america democratica pe naiba! astea-s gogosi, da-n fine! am ratat documentaru, dar banuiesc eu ca va fi redifuzat...oricum, ma gandesc acum daca mi-as dori sa-l vad au ba, si daca nu voi renunta si la carnea de pui ( asta pt ca nu-mi place pestele) ideea e, cunoscuta si recunoascuta la nivel mondial, ca suntem prea multi si nu hrana e insuficienta! si pe langa asta, suntem prosti gramada! |
||
zambila Postat pe 27 Mai 2011 13:05 |
||
---|---|---|
care america, thorele?.. aia unde saracii-s grasi si bogatii-s numa' pielea si osu'?... vai de mama lor de jet set... dap, eu propun sa nu mai cumparam de la americani, cu chimicalele lor, ci sa luam de la chineji, unde agricultura-i boostata numa' cu excremente umane proaspete si ecologice... vorba aia, sa ne avem ca fratii, sa ne mancam kktii... he,he,he... |
||
zambil Postat pe 27 Mai 2011 13:05 |
||
zambilu' imi adusesi aminte de pangacius ala,sau cum draq ii zice.... |
||
|
||
iasomia Postat pe 27 Mai 2011 13:09 |
||
ei, pe dreaq! ideea ar fi ca ma gandesc tot mai serios sa trec pe linie moarta toate activitatile lucrative si sa ma mut in cap de codru, sa ma apuc de agricultura de subzistenta d-aia, pentru mine, ca pe vremea lui fane babanu... valeu, iaso! pangasius? de care cumpara pulimea in draci? in cativa ani, n-ar fi exclus sa il recunosti pe cumparatorul obisnuit de pangasius dupa ochiul in plus, crescut in varful antenei care ii iese din nara stanga... |
||
Thor_again Postat pe 27 Mai 2011 13:10 |
||
zambilo, pe mine ce ma deranjeaza-n america e ca nu poti sa i-o pui si tu, ca omu', unei negrese trupeshe, ca sare procuratura pe tine... in rest ar fi ok, avand in vedere ca mie-mi place pestele... auzisi, mami?... pana si pangasius ala de kko... he,he,he... |
||
zambil Postat pe 27 Mai 2011 13:15 |
||
nu rezistam,maica... si pe mine ma batea un gand,sa ma duc in codru ,sa-mi cante cu-cu numa' mie,da' sunt un om al orasului,m-am nimerit intrun tren anu' trecut,ma apucase nostalgia,nene,cand a intrat in gara de nord imi frematau narile de fericire...si deh,mari mirosuri ce simteam eu acolo... poate inca nu am imbatranit de ajuns,plus ca-mi place sa relationez,sa ma uit in ochii oamenilor,chestii d-astea... |
||
iasomia Postat pe 27 Mai 2011 13:17 |
||
thorache.. daca iese in timp e ok,ca doar nu o sa traiesc cat lumea,si eu imi fac din cand in cand,e drept iau d-ala mai scump,mai dichisit... zambilu'.. si mie imi place,il inec in neshte lamaie sau il ung cu mujdei...ca sa nu spun ca am avut zile cand l-am hapait pur si simplu gol.. te-am auzit ..cum sa nu?... |
||
iasomia Postat pe 27 Mai 2011 13:28 |
||
te uitasi la Food Inc.,thorele? vazusi,bre,cum galtanea ala puii in mijlocul campiei? si ce strambe vrura aia sa-i intoduca-n betele roatei,cum ca puii lui nu e igienici? cand colo - minune mare! ai lui aveau nush ce dracie de 136,iar puii din wall mart avea 3600! ca sa nu mai zic de detectivii aia de semintze,ca mi s-a zburlit blana toata! un lucru-i clar: nu m-as face fermier in America nici pt greutatea mea in aur! maine ma duc la piata si le pup mana taranilor,jur! |
||
precizilla Postat pe 27 Mai 2011 21:26 |
||
aloooooo! SC-u'?!? s-aude pana acolo-n spate,la Surzestii din Deal,unde campara-ti?! merge garbo de-a-n paulea,bre! |
||
precizilla Postat pe 27 Mai 2011 21:35 |
||
dap, veve, ma uitai si ma minunai... nu de ceea ca vazui ca fac aia marii, ci de prostia crasa care domneste in tara aia de preste balta... | ||
Thor_again Postat pe 27 Mai 2011 21:43 |
||
thorele, acuma sa stam stramb si sa judecam drept... a arata la televizor prostii din america e ca si cum ai arata la televizor prostii din romania... procentu-i acelasi, si-acolo si-aici, numa' ca pe total populatia lor e mai mare ca a noastra... ca altfel tzugulanu' roman ramane cu impresia gresita ca prostii nostri-s mai destepti ca ai lor, ceea ce nu e cazu'... | ||
zambil Postat pe 28 Mai 2011 10:14 |
||
la cheste... un giornale din italia se apleaca asupra fenomenului spalarii de bani prin castigurile de la loterie... adeca mafiotu' il cauta pe fericitu' castigatoral unui pot gras inainte de declarare si-i cumpara beletu' la suprapret... si-acolo sunt poturi grase, nu ca aici... mda, pai d-astea avem si noi in romania, cel putin pe vremea lu' ceasca... poate-ati auzit si voi, aia din vremurile fericite, cum cate-un gestionar lovit de bafta castiga cate trei dacii-ntr-un an la loto... aia atunci... pe vremea noastra schema s-a schimbat, castigu-i directionat din prima catre un grup de militieni sau armacisti cu pasiunea jocului... he,he,he... |
||
zambil Postat pe 28 Mai 2011 10:22 |
||
la b unu tv un nene suparat o face pe coana mitza beletrista analfabeta.... haidi bre, mihaela tziganu analfabeta?... s-avem pardon... ce-i drept insa, a doua parte a acuzatiei e cam adevarata... mihaela s-a catzarat in copac cu ajutoru' barbatzilor din viata ei... de la unu a luat un nume, de la altu neshte shekeli gramada, de la inca altii pumni in ochi sau un shut in cour... de la fiecare dupa posibilitati, deh... |
||
zambil Postat pe 28 Mai 2011 10:35 |
||
mamoantza... a draq pubertate,ma sculai cu doua cosuri :unu' pe barba,unu' pe nas... de n-a avut neam de neamu' meu...nici in frageda pruncie... am poftit f tare,hai?... |
||
iasomia Postat pe 28 Mai 2011 11:08 |
||
doua zici?... crez ca sburaroru' ala-i de vina, mami... | ||
zambil Postat pe 28 Mai 2011 11:12 |
||
cum le spui talica,nu le zice niminea.... | ||
iasomia Postat pe 28 Mai 2011 11:16 |
||
stie careva care este pluralul de la "tanti"... ? o tanti... doua... ? trebuie sa scriu o scrisoare... gasit pe "garbo" : Garbo � Kidz � Sarcina � Ce trebuie sa stie o graviduta despre biometria fetala" (probabil ca in luna 6-a, ii zice gravidoaia..... !!! ) |
||
barboneli Postat pe 28 Mai 2011 13:12 |
||
pe mine m-a trezit vecinu` cu pikameru`n cap.. muzica de dimineata, sadici, frate... |
||
Freya__ Postat pe 28 Mai 2011 13:27 |
||
barbone.. da' spune-le nene :doamne! ca nu-ti cade nik. aha..freyutza... pikameru' de sambata dimineata?se stie..parfum.. face urat de tot site-ul,un joco di mano multo tristo.... ca uitai sa va zic,plansei la dansez pt un an,ma durea in capu' pieptului de atata sughitz si oftat,hai ca fu bun tiganusu',in afara de talent cu caru',telenovea babana,mai sa zici ca te uitai la vandana,sangele apa nu se face,deh... |
||
iasomia Postat pe 28 Mai 2011 20:18 |
||
aham.. deci nu se poate naviga pe forum,nu avem acces decat la ce se scrie in bula,sau daca intram in profilele userilor,oaliu! si simtesc ashea ca ma apuca literatura,valei! o sa moara cuvintele-n mine.... |
||
iasomia Postat pe 28 Mai 2011 20:46 |
||
cam asa ceva...plus ca da eroare de pagina...la grafica mea daca vrei sa vezi ceva zice ca nu exista, desi ea e acolo...e ca la balamuc...nush ce fac adminii aia la butoane...sau ne-au lasat de capu' nostru, crez... da' nah...avem forumul pe care il meritam, ce sa mai zic... |
||
michelle_ Postat pe 28 Mai 2011 20:52 |
||
nu mami... ca publicitatea merge la greu,unde pui ca ne cheama de pe facebook acilea,chestii grele,garbo este destul de incarcat... li s-a suit si lor la cap,deh... |
||
iasomia Postat pe 28 Mai 2011 20:55 |
||
corect! am ajuns sa dezvolt un sindrom anti nivea...e de groaza cu reclama asta so...care-i cestiunea? |
||
michelle_ Postat pe 28 Mai 2011 20:58 |
||
astept finala... FC Barcelona �i Manchester United sarbatoare mare pt microbisti,cred ca o sa tin cu englejii,uite asa de-a draq.....ehe,he,he.... tu ce cestiune ai? |
||
iasomia Postat pe 28 Mai 2011 21:01 |
||
daca zici de fotbal, m-ai pierdut, parol cestiunea mea ar fi ca iar s-au scumpit hapurile...ma rupe coana mare, hehehe... ce dreaq nene...e un lux sa fi bolnav... |
||
michelle_ Postat pe 28 Mai 2011 21:06 |
||
eu pe coana mea mare o tratez cu palinka,la 83 de ani zici ca are 65 .... |
||
iasomia Postat pe 28 Mai 2011 21:24 |
||
da pisi, da' coan'ta mare nu a luat 45 de ani 25 de codamine la zi, bashca 6 distonocalme, si alte cele...ca nu le mai insir... unde duce dependenta de medicamente...n-ai idee... |
||
michelle_ Postat pe 28 Mai 2011 21:32 |
||
da` ce-avea, oaresce nevroza ? | ||
Freya__ Postat pe 28 Mai 2011 21:39 |
||
nu mami...da' vroia sa fie in centrul atentiei, ca are migrene, si o doare...si paula stie ce... si tot ce a reusit sa faca e sa-si distruga sanatatea....si pe a mea... narcisismul e boala grea, freyuta, doar tu stii bine... |
||
michelle_ Postat pe 28 Mai 2011 21:46 |
||
`ai de capatzana ei... | ||
Freya__ Postat pe 28 Mai 2011 21:50 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
imi e frica sa ma mut cu ea | 22 | De la: garbo_2177 16 Iunie 2012 11:30 |
.....am nevoie de un dictionar....:D | 12 | De la: crys14 21 Decembrie 2009 10:05 |
fata blonda cu ochi albastri | 5 | De la: m_ada 25 Septembrie 2010 17:16 |
|
||
prieyenye | 44 | De la: elodia 18 Decembrie 2009 14:17 |
pai trebuie sa ma despart de prietnea mea mine adica asa vrea ea.. ideei | 14 | De la: buna01 10 Ianuarie 2010 20:24 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice