mami, eu nu-mi apar cauza personala acilea... iau apararea bietilor impatimiti asupriti pe nedrept... un fel de robin hood al tabagistilor, deh... | ||
zambil Postat pe 5 Mai 2011 10:56 |
||
---|---|---|
aia cu tigarile care se sting singure,e de groaza.... cred ca as fi facut foarte..si anume..urat.... |
||
iasomia Postat pe 5 Mai 2011 10:58 |
||
zambilu' aham... pai eu ce ziceam mami? manca-l-ar baba... |
||
|
||
iasomia Postat pe 5 Mai 2011 11:00 |
||
pai ce, iaso, carpatii si bucegii cum erau? sau alealalte, "premium" cica. cismigiu, golf si care mai erau... si alea se stingeau cand ti-era lumea mai draga, ca sa nu mai zic de crengile pe care le gaseai in ele | ||
Thor_again Postat pe 5 Mai 2011 11:14 |
||
dap.. ce le mai frecam intre deshte.... golf? au fost fo trei ani tigarile mele... una e cand e tigarea proasta,si alta cand e sofisticata,e ca si cum ti-ar rade in nas,cred ca as fi dat in depresie,in mania persecutiei... vaz ca unii isi luara tigari electronice. in familia mea nu mai fumeaza decat sora-mea,ne uraste cand vede ca nu ducem mana la tabachera.... |
||
iasomia Postat pe 5 Mai 2011 11:21 |
||
ca uitai sa va zic: la bucale ploua,ploua...si-a trecut de ora noua... e frig ca in nov. si am atatea drumuri de facut... o zi cum va place,dragutilor... |
||
iasomia Postat pe 5 Mai 2011 11:54 |
||
...bre, mai lasati drak tabacu ca s-or imputinat spetalele si cica aprobarile de enternare o sa le dea casa de asigurari... ...nu mai fomati ca s-or scompit si cuiele.... |
||
daria_ Postat pe 5 Mai 2011 23:40 |
||
a, tu erai, dario? bata-te norocu', crezui ca e cineva serios! ca ma si speriai... |
||
Thor_again Postat pe 6 Mai 2011 00:07 |
||
al-Qaida confirma ca osama a fost ucis,haidi bre... |
||
iasomia Postat pe 6 Mai 2011 16:52 |
||
or fi preluat si ei de la cia, mami.... pt o dupa-amiaza destinsa in fata monitorului, revista presei... he,he,he... http://irealitatea.net/ |
||
zambil Postat pe 7 Mai 2011 14:23 |
||
Va recomand un film bun: The Lincoln Lawyer. L-am vazut, si pot sa spun ca mi-a placut mult. Mai ales ca e cu avocati, nu? In plus, il ajuta si coloana sonora. |
||
anakin Postat pe 7 Mai 2011 18:38 |
||
Ce faceti fratilor? Ati fost azi la demonstratie de ziua partidului? Sau asteptati ziua de 10 Mai? |
||
Ciresica Postat pe 8 Mai 2011 21:05 |
||
zambilu' au dat neshte fotografii d-alea lu' obama facute in anii astia(cand nu dadeau de el!) pe care cica le tineau la secret,si au promis ca o sa vizioneze mapamondu' fel de fel,uite asa..ca sa ne convingem cu totii,zici ca suntem intrun film indian,adevarat kitch,nene... telenovea..ehe,he,he... anakinu' The Lincoln Lawyer...zici? eu n-am rezistat ieri, si am bagat(iar !) doi ochi la :something's gotta give cand joaca jack intr-o comedie romantica ,sunt o biata femeie fara vointza.. la scena cu sexu' am ras cu lacrimi din nou,ce sa mai...un film bun,e un film bun...nu te saturi niciodata daca stii sa-ti dozezi vizionarile... cireasa hai sa traiesti si tu,daca tot ne-ai bagat in seama. ce-i pe 10?ziua regelui? ca vaz ca-i la moda sa fii monarhist.. |
||
iasomia Postat pe 9 Mai 2011 10:48 |
||
mda, monarhisti fara monarhie... asa, ca exercitiu de stil, da bine... da' cine-ar vrea sa aiba un rege pe care sa-l cheme duda I, ha?... si fiu de securist, pe deasupra.... la filme va dau si eu ceva, daca scotocesc prin nisa... gamines - un film nemtesc (he,he,he - glumesc!) despre o mama si cele trei fiice, precum si relatia lor cu un tata absent... copilaria nu-i deloc funny, in anumite conditii, si lasa urme adanci la maturitate... pathology - un psycho cu doctori care balacindu-se toata ziua prin cadavre pun de-o distractie morbida... plus glumite nevinovate, gen sa arunci in ceafa unui coleg, asa, la distractie, cu o bucata de ficat uman... in fine, my own love song, unde renee zellweger e-o cantareata pe rotile... nu, nu patineaza cantand, isi petrece viata-ntr-un carucior de invalid... |
||
zambil Postat pe 9 Mai 2011 11:08 |
||
ai zis renee??? RENEE??? Unde-i, manca-o-ar moshu' de fata frumoasa si dashteapta!!! | ||
Thor_again Postat pe 9 Mai 2011 11:25 |
||
fu unu' ieri cu naomi watts,zambilu'... aia de-ti place tie rau,da' era ora tarzie ...si filmu' era d-ala horror.. thor, iti place renee,maica? |
||
iasomia Postat pe 9 Mai 2011 11:30 |
||
yeap... de la jerry maguire mi se trage |
||
Thor_again Postat pe 9 Mai 2011 11:33 |
||
PLOAIE URBANA Ploua!... In orasul nostru romanesc Ploua asa cum stim cu toti ca ploua � Ploua �gris� ca-ntr-o estampa japoneza... Pietonii pe trotuare se raresc, O trasura cu un �Chrysler� in viteza, Trec in sens invers Si se ciocnesc... Iar un popa cu sutana noua Sta lipit de chioscul de ziare, Ca un Crist de abanos intr-o vitrina Plina Cu tot felul de obiecte rare... Ploua... Si-n orasul nostru ploaia canta, Canta ca un fonograf stricat... De trei zile si trei nopti, neincetat, Un tenor cu vocea falsa se framanta Si pe strazi, Si-n curte la palat... Un tramvai se-ntoarce de la gara, Si-n tramvaiul plin de pasageri Toata lumea canta-n cor pe dinafara, Ce-a cantat si ieri, Si-alaltaieri... Ploua!... Si-n orasul nostru romanesc, Bantuit de gripa si ftizie, Tinerii fumeaza si tusesc, Iar batranii dor m in vesnicie, Ca solutiile puse-n... (paranteza)... Ploua �gris� ca-ntr-o estampa japoneza... Autor: Ion Minulescu Poezia PLOAIE URBANA de Ion Minulescu |
||
ratuscaceaurata Postat pe 9 Mai 2011 11:41 |
||
renee crez ca-i la ea acasa, bine-mersi, nea thorache... da-n filmu' de-ti zisei ai ocazia s-o vezi au naturel, fara farduri sau alte prostii... si da, arata bine si fara farduri, daca-ti place genu' asta de femeie... naomi-n horroruri, mami?... pai se duce dreacu' efectu', la cat de bine-arata... umblu-acuma dupa fair game pe torrente... tot la posibile filme bune, reclama-n draci la the beaver, cu mel gibson si jodie foster... suna bine, nu?... |
||
zambil Postat pe 9 Mai 2011 11:41 |
||
bre, ia-ti ploaia aia si muta-te acolo unde ii este locul... | ||
Thor_again Postat pe 9 Mai 2011 11:45 |
||
zambilu, mie mi-a placut mult cum a jucat in jerry maguire. il vazui prin 2000 parca, prima data, nu mai stiu care post de filme il dadu. de atunci l-am mai vazut de vreo doua ori, si mi-a placut la fel de mult cum a jucat. amu, nush cum o fi fara farduri, da' prima impresie conteaza, nu? ia s-o caut io la ten cu filmu' asta de-l zisesi matale |
||
Thor_again Postat pe 9 Mai 2011 11:47 |
||
aham...suna,suna bine... dap,horror ..uitai cum ii zicea,era pe protv... |
||
iasomia Postat pe 9 Mai 2011 11:49 |
||
Daca e de Renee, ma inscriu si eu | ||
anakin Postat pe 9 Mai 2011 11:52 |
||
....bre, mie mi sa pare horrrrror rau di tat ca veni unu care menanca covrigi cu apa, cu ceas ilectronic di 10 bai si gaura in cipici (sar piste faptu ca nu ierau asortati cu costomul si parca ierau voxsiti in casa cu coj di ceapa) ca sa ne dea sfaturi cu privire la cum sa facem noi sa ne topaim di fericire... ...bre, franc, ia meta mai bine lectii di la compania marinelului ca astia si-au crescut profeturile pi timp de criza si trec den succesuri in succesuri ..nu dadeati... |
||
daria_ Postat pe 10 Mai 2011 13:46 |
||
darusca daca iti musti limbutza si p-acolo,printre straini ,cum ti-o musti p-acilea e ceva putred,tzumpirica... uauch! trasei o portie de plans,i-au facut aia de la trupa taxi lu' maia lu' teo un cantecel,cum care maia?maia lu' teo,a implinit 7 anisori si i-a cantat lu' mamoantza ei... nu am vazut-o pe teo,da' ma bucur enorm ca a trecut vama,cel putin deocamdata,ca noi toti de altfel... hai sa dau din casa, si sa spun ca-mi place moise guran din ce in ce mai mult,cand era la antene parea oarecum incorsetat,acu' e calare pe situatie... ma uit la ora de business http://www.youtube.com/watch?v=xZGJyTYJr6U si il ascult pe europa fm la pranz cu mare placere cam asta ar fi chestiunile mele hai sa traim frumos.... |
||
iasomia Postat pe 10 Mai 2011 17:25 |
||
...iaso, in strinataturi am plecat de "binele" din tara, iar aici sunt "ragatza de la polizia", adica fac curat pentru bani si nu din placere.... ...fiica-mea, dupa ce a terminat anul trecut facultatea a plecat in Spania la cules de portocale si fiu-meu termina anul acesta facultatea si pleaca in Belgia sofer pe tir.... ...am plecat din tara, dar am ramas romanca si ma intereseaza patria mea.... ...evident ca doresc sa se schimbe lucrurile in Romania si sa plece cei ce ne-au umplut de atata "bine", familia sa revina in tara si toti trei sa profesam meseria pentru care ne-am pregatit... ...daca tie ti se pare asta anormal... |
||
daria_ Postat pe 10 Mai 2011 18:33 |
||
petanco, acuma ca tot ti-a revenit graiu' hai sa-ti zic cum sta treaba si cu nea jeffrey ala... pai nu ti se pare cinstit sa vina rupt in talpa intr-o tzara de rupti in cour?... eu zic ca mai nasol era daca venea la gucci si rolexe, sa ne dea lectiile alea de cumpatare... ca asta-i problema noastra-n romanica, n-avem de niciunele da' ne dam in fitze pe unde apucam... asa... continua scandalu' cu negri si arabii din fotbalu' francez.. descoperira si ei ca nationala frantei e cam bronzata, chestia e ca descoperira acu', cand merge treaba rau, nu cand luara campionatu' mondial cu bronzatii... chestia aia cu pretenaru' la nevoie se cunoaste vaz ca-i valabila peste tot, pana la urma... |
||
zambil Postat pe 10 Mai 2011 19:01 |
||
...iote la nea zambilu ce adanc e...sa stii ca la asta nu ma gandii...da iti dau dreptate lu matale : "pai nu ti se pare cinstit sa vina rupt in talpa intr-o tzara de rupti in cour?... " ...ioi, ce mi-o placut asta |
||
daria_ Postat pe 10 Mai 2011 19:08 |
||
si ca tot sunt in zona francofona, sa va mai zic ceva... care-aveti in pachetu' de canale france 2 si-aveti niscaiva timp dimineata, urmariti emisiunea telematin... a debutat in 1985 si dureaza si-acuma bine mersi, in prezentarea aceluiasi william leymergie... cred c-o dau in teluare si pe tv5 monde, da' nu sunt sigur... emisiunea-i o incantare de spirit francez adevarat (e drept, nu prea sunt negri p-acolo, doar ceva araboaice misto!)... glumitze fine, moderatori destepti si cu replica, sfaturi practice adevarate, stiri la obiect... ce-a mai tare emisiune de dimineata pe care-o vazui eu p-aiurea, ca alea de la noi nu se pun, oricum... |
||
zambil Postat pe 10 Mai 2011 19:14 |
||
Nu e chiar asa, nu e corect sa vina cu pantofii rupti in talpa, indiferent in ce tara s-ar fi prezentat si care ar fi fost proiectul de care se ocupa, ca functionar ce e. Si exista totusi cateva nivele intermediare intre Gucci si o ruptura in talpa care trec prin decenta, prin mesajul pe care vrea sa-l transmita, prin seriozitatea pe care vrea sa o imprime, prin imaginea de autoritate (care da, este data si de aspectul ingrijit si tinut sub control). Ruptura din pantof, am perceput-o la fel ca un muc atarnand neglijent din nas...pana la urma e cam in aceeasi gama. |
||
As_ninge Postat pe 10 Mai 2011 19:22 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
De ce e moale mamaliga??? | 189 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:29 |
pai trebuie sa ma despart de prietnea mea mine adica asa vrea ea.. ideei | 14 | De la: buna01 10 Ianuarie 2010 20:24 |
un om cu doua fete UN OM RECHIN CU DOUA FETE .DELFIN SI RECHIN? | 106 | De la: laura30 31 Octombrie 2011 21:39 |
|
||
Foaia de pe stalp ( varianta moderna a gazetei de perete) | 164 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:29 |
preludiu,dar dupa ramanem amdoi dezbracati si el nu mai face nimic | 78 | De la: eu_geminy 24 Aprilie 2011 16:24 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri