pl�nsul si in vreme ce hohotea asa, vine la el un dr�cusor :

- ce faci ba, de ce pl�ngi asa?

- p�i am ajuns �n Iad, uite și harta, � v� aflati aici �. o s� m� ardeti si o s� m� chinuiti.

- aiurea, cine ti-a b�gat prostiile astea �n cap? asta e propagand� de pe pamint si din rai.

- da, n-o s� m� chinuiti?

- fugi b� d-aici, cum s� te chinuim?! aici practici toate pacatele de pe pamint. uite, �ti dau un exemplu : �ti place s� bei?

- beau, dar cu moderatie.

- atunci s� vezi ce misto e lunea- lunea bem ce vrem noi, vin, bere, lichioruri, whisky, rachiu, palinc�, tuic�, absolut orice.

- da', p�i atunci nu e chiar asa de r�u.

- da� stai s� vezi, fumezi?

- fumez ,dar moderat.

- p�i atunci s� vezi martea nenic�, marti fum�m ca turcii- fum�m tig�ri, narghilele, trabucuri, pipe, chistoace, orice.

- ah, p�i atunci nu e chiar asa de r�u.

- da� stai s� vezi- �ti place s� bei cafea?

-beau, dar doar c�teva pe zi.

- p�i s� vezi atunci miercuri- miercuri bem cafea turceasc�, filtru, espresso, latte, caffe-frappe, ce vrem noi.

- meserie ! m-am mai linistit.

- auzi - zice dr�cusorul - esti cumva homosexual?

- nu, nici g�nd, nici pomeneal�.

- atunci s-ar putea s� nu-ti prea plac� joia.
zambil
Postat pe 4 Aprilie 2011 20:52

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
prieyenye 44 De la: elodia 18 Decembrie 2009 14:17
prieteni,colegi de munca? 21 De la: fecioara2012 17 Aprilie 2012 15:40
Buna sa-ti fie inima. 2 De la: garbo085400 8 Mai 2010 13:32
justitia trebuie sa functioneze !!! 1 De la: garbo008388 30 August 2009 12:25
PRIETENIA O POTI TRANSFORMA INTR O DRAGOSTE? 3 De la: esme 10 Decembrie 2011 23:16
Setari Cookie-uri