eh, eu nu ma refeream la drama personalitatii duble. daca ar fi asa, am putea spune ca si vuvulina traieste o drama, ceea ce e deja ridicol ma gandeam la convulsiile alea interioare, la drama "picioarelor de lut", asta ca sa fortez putin nota faza blue, eh? well, what can I say? join the club...la mine asta a devenit starea mea fireasca, m-as ingrijora daca as deveni happy, hehehe... |
||
michelle_ Postat pe 8 Aprilie 2011 10:09 |
||
---|---|---|
haidi bre, va uitati la balet cu trascau' la picioru' mesei... zau ca-mi placurati... cica dublura aia a lu' natalitza dadu' cu mucii-n fasole si declara ca de fapt 90% e munca ei... ceea ce mi se pare normal, de altfel... | ||
zambil Postat pe 8 Aprilie 2011 10:27 |
||
poi si ce, n-avea dreptate? doar n-o fi baletat alde natalia la urma urmei, bine ai zis zambilu: chiar mi se pare cam ghei...dr�mi cu balet |
||
|
||
Thor_again Postat pe 8 Aprilie 2011 10:29 |
||
oh, oh...fratioare...you are such a jerk | ||
michelle_ Postat pe 8 Aprilie 2011 10:36 |
||
da, da' le strica piaru' la producatori, care declarara pe invers... e ca si cum ala de-l juca pe superman ar zice ca 90% din scenele de zbor el le-a facut... | ||
zambil Postat pe 8 Aprilie 2011 10:36 |
||
vai, vai, vai...sunteti evils amandoi | ||
michelle_ Postat pe 8 Aprilie 2011 10:39 |
||
evil zici?.. ia d-acilea neshte reclame meseriase... midnight spank e o emisiune radiofonica pt noctambuli, asa ca le ajustara astia la fix... http://www.youtube.com/watch?v=MLnF5neM4fk |
||
zambil Postat pe 8 Aprilie 2011 10:46 |
||
9 iulie bute isi pune titlul in joc!tara?Romania! pendulez ,si vad ca antenistii fac clabuci,cica: da! da' nu se antreneaza in tara,nu-i normal... no comment.. citatu' zilei: o femeie ar trebui sa faca sa sufere mai multi barbati,unele se incapataneaza sa faca sa sufere doar un singur barbat,il fac sa sufere pana la exterminare,acele femei se numesc fidele... habar nu am din cine e,il citea unu' de la grupu' voua de pe o foaie,si radeauuu,am zambit si eu... s-acu' ies,ca nu pot sa citesc,probabil tre' sa-mi schimb ochelarii o zi buna in continuare... |
||
iasomia Postat pe 8 Aprilie 2011 16:19 |
||
asta e una dintre cele mai mari aberatii pe care le-am auzit vreodata... dupa ce ca meciul se va disputa in tara, mai si comentam ca nu se antreneaza tot aici. mare ti-i gradina carpatina!... | ||
Thor_again Postat pe 8 Aprilie 2011 16:28 |
||
udrea il aduce,si e greu de digerat.. sa nu fiu nepoliticoasa,am reusit sa citesc ce ati vorbit.. deci natalie portman este dublata in black swan... ooo da' asta nu-mi place,chestia cu dublura imi taie rau din curiozitate.. me ar trebui sa te plateasca aia de la jack,mami...le faci reclama nu gluma in ultimul timp. bine ca ti-e bine.. zambilu' evil rau,mami.. pt cine nu cunoaste... seara buna si we placut,copii |
||
iasomia Postat pe 8 Aprilie 2011 16:37 |
||
cum adica, mami iaso, iti taie din curiozitate? pai ce-ai fi vrut, s-o vezi pe natalie portman cum isi rupe gatu' incercand o pirueta, un pas-de-deux, o maslina?... | ||
Thor_again Postat pe 8 Aprilie 2011 16:48 |
||
da' ce batrane? sarea din elicopter,trecea prin foc? eeee,ceva balet stie fata,la chestiile grele a lucrat dublura,nu ca nu ar fii natalie de nota 10,uite ex..ca tot e sambata.. http://www.youtube.com/watch?v=SQCdSpSaGUE ma mai gandesc ca daca tot esti intrun film cu pretentii,esti un star, misto este sa fii 90%,tu....in filmu' ala,la asta se pare ca dublura a muncit cam mult. atentie! magdalena nistor spunea ca este cam kitchios...ehe,he,he.. in rest,ca in mai toate artele sa le zicem asa, unde se face performantza...obsesii,boala,perversiune,compromisuri,minciuni,bla,bla,bla... la romanii au talent de aseara am avut parte de foarte multi romanasi scumpi foc,si tare talentati,sa-i pupe mama pe ei... |
||
iasomia Postat pe 9 Aprilie 2011 15:59 |
||
ia sa vedem,luara astia ferparu' cu leo?mda.. nu de alta da' in stanga morti,in dreapta morti,si vorba ceea..nici noi nu ne simtim prea bine...ehe,he,he... hai ca mi se dezlipira genele,ploua cu aur la ce de gimnastica,luaram a treia medalie de aur,plus vreo doua de argint... e izbasa asta o minunatie,si ce e mai frumos decat sa vezi o fata talentata si frumoasa?manca-o-ar mama de blondutza..pe baiatu' care a castigat solul cum il cheama? flavius koczi .... si hai..pt ca e duminica si vaz ca viatza e destul de complicata,va arat si o mica slabiciune de-a mea...shirley... http://www.youtube.com/watch?v=BjcquP0sKjs&feature=related |
||
iasomia Postat pe 10 Aprilie 2011 18:28 |
||
Am vazut ieri Red Riding Hood - adicatelea, Scufita Rosie, productie 2011. Nu zambiti, ca nu am dat in mintea copiilor .. filmul trateaza foarte misto o legenda a unui satuc medieval de langa o padure, unde un varcolac isi facea de cap de vreo 700 de ani incoace, si caruia satenii ii dadeau sa pape doar prospaturi, de la purcei de lapte la miss satucul de langa padure. Bine, la cum arata Amanda Seyfried, consider ca varcolacul ar fi putut sa incerce si niscai prostioare, insa filmul este al naibii de serios - doar este regizat de Catherine Hardwicke, aia cu Twilightul - si la final povestea devine un fel de dramoleta ce mai atenueaza din tensiunea de pana atunci. | ||
anakin Postat pe 11 Aprilie 2011 18:56 |
||
anakinu' asa mama ,baga vizionari.. si de la mine o gura de aer,nu de alta, da' sunt in activitati mari,se apropie saptamana patimilor,ne mai loveste cat-un canon,alea,alea... http://www.youtube.com/watch?v=_OBlgSz8sSM&feature=related si tema mea,se stie ce baga maica cand isi incarca bateriile.. http://www.youtube.com/watch?v=pQN1COeI75E&feature=related hai sa ne fie de bine,umblati la pofta de viatza nitel,hai ca se poate... |
||
iasomia Postat pe 12 Aprilie 2011 10:38 |
||
hai cu optimismu' japonezii ridicara dracia la 7,cica cat a fost la cernobal...si iar s-a curtremurat,si sunt nori si vant si se imprastie radiatiile peste tot,bre,ma duc sa ma impac cu toata lumea ,ehe,he,he... si stiti ceva? renuntz si la cura... |
||
iasomia Postat pe 12 Aprilie 2011 11:00 |
||
notat, Anakine, tre` sa ma relaxez luna asta .. | ||
Freya__ Postat pe 12 Aprilie 2011 12:42 |
||
auzi natiune!! balamuc la tv,sunt radiatii in apa de ploaie si in branza de oaie,da,da....fix asa... ehe,he,he... |
||
iasomia Postat pe 12 Aprilie 2011 15:51 |
||
ia sa vad,cu ce am ramas pe retina si in suflet pe ziua de astazi? cu marinus moraru plangand pt ca acu'jde ani i-au anulat "furtuna",crez ca d-aia lu' william zicea,oaliu!! si eu cand vad barbati d-astia maturi si coiosi ca plang,mor langa televizor,intelegi?plangea ca un copil, cand si-a adus aminte de montarea respectiva,unde? la emisiunea eugeniei voda,bineinteles... ce chestiune mai am? vaz ca se pusera pe crime,au inceput barbatii sa-si impuste familiile... si inca o ceste si ma duc,innodatu' ala al lu' madalina saraca... apare, si nu-si da seama cat de aiurea suna, cand ne tot povesteste ca: "am facut dragoste in noaptea aia,i-am oferit placeri unice" hai lasa-ma draq! si ea ce-a facut ?s-a dus si si-a turnat furadan pe gat de atata fericire?bleah d-ala... ingretosat ca la balamuc... d-aia zic,sa fim sanatosi la cap in primul rand,si un stop de sanatate trupeasca(asa e la batranete,te multumesti cu putin!) ca restu' rezolvam noi... i-auzi sangele cum traieste in noi,clocoteste... hai sa fiti iubiti! et moi aussi... |
||
iasomia Postat pe 13 Aprilie 2011 17:44 |
||
ce draq,bre? am scris stop in loc de strop?! ptiu!ptiu!ptiu! ca sunt superstitioasa... ia sa bagam ce mi-a placut mie anu' trecut,ca vine saptamana mare,si nu mai e voieeee,,, http://www.youtube.com/watch?v=frv6FOt1BNI pac.pac,pac...pofta de viatza... hai sa va zic o treaba fetelor,din anumite motive ,pt un timp mi s-a interzis deodorantu',dap..si eu am zis ca o s-o iau pe aratura,da' de unde...toata lumea sta pe langa mine,baiatul meu al mic ma miroase toata ziua,cica miros a lapte...muuu....ehe,he,he... se pare ca au dreptate cunoscatorii cand zic ca si mirosu' nost are rostu' lui... hai sa fiti senini!... |
||
iasomia Postat pe 13 Aprilie 2011 20:52 |
||
mmm. iasomica frumoasa melodeaua lui Kylie si zici ca in saptamana mare tre' sa fim cuminti ? |
||
cricat Postat pe 13 Aprilie 2011 20:59 |
||
cri.... foarte.... |
||
iasomia Postat pe 13 Aprilie 2011 21:05 |
||
ce bine de mine ca sunt agnostica | ||
michelle_ Postat pe 13 Aprilie 2011 21:09 |
||
pai atunci sa fim cuminti, iasomico! ..desi uneori suntem prea cuminti, atat de cuminti, incat abia mai stim de noi! | ||
esme Postat pe 13 Aprilie 2011 21:13 |
||
a,hitu' de ast' vara...fain tare! in rest - orice inafara de "cuminte" scrie pe mine! |
||
precizilla Postat pe 13 Aprilie 2011 21:20 |
||
Nene, mie unul imi place mult de Alina Crisan cu tot cu Mixofrenia ei. http://www.youtube.com/watch?v=3BQrODcWDeQ&NR=1 |
||
anakin Postat pe 15 Aprilie 2011 18:30 |
||
nu-i rau, nu-i rau deloc ! | ||
Freya__ Postat pe 15 Aprilie 2011 18:39 |
||
Nici fatuca din clip nu e rea deloc, freiuto. Ba chiar adorabila .. acush se face cald, deja ne pregatim. | ||
anakin Postat pe 15 Aprilie 2011 18:42 |
||
de filoxera aia va place,bre? voi n-auziti ce sound de "suzana,mi-ai papat banana" are? |
||
precizilla Postat pe 15 Aprilie 2011 21:03 |
||
Si ce e rau in papatul de banana? | ||
anakin Postat pe 15 Aprilie 2011 23:09 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
problema | 9 | De la: garbo_455882 5 Noiembrie 2016 07:25 |
Vineeeee 8 Martie !!!!! | 62 | De la: elisabeta_boia 11 Martie 2013 22:26 |
neitegrare in colectiv | 27 | De la: Ioana007 25 Septembrie 2009 17:18 |
|
||
Prietenie intre o femeie si un barbat? | 93 | De la: garbo_1568 11 Mai 2012 15:09 |
Caut iubita in Dej | 4 | De la: Anonimus007 13 Ianuarie 2018 09:40 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice