iaso, te implici pre tare, pui... e dreptul fiecaruia sa se lege sau sa se dezlege...nu suntem toti la fel, unii nu sunt dispusi sa faca nici un compromis...si poate ca nu le e bine cu ei, mai stii? | ||
sora_ilsi Postat pe 18 Mai 2011 21:29 |
||
---|---|---|
iasomia ai drepate..se vad bine la huidu sechelele.. trist.. dar bine ca a scapat cu viata, e tanar si isi va reveni in timp.... cred ca familia lui se bucura de el cum e.. se bucura ca inca il mai au printre ei |
||
adryaana Postat pe 18 Mai 2011 21:41 |
||
mai, cum dreaq se face ca la nici o luna de la anuntarea cu surle si trambite a mortii shtabului al coaieda, Discovery difuzeaza un documentar "Sfarsitul lui bin Laden" ? Acum, la 10... |
||
|
||
Thor_again Postat pe 18 Mai 2011 21:51 |
||
nu ma rasfatz, dar nici nu-mi chinui iezistentza si asta doar pentru simplul fapt ca si eu candva am platit un pretz pentru viatza asta ca a fost corect sau nu, deja e istorie si mi-e bine amu cu mine si mi-e dor si mi-e frumos florile cand le miros toate trec, asa ca la ce bun sa le mai iei in seama |
||
alfheim Postat pe 18 Mai 2011 21:52 |
||
Alf... ideea iasomiei era sa citesti un pic topicul asta din urma, ca sa iti faci o idee despre ce se discuta aici si ce nu se face. Spre exemplu chatuiala sau chestiile alea din ultimele tale mesaje (nu stau sa le numar acum cate) se fac in alte parti |
||
Thor_again Postat pe 18 Mai 2011 21:55 |
||
oameni care nu se mai iubesc, oameni care nu s-au cunoscut pe ei insisi niciodata, oameni impinsi de societate sa alerge dupa prostioare....oameni goi. | ||
ufishor Postat pe 19 Mai 2011 10:46 |
||
lsi.. am si eu o data pe an un zvac d-asta,erau f tineri cand s-au casatorit (amandoi) s-a blazat chestia,draq stie cum e mai bine,multumesc ,sister... ady eu nu cred ca va mai fi vreodata cum a fost,in opinia mea trebuia pastrat in spatele camerelor de filmat,are expresia aia de retard din cauza loviturii,nici nu-ti mai vine sa razi de ce vezi acolo,emisiunea este amputata thorache nu stii ca nimic nu-i intamplator? ufulica curat goi,mamoantza... si-o trag amandoi in draci(cu altii)crez ca recupereaza... nene dau astia neshte detalii despre zgaltaiala dintre dsk si femeia aia, de-mi intorc matele,cica violata i-a dus pe anghetatori la un loc unde a scuipat,dupa... hai ca asta cu sexu' oral cu japca e tare de tot,au la dinti negresele astea ceva de speriat,si n-a muscat?avea vreun pistol la tampla? haida deh...bleah! urata lume...a! si habar nu avea mititica cine era domnul respectiv,este imposibil sa nu te apuce rasu', cu toata situatia de kko un lucru e cert,omu' i-a deranjat si pe ai de pe wall street,avea el neshte planuri care au incomodat,in fine... chestiunea mea: m-am bucurat pt sapunaru. alo! stapanirea! am refacut mesaju' de trei ori,al draq vocabular... |
||
iasomia Postat pe 19 Mai 2011 12:49 |
||
bre.. am avut neste discutii cu aia de la electrica,cica de data viitoare o sa-mi vina pe minus ,asa am patit si cu romtelecomu',nu platesc telefonu' de trei luni....va dati seama in ce hal m-au incasat,hai ca unora le merge bine pe timp criza.... asheaaaa, ii luai seama lu' dsk in niste filmari mai vechi,stiti ce sarmant e cand vorbeste cu femeile? ehe,he,he... |
||
iasomia Postat pe 19 Mai 2011 21:12 |
||
si daca tot vorbim pe mobile de ce nu ma dezabonez de la romtelecom,sau de ce nu trec pe nu'sh care retea? face parte din viatza mea de cand m-am nascut,nu vreau sa devin nostalgica... |
||
iasomia Postat pe 19 Mai 2011 21:15 |
||
ca mine?! nu dadea,iasomico! nu shade bine unei doamne sa scoatza fum pe nari... |
||
precizilla Postat pe 19 Mai 2011 21:19 |
||
of,mami... vorbesc si eu aiureli,ce? nu ma stii? sunt eu fata rea? mami,nu prea mai am sharm,am imbatranit...acu' seara am pus picioru' pe o treapta cand mi-am legat siretu' la pantof,imi venea sangele-n cap... m-am uitat dupa niste exercitii pt relaxare,da' trebuie cand expir sa scot limba afara... astazi am avut o bucurie,eu am obiceiu' sa ma matai ,ma alint din cand in cand vorbesc cu voce de copil,si am realizat ca in toate magazinele cand intru si ma vad vanzatorii pe ganduri,incep sa se rasfete si ei,"am imbolnavit tot bulevardu'".... |
||
iasomia Postat pe 19 Mai 2011 21:28 |
||
alintacioasa d'aia,tu?! nu te crez... uite,nici cand te alinti cum ca n-ai sharm nu suna pisiceshte... ai tu un ofuletz movosin,da-ti trece,mami... capu' sus,tzatzele-n fatza,couru'-n vant (sau cum ierea?)! |
||
precizilla Postat pe 19 Mai 2011 21:34 |
||
iaso, sa sper deci, ca o sa-mi vina si mie factura la gaze pe minus vreo trei luni, ca m-au incasat astia de m-au rupt de trei luni... platesc aceeasi suma in conditiile in care a fost cald si nu am mai folosit incalzirea... | ||
sora_ilsi Postat pe 19 Mai 2011 21:43 |
||
preci.. am o perioada,da' este inevitabil,cum zicea buna mea: cine traieste,necajeste... nu sunt pisica d-aia miorlaita,mami...la fel... ilsi.. n-am iesit din 5-6 mil pana acu'. cum esti sister?cum e la sufletel acolo? |
||
iasomia Postat pe 19 Mai 2011 21:50 |
||
iubita, e bine...merci de intrebare...lucrez la al doilea volum de proza scurta...si ma prefac ca sunt vesnic indragostita... | ||
sora_ilsi Postat pe 19 Mai 2011 22:00 |
||
am putea face din asta lejer o chestiune : cum ajungem noi la vorbele bunilor.. da,da...la alea la care ne dadeam candva ochii peste cap a "sunteti depasiti,nene!" la mine,de actualitate e aia cu "nu-ti pune toate oole intr-un cos" rad si io,ca nah!...ce dreaq poti face inafara de haz de necaz? bre,cum dreaq va vine voua facturi d'astea babane? la mine-i fix invers! |
||
precizilla Postat pe 19 Mai 2011 22:01 |
||
preci, spune-mi si mie cum faci cu facturile sa vina mici... | ||
sora_ilsi Postat pe 19 Mai 2011 22:05 |
||
simplu,ilsi : nu-mi pun ochelarii cand le citesc... | ||
precizilla Postat pe 19 Mai 2011 22:07 |
||
sora_ilsi Postat pe 19 Mai 2011 22:09 |
||
ehe.... la odihna...dap... http://www.youtube.com/watch?v=JbwPxEe4Xzk fetele m-am bucurat cand v-am gasit razand acilea, bucurii in fiecare zi,pt cine are nevoie de o vorba buna.... un we cum va place... |
||
iasomia Postat pe 20 Mai 2011 12:26 |
||
VINE UICHENDU` !! | ||
Freya__ Postat pe 20 Mai 2011 14:10 |
||
LA MULTANI COSTICI SI LENE ! | ||
daria_ Postat pe 21 Mai 2011 16:13 |
||
