Chestiunea zilei..

1 mai muncitoresc decat altul, mami iaso
Bine mi-a fost! Fara galagie, fara manele, fara "iarba verde" potopita de peturi, masini si burdihane tolanite... si mai ales FARA TV. Dar asta e deja obisnuinta la mine.
Azi era aia cu "ziua tineretului", nu? Da' vine 8 mai imediat, alta [ex]sarbatoare de renume mondial si chiar judetean. Vor iesi nostalgicii la pascut "pa sticla"...
Thor_again
Postat pe 2 Mai 2011 11:44
eh... trebuia sa treaca si timpul ala cumva, nu?
Thor_again
Postat pe 2 Mai 2011 11:46
iaso, iote ce zic unii: "Moartea lui bin Laden, "secunda 2": Dolarul a crescut, aurul si petrolul s-au ieftinit".
Cica-s constatari, nu interpretari.
Thor_again
Postat pe 2 Mai 2011 11:51
eu revin la ce zise iasomica mai devreme, ca vaz ca nu s-auzi la galerie...

bre aichiuistilor, normal ca 99% din forum e de khakhao, cand tonu' la discutii-n contradictoriu cu dezaxatii-l dau tocma aia de se plang de calitatea discutiilor...

asa ca sa nu ne mai dam do'nshoare voalate-acilea...
zambil
Postat pe 2 Mai 2011 12:39
De la: iasomia, la data 2011-05-02 11:42:57si inca o cestie(dupa o tura pe forum!)
sa stiti ca la distrugerea unui forum nu participa doar dezaxatii,nuuuuu....pt ca acestora li se alatura din motive care vor ramane necunoscute pt mine, si persoane cu un iq onorant...

da' stiti vorba mea:e libertate,frate...

SA CRED CA ESTE INCA O INVITATIE VOALATA????????????
TU AI DOAR CONDITIE FIZICA? Sau restrictii la abordarea altor topice?
garbo011266
Postat pe 2 Mai 2011 13:02
De la: zambil, la data 2011-05-02 12:39:07eu revin la ce zise iasomica mai devreme, ca vaz ca nu s-auzi la galerie...

bre aichiuistilor, normal ca 99% din forum e de khakhao, cand tonu' la discutii-n contradictoriu cu dezaxatii-l dau tocma aia de se plang de calitatea discutiilor...

asa ca sa nu ne mai dam do'nshoare voalate-acilea...

vezi dreptul de author pt dezaxati este atribuit altui d-aichiuistingacinemaiecaelmarelectorganizatorganismintit...
garbo011266
Postat pe 2 Mai 2011 13:05
asa deci, il aruncara in mare pe osama... crez ca nu le iesi decongelarea aia prea bine...
zambil
Postat pe 2 Mai 2011 14:06
Pai pen' ce sa-l mai tina, cand au aparut prospaturi pe piata, gen Gaddhafi, al Assad et comp?
Ca sa nu mai pomenim ca vine in forta, cu pasi marunti si repezi din urma Ahmadinejad, ca nici pe el nu-l vaz prea bine
Thor_again
Postat pe 2 Mai 2011 14:38
mai , voi vorbiti serios ....astia chiar il scoasera pe Osama ???? dati-mi un link , ca ramasei in urma cu stirile
jeanette40
Postat pe 2 Mai 2011 14:44
Ce link vrei, mai, cand netul vuieste?
Thor_again
Postat pe 2 Mai 2011 14:48
dap, netu' vuieste... si pe tzugulan il prosteste... he,he,he...

http://www.guardian.co.uk/world/2011/may/02/osama-bin-laden-photo-fake
zambil
Postat pe 3 Mai 2011 12:24
desene animate, nu alta.....
ufishor
Postat pe 3 Mai 2011 12:51
De la: iasomia, la data 2011-05-02 11:42:57si inca o cestie(dupa o tura pe forum!)
sa stiti ca la distrugerea unui forum nu participa doar dezaxatii,nuuuuu....pt ca acestora li se alatura din motive care vor ramane necunoscute pt mine, si persoane cu un iq onorant...

da' stiti vorba mea:e libertate,frate...

vroiam sa bat din palme fara sa zambesc... dar nu exista asa o iconita... !
cat priveste osama in ocean... nu mare... are o foarte buna explicatie ! probabil ca o stiti deja ! si pe undeva, are legatura cu de ce se distruge forumul, asa cum spui tu !
barboneli
Postat pe 3 Mai 2011 16:08
borboneli

imi cer scuze,nu inteleg exact unde bati...

cu aruncatu' in mare e clara treaba,mai departe nu pricep...

in schimb, am ramas pe retina cu o calugaritza care purta venerand evlavios ca sa spun asa, un pocal cu sange d-al papei ioan paul al doilea,nu cred ca i-ar fi placut batranului toata chestia,apropos ,am si eu simpatiile mele in domeniu:
papa paul,teoctist,bartolomeu anania...

in rest,se intampla o gramada in tarisoara,si nu numa',slava cerului! circ la greu,distractie asigurata...

iasomia
Postat pe 3 Mai 2011 16:48
mda...

pana sa vedem mortaciunea ne aratara fetele lu' obama si hilarry cand se uitau live la" filmu' "ala,oamenii erau marcati de imaginile pe care le vedeau,asta era evident,de unde trag concluzia ca nici ei nu stiau,ce?

nu mai dezvolt,bre...
ca mi-e frica,mi-e frica sa dorm singurica....la,la,la

iasomia
Postat pe 3 Mai 2011 22:20
ce crez eu ca vazura ei acolo fu mai degraba scarface decat rambo...
zambil
Postat pe 4 Mai 2011 10:18
nu este exclus sa fi vazut filmu' real d-acu' neshte ani,mami...ehe,he,he....

bre,
da' ce atmosfera pe forumu' asta,ia sa bagam o melodea sa-i exorcizam...

http://soundcloud.com/search?q[fulltext]=take+me+over+cut+copy
iasomia
Postat pe 4 Mai 2011 10:28
pe forum, zici?... cand eram mic jucam douazeci pitici voinici in lupta cu doi arici... asa si-acilea, numa' ca aia doi arici sunt de fapt unu'... piticii sunt tot pitici, si-acilea.. he,he,he...
zambil
Postat pe 4 Mai 2011 10:36
neata copilasi, iaso
chestiune: in cinematografe ruleaza 'thor'
un spectacol, nu cred ca veti fi dezamagiti.
ufishor
Postat pe 4 Mai 2011 11:55
mda, asa e, mi-am dat acordul deci nu veti fi [prea] dezamagiti
Thor_again
Postat pe 4 Mai 2011 12:20
De la: iasomia, la data 2011-05-03 16:48:05borboneli

imi cer scuze,nu inteleg exact unde bati...

cu aruncatu' in mare e clara treaba,mai departe nu pricep...

in schimb, am ramas pe retina cu o calugaritza care purta venerand evlavios ca sa spun asa, un pocal cu sange d-al papei ioan paul al doilea,nu cred ca i-ar fi placut batranului toata chestia,apropos ,am si eu simpatiile mele in domeniu:
papa paul,teoctist,bartolomeu anania...

in rest,se intampla o gramada in tarisoara,si nu numa',slava cerului! circ la greu,distractie asigurata...

nu bat ! aplauzele sunt ptr. comentariul tau. "sa stiti ca la distrugerea unui forum nu participa doar dezaxatii,nuuuuu....pt ca acestora li se alatura din motive care vor ramane necunoscute pt mine, si persoane cu un iq onorant."
daca nu-l omorau pe osama si nu-l aruncau in ocean, ar fi ramas un motiv (e fiind dezaxatul...) sa se "alature" si altii la, eliberarea lui, la rapirea lui, la loc de pelerinaj, la comentarii electorale..... etc. ! poate nu m-am exprimat eu bine, in scris, nu simti intonatia, mimica fetei, tonul... ca in discutie ! iar eu, promit ca nu mai intru in discutii gen irena sau cum s-o numi !
barboneli
Postat pe 4 Mai 2011 14:51
ufulica..

dap...am ditamai afisu' in coltul strazii,scrie mare "thor"...

barbone,maicutza....

pana la urma de noi depinde daca forumu' asta ramane un loc dragutz ,unde sa putem schimba doua vorbe...

pt cei care vor sa-l transforme in altceva,exista ignore....
iasomia
Postat pe 4 Mai 2011 16:38
thor ziserati?... astept torrentu'...

da' stiti c-am boala pe filme d-astea de nisa, recent vazui un film rusesc cu vampiri... nochnoy dozor ii zice, sau night watch - cum l-a numit distribuitorul sau american, fox searchlight... pardon?...

bre nene, arta curata, o poveste horror de zici c-a fost scrisa de ilf si petrov... iar vampirii sunt rupti din cartierele marginase ale moscovei, umbla dupa sange proaspat ca boschetii dup-o sticla de vodca... bagati un ochi acilea....

http://www.youtube.com/watch?v=yMHQsjgQDrA
zambil
Postat pe 4 Mai 2011 19:26
zambilu, te rog frumos! ce inseamna asta? cum poti sa crezi despre o biografie a mea (ma rog, o incercare de biografie a mea) ca ar fi de nisa?
de-ai sti cat am muncit pana am dat ok-ul final! si de cate ori i-am pus sa schimbe scenariul, sa re-turneze scenele si sa repete rolurile alea!
Thor_again
Postat pe 4 Mai 2011 19:35
stai bre linistit, c-al tau e-n trend... ceea ce nu-i tocma' de bine...

de nisa-i asta rusescu' de zisei eu...
zambil
Postat pe 4 Mai 2011 19:42
hai ca daca to serchulii youtubu' vazui ca-i si-un day watch, neneaca... fratele lu' nightu'... ba chiar si-o serie de carti din care se inspirara filmele, de zic fanii ca filmele-s nimic pe langa ele... un fel de twilight saga facut a la russe, la mare arta...

va bag si traileru' lu' day watch acilea, care n-arata rau deloc la efectele speciale... mi-am bagat torrentu' pe tzeava...

http://www.youtube.com/watch?v=ZtVD97ss7rU&NR=1

da' va zic eu, nu efectele speciale-s shpilu'... de vazut in versiunea ruseasca, cu subtitrari...
zambil
Postat pe 4 Mai 2011 20:33
azi la cestiune, despre golgota fumatorilor...

da nene, este din ce in ce mai clar ca fumatorii-s supusi la viol prelungit cu perversiuni din partea societatii de consum... si asta pe banii lor si pt niste produse legal vandute pe piata... in localurile publice se interzice fumatul, in aeroporturi fumatorii-s bagati in custi de sticla spre oprobiul multimii, iar acum, recent, uniunea europeana introduce in fabricatie tigarile care se sting singure...

mda... de ce nu si sticlele de alcool care se astupa singure, ha?... sau haleala care putrezeste rapid in frigider daca n-o bagi in tine in primele minute de la desfacerea ambalajului?... nu de alta, dar alcoolul - si nu tutunul - este pe primul loc in lume la cresterea gradului de violenta si criminalitate... si nu cancerul pulmonar, ci bolile digestive si obezitatea omoara cei mai multi oameni in lume... inclusiv in tarile de amarasteni precum romania...

eu nu zic ca fumatu-i sanatos, nu asta-i ideea... da' nu vad de ce, pe de o parte guvernele fac bani frumosi de pe urma taxelor pe tutun, iar pe de alta parte ii supune la chinuri pe platitorii acestor taxe... viol prelungit cu perversiuni, cum va spusei...
zambil
Postat pe 5 Mai 2011 10:36
la chestia mica, fotbal...

prima data dupa ani de zile am impresia ca in finala cl au ajuns exact aia care trebuiau sa ajunga... de cand se chinuia uefa saraca sa scape de impostori in finala... uite c-acum le reusi... si pe buna dreptate... manchester si barcelona joaca cl mai bun si mai eficient fotbal din lume, mai tare ca ala de pe playstation... spectacol garantat, reteta de incasari asijderea... asa, de chestie, eu tin cu barcelona de data asta... macar pt faptul ca mu joaca acasa, cum s-ar zice...

la caricaturi, rapidu' batu' steaua-n ghencea, pe un stadion practic fara suporteri... nici macar aia de veneau numa' pt scandal nu mai sunt interesati... ceea ce e de bine... un semn ca manelismele-s pe duca...
zambil
Postat pe 5 Mai 2011 10:45
slava cerului ca m-am lasat!!

inca mai lupt cu neshte kg capatate ca afect advers,care o sa plece, pt ca sunt la dieta smechera,in schimb am o oarecare jena cand stau in fum,si trebuie sa recunosc ca ma bucur atunci cand gasesc spatii pt nefumatori, te miri pe unde...

a! si zambilu'..tu mi-ai fost model,mami... cu renuntatu' la fumat,il reluasi iar la meserie,vaz...
manca-te-ar baba...

era dezastru la steaua-rapid ,zona sub asediu,politie ca la balamuc...
iasomia
Postat pe 5 Mai 2011 10:49
ioi, ce tarashenia dreaq! ia sa merg io sa-mi fac sfanta cafea de frumusete, ca imi arde buza dupe o tigare, si doar n-o s-o fumez pa uscat
Thor_again
Postat pe 5 Mai 2011 10:52

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
UNDE SA IMI CAUT JUMATATEA?? 66 De la: Elya79 10 Martie 2019 18:07
Mamici din orasul Sibiu 6 De la: garbo224188 22 Februarie 2012 13:16
DECE FAC DRAGOSTE FETELE INTRE ELE 68 De la: dottoresa 23 Februarie 2012 09:32
Am ajuns la o concluzie de-a dreptul idioata ! 16 De la: tutankhamon 22 Iunie 2009 22:07
voi credeti in prietenie? 31 De la: Ioana007 22 Aprilie 2009 16:48
Setari Cookie-uri