Chestiunea zilei..

d.
cricat
Postat pe 7 Aprilie 2011 10:10
eu cred ca-i supar man, isi face scut, anti-kryptonita..
ufishor
Postat pe 7 Aprilie 2011 10:11
cric, hai ca p-asta-l uitai... deci d. borat.. he,he,he...
zambil
Postat pe 7 Aprilie 2011 10:13
sau poate spaider man ..... dar lipseste momentan .. nu avea plase la magazin
cricat
Postat pe 7 Aprilie 2011 10:17
crez ca-i e.

stevan,cum care stevan?ginerele lu' state potcovaru'...

iasomia
Postat pe 7 Aprilie 2011 10:33
aaa. da ... iasomici ... ala care a furat salba... da.. sigur ca da ..:)
cricat
Postat pe 7 Aprilie 2011 10:43
pai da...nu stii ca una-doua cand ii cautai erau la produs in frantza?deh...
apropos de frantza,am rugat o amica sa-mi aduca un cerruti 1881,sa-mi mai aduc aminte de o anumita perioada din viatza mea,draci! nu mai tin minte mare lucru,in schimb parfumu' ma imbraca f bine si astazi..
ce vroiam de fapt sa zic?
a da...asta e chestiunea mea:

cand sunt intrebata de amicii care se cara p-afara daca vreau sa-mi aduca ceva,zic ca da...si dau comanda,absolut nimic nu are calitatea produselor de afara,aici totul este contrafacut,de la detergent,sampon ,parfum,toate facaturi..
iasomia
Postat pe 7 Aprilie 2011 10:52
eeeei .. mai sunt si produse de calitate ... dar problema este pretul ..

incet, incet o sa ajungem si noi departe .. ne mai trebuie doar vreo 50 de ani
cricat
Postat pe 7 Aprilie 2011 10:57
iasomia are dreptate!
nu contest ca exista si produse romanesti foarte bune, dar in rest, toate marcile mari care vin din afara si produc in Romania sau pt ea, au alte retete la produse, ca sa spun asa...
zambila
Postat pe 7 Aprilie 2011 10:59
cri...

eu vorbesc despre produse costisitoare,mami...

zambila

corect,fetitza...
m-am dat ieri cu parfum,miros si astazi dupa ce am facut dus,ori parfumul cumparat de aici,de la un magazin de profil nu de aiurea,"nu tine"...e vax...ca sa nu mai spunem de mirosuri, care sunt de multe ori altfel..altele...
iasomia
Postat pe 7 Aprilie 2011 11:04
acelasi lucru am patit si eu cu doua parfumuri. mi-am luat Dune de la Dior si Eden de la Cacharel din Franta si apoi le-am luat si din Romanica. parca nici nu ar fi aceeasi esenta.
esme
Postat pe 7 Aprilie 2011 11:07
la parfumuri asa este iasomia ... inca mai am parfumuri de cand pleca sotul meu afara si sunt super .... am luat de aici (din magazine de profil ) si nu tin asa de mult . Se importa alta calitate ... din cauza puterii de cumparare.
cricat
Postat pe 7 Aprilie 2011 11:11
dap..

eu am o slabiciune pt parfumuri,si m-am umplut de draci,cand mi-am luat womanu' meu-h boss si mirosea cu totu' si cu totu' altfel...
nu sunt figuranta,imi fac o gramada de chestii singurica,fata din popor,da' parfumurile le ador..

acu' o sa patinez pe ce mi-am comandat:davidoff-cool water si cerruti asta...
iasomia
Postat pe 7 Aprilie 2011 11:13
eu simt diferentza si la toale,cand ma duc in magazinele de fitze,de firma... am impresia deseori ca suntem luati la misto..

numa' "carpitze"..
iasomia
Postat pe 7 Aprilie 2011 11:15
esme ... eu sunt topita dupa Hypnotic Poison de la Dior ... si e sticla atat de mica ... of!! ... chiar daca am apa de toaleta si nu parfumul ...
cricat
Postat pe 7 Aprilie 2011 11:17
Iaso ... la imbracaminte sunt in domeniu (imbracaminte romaneasca ) .. chiar se face tot posibilul sa se gaseasca materiale de calitate la preturi rezonabile .. pentru Romania .... si tot sunt comentarii asupra preturilor.
cricat
Postat pe 7 Aprilie 2011 11:20
hehe...votam parfumuri?
pentru mine nr 1 ramane Chanel Mademoiselle
(are iasomieeeee)
ufishor
Postat pe 7 Aprilie 2011 11:20
nici dioru' nu e dior aici...

da' ce draq sa ne mai plangem ca nici ciocolata nu e ciocolata,of,viatza mea! n-am mancat de o saptamana,bunatatea mea mica,amaruie...catifelata ...
iasomia
Postat pe 7 Aprilie 2011 11:21
cri...

nu fac mofturi,chiar mi-ar placea sa ma imbrac bine romaneste,o sa ne intoarcem la vremurile cand mergeam la apaca,sau cum ii zicea?da' poate fac imbracaminte buna pt export,mami...nu stiu,zic si eu..

ufule...

mi se pare firesc...
iasomia
Postat pe 7 Aprilie 2011 11:24
dap, romanica-i piata de desfacere de lumea a treia... da' pt astia micii, nici nu conteaza. la ce educatie estetica au...

babele mele preferate se dadeau cu fiji si femme (eh, neegalat - dupa mine, desi putin cam greu - dupa altii)... babe, adica acuma, ca acu 30 de ani puteau sa se spele si cu cheia, aveau ele parfumu' lor natural...
zambil
Postat pe 7 Aprilie 2011 11:30
iaso ..
la noi si pentru export este aceeasi calitate ...

acum se prefera sa dai bani putini pentru o "carpa" in loc de mai multi pentru un lucru de calitate.
cricat
Postat pe 7 Aprilie 2011 11:31
iesise si pe vremea noastra un deodorant femina ii zicea,scos de miraj...
mergeam la coada calului,am o sora mai mare,imi lua si mie unu' de-i zicea glamour,nu mai zic de roccoco,ca ala se bateau mamele pe el..

auzi la mos,miros natural,deh...
asa le freamatau narile la baieti,ceva de groaza..

cri..

unde lucrezi ?ca vin si io...

iasomia
Postat pe 7 Aprilie 2011 11:36
la bucale nu suntem inca iasomie.... .poate din toamna .....

trebuie sa vii la Ploiesti

sau pe site ... vezi ca este la semnatura ...

cricat
Postat pe 7 Aprilie 2011 11:41
vad ca aveti si voi neshte preturi aliniate, ca sa le zic asa...
ma anunti tu in toamna daca e ceva....
iasomia
Postat pe 7 Aprilie 2011 11:51
sigur iasomica .....
sigur este! ....

cricat
Postat pe 7 Aprilie 2011 13:03
'morning people

va recomand un film, ca tot l-am revazut aseara...Black Swan, cu Natalie Portman
un film tulburator, despre sine, despre esuare, pefectiune, si depasirea conditiei de faptura de lut...o coloana sonora excelenta
eu l-am vazut a doua oara, si abia acum i-am savurat detaliile

ca o recomandare: un jack daniels langa voi ajuta mult, hehehe...
michelle_
Postat pe 8 Aprilie 2011 08:59
Sis...
Ar fi putut sa fie un film chiar bun, daca nu ar fi avut un scenariu de tot kktu'. Pe o scara de la 1 la 10, in care sa evaluez ce a iesit, comparabil cu ce ar fi putut sa iasa, i-as da cu greu nota 6. Adica e un nashpet de thriller psihologic care freaca menta pe vesnica obsesie a artistilor, asezonat din greu cu accente teribile de kitsch. Pacat de Natalie, Vincent Cassel, muzica si scenele de dans. Putea sa iasa o capodopera daca nu ar fi fasolit-o idiotii cu scrisu' rolurilor...
Thor_again
Postat pe 8 Aprilie 2011 09:32
fratioare, pai tocmai acolo era afurisitul de shpil...la trairile artistilor, deh...
convulsii interioare, cautare, nemultumire, dorinta obsesiva de autodepasire, simturi acutizate care dor
mie nu mi s-a parut deloc thriler, dar probabil ca am fost eu setata pe altceva, si am privit dintr-un singur unghi...doar ma stii ca is mai ciudatica cucului, asa...

detectez un anumit cinism la tine...esti in faza blue? ca am sticla de jack la indemana, hehehe...
michelle_
Postat pe 8 Aprilie 2011 09:49
yeap... faza e mai mult decat blue si nu se rezolva nici cu o lada de gek...
revenind la film: prea multe clisee si, repet, prea mult kitsch. Natalie a fost geniala, dar a avut ghinion de un scenariu de tot kktu'.
Dr�mi cu balet si cliseul personalitatii duble rezolvata prin nebunia artistului... c'mon!

Stii care e cel mai mare defect al filmului? ca l-au facut americanii, daca il faceau europenii, cu aceiasi actori si acelasi regizor, iesea ceea ce ar fi meritat si Portman: o capodopera.
Thor_again
Postat pe 8 Aprilie 2011 09:56
a, sa nu uit de mindfuck, da' asta e un plus, nu un minus, si in orice caz, e numai meritul lui Darren Aronofski aici...
Thor_again
Postat pe 8 Aprilie 2011 09:59

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
DEMISIE - asta vreau azi, sa demisionez 38 De la: cristina322 13 August 2010 16:24
noni 10 De la: Alexxandra 14 Martie 2010 17:04
aveti parte de asa ceva.... 43 De la: caleidoscop 11 Iunie 2012 16:33
relatie de prietenie cu Dumnezeu 121 De la: betty37 18 Aprilie 2011 15:12
mistere neelucidate 90 De la: LILO 13 Decembrie 2009 17:30
Setari Cookie-uri