Chestiunea zilei..

de la puscarie scapa, mey... ca asa e moda.
eu ii vreau in loc cu verdeatza, unde nu-i durere, nici intristare... ca sa fie in sigurantza, sa le placa, si sa nu se mai intoarca...:D
:))))
eu_geminy
Postat pe 15 Mai 2011 10:39
De la: daria_pet, la data 2011-05-15 10:06:49...thor, este un stat politienesc...normele se respecta pentru ca sunt sanctiuni drastice pentru cel mai mic fleac....

Stat politienesc nu este dar este adevarat ca guvernul a cam ingradit libertatea presei si a cuvantului pe motiv ca ar strica armonia dintre multele natii care traiesc aici.
si pana la urma as agreea mai mult un stat politienesc in care sa se respecte legea si sa fie pedepsiti toti cei ce o incalca...decat anarhia si jaful de la noi...toata lumea fura si nimeni nu-i pedepsit...singapore este țara cu cele mai multe execuții capitale pe cap de locuitor din lume...la noi s-au grabit sa eradicheze pedeapsa cu moatea sa poate fura linistiti...drogurile,homosexualitatea sunt interzise si pedepsite exemplar...
sa nu uitam insa un lucru esential,singapore a fost colonie britanica ca si malayezia,si inca face parte din Commonwelth si englezii lasa urme sanatoase pe unde calca...legile insulei sunt cele mostenite de la imperiul britanic...
in malayezia sunt 2 posturi nationale in limba engleza...gaseam in fiecare dimineata pe clanta usii , 50 de pagini de ziar in lb engleza...
O_K
Postat pe 15 Mai 2011 12:32
si eu am fost vehement impotriva pedepsei cu moartea, OK...
insa incep sa cred ca alta cale nu e... :D
eu_geminy
Postat pe 15 Mai 2011 12:35
De la: daria_pet, la data 2011-05-14 13:55:29...k, deci tu faci secs intr-o joi pa ani si te gandesti sa o mai raresti ca sa nu se inmoltasca fomeile

...ge, avand in vedere ca moulte fomei folosesc vibratoru ( cica ala il folosasti cand vrai, cat vrai, nu-i speli, nu-i gatesti, nu-ti face observatii, nu-ti vorbeste urat, nu te maltrateaza, nu vine beut acasa, nu merge la courve, nu-ti face ca cadou sida sau altceva...) mi sa pare corect sa treaca si berbatii la secs in group (adeca mana, cucu si prosopu)

daria...uite,recunosc si eu ca fac secs si joia daca recunosti si tu ca doar vantul iti mai ridica fusta si ca singurul tau prieten e vibratorul...
vezi ge_ pe cine tii la piept?
O_K
Postat pe 15 Mai 2011 12:44
...k,nu o mai da cotita ca ai reconoscut mai sus ca faci secs doar intr-o joi ca sa nu sa-nmoltasca fomeile...

...sa nu-mi spui ca meta esti gelos pe vibrator ca-ti ia fomeile...de, ce sa-i faci...ala are 19 cm si nu 12-13 ca la tine (nu dadea ca nu a zas-o io, ci neste medici care or masurat toate scolele romanilor)

daria_
Postat pe 15 Mai 2011 18:39
De la: Freya__, la data 2011-05-15 08:38:16morning, iaso !

la cafea si eu, luam pulsul natiunii....si-am nimerit doo vesti proaste

eurovision si pdl..

seara buna,fre...

vesti proaste?doar n-o sa-mi spui ca acu' ca aveai sperantze?cu eurovisionu' se stie,plus ca david al nostru e asa scund,nici nu se vedea,a draq de zicala cu esentele ei tari si sticlutzele ei mici...
sa ma bata soarele daca nu-i minciuna,zisei io de la 1,70 ai mei...ehe,he,he...

cat despre boc,doar nu i-ati crezut pe baietii din tabara "adversa"?bre,astia s-au facut artisti mari,o bagara la deruta,ne-au aburit...sunt buni de oscar...

iasomia
Postat pe 15 Mai 2011 18:43
daria...

avem rubrica "sex",daca ti s-a facut sa vorbesti despre paule artificiale,te invit politicos sa deschizi acolo o discutie.

multumesc.
iasomia
Postat pe 15 Mai 2011 18:46
un fleac,ne-au impuscat...
sau ne-au ciuruit?
precizilla
Postat pe 15 Mai 2011 18:47
eu zic ca suntem mai vii ca oricand....
iasomia
Postat pe 15 Mai 2011 19:05
...iaso, era o continuare a unei descotii de pe pag ailalta...
daria_
Postat pe 15 Mai 2011 19:13
daruska...

stii ca forumu' e plin de behaieli,da' daca e cazu' pot sa va las voua topicu',imi deschid vreo toneta,ceva...
iasomia
Postat pe 15 Mai 2011 19:17
...pretioasa mica, ne-au ciuruit la al enspelea congres, boc cel mic reales....cica sontem din socesuri in soccesuri...numa covinte de lauda den tabara lu ala micu cat limbricu....da sa ridicara cativa Parvulescu care o sa vaza ei pe drak, ca marinelu nu uita si nu iarta...
daria_
Postat pe 15 Mai 2011 19:17
..uali, iaso, nu mai deschide si tu carcimi ca ne matolim de tot....
daria_
Postat pe 15 Mai 2011 19:18
De la: O_K, la data 2011-05-15 12:44:02
De la: daria_pet, la data 2011-05-14 13:55:29...k, deci tu faci secs intr-o joi pa ani si te gandesti sa o mai raresti ca sa nu se inmoltasca fomeile

...ge, avand in vedere ca moulte fomei folosesc vibratoru ( cica ala il folosasti cand vrai, cat vrai, nu-i speli, nu-i gatesti, nu-ti face observatii, nu-ti vorbeste urat, nu te maltrateaza, nu vine beut acasa, nu merge la courve, nu-ti face ca cadou sida sau altceva...) mi sa pare corect sa treaca si berbatii la secs in group (adeca mana, cucu si prosopu)

daria...uite,recunosc si eu ca fac secs si joia daca recunosti si tu ca doar vantul iti mai ridica fusta si ca singurul tau prieten e vibratorul...
vezi ge_ pe cine tii la piept?

mey OK-ule...
daria a incercat sa-mi deschiza orizonturi noi, doar ca de o loaza ca mine nu sa mai prinde mai nimika.
o tin ca si pana acuma.
bun, nu stiu pana cand...:P
:)))))
eu_geminy
Postat pe 15 Mai 2011 19:44
pomeni cineva de eurovision acilea?... ca eu nu-l vazui... da' vazui comentarii cum ca s-au bagat bani grei ca sa castige azerii... ca parca ei castigara, nu?... ce face petrolu asta, neneaca...

oricum, compozitor suedez, coregrafi de la balshoi, voturi din spatiu' ex-sovietic... e si-asta o cheste sa te dai pe langa aia mai mari... pacat ca americanii nu participa, ca ne-ar fi votat in draci, stat cu stat, la cat de bine ne avem cu licuriciu'...
zambil
Postat pe 15 Mai 2011 19:55
ca mi-ai adus aminte,ca atunci la olimpiada,cand n-ascultaram de rusnac,ce ne mai ovationau...

nici nu mai stiu unde a fost,parca la LA
iasomia
Postat pe 15 Mai 2011 19:59
regie, mami... erau animatoarele de la cia si fbi adunate acolo. pe stadion...

sa va dau un film usor, de vara... les aventures extraordinaires d'adele blanc-sec... un luc besson din 2010, distractie bulevardiera garantata intr-un film fantastic gen jules verne...

e drept, daca nu baga un bruce willis sau travolta, parca n-are aceeasi greutate, da' va zic eu ca merge... ca orice blanc-sec bien frappe...
zambil
Postat pe 15 Mai 2011 20:14
hai ma mami ca urla un stadion...

o-la-la...bien frappe ,mosule-mosneagule....
iasomia
Postat pe 15 Mai 2011 20:31
...o trecut al enspelea congres cu muc cel mic reales...ca sa hie treaba oabla, ai lui di la Galati sa plembau pren sala cu poza lu impuscatu pe telifon...asteptam amu linsara "Parvulestilor" ....

......inceputul o fost promitator: a fost dat afara trezorierul partidului, Albu Gheorghe -i se spune Alin de catre prieteni- mana dreapta a lui Blaga cu ajutorul caruia s-a fecut marinelu mare presedinte; ai lu Blaga nu au fost lasati sa numere voturile si au fost dati afara din sala - Boureanu a declarat...or fost camere de luat vederi care or monitorizat punerea stampilei...o sa videti amu cati di la pd o sa hie anchetati....

....si ete cum devine la suprafata cine e comunisti si dectatori...

...sa trecem la stiri mai "vesili" : an tracut o fost anu taierilor...trendu di anu asta o sa hie scompirile....vai di capu alor den tara....cand mai reviu io in romanica?

daria_
Postat pe 16 Mai 2011 10:36
dupa 20 de ani .. daria
cricat
Postat pe 16 Mai 2011 10:38
daria_
Postat pe 16 Mai 2011 10:47
lasa .. nu fii suparata .. cheama/ne pe noi acolo ..
cricat
Postat pe 16 Mai 2011 10:50
na ca se duse pe apa sambetei cariera lu'dominique strauss-kahn,musai tre' sa vad cum arata camerista aia de-l scoase din minti in halu' ala...
cica costumele lui costa 35.000 de dolari bucata,mda....doamna nu stie carte,deh...doamna lui,vreau sa zic...
merkel a cerut musai un inlocuitor european,cred si eu...ne belesc americanii....si cand te gandesti ca kahn asta era pe primu' loc in preferinte pt presedentie,sau poate d-aia?

hmm,acu' dau in teoria cospiratiei,cum draq se intampla taman la ny,hai?

ehhh,fmi-ul asta...
iasomia
Postat pe 16 Mai 2011 17:05
Buna ziua! Un joc politic sau nu...nu stiu...
cica are mai multe reclamatii....
Ma gandesc ca e chiar obsedat sexual...
.dar la varsta lui....greu de crezut...
si totusi orice e posibil..unii oameni care au bani au impresia ca orice li se cuvine.....
lala_cri
Postat pe 16 Mai 2011 18:17
...cri, multam pt. incurajari.....aici chiar este de lucru pentru cine vrea sa munceasca, dar nu asa ca inainte....

..iaso, o bolunzat lupu...om batran, cu bani si pozitie sociala sa apuca de tras de fumei de scarbiciu...vai de p...indiferent cum o arata fumeia aia, nu e animal in calduri sa s-arunce pe ea...
daria_
Postat pe 16 Mai 2011 18:55
daria ... deocamdata ma lupt in tara cat pot .. apoi de no mere' ... oi lua si eu drumul strainatatilor.

iaso .. ... si la varsta lui sunt obsedati ... fac tot posibilul sa reinvie ce s/a pierdut.
Dar e facatura politica pentru a/l inlatura.
cricat
Postat pe 16 Mai 2011 19:04
eu zic ca dsk are oaresce moaca de agresor sexual... da' la standardele americane de social corectness, chiar si-un copilas nevinovat s-ar putea clasa in pole position de pervers sexual, mai ales dac-ar fi de nationalitate franceza...

sarkozy a declarat ca interzice membrilor guvernului si-ai partidului sau sa ia vreo pozitie publica in afacerea dsk... motivul?... nu vrea ca cineva sa-si faca impresia ca respectivii si-ar freca mainile de bucurie... he,he,he...

in clar, chestia e clar o lucratura politica comandata din franta si executata cu sarg de amicii americani ai voevodului tiganilor, in lumina alegerilor...
zambil
Postat pe 16 Mai 2011 22:21
afacerea dsk ia o turnura de asasinat politic la comanda... francezii i-au spalat pe maini pe-americani cu atacurile asupra libiei, americanii-il spala la poutza pe sarkozy inlaturand cel mai credibil opozant la prezidentiale... c-asa-i la vie...

ce mai zice presa la noi?... zice ca a crescut numaru' cazurilor de violenta lasate cu omor in mediu familial romanesc... in primele luni ale lu' 2011, 27 de decese cauzate de membrii familiei... fiecare reactioneaza la criza cum ii sta in carcter - francezii se sinucid, romanii rationalizeaza componenta familiala... he,he,he...
zambil
Postat pe 17 Mai 2011 10:52
urate lucraturi au si astia,si se intampla ce-i spuneam eu ieri lu' una,apar care mai de care acu' sa spuna ca au fost si ele agresate de kahn..
este evident ca au vrut sa-i vina de hac pe termen lung,incatusare,alea,alea...
vorbeam cu cineva din franta,lucrurile nu sunt deloc roze,si aia sunt convinsi ca-i lucratura si fierb de draci,si asa nu se omoara ei dupa americani,da' asta se stie deja...

fetele...
varsta nu are nimic de-a face cu agresiunea,cu perversiunea...

zambilu'

eu astept recensamantu',fac bube pe mine cand ii aud astia ca suntem din ce in ce mai putini,e full de copii in carucioare..

iasomia
Postat pe 17 Mai 2011 17:02
....evedent ca e lucratura...e cioaca chestiunea ca entra camerista toman cand era ala in prosoput....la neci un otel nu entra personalul de scarbiciu daca adresantul e in camera....

...kahn o sparat pe sineva mare mahar american (aveau pregatit ei pe altcineva pentru postul aist)...angelica lu mercal le-o pus in videre la americani ca inlocuitorul sa hie un european....

...cestiunea ie ca s-or docomentat foarte ghine cu previre la preferentele sexuale ale omului...

...auzi, cica sa faci orale si anale neconsamtat, da sa ai hainile intregi
daria_
Postat pe 17 Mai 2011 17:32

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
UNDE SA IMI CAUT JUMATATEA?? 66 De la: Elya79 10 Martie 2019 18:07
vreau sfaturi 5 De la: garbo027119 2 Decembrie 2009 21:07
Despre generozitate! 22 De la: lady_corina 20 August 2009 23:59
caut 2 De la: mcrinelam 10 Ianuarie 2010 13:02
Un tanar are nevoie de voi....il ajutam?? 28 De la: andrutza448 17 Aprilie 2011 03:32
Setari Cookie-uri