Chestiunea zilei..

suzana...
roby_cado
Postat pe 15 Aprilie 2011 23:27
Gata, nene, s-a instalat caldurica.. cel putin prin zona mea.
NU ca ar fi vreo chestiune, dar vroiam sa ma laud.. Am tras dis-de-dimineata un jogging prin parc, vreo 40 de minute de alergare la o temperatura de 7 grade, ca sa imi aminteasca de copilarie, cand jucam fobal si pe inghet; apoi a urmat dusul fierbinte si cafeaua cu lapte.. mmm, life is good.
anakin
Postat pe 16 Aprilie 2011 12:01
nu ma mai joc asa. tigarea unde ierea, Anakinu', in ecuatia asta?
Thor_again
Postat pe 16 Aprilie 2011 12:02
Hehehe, tigarea nu mai este in ecuatie de peste 7 ani, Thorache.
anakin
Postat pe 16 Aprilie 2011 12:11
gogosilor....

http://www.youtube.com/watch?v=Tmvyl1KAg-Y
iasomia
Postat pe 17 Aprilie 2011 09:17
nice...
precizilla
Postat pe 17 Aprilie 2011 11:17
ca sa vedeti ca timpanu' lu' anakin poate mai mult decat a aratat pe pagina anterioara ( ) , indraznesc sa fac din asta o chestiune a zilei in materie de single-uri de sezon:
http://www.youtube.com/watch?v=qemWRToNYJY&feature=related

daca la "Romanii au talent" s-ar gasi varianta feminina a lui Dinu Valentin,cred ca asta ar fi.
precizilla
Postat pe 17 Aprilie 2011 14:01
preci...

am dat-o si eu anu' trecut cu asta,bubuie boxele,i-auzi...

http://www.youtube.com/watch?v=rYEDA3JcQqw&feature=related

sarbatoare misto in continuare...

ma uitai la plesu si liiceanu,ma bagara in parabole ale raului,si interpretarile lor delicioase.
ma duc sa aleg graul de neghina,da-mi-ar coasta evei inapoi! ca as manca neshte carne! haleooo....
iasomia
Postat pe 17 Aprilie 2011 19:02
bre, azi n-am nicio cheste pt voi, asa c-o sa ma leg d-ale altora...

uite, ma uitai si eu la clipu' iasomicii, cu tanti adela... o gospodina englezoaica cu multa voce, da' totu-i lucru' din background al echipei de-o promoveaza... meserie curata... cel mai tare-mi placu de tanti aia de danseaza-n costum de ningeaca... pacat ca apare rar...
zambil
Postat pe 18 Aprilie 2011 20:50
Nu stiam unde, asa ca o bag aici: multumesc Andrei si lui Cosmin pentru ca a disparut topicul pe care i-am rugat ieri sa il stearga. Topicul initiat de vuvuzela.

Multumesc, continuati
Thor_again
Postat pe 18 Aprilie 2011 21:15
De la: Thor_again, la data 2011-04-18 21:15:35Nu stiam unde, asa ca o bag aici: multumesc Andrei si lui Cosmin pentru ca a disparut topicul pe care i-am rugat ieri sa il stearga. Topicul initiat de vuvuzela.

Multumesc, continuati

TU vorbesti serios,sau la oha?
eu cum i-l mai arat lui fii-miu la 18 ani?
namyi
Postat pe 18 Aprilie 2011 21:18
cine-s bre astia, andrei si cosmin?... andra?... he,he,he...
zambil
Postat pe 18 Aprilie 2011 21:20
Andra bre, nea zambilu' Doar nu ierea sa zic "multumesc lu' Andra"
namyi, vorbesc serios. ieri le-am trimis un e-mail sa ia masuri.
Thor_again
Postat pe 18 Aprilie 2011 21:27
mare cheste, daca ziceai... intelegeam noi...

da' eu zic ca un topic aiurea sters nu se pune, la multumiri... numa' daca stau sa ma gandesc cate chestii ca lumea s-au sters si cate balarii au ramas, bine-mersi, p-acilea...
zambil
Postat pe 18 Aprilie 2011 21:32
merci thor...
namyi
Postat pe 18 Aprilie 2011 22:16
Chestiune ..
Gigi Becali ... a zis ca imbatranit ... deci este cazul sa devina si intelept ...
nu stie ca nu are cum ..
cricat
Postat pe 18 Aprilie 2011 23:37
nici eu n-am mari chestii,ar fi doar una,hai doua:

bryan ferry pe 1 mai la bucuresti,sala palatului,imi doresc sa merg...si de ce nu?
pe 30 apr vine enrico macias,nu radeti,bre...mie imi place ca la balamuc omu' asta,ca sa nu mai spun ca-i mai misto acu ,la batranete...

http://www.youtube.com/watch?v=m7f1DH2baQk

intra lumea in vacanta pascala,cred ca ma apuca dracii si accept o invitatie la munte ,ca anu' asta nu prea ma vad cu mainile-n aluat...
iasomia
Postat pe 19 Aprilie 2011 10:14
iasomie ... iti da asa o buna dispozitie ... cum sa nu/ti placa enrico macias?

nu mai sta in dubii .. fugi la munte si distractie maxima ...
cricat
Postat pe 19 Aprilie 2011 10:23
macias, mmm... tu est la femme de mon ami... apres tout, acu-mi dau seama ca nu prea am amis d-astia... si nici mama sau tata... he,he,he...
zambil
Postat pe 19 Aprilie 2011 10:34
vine Sting, io acolo vreau sa merg.. .ia sa vorbesc cu neshte tovarasi din domeniu..
Freya__
Postat pe 19 Aprilie 2011 16:07
cri
sa stii ca....
multumesc frumos,cri...

moshule..
cum n-ai mama si tata,mami?eu cine sunt?

freya

vin si aia de la roxette,bine,pe langa sting is mai nimic,da' pe la inceputul anilor '90 mult m-au desfatat:

she says: hello, you fool, I love you. come on join the joyride. la,la,la...

ehhh,
tinerete,acu' ma intorsei la nea enrico...
iasomia
Postat pe 19 Aprilie 2011 16:19
mami, tu est la femme de mon ami, la, la, la... he,he,he...

i-auzi nene ce zice cercetatorii, ca aia de nu sesizeaza sarcasmu' si minciuna e tampiti... ei, nu zice chiar asa, tampiti... zice ca sufera de dementza frontotemporala - limbaj de medici, deh...

acuma, vin eu si zic, cati dintre noi n-am avut accese d-astea provocate de frontotemorala, ha?... macar in ce priveste nesesizarea minciunii... ba chiar uneori ne-am desfatat in frontotemporale, atunci cand ne-a convenit...
zambil
Postat pe 19 Aprilie 2011 18:58
"Nunta muta" a lui Horatiu Malaele (regizor si scenarist) acum, pe ProCinema. So... un film de calitate, zic eu, avand in vedere cine e autorul
Ma bag sa-l vad, do not disturb
Thor_again
Postat pe 19 Aprilie 2011 20:01
super filmul ...
cricat
Postat pe 19 Aprilie 2011 21:18
asa,zambilu'..

baga d-astea adanci,mama...

ia sa bag o cestiune rapida,ca-i saptamana mare,si tre' sa dam din maini prin alte locuri,eu sper ca si pe crestele muntilor.....

stiu cateva persoane,sa spunem vreo sapte ,care beneficiaza de-o marire de pensie substantiala,sau salarii,ma rog,credeti ca si-au marturisit unii-altora dracia?nope!
eu sunt confidenta,ma distreaza cum imi atrag atentia:
stii?! nu vreau sa stie cutare,lumea e rea...

si iote pesedei si liberali cum de dragu' banului, ii aud acu' spunand ca reforma statului trebuia facuta,ca astia au avut curaj,bla,bla...

thorache
sa ne spui taica ce parere iti facu,auzisi?
m-am dus si eu, da' o dadusera in pokeru' lu' nea sergiu..

iasomia
Postat pe 20 Aprilie 2011 10:58
Mami iaso, io zic doar atat: nu m-a dezamagit Horatiu Malaele. Bun filmul, exact cum ma asteptam - o drama cu tenta de comedie absurda. E de vazut
Oalio, de abia astept luna viitoare, ca vine cu piesa de teatru "Dineu cu prosti", a lui Francis Veber. Horatiu, Serban Ionescu, Medeea Marinescu...

Pokeru? Supravietuitorul, nu Poker, daca zici tot de ProCinema. Dap, a fost imediat dupa "Nunta muta". Nu-mi place Nicolaescu, ma plictiseste de moarte, asa ca nu m-am uitat.
Thor_again
Postat pe 20 Aprilie 2011 11:19
mami,

mie mi s-a pus nitel serban ionescu pe invers,da' bineinteles ,nu viata privata conteaza..ce treaba am eu?
o sa vad nunta aia..cu prima ocazie...

ia sa va las un cantecel vesel...ehe,he,he...

http://www.youtube.com/watch?v=6KUJE2xs-RE

oaliu! ce-mi place moshu' asta,hai ca nu ma mai uit,ca fac pacate,las pe saptamana viitoare....

iasomia
Postat pe 20 Aprilie 2011 11:26
mami iaso ai dreptate.
una din regulile dialogului civilizat, stabilite la Oxford prin 1890, spune asa:
Partile implicate in dialog nu au dreptul sa aduca in discutie caracterul, temperamentul sau trecutul adversarului, deoarece acestea nu confirma sau infirma validitatea adevarului pe care il sustin.
De asemenea, o alta regula spune:
Partile aflate in polemica folosesc drept argument fie teorii stiintifice, fie fapte concrete din realitate care sunt relevante in ceea ce priveste problema discutata.

Dezvoltand un pic ideile si extinzandu-le ariile de aplicabilitate, nu aspectele private intereseaza ci ceea ce spune din punct de vedere profesional, nu-i asa?
Adica, e cam asa cum spui tu: nu viata privata conteaza, ca nu mi-l iau nici de barbat, nici de ginere, nici macar de prieten.
Thor_again
Postat pe 20 Aprilie 2011 11:36
batrane

tu mi-ai tradus,sau mi se pare mie?
hai ba mami ca inteleg si frazele usor elaborate....

asa e, baiatule...nu conteaza....
da' numa daca nu mi-e draga persoana...as adauga eu...
iasomia
Postat pe 20 Aprilie 2011 11:53
nu, mamica, trebuia sa ma dau dashtept si nu shtiam cum
ei, daca nu ti-e draga, e cu totul altceva.
Thor_again
Postat pe 20 Aprilie 2011 11:55

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
SALUT 3 De la: Alexxandra 14 Martie 2010 17:35
Prietenie cu ghilimele. 56 De la: Ioana007 5 Noiembrie 2009 06:40
nu stiu ce sa mai cred:( 7 De la: crys14 20 Decembrie 2009 12:52
prieten bun nu raspunde la mesaje. dar stii ca e ok... 78 De la: tutankhamon 6 Decembrie 2009 03:41
.....am nevoie de un dictionar....:D 12 De la: crys14 21 Decembrie 2009 10:05
Setari Cookie-uri