Chestiunea zilei..

normal,mami..

ma uit pe scena ca la spectacol,mi se rupe de caracteru' lor,da' in clipa in care am o anumita atractie,simpatie,nu prea pot sa trec peste...

nu conteaza ce e:doctor,profesor,sau cosmonaut....

imi plac oamenii frumosi acolo ,in interior...

acu' va las sa zburdati.....
iasomia
Postat pe 20 Aprilie 2011 12:02
http://youtu.be/FfLY0Yh0Hp0
barboneli
Postat pe 20 Aprilie 2011 14:28
...umbla zvonuri ca neste oameni or ramas fara papic de paste si dau den coate sa ajunga la bulau....unu cica vine cu aveon partecular de 120 mii de euroi....e criza mare, monser....
daria_
Postat pe 21 Aprilie 2011 19:01
i l-o fi platit vantu, petanco... la banii lui, se merita....

din ciclu' psihologia pe intelesu' tuturor, libertatea explica de ce un barbat ar vrea sa faca sex cu prietena iubitei lui... dau ei acolo neshte motive, da' explicatia cea mai simpla e una: d-aia... plus ca eu zic ca e si-o cheste de posesivitate in cuplu, pe principiu' ce-i al tau e si-al meu...

uite-asa da presa apa la moara violatorilor din moldova, care adesea incurca notiunea de prietena cu aia de mama, bunica, sora sau nepoata...
zambil
Postat pe 22 Aprilie 2011 09:54
parca numai alora? sovinule!
in alta ordine de idei, vaz ca alde petanca iar a intrat in perioada aia in care crede ca e cool daca se prosteste
pardon, iar e in perioada cu acces la net.
Thor_again
Postat pe 22 Aprilie 2011 10:06
pai trebe sa foloseasca si prietenia asta la ceva, este?
zambila
Postat pe 22 Aprilie 2011 10:06
thorele, aia mi-au venit primii-n minte.. si inca n-am zis nimic de gainile din ograda....

zambilo, ce-mi place ca tu ne intelegi pe noi, barbatii...
zambil
Postat pe 22 Aprilie 2011 10:11
da, da... ramane cum am stabilit: sovinule! si moldofobule!
Thor_again
Postat pe 22 Aprilie 2011 10:13
ce moldofob, bre?... ca mie-mi plac moldovencele... ma rog, e si-acilea o selectie...
zambil
Postat pe 22 Aprilie 2011 10:39
ce v-aduce iepurasu' zilele astea?... ceva electronice sau electrocasnice?... stati sa va zic...

vazui mai ieri o emisiune la televizor despre services apres vente (SAV) la marile retele de distribuitori... eh, da, nu era la o televiziune romaneasca...

ce ziceau baietii si fetele-acolo?... una la mana - marii producatori programeaza moartea produselor respective la intervale date... nicio surpriza, mai toti banuim asta cand zicem ca nu se mai fac produse durabile, ca pe vremuri...

a doua la mana - vanzatorii din marele retele au comision la vanzare, si anumite firme platesc comisioane mai mari decat altele... rezultatul?... cumparatorii nu sunt indreptati catre produsele cele mai bune, ci catre cele unde comisioanele sunt cele mai mari... e drept, carrefour franta afiseaza pe etichete atat pretul produsului, cat si comisionu', da' asta-i in franta...

a treia la mana, si ce e mai grav, unitatile de service incaseaza bani frumosi numai ca tehnicianu' de vine sa vaza un produs in pana sa va zica sa-l aruncati si sa va luati unu' nou... desi produsu' cu pricina ar putea fi reparat, bine-mersi... si-acilea s-a dezvoltat o intreaga retea parazitara, ca nimeni nu va vine acasa pe de-a moca...

ce sa va mai zic?... asa.. pasteti fericiti... he,he,he...
zambil
Postat pe 23 Aprilie 2011 11:18
Zambilu, "comisioane" (sub o forma sau alta, dar in general sub forma de produse) iau si amaratii de lucratori comerciali care aranjeaza marfa pe rafturi in marile magazine. Asta la noi, in romanica mioritica.
In alta ordine de idei, ceea ce nu stie romanul (cred ca nici macar unul din 20 nu stie) este ca in termen de sase luni are dreptul sa returneze orice produs nealterabil si sa isi primeasca banii inapoi, fara nici o explicatie. Asta tot la noi
Thor_again
Postat pe 23 Aprilie 2011 11:23
Nu ca nu am sti ca orice produs finit este "capusat" de prestatorii de servicii de intretinere. Ca este un automobil, un frigider sau un aer conditionat, toata lumea castiga de pe urma utilizatorului.
E drept insa, chestia asta cu comisioanele acordate hypermaketurilor/agentilor comerciali o banuiam doar sub forma de discounturi.
anakin
Postat pe 23 Aprilie 2011 11:41
ca uitai sa va zic: patru la mana, distribuitorii au mai dezvoltat si sistemul de garantie prelungita... 5 ani in loc de doi.. desigur, tzugulanu' plateste ceva in plus pe chestia asta, da' jmecheria e ca-n termen de 5 ani numa' cateva procente din produsele de marca necesita interventii... deci bani dati de-a moca, iarasi...

dadeau un exemplu aia-n emisiune, fabricantul de aspiratoare dyson (sunt fericitul posesor al unui astfel de produs, he,he,he!) a extins garantia de fabrica la 5 ani, shuntand astfel distribuitorii si reteaua SAV... rezultatul?... distribuitorii l-au eliminat din retelele lor... eu ca sa-mi iau un dyson a trebuit sa ma duc la o vila din cotroceni, cu produse de nisa.. ca mafiotii...
zambil
Postat pe 23 Aprilie 2011 12:06
Bucuria sarbatorilor vine din SUFLET. PASTE FERICIT ALATURI DE CEI DRAGI!
daria_
Postat pe 23 Aprilie 2011 18:50
DA!!DA!!
PASTE FERICIT!

...dar...pe SF GHEORGHE il uitaram"
LILO
Postat pe 24 Aprilie 2011 13:46
si aici dam de georgete si ghiorghiti?
prea mult,maica...

in rest..m-am fofilat de m-au luat dracii, si tot nu scap de drumuri si musafiri,la ai de-i am maine cred ca le torn ciorba-n cap....hai bre ca ma rasfat si io,abia astept sa ma laude sa-mi spuna ca numa' io si numa' io...pot....si eu sa le dau de toate...

sa aveti bucurii in fiecare zi,dragutzilor...

apropos de aspiratoare,p-al meu il cheama philips,moare baba dupa el...
iasomia
Postat pe 25 Aprilie 2011 16:41
si chestiunea mea...

cred ca asta seara avem finala la romanii au talent,cine vreau sa castige?
baietii de la balance,desi parca vad ca o sa castige baiatu' ala de canta ca o primadona...

hai sa fim sanatosi,ca se cere...
dupa atata exces,deh...al draq potol....
iasomia
Postat pe 25 Aprilie 2011 17:00
Va doresc sarbatori fericite....si LMA pt.cei ce isi sarbatoresc ziua numelui...
lala_cri
Postat pe 25 Aprilie 2011 17:12
lalo..

altceva,mami?bine?sanatoasa?
iasomia
Postat pe 25 Aprilie 2011 17:13
hai sa bagam si o melodea....stiti ca-mi plac sonatele...

distractie placuta in continuare si Paste linistit,atat cat a mai ramas..

http://www.youtube.com/watch?v=OJHdT1j6hH8

iasomia
Postat pe 25 Aprilie 2011 17:21
care mai e cestiunea romanilor?... baga=n ei ca spartii, manca-i-ar tata pe ei de napastuiti... din 900 de urgente-n bucuresti dupa pasti, 230 au fost indigestii alimentare...
zambil
Postat pe 26 Aprilie 2011 11:12
dap..

mieii i-au costat pe romani ceva de ordinul mil.de euro,nu-mi venea sa cred...

balamuc mare..este contestat castigtorul la romanii au talent,da' ce nu contestam noi?
ma intrebau musafiri ieri una-alta pe tema,daca imi convine,bla,bla...de ce sa ma apuce mirarea ?eu l-am votat pe copilutzu' ala,mi-a placut mesaju' optimist,ma gandeam ca nu o sa castige el(mi se parea corect sa nu!!)si i-am dat un vot, asa ,ca sa-l mangai pe frunte,si da...romanii voteaza emotional,si pe mine nu m-a deranjat,data viitoare insa....

cum sa nu dai intrun copil care spune:

vreau copilul meu sa spuna"te iubesc" in romaneste?

ce-i oroarea asta?
hai?
iasomia
Postat pe 27 Aprilie 2011 10:07
...chstionea zilei, pentru mine, este ca mi-e dor de romanica...sunt de doua luni italianca (nu romma )...

..am ramas - iara - fara serviciu si-am ascoltat sfaturile betivului chior....d-aia am dat iara in balbaiala, nea tor....creca o sa-mi reviu dupe ce pleaca chiorate, ca atunci nu o sa mi se mai impleteceasca limba dupe balbaiala conducatorului iobit...

...in amentirile mele den copilarie izista un indemn: invatati, invatati si iar invatati...

...chiorate a reluat si el, da pe o alta tema: voi, cei ce ati invatat carte si ati fecut specializari pa spenarea contrebualilului roman, plecati, plecati si iara plecati...in locul vostru punem pe alde soccesuri, ca astia e scoliti o juma da semestru colea in amereca....

..vai da capu nost

..me duc sa dau cu capu...sper sa gasasc...
daria_
Postat pe 27 Aprilie 2011 10:40
ca bine zici :amintiri,amintiri....

si?de la atata invatat ce s-a intamplat?
iasomia
Postat pe 27 Aprilie 2011 16:27
petanco, pai mai vedea alde matale si neamurile tale italia si spania dac-aveai si-acuma un servici de trei surcele la stat?... ha?... eu zic sa zici mersi...

mami, eu nu urmarii asta cu talentaii, asa ca nu stiu cine castiga si daca fu chiar pe bune... da' fiind vorba de talentati romanesti, sunt sigur ca n-a fost pe bune....

zambil
Postat pe 27 Aprilie 2011 17:54
parca mai conteaza...zambilu'?
cum au facut,cum n-au facut...protevistii mai reusira o data,pt ca o sa fie o emisiune de drum lung,ca si dansez...

si zau ca lumea-i satula de scandal, si casca ochii...
iasomia
Postat pe 27 Aprilie 2011 21:22
bre..
da' ce interesant este articolul de pe prima pagina, cu ochii si sexualitatea barbatilor...ehe,he,he...

astia s-au sonat de tot cu nunta secolului,anglia e full de lume,ce de bani or scoate ei,bravo lor!

ashea...avea dreptate aseara mirciulica ,a facut un post de televiziune(privat!) un concurs,si astia se oparesc, de parca ar fi o dracie la nivel national,bla,bla...
disperati dupa rating,parerea mea...pai,despre ce sa vorbeasca daca nu despre ceva care aduce audienta unui post concurent?
vor si ei,deh..

sotii borcea divorteaza,baga lumetu' la greu o gramada de sceanarii,eu zic ca-i la shto ptr. protejarea averii...ca-i destul de mult rachat p-acolo..
iasomia
Postat pe 28 Aprilie 2011 12:26
asadar, americanii se hotarara sa-l scoata pe osama de la frigider... n-arata rau pt unu care-a stat acolo vreo 4 - 5 ani... he,he,he....

da' chestiunea-i alta - neshte francezi descoperira gena-mbatranirii... deocamdata la un vierme, da' nu ne despart decat cativa cromozomi de viermele ala... iar unii nu se deosebesc chiar deloc...

ce zice cercetatorii?... ca procesu' imbatranirii e strict legat de cel al reproducerii, adeca, cu cat ne reproducem mai repede si mai mult, cu atat imbatranim mai repede - si viceversa... ceea ce multe din doamne au remarcat demult pe propria piele, sau mai ales pe pielea prietenelor apropiate...
zambil
Postat pe 2 Mai 2011 11:14
beatificarea papei,"moartea lu' osama",1 mai muncitoresc ,si cate si mai cate...

ieri am refacut cu o persoana draga un traseu pe care il faceam in timpul tineretii,ashea noi doua...cum m-am simtit la sfarsitu' calatoriei?
ma simteam ingalata,ma ustura gatu'...de la praf,ce mai bre...il aveam peste tot...

una peste alta,e ok la caru' cu bere,da' asta pt cine nu stie cum era in vremurile lui bune.
prin centru istoric unde gasim acu' figurantii,mizerie!bleah...si ce se mai infoia oprescu....

bre,

da' ce scenarii fac si astia,cica il aruncara in mare,il aruncara in mare pe terorist,auzisi?

in rest,noroc cu vanzoleala din carciumile in care am intrat,si cu aranjamentele florale din parcuri...
iasomia
Postat pe 2 Mai 2011 11:34
si inca o cestie(dupa o tura pe forum!)
sa stiti ca la distrugerea unui forum nu participa doar dezaxatii,nuuuuu....pt ca acestora li se alatura din motive care vor ramane necunoscute pt mine, si persoane cu un iq onorant...

da' stiti vorba mea:e libertate,frate...
iasomia
Postat pe 2 Mai 2011 11:42

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
clonele - personalitati multiple - o problema psihiatrica??? 276 De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:27
DEMISIE - asta vreau azi, sa demisionez 38 De la: cristina322 13 August 2010 16:24
Definitie prietenie.... 90 De la: Luna_in_capricorn 4 Octombrie 2010 20:02
Imi caut sufletul pereche 42 De la: LaurentiuTudor 7 August 2013 18:03
Test de compatibilitate,dragoste si sex,realizat de FREUD MARX ANGELS & LUNG 26 De la: pantera_neagra 31 August 2011 02:34
Setari Cookie-uri