suzana... |
||
roby_cado Postat pe 15 Aprilie 2011 23:27 |
||
---|---|---|
Gata, nene, s-a instalat caldurica.. cel putin prin zona mea. NU ca ar fi vreo chestiune, dar vroiam sa ma laud.. Am tras dis-de-dimineata un jogging prin parc, vreo 40 de minute de alergare la o temperatura de 7 grade, ca sa imi aminteasca de copilarie, cand jucam fobal si pe inghet; apoi a urmat dusul fierbinte si cafeaua cu lapte.. mmm, life is good. |
||
anakin Postat pe 16 Aprilie 2011 12:01 |
||
nu ma mai joc asa. tigarea unde ierea, Anakinu', in ecuatia asta? | ||
|
||
Thor_again Postat pe 16 Aprilie 2011 12:02 |
||
Hehehe, tigarea nu mai este in ecuatie de peste 7 ani, Thorache. | ||
anakin Postat pe 16 Aprilie 2011 12:11 |
||
gogosilor.... http://www.youtube.com/watch?v=Tmvyl1KAg-Y |
||
iasomia Postat pe 17 Aprilie 2011 09:17 |
||
nice... | ||
precizilla Postat pe 17 Aprilie 2011 11:17 |
||
ca sa vedeti ca timpanu' lu' anakin poate mai mult decat a aratat pe pagina anterioara ( ) , indraznesc sa fac din asta o chestiune a zilei in materie de single-uri de sezon: http://www.youtube.com/watch?v=qemWRToNYJY&feature=related daca la "Romanii au talent" s-ar gasi varianta feminina a lui Dinu Valentin,cred ca asta ar fi. |
||
precizilla Postat pe 17 Aprilie 2011 14:01 |
||
preci... am dat-o si eu anu' trecut cu asta,bubuie boxele,i-auzi... http://www.youtube.com/watch?v=rYEDA3JcQqw&feature=related sarbatoare misto in continuare... ma uitai la plesu si liiceanu,ma bagara in parabole ale raului,si interpretarile lor delicioase. ma duc sa aleg graul de neghina,da-mi-ar coasta evei inapoi! ca as manca neshte carne! haleooo.... |
||
iasomia Postat pe 17 Aprilie 2011 19:02 |
||
bre, azi n-am nicio cheste pt voi, asa c-o sa ma leg d-ale altora... uite, ma uitai si eu la clipu' iasomicii, cu tanti adela... o gospodina englezoaica cu multa voce, da' totu-i lucru' din background al echipei de-o promoveaza... meserie curata... cel mai tare-mi placu de tanti aia de danseaza-n costum de ningeaca... pacat ca apare rar... |
||
zambil Postat pe 18 Aprilie 2011 20:50 |
||
Nu stiam unde, asa ca o bag aici: multumesc Andrei si lui Cosmin pentru ca a disparut topicul pe care i-am rugat ieri sa il stearga. Topicul initiat de vuvuzela. Multumesc, continuati |
||
Thor_again Postat pe 18 Aprilie 2011 21:15 |
||
De la: Thor_again, la data 2011-04-18 21:15:35Nu stiam unde, asa ca o bag aici: multumesc Andrei si lui Cosmin pentru ca a disparut topicul pe care i-am rugat ieri sa il stearga. Topicul initiat de vuvuzela. TU vorbesti serios,sau la oha? eu cum i-l mai arat lui fii-miu la 18 ani? |
||
namyi Postat pe 18 Aprilie 2011 21:18 |
||
cine-s bre astia, andrei si cosmin?... andra?... he,he,he... | ||
zambil Postat pe 18 Aprilie 2011 21:20 |
||
Andra bre, nea zambilu' Doar nu ierea sa zic "multumesc lu' Andra" namyi, vorbesc serios. ieri le-am trimis un e-mail sa ia masuri. |
||
Thor_again Postat pe 18 Aprilie 2011 21:27 |
||
mare cheste, daca ziceai... intelegeam noi... da' eu zic ca un topic aiurea sters nu se pune, la multumiri... numa' daca stau sa ma gandesc cate chestii ca lumea s-au sters si cate balarii au ramas, bine-mersi, p-acilea... |
||
zambil Postat pe 18 Aprilie 2011 21:32 |
||
merci thor... | ||
namyi Postat pe 18 Aprilie 2011 22:16 |
||
Chestiune .. Gigi Becali ... a zis ca imbatranit ... deci este cazul sa devina si intelept ... nu stie ca nu are cum .. |
||
cricat Postat pe 18 Aprilie 2011 23:37 |
||
nici eu n-am mari chestii,ar fi doar una,hai doua: bryan ferry pe 1 mai la bucuresti,sala palatului,imi doresc sa merg...si de ce nu? pe 30 apr vine enrico macias,nu radeti,bre...mie imi place ca la balamuc omu' asta,ca sa nu mai spun ca-i mai misto acu ,la batranete... http://www.youtube.com/watch?v=m7f1DH2baQk intra lumea in vacanta pascala,cred ca ma apuca dracii si accept o invitatie la munte ,ca anu' asta nu prea ma vad cu mainile-n aluat... |
||
iasomia Postat pe 19 Aprilie 2011 10:14 |
||
iasomie ... iti da asa o buna dispozitie ... cum sa nu/ti placa enrico macias? nu mai sta in dubii .. fugi la munte si distractie maxima ... |
||
cricat Postat pe 19 Aprilie 2011 10:23 |
||
macias, mmm... tu est la femme de mon ami... apres tout, acu-mi dau seama ca nu prea am amis d-astia... si nici mama sau tata... he,he,he... | ||
zambil Postat pe 19 Aprilie 2011 10:34 |
||
vine Sting, io acolo vreau sa merg.. .ia sa vorbesc cu neshte tovarasi din domeniu.. | ||
Freya__ Postat pe 19 Aprilie 2011 16:07 |
||
cri sa stii ca.... multumesc frumos,cri... moshule.. cum n-ai mama si tata,mami?eu cine sunt? freya vin si aia de la roxette,bine,pe langa sting is mai nimic,da' pe la inceputul anilor '90 mult m-au desfatat: she says: hello, you fool, I love you. come on join the joyride. la,la,la... ehhh, tinerete,acu' ma intorsei la nea enrico... |
||
iasomia Postat pe 19 Aprilie 2011 16:19 |
||
mami, tu est la femme de mon ami, la, la, la... he,he,he... i-auzi nene ce zice cercetatorii, ca aia de nu sesizeaza sarcasmu' si minciuna e tampiti... ei, nu zice chiar asa, tampiti... zice ca sufera de dementza frontotemporala - limbaj de medici, deh... acuma, vin eu si zic, cati dintre noi n-am avut accese d-astea provocate de frontotemorala, ha?... macar in ce priveste nesesizarea minciunii... ba chiar uneori ne-am desfatat in frontotemporale, atunci cand ne-a convenit... |
||
zambil Postat pe 19 Aprilie 2011 18:58 |
||
"Nunta muta" a lui Horatiu Malaele (regizor si scenarist) acum, pe ProCinema. So... un film de calitate, zic eu, avand in vedere cine e autorul Ma bag sa-l vad, do not disturb |
||
Thor_again Postat pe 19 Aprilie 2011 20:01 |
||
super filmul ... | ||
cricat Postat pe 19 Aprilie 2011 21:18 |
||
asa,zambilu'.. baga d-astea adanci,mama... ia sa bag o cestiune rapida,ca-i saptamana mare,si tre' sa dam din maini prin alte locuri,eu sper ca si pe crestele muntilor..... stiu cateva persoane,sa spunem vreo sapte ,care beneficiaza de-o marire de pensie substantiala,sau salarii,ma rog,credeti ca si-au marturisit unii-altora dracia?nope! eu sunt confidenta,ma distreaza cum imi atrag atentia: stii?! nu vreau sa stie cutare,lumea e rea... si iote pesedei si liberali cum de dragu' banului, ii aud acu' spunand ca reforma statului trebuia facuta,ca astia au avut curaj,bla,bla... thorache sa ne spui taica ce parere iti facu,auzisi? m-am dus si eu, da' o dadusera in pokeru' lu' nea sergiu.. |
||
iasomia Postat pe 20 Aprilie 2011 10:58 |
||
Mami iaso, io zic doar atat: nu m-a dezamagit Horatiu Malaele. Bun filmul, exact cum ma asteptam - o drama cu tenta de comedie absurda. E de vazut Oalio, de abia astept luna viitoare, ca vine cu piesa de teatru "Dineu cu prosti", a lui Francis Veber. Horatiu, Serban Ionescu, Medeea Marinescu... Pokeru? Supravietuitorul, nu Poker, daca zici tot de ProCinema. Dap, a fost imediat dupa "Nunta muta". Nu-mi place Nicolaescu, ma plictiseste de moarte, asa ca nu m-am uitat. |
||
Thor_again Postat pe 20 Aprilie 2011 11:19 |
||
mami, mie mi s-a pus nitel serban ionescu pe invers,da' bineinteles ,nu viata privata conteaza..ce treaba am eu? o sa vad nunta aia..cu prima ocazie... ia sa va las un cantecel vesel...ehe,he,he... http://www.youtube.com/watch?v=6KUJE2xs-RE oaliu! ce-mi place moshu' asta,hai ca nu ma mai uit,ca fac pacate,las pe saptamana viitoare.... |
||
iasomia Postat pe 20 Aprilie 2011 11:26 |
||
mami iaso ai dreptate. una din regulile dialogului civilizat, stabilite la Oxford prin 1890, spune asa: Partile implicate in dialog nu au dreptul sa aduca in discutie caracterul, temperamentul sau trecutul adversarului, deoarece acestea nu confirma sau infirma validitatea adevarului pe care il sustin. De asemenea, o alta regula spune: Partile aflate in polemica folosesc drept argument fie teorii stiintifice, fie fapte concrete din realitate care sunt relevante in ceea ce priveste problema discutata. Dezvoltand un pic ideile si extinzandu-le ariile de aplicabilitate, nu aspectele private intereseaza ci ceea ce spune din punct de vedere profesional, nu-i asa? Adica, e cam asa cum spui tu: nu viata privata conteaza, ca nu mi-l iau nici de barbat, nici de ginere, nici macar de prieten. |
||
Thor_again Postat pe 20 Aprilie 2011 11:36 |
||
batrane tu mi-ai tradus,sau mi se pare mie? hai ba mami ca inteleg si frazele usor elaborate.... asa e, baiatule...nu conteaza.... da' numa daca nu mi-e draga persoana...as adauga eu... |
||
iasomia Postat pe 20 Aprilie 2011 11:53 |
||
nu, mamica, trebuia sa ma dau dashtept si nu shtiam cum ei, daca nu ti-e draga, e cu totul altceva. |
||
Thor_again Postat pe 20 Aprilie 2011 11:55 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
SALUT | 3 | De la: Alexxandra 14 Martie 2010 17:35 |
Prietenie cu ghilimele. | 56 | De la: Ioana007 5 Noiembrie 2009 06:40 |
nu stiu ce sa mai cred:( | 7 | De la: crys14 20 Decembrie 2009 12:52 |
|
||
prieten bun nu raspunde la mesaje. dar stii ca e ok... | 78 | De la: tutankhamon 6 Decembrie 2009 03:41 |
.....am nevoie de un dictionar....:D | 12 | De la: crys14 21 Decembrie 2009 10:05 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice