Chestiunea zilei..

mda...

depresie-n floare pe forumu' asta,lecturai si-mi venii pohta de soare,mai ales ca au inflorit corcodusii....da' stiti cum e,fiecare isi mobileaza trupu' in functie de cerintze...

anakinu'

ma uitai la trailer,mami...
mi s-a parut mie,sau e un film mai pt baieti,asa?

zambilu'

toata lumea e satula,da' se uita...un soi de masochism,probabil...
eu n-am stat s-o ard pe emisiuni de gen,da' m-am bucurat cand am vazut ca a castigat monica,stii mami?prea castiga numa' banu' in tara asta,plus ca piticu' s-a purtat lamentabil,ce lamentabil?excecrabil...

asta-i chestiunea mea:
au inflorit corcodusii!pupa-i-as...
iasomia
Postat pe 5 Aprilie 2011 10:15
ce draq?!am scris sui,execrabil..am vrut sa spun,nu ca ar conta,ce peltica am fost...

iasomia
Postat pe 5 Aprilie 2011 20:39
iete ca eu nu ma uit... la chestii cu columbeni, vreau sa zic...

da' ma uitai la un filmulet misto, frantzuzesc... se cheama thelma, louise et chantal, e-un clin d'oeil d-ala la filmu' cu brad pitt din anii 90, si trateaza in stil road movie situatia femeilor de cincizeci si ceva... mai palpitant decat ala cu pistoale si sarituri cu masina in canion, va zic eu... dar iarasi, pt cine gusta genu'...
zambil
Postat pe 5 Aprilie 2011 21:42
f bine,zambilu'...
ne uitam la ce vrea sufletelu' nostru,sa-mi spui si mie ce deviatii aveau cucoanele alea,da?
ai draq,cu barbati d-astia loviti de patimi n-ar face...

mami..

iar ne bagara-n carantina,ehe,he,he...
iasomia
Postat pe 6 Aprilie 2011 09:44
Iasomicu .... o zi frumoasa sa ai !!
aseara cand veneam de la munca am simtit parfumul corcodusului ..... si ma gandeam la tine ca si tie iti place
cricat
Postat pe 6 Aprilie 2011 09:55
cri...

imi plac tare mult,mi se par tare puri ashea,nevinovati...
o zi ca lumea si tie,papusica,multam...
iasomia
Postat pe 6 Aprilie 2011 09:59
Primavara este atat de frumoasa ... cu atatea parfumuri de flori, cu atatea culori. Evit sa intru in piata de flori ca plec cu bratul plin.
cricat
Postat pe 6 Aprilie 2011 10:05
la mine acilea vin o gramada de tarani cu flori,cumpar,primesc, e ca la balamuc,suntem deja"prieteni"...

numa' ca am o hiba,traiesc o mutatie,ceva...a inceput sa-mi fie mila de flori,le prefer in ghiveci...

suflete albe ca si corcodusii mei,copilasi...
iasomia
Postat pe 6 Aprilie 2011 10:29
si eu le prefer in ghiveci .... dar nu am soare in apartament cat trebuie la flori .. si le omor daca le cumpar. si ma mai alin cu cele taiate .
cricat
Postat pe 6 Aprilie 2011 10:35
De la: iasomia, la data 2011-04-06 10:29:31la mine acilea vin o gramada de tarani cu flori,cumpar,primesc, e ca la balamuc,suntem deja"prieteni"...

numa' ca am o hiba,traiesc o mutatie,ceva...a inceput sa-mi fie mila de flori,le prefer in ghiveci...

suflete albe ca si corcodusii mei,copilasi...

inteleg pe toata lumea si consider ca florariile... au rolul lor ! nu trebuie mila.... dar ceva respect ptr. ele.... ! de acord cu tine, iaso... dar nu toata lumea poate sa creasca flori in imprejurimi. "suflete nalbe"... ! asa e ! eu, cand vreau sa-i ofer o floare sau mai multe iubitei mele sotii... o iau de ureche si o trag pana la tufa de trandafiri si am terminat povestea !!!! de ce sa tai bobocii si sa-i aduc in casa ? ce, acolo in tufa nu stau bine.... ? (nu incercati varianta asta la voi acasa.... !!!!! )
barboneli
Postat pe 6 Aprilie 2011 13:07
acilea-i nene cu pofta de viata?... acilea-i...

deci iarasi: a venit primavara, da frunza, lumea-ncepe sa iasa la padure, la iarba verde... si ce face lumea la iarba verde?... pune de-un grataras si neshte berici la parau - o sa ziceti voi...

in moldova, lumea pune de-un viol in grup - o sa zic eu... bine, republica moldova, da' si-aia-s fratii nostri... deci un grupuletz de doi baieti si doua fetite (emanciparea femeii - he,he,he!) atrag in padure alte doua fetite, surori... si da-i viol cu perversiuni fro doua zile, dupa care obositi de-atata distractie-n aer liber, le-ngroapa pe victime la umbra stejarilor... una cica inca mai traia...

ce sa zic, frumos... mai ales ca n-au lasat mizerie-n urma lor, cum fac altii cu peturile si ambalajele de hartie...
zambil
Postat pe 6 Aprilie 2011 13:52

Nea Zambile, ce stil ai... Ma doare sufletul, bre...
tatoo
Postat pe 6 Aprilie 2011 13:57
vrajeala..
e painea lu' Dumnezu,mosneagu'...

da' daca tot o daduram in mortuare,i-ote acilea:

Poli�ia spaniol� a arestat �n Torrejon de Ardoz (Madrid) un b�rbat de na�ionalitate rom�n� care �i-a ucis so�ia �i apoi le-a ar�tat rudelor din Rom�nia, pe web...

urla lumea,bre...
mai facuram o premiera...

in rest,cica :
besoiu ar fi colaborat-da? mi se cam rupe,eu il iubesc...turnator asa,era director de teatru ,era inevitabil ..
vadim trimis in judecata ehe,he,he...
eutanasierea cainilor-aici ma abtin,stiu un singur lucru,capitala colcaie de caini,e dezastru...
iasomia
Postat pe 6 Aprilie 2011 16:45
offffff.....asta cu cainii e boala grea!

ce zici, iaso de turbarea din mintea unora? am avut treaba intr-un satuc din bucovina. gospodarii micute si linistite, oameni cuminti si ....resemnati! de vreo luna, se trezira pe inserat cu o haita de vreo 40 de caini ce haladuia pe ulitele satului....zburliti de frica si inraiti la culme, cu un taraboi de nedescris ce venea de dupa toate gardurile, de la cei legati in curti. de-atunci....s-au asezat pe la marginea satului si la cateva nopti ataca satul...fura, ucid pasari...sa supravietuiasca.
E clar ca n-au venit singuri...
Si daca cineva asa a inteles sa curete orasele de caini....ne putem astepta la orice.
ufishor
Postat pe 6 Aprilie 2011 16:52
eu-s iubitor de caine de felu' meu (stati bre, nu sariti cu felicitarile masa si dansu', ca nu-s zoofil!)... da' cand ii vaz p-astia de sar sa manifesteze-n apararea maidanezilor am oaresce retineri... zic asa: cine se da' aparator de maidanezi, sa cotizeze lunar din buzunaru' propriu la un adapost d-asta de fitze... si-acolo sa-i duca pe toti aia culesi de pe strazi...

ca-i usor sa te dai mare c-o pancarta o data pe an... vreau sa vaz dragoste adevarata, d-aia de te face sa duci mana la buzunar...
zambil
Postat pe 6 Aprilie 2011 17:20
eventual si voluntariat, Zambil ... bani si voluntariat ..
cricat
Postat pe 6 Aprilie 2011 17:25
asa-asa.. si voluntariat d-ala... eventual si-o viata traita-n penitentze...
zambil
Postat pe 6 Aprilie 2011 17:28
hai ca va zic eu cu voluntariatul si ogranizatiile non profit, ca am facut o incercare, prin 2002. M-a pus la pamant birocratia,plus ca mi-au cerut de la dusuri pentru personal, la solutii de dezinfectat vasele pt hrana, produse si comercializate numai de firme 'abilitate' (ale banuiti voi cui)
ufishor
Postat pe 6 Aprilie 2011 17:29
din aceasta cauza nici nu sunt organizatii non profit si de voluntariat asa multe ufi ... birocratia ... in toate...
cricat
Postat pe 6 Aprilie 2011 17:32
eu ziceam de voluntariat d-ala de cartier, bre.. unde babele s-aduna-n fata blocului si decid cine duce-n ziua aia o gamela de mancare la 500 de dulai flamanzi...
zambil
Postat pe 6 Aprilie 2011 18:22
unde stai matale, mosule?
ufishor
Postat pe 6 Aprilie 2011 18:24
pe dupa blocuri, ufolino... moshneag de cartier, deh...

ma uitai la fotbal aseara, saream depe-un canal pe altu'... saracu chivu, crez ca-i cazu' sa iasa si el la pensie si sa vina-n parc la mine, la o tabla... il depasea-n viteza pana si fanionu' ala de la corner...
zambil
Postat pe 6 Aprilie 2011 19:32
ufu

un lucru e cert,nici cainii nu mai sunt cum erau odata,au reactii ciudate,un adevarat pericol ce mai.,in fine,tot oamenii sunt de vina,am auzit de multe ori de chestia cu incarcatu' in remorca si lasatu' in alta comuna,groaznic..
si eu iubesc cainii,da' la noi nu o sa se faca niciodata ceva care sa multumeasca pe toata lumea.

barbone
scuze,acum te-am vazut,eu ghivecele i le dau lu' sora-mea in general,am un soare non-stop in casa ca la balamuc,le tin doar p-alea de iubesc caldura,si sunt cam putine...

zambilu'

l-a demontat definitiv lovitura aia de la cap,saracutzu'...

ia sa va bag si ceva hot:am pacatuit,m-am uitat la tudi lu' zavoranca,slabutz...texte lesinate,pasiune plata,nashpa...tineretu' asta nu e meserias...
stiu ca nu-i frumos,da' m-am uitat din greseala,bre,zau...
iasomia
Postat pe 6 Aprilie 2011 20:57
Sah in parc?
Cam asa?
http://www.youtube.com/watch?v=dnGBuhu6Txc

Iasomia,parca te uitai la Romanii au talent... Pai se poate asa ceva? Hai,ca te-a salvat haloul ala de la sfarsit..
Allegra
Postat pe 6 Aprilie 2011 21:08
allegra,mama...

eu nu sunt ipocrita,si nici nu o sa ma vezi facand vreodata pe fata de la pension,erau niste amici la mine si am tras cu ochiu' fara sa vreau,nah..

da' nu credeam ca tre' sa ma justific,mami...vorba ceea,vazuram si altele mai grozave...

ce zici tu de sah?
aha i-ai bagat lu' batranu',f bine ai facut...ai fost pe faza...ehe,he,he...
iasomia
Postat pe 6 Aprilie 2011 21:24
A,nu era vorba de justificari aici! Poate ar fi trebuit sa adaug un emoticon de genul ca sa fiu inteleasa mai bine. Era doar o gluma.
Allegra
Postat pe 6 Aprilie 2011 21:36
nu mai conteaza....
iasomia
Postat pe 6 Aprilie 2011 21:42
Se pare ca am calcat in strachini,desi nu asta intentionam.
Imi pare rau,chiar nu vroiam sa insinuez nimic de genul ipocriziei.
Allegra
Postat pe 6 Aprilie 2011 21:50
De la: Allegra, la data 2011-04-06 21:50:26Se pare ca am calcat in strachini,desi nu asta intentionam.
Imi pare rau,chiar nu vroiam sa insinuez nimic de genul ipocriziei.

shezi ghine, tu... !!! n-ai insinuat nica, zambil vorbea de table, nu de sah !!!! dar filmul asta merita orice..... mie imi place de mor... !!!!
barboneli
Postat pe 6 Aprilie 2011 23:11
ce dreacu, bre, au unii talentu' sa mestece-n ceai cu lingurita si sa vada numa' tzunami-n ceasca...

chestie noua: franta e lovita de-un flagel nou - furturi din cimitire.. se fura inscriptii si decoratiuni funerare, din bronz sau cositor... cum voevodu' sarkozy si-a exilat deja supusii in estu' salbatic, banuielile cad acum asupra unor personaje cunoscute de film... pt a ajuta anchetatorii, va rugam sa marcati care este suspectu' principal din lista de mai jos:

a. pardaian
b. cichician
c. brusli
zambil
Postat pe 7 Aprilie 2011 10:06

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Ce ne enerveaza? 10302 De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:25
fericire 91 De la: garbo032036 15 Decembrie 2009 07:53
nu inteleg ce se intampla........... 27 De la: DaMarkus09 25 Iunie 2009 21:49
retragerea prieteniei! 202 De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:29
mistere neelucidate 90 De la: LILO 13 Decembrie 2009 17:30