deci, costici si lenutze, ati bagat la ghiozdan in nestire?... sa va fie de bine... dupa potoale grase, la digestie merge-un filmuletz, ceva... sa va dau cateva sugestii de weekend... lovely bones - punctul de vedere al unei adolescente moarte, victima unui serial killer... distributie beton (rachel weisz, mark wahlbelrg, susan sarandon, stanley tucci plus adolescenta moarta!), regizor meserias (peter jackson - stapanu' inelelor, deh!), atmosfera onirica si muzica pe masura (brian eno!)... enter the void - asta-i pt puristi, un anume gen de puristi, amatori de gaspar noe (irreversible) si viziunile lui psihedelice... personajul principal - ati ghicit! - tot o stafie... numa' ca daca cineva a avut vreodata ocazia sa asculte confesiunile unei stafii, pe-ale stafiei lu' noe ar trebui sa le asculte... de fapt, n-ar avea ce asculta, ca stafia nu vorbeste... nu vorbeste, nu telefoneaza, nu scrie - cum zicea bancu' ala cu gorila... stafia lu' noe umbla agitata prin microcosmos si se materializeaza acolo unde nu te astepti (intr-un vagin in timpu' sexului, de exemplu!)... cine zice ca a fi stafie-i distractiv, se inseala... in fine - silk... un film aparent normal... aparent, numa'... in spatele povestii exotice de dragoste dintre un european si o chinezoaica traind in japonia se ascunde povestea de dragoste dintre acelasi european si sotia lui la fel de europeana (keira knightley)... filmu-i facut din lungimi, amatorii de actiune sa se abtina... da' nu-i lipsit de suspense... simturi si iar simturi, la greu, neneaca... |
||
zambil Postat pe 22 Mai 2011 10:16 |
||
bre, asa, ca cheste, mi se puse pata pe vietnam... ia sa-mi fac eu de lucru p-acolo... | ||
zambil Postat pe 22 Mai 2011 10:30 |
||
ia sa torentez io neshte chestii... lovely bones il vazui,deci sa ma infasor in matase... multzam nene |
||
precizilla Postat pe 22 Mai 2011 10:37 |
||
cool... | ||
Freya__ Postat pe 22 Mai 2011 10:42 |
||
na,ca-l vazui si p'asta... deci imi ramane numa' prospatura de-am torentat-o ieri -Just go with it usurel,de Duminica... |
||
precizilla Postat pe 22 Mai 2011 10:49 |
||
zici bine zambilu'... sa dam liber la pete.... |
||
iasomia Postat pe 22 Mai 2011 11:16 |
||
mare stire,mare...in prime time:vijelie si-a rapit amanta .si mi-l da nene protv-ul pe tigan cantand taman un cantec pe tema,auzi acilea: sa iubesti doua femei sa nu stii pe care-o vrei una-i mama la copii alta-i pofta inimii... rachat pe batz,cred ca-i lanseaza aia vreun cd,ceva... tare idioti ne mai cred astia,da' ce sa ne mai miram noi,neshte amarati, daca dsk' o patii in halu' ala,manele peste tot,ce s-o mai lungesc... noroc cu zambilu' ca baga aer... in vagin,in timpu' sexului?oaliu! biata stafie... |
||
iasomia Postat pe 22 Mai 2011 21:33 |
||
avea si ea apasarile ei, stafia aia... | ||
zambil Postat pe 22 Mai 2011 22:50 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
buna | 11 | De la: dor72_ 7 Februarie 2012 16:13 |
Ingerii lui Daniel | 1 | De la: Saxon 21 Noiembrie 2010 10:38 |
relationare? | 44 | De la: casperphantom 1 Decembrie 2010 04:08 |
|
||
ceao | 8 | De la: garbo_471958 8 August 2017 23:50 |
.....am nevoie de un dictionar....:D | 12 | De la: crys14 21 Decembrie 2009 10:05 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice