Chestiunea zilei..

da' tu de unde stii?
ai fi fost porumbelu' calator insarcinat s-aduca-n tara traista cu voatele,thorele?
precizilla
Postat pe 25 Mai 2011 21:42
nu, bre, am avut o pasaruica in stolu' ielectoral de la cuibu' cu urna
Thor_again
Postat pe 25 Mai 2011 21:45
zambilu, petanca bocea prin romanica pe atunci
Thor_again
Postat pe 25 Mai 2011 21:46
el era barza de speria studentele-n grozavesti... si sa-ntalnit cu porumbelu'...
zambil
Postat pe 25 Mai 2011 21:46
ce-i drept - are moaca de barzoi columbofil thorel asta...

bre,urla al meu ca disperatu'...au datara astia gol...
cica noul lui idol e Torje
precizilla
Postat pe 25 Mai 2011 21:51
columbofil ie cumva echivalentu' lu' pedofil in lumea pasaretului?
Thor_again
Postat pe 25 Mai 2011 21:54
preci, cine-i bre, torje ala? ie cumva ala de avea dilemele cu metempsihoza in proza eminesciana influentata sau nu de scrierile vedice?
Thor_again
Postat pe 25 Mai 2011 22:00
columbofil, ha?... astia nu-s aia de intra la perversiuni cu animale?...
zambil
Postat pe 25 Mai 2011 22:00
ha?!
pa mine tz-ai gasit sa ma-ntrebi,thorele?
ca io singuru' lucru pe care-l stiu din sport e cum sa dau din pompoane,bre

da,da...pervers d'ala de pus la panou pa Animal plenet
precizilla
Postat pe 25 Mai 2011 22:03
io credeam ca columbofilii aia intra la perversiuni cu columbence...
Thor_again
Postat pe 25 Mai 2011 22:09
dap.. cum era cantecu' ala?... let's do it like on discovery channel... he,he,he...
zambil
Postat pe 25 Mai 2011 22:09
http://www.youtube.com/watch?v=knItRruwXEA

aia-s piticoti, bre...
zambil
Postat pe 25 Mai 2011 22:11

http://www.youtube.com/watch?v=EQ1HKCYJM5U&feature=related
precizilla
Postat pe 25 Mai 2011 22:30
....bre, nea zambil, io o sa fiu divina la alegerili aviatoare cand o sa hie un milion di voturi diasporene...ce crezi, meta...io ma incurc cu 3-4 mii di voturi...

....o sa le zac la aia di la cortea constetutionala, daca apar contestatii delea nefondate, sa noumere ca la votarile anterioare de soccesuri anterioare ciuruite doara voturile nule si nu listele di alegatori, declaratiunile pe propre raspondere si cnp-urile cu 3 in fata...

...iaso, am fecut referire la chiorate cand ne povestea el telenopveaua cu copchilu nelovit cu pumnu in plex, cand o fost pous sa jure pe biblie ca nu l-o lovit cu dosu di palma....dupe ce ne-o ixplicat intr-o conferenta di presa cam care o fost taina cu beietu care o fi "zis ceva" "m-a injurat", "o fi zis ceva doamnei"...o pisatochii si o zas, fara legatura cu descutia: "rusine, dinu patriciu"
daria_
Postat pe 26 Mai 2011 12:22
la cheste azi, planeta moldova...

zice presa ca o pustoaica de 14 anisori a fost rapita de pe ulita pe undeva pe langa botosani, dusa la stana si violata ciobaneste si-n grup, pe deasupra... au fost si perversiuni?... acuma depinde... pt unii obisnuiti cu amoru' pastoral, sexu' c-o femeie poate fi considerat perversiune, nu?...

in plus, asta ne da o idee despre ce-nseamna autoservire in moldova.. fiecare cu ideea lui de hipermarket...
zambil
Postat pe 26 Mai 2011 12:32
....ia sa bag repide o cestiune ca mai am potine minute si sa termena cartela di net (stiu ca ma iobiti si o sa-mi samtati lepsa )

...o inceput operatiunea "pusca si curaua lata, ce imuni ieram odata"....atentiune cei cu contrabanda di la constanta, plecati drak, timp de 2 saptamani (atat or anuntat ca va tine) pi la alte vami...

....io am vezut ca acilisa, in italia, tate drumurile duc la Roma....in Romanica, tate drumurile duc la fam.base....rusine, dinu patriciu....

....azui taina - cica menistru afqacerist intern nu o stiut ca secretaru geniral ie anchetat ....bre, o cioaca mai mari nici ca am auzit....pai io am fost un amarat di civil, cu un nivel mai mic de acces la docomente claseficate si, dupe ce am depus cv-ul pentru concurs, am fost cautata si in cour ...entrasera ai mei in alerta ca intrebau berbati di mine pi la parinti, socrii, vicini la scoala copchiilor....sa enteresau daca am matusele, unchisori si alte neamuri pi la puscarii sau anchetati.....dupe ce am premit avizu ORNIS o fost concoursul...
daria_
Postat pe 26 Mai 2011 12:37
mami...
stai ashea ca i se termina cartela....

SC! ce naiba brea ca zisereti ca sunteti o gramada la butoane,nu observa niciunu',nene....ca forumu' e malado?
trebuie sa fac o gramada de artificii ca sa vad cateceva p-aici...

nu stiu ce fundatie mondiala de cercetare ne anutza ca :daca mancam mai mult de trei felii de sunca pe zi facem cancer,cand eram la vremea mea si pleca mama de acasa,ma duceam si-mi cumparam o gramada de sunca,probabil nu eram instariti de eram atat de disperata dupa sunca de praga,Doamneee cum era...

astazi l-am ascultat pe baiatu'..

http://www.youtube.com/watch?v=RJWA0fUM7-4&feature=related

inserati-va mumos....
iasomia
Postat pe 26 Mai 2011 17:37
dap... bre, andrei, draci, care mai sunteti p-acolo... merge saitu' canguru'... stiti voi bancu' cu ratza...

mami, simteam noi si altfel gusturile la vremea aia... nema tigari, nema bautura, nema alte chestii... copil fiind muram dupa bomboanele cu miere, alea d-aveau o albina imprimata pe carapace... si cand intram la delicatese cadeam pe jos de la mirosu' de cafea prospat prajita si macinata... luam cate 50 de grame, sa nu-si piarda aroma prin cutii aiurea pe-acasa...

hai ca dadui in sentimentalisme d-astea de-ale simturilor, si cine stie ce va mai zic dupa aia...
zambil
Postat pe 26 Mai 2011 21:24
Mdap, saitu' este dereglat rau de tot, pana sa ajungi la o pagina dorita, poate dura ceva mai mult timp decat sunt pregatit sa aloc.. si oricum, in afara aberatiilor irinucii si ale lui dreamer & co, adica un fel de aleha, vad ca nu se mai posteaza decat refularile nocturne ale drojdierilor anonimi.
Panama, s-a dus si garbo de suflet.
anakin
Postat pe 27 Mai 2011 11:56
asta cam asa-i ....... ..da' ce sa facem monser ????
jeanette40
Postat pe 27 Mai 2011 12:00
aviz amatorilor : cine se mai leaga de id-urile dreamer&co, ma-sa e c--va. este valabil pt orice topic, am voie sa comentez sa-mi spun parerea ca si voi . vreti sa dialogati bine, nu vreti , iar bine, nu puteti va priveste.
garbo007525
Postat pe 27 Mai 2011 12:07
din moment ce SC nu se sesizeaza,nu prea avem ce face,decat sa folosim la greu ignore...

zambilu'

cred ca tre' sa emigram ,tatutzu'...iar!...ehe,he,he...

sentimentalismu' simturilor...ehhh...lipia aia plina cu parizer,muraturile mamei din beci,pana ajungeam sus mancam toata conopida,tuica sau vinu' trase cu furtunu' din neshte damigene uriase,si matoleala aferenta....
zilele de sarbatoare in care aveam musafiri,si eu caram sifoane toata ziua,d-alea din sticla groasa,nesimtite....

ehhh...
da' mirosu' de trup tanar,senzatiile dulci,pufu' piersica de pe obraji roz de emotie....
iasomia
Postat pe 27 Mai 2011 12:08
daca stergeti conturile , e treaba voastra. eu m-am cam lamurit . sa ma anuntati daca le stergeti sa-mi iau prostiile scrise pe bloguri
garbo007525
Postat pe 27 Mai 2011 12:09
ce opulentza..mon cher! am iesit din "criza"???
ratuscaceaurata
Postat pe 27 Mai 2011 12:14
anakine, eu crez ca scoaterea antidepresivelor de pe lista de compensate-i problema... c-ajungi sa nu mai faci diferenta dintre clonacii buni si-aia rai...

iasomico, vezi tu cum bagi omu-n pacat?... ca-mi adusesi aminte de duceatza fetelor de 13 - 14 ani, mami... au si pedofilii aia motivele lor valabile, pana la urma... he,he,he...
zambil
Postat pe 27 Mai 2011 12:25
mami,

sunt la fel de pacatoasa si ca tine,mami..
nu vezi ca-mi venira-n minte obrajii aia nerasi inca,da,da...mustacioara aia pufoasa..ehe,he,he....

lasa mami ca daca zicem noi... nu-i pacat...
iasomia
Postat pe 27 Mai 2011 12:32
vad ca cel mai tare ma arunca-n balarii, daca dau click pe "forum",bre...
nu m-as mira sa aiba bietu' garbo ceva paraziti prin instalatie,ca deh....
iasomia
Postat pe 27 Mai 2011 12:37
De la: iasomia, la data 2011-05-27 12:37:13vad ca cel mai tare ma arunca-n balarii, daca dau click pe "forum",bre...
nu m-as mira sa aiba bietu' garbo ceva paraziti prin instalatie,ca deh....

poate acolo-ti este locul.parazitii sinteti voi , doar stim cu totii ca aveti contributii importante, la muzica si texte, la clipuri si talente. deci este un lucru cit se poate adevarat serios fara nici un fel de insinuare.
garbo007525
Postat pe 27 Mai 2011 12:48
iaso,
vazui aseara un documentar pe hbo, Food Inc. Era despre "calitatea" hranei care ajunge in supermarketuri. Una peste alta, la nivel mondial, sunt patru, maxim cinci jucatori pe piata alimentelor, care opereaza sub diferite branduri. Lasand la o parte faptul ca vita e infestata de e-coli pentru simplul motiv ca e ingrasata cu porumb si nu mai mananca iarba, iar in abatoare e imposibil ca aceasta bacterie sa nu treaca, din dejectiile cu care sunt murdare vitele, in carne, lasand la o parte si faptul ca gasesti porumb si derivate din porumb in orice -si cand spun orice, ma refer la produse de la cerealele de dimineata pana la chipsuri, hamburgheri, bauturi racoritoare (inclusiv coca cola sau pepsi) si ce mai vedeti voi pe rafturile din magazine, facand abstractie de faptul ca puii sunt ingrasati asa cum sunt, in jumatate de timp decat cel normal, ceea ce duce la colapsarea sistemului osos si mai mult se taraie, asta in cazul in care e capabil sa se miste, pentru ca oasele nu apuca sa se dezvolte in acest ritm, fazele cele mai oripilante au fost alea in care cei patru - cinci dictatori de pe piata mondiala de alimente (smithfield, de exemplu, sau nush ce mare producator de cereale) ii dau in judecata pe fermierii care nu se raliaza la "normele" impuse de ei si nu cumpara semintele lor ori nu vor sa isi faca liniile de crestere si productie dupa "standardele" impuse de ei. Am vazut, de exemplul, cazul unei fermiere care a fost scoasa de pe piata si data in judecata pentru ca nu a vrut sa renunte la geamurile cladirilor pentru cresterea puilor, sau un altul care a pierdut vreun milion de dolari numai pana la judecarea cauzei pentru ca spala semintele celor care nu doreau sa cumpere seminte modificate genetic, fapt ce le permitea sa isi foloseasca propriile seminte...
Acum, idiotii aia de americani au si legile de asa natura, bineinteles, dupa lobby-uri facute de chiar cei care, intr-un mandat sau altul, trebuia sa protejeze interesul cetateanului si nu pe cel al corporatiilor. Si unii se mai dau loviti cu marea america democratica.
Thor_again
Postat pe 27 Mai 2011 12:50
thorache..

stapanire,la greu...impunere,raliere,aliniere,normele paulei...
animale sacrificate drogate si pe fond muzical..

cat despre democratia aia a lor,am inceput sa ma intreb din ce si ce mai des daca exista...din moment ce suntem impartiti clar in: stapani si stapaniti....

hai ca plec ca nu-s in vana acu' pe subiecte economice,ma gandesc la telefonu' fara fir,cum ne mai sopteam noi la ureche cuvintele....

psss,psss..in soapta:

o zi buna-buna in continuare...
iasomia
Postat pe 27 Mai 2011 13:03

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
prieten bun nu raspunde la mesaje. dar stii ca e ok... 78 De la: tutankhamon 6 Decembrie 2009 03:41
Am nevoie de Voi 15 De la: iasomia 19 Aprilie 2010 15:34
fata blonda cu ochi albastri 30 De la: casperphantom 28 Noiembrie 2010 08:55
problema 9 De la: garbo_455882 5 Noiembrie 2016 07:25
Anunt pentru apartinatori de cartela vodafone valabila! 18 De la: quasaria 9 Iunie 2010 22:05
Setari Cookie-uri