dap...cand ajungi sa iei cate 5, 6 cutii de distonocalm pe luna...io zic ca ai o problema...basca alea 30 la zi... dependenta e mare, mami...si ca orice dependent, nu recunoaste ca are o problema...zice ca ceilalti au o problema cu ea... |
||
michelle_ Postat pe 28 Mai 2011 21:53 |
||
---|---|---|
De la: iasomia, la data 2011-05-28 20:18:12barbone.. mersi. da nu tine, ca nu ar intelege... nimeni nu le-a spus doamne niciodata... acolo unde traiesc ! dar mai nou, o matusa doua tushe... pardon, matusi ! respectiv ptr. mine, matusile..... ! o zi frumoasa si insorita. |
||
barboneli Postat pe 29 Mai 2011 08:48 |
||
deci barca lua cupa... daca si cu parca se plimbau in barca... he,he,he... iasomico, imi paru rau de englejii tai (care-s cam bronzati, pana una-alta!), da' n-avura fatza de barcelona... un antrenor englez ramane un antrenor englez, pana la urma... merge mecanismu', da' da rateuri cand da de latini d-astia in vana... finala frumoasa, joc curat, goluri multe, o incantare de fotbal... |
||
|
||
zambil Postat pe 29 Mai 2011 10:35 |
||
iar wembleyu' plin de straini, ca si londra, de altfel... he,he,he... ce n-am inteles eu e ce-a cautat boshorogu' ala de giggs pe teren tot meciu', ca era depasit la toate capitolele... si berbatov, gogeteru' lu' manchester, n-a intrat nici in primii 18 de pe foaie... au englejii astia neshte sentimentalisme greu de inteles, pe care ei le numesc traditie... |
||
zambil Postat pe 29 Mai 2011 10:39 |
||
mmmda... cu o traditie inceputa cu peste 100 de ani in urma.... normal ca devi sentimental... ! antrenor englez + sange latin... se pare ca reuseste ! plus gazon de calitate..... ! | ||
barboneli Postat pe 29 Mai 2011 10:51 |
||
la mondenele, continua scandalu' dintre arnold si frigida aia de nevasta-sa... sa nu uitam ca arnold nu-i neamtz, ci austriac, adeca un teuton ceva mai courvit... ce-mi place mie cand izbucneste un scandal d-asta, si brusc toate parasutele isi aduc aminte cu declaratii-n presa c-au fost ciupite de cour la viatza lor de impricinat... foame de bani, deh... la fel si cu dsk ala... i-a descoperit presa anumite inclinatii ce-n franta sunt la mare cinste.. si nu numa-n franta... si iar o cohorta de refulate vrea razbunare... pai de ce n-au tzipat nene atunci, pe moment?... da' deh, daca ne plac femeile trebe sa le acceptam si cu downuri d-astea... ca la nervi te acuza de toate perversiunile la care, la vremea faptului, au participat cu entuziasm si efort creator... he,he,he... |
||
zambil Postat pe 29 Mai 2011 10:52 |
||
barbone, o fi giggs bosho, da' parca totusi nu-i centenar... sau ce vrusi tu sa zici cu suta aia de ani, acolo?... | ||
zambil Postat pe 29 Mai 2011 10:54 |
||
zambilutzu' bagai si io la shto,asa-s muierile slabe de inger,tin cu al mai slab,unde pui ca perfectiunea plictiseste,nu ziceai talica asa? hai ca-mi placu' meciu',regal curat.mami... chestie... depresie mare,nene citii pe forum ,e jale,nu mai fiti necajiti,maica...ce daca nu merge site-ul? imaginati-va ca sunteti intrun labirint,sau ca faceti integrame,sau ca jucati x si o.... si iar zambilu' si da corect,cand le apuca dracii se dau biete fiintze siluite,muierile astea... michaela.. te intorci (iar!) in lumea lu' coana mare,baga un pic de indiferentza...stiu ca e greu,da' trebuie sa te mai bucuri si tu de viatza asta,corect? oricum, cantitatile care le-ai dat aciulea,ma refer la pastile, sunt enorme bre cred ca vine vreo furtuna,ceva...ca daca intorc capu' ametesc,urat mi-e de batranetea asta... |
||
iasomia Postat pe 30 Mai 2011 17:30 |
||
asheaaa.. care te-ai uitat pe national geographic la documentarul cu japonia? belea de boala ,atat de tare voiam sa-mi iau ochii d-acolo,si nu puteam,neuronu' meu refuza sa priceapa ca asa ceva a fost posibil,parea ireal,apocalipsa,pe bune... realitatea intrece orice sf d-al astora. din cinematografie. te pui cu natura,nenica? daca i se pune ei pata, suntem niste mortaciuni... d-aia zic: bucurati-va ca sunteti intregi(atat cat se poate,ca doar acilea nu prea sunt juni!)si regasiti copilu' din voi,hai ca se poate... o saptamana buna,maica.... am vrut sa zic ceva si SC-ului,da' mi-i lene...ehe,he,he.... |
||
iasomia Postat pe 30 Mai 2011 17:53 |
||
iaso ... o saptamana buna si tie ! cu miros de iasomie .... |
||
cricat Postat pe 30 Mai 2011 17:59 |
||
iasomia Postat pe 30 Mai 2011 18:01 |
||
cu miros de iasomie, cu shoapte de/amor,o mie, cu banuti la portofel, papa bun la stomacel, sanatate cat cuprinde si umor nebun,c/o prinde ! |
||
elodia Postat pe 30 Mai 2011 18:03 |
||
Me .. mai bine mergem prin parc si ne bucuram de mirosul florilor de salcam si prospetimea trandafirilor nu de altceva .. dar nu pot sa te insotesc la un pahar de coniac ca sunt pe antibiotice ... |
||
cricat Postat pe 30 Mai 2011 18:26 |
||
mishelino, te gandisi mami sa dai probe la un fim cu bampiri, ceva?... crez ca te-ar coafa, la starea ta d-acuma... numa sa citesti bine contractu', sa nu te scoata van helsing ala de la prima scena, sau sa apari numa-n secvente unde esti filmata-n oglinda... |
||
zambil Postat pe 30 Mai 2011 19:11 |
||
iasomico, pe mine altceva m-a impresionat la japonezii aia vazuti la televizor... in cele mai de groaza scene de apocalipsa, nu vazui macar o japoneza mai tuciurie urland si smulgandu-si paru' din cap... pana si victimele alea dintre daramaturi stateau cumintzele si-si asteptau randu' la descarcerare... asta-n cazu-n care victimele alea nu erau moarte de-a binelea... | ||
zambil Postat pe 30 Mai 2011 19:18 |
||
bambirii is febletea mea | ||
michelle_ Postat pe 30 Mai 2011 20:49 |
||
elodia..... michaela.. dependentza zici?drogati? lasa fato ca le avem si noi p-ale noastre,net,tutun,etc. dupa caz...in alta dezordine,daca iti pui voal negru in cap virtual,si o tii langa cu comemorarile e ceva putred in danemarca. si mama a facut pe 29 mai 31 de ani de cand a plecat in stele, daca incep sa insir aici,tre' sa stau toata ziua,si eu vorbeam mult prea des despre chestii d-astea,depresia,deh... am eu un sufletel aici caruia tre' sa-i multumesc,el m-a scos din cercu' vicios,mersi babe... zambilutzu' pai da mai tatutzule da' pe mine asta m-a miscat teribil, ca i-am auzit SI jelind,credeam ca ei nu se sperie,intradevar au un alt mod,un alt stil...ma rog,alta cultura,alte alea...sunt de admirat.... chestiunea mea... m-am apucat de fel de fel prin casa,de maine vin mesterii buluc pe capu' meu,am frecat-o la rece,e cazu' sa ma misc: zugraveala,tapiteri..ba am chemat si-un zidar,ehe,he,he... sambata ma duc si-mi schimb dormitoru',am dat comanda la unu' adunat, asa, cum imi place mie... o zi cu spor,copilasi... |
||
iasomia Postat pe 31 Mai 2011 10:50 |
||
ai si tu dreptate, iaso...daca nu vorbesti despre o chestie, poti sa pretinzi ca ea nici nnu exista, deh... hai, o zi frumoasa sa ai... |
||
michelle_ Postat pe 31 Mai 2011 11:07 |
||
lasa ca dupa ce-ti trece amareala asta care ti-am provocat-o, o sa realizezi ca-ti face bine sa-ti mai spuna cineva din cand in cand: hei! altceva?altceva se mai intampla in viatza ta?faci tu ceva ca sa iesi la lumina ,si sa spui:am invins!? bafta!... |
||
iasomia Postat pe 31 Mai 2011 11:14 |
||
dupa vaca nebuna si puiu' ofticos, razboiu' economic a pus ochii pe castravetele ucigas... europa se kk pe ea (la propriu!) frica castravetilor spanioli... se kk, da' mai si moare... si romanica?... romanica n-are treaba, pana una alta, ca ea importa castravetii din turcia, unde conditiile de higiena sunt mult peste alea din spania... he,he,he... asta nu-mpiedica, desigur, ca vreun bashtan de pe la ministere sa puna de-o afacere cu vreo firma de apartament sa confiste toti castravetii din supermarkete si sa le dea foc, pe bani buni, europeni, dealtfel... si cand imi aduc aminte cum culesera ei gainile de prin curtile pensionarilor agricoli sa le gazeze mai ceva ca la auschwitz, fara sa-ntrebe pe nimeni... s-a dovedit dupa aia ca bietele oratanii n-aveau nimic, murira cu zile, cum s-ar spune... |
||
zambil Postat pe 31 Mai 2011 11:52 |
||
si cu porcina cum ramane? oricum e secolul molimelor... pffff si de-abia a inceput dar fireshte ca astea fac parte din apocalipsa, ca tot asa si cand a bantuit israel in deshert 40 de ani, pe unde urma sa se aciueze se tot dadea cu lacuste cu fel si fel de boli si dezastre... nici cu chirie in jungla nu mai e sigur sa stai, imediat apare baba ucigasha, nuca de cocs violenta si anasul constipant!!! just a joke of the aberant world |
||
alfheim Postat pe 31 Mai 2011 12:49 |
||
hai ca murii s-un suedez,intre timp germanii s-au mai gandit,au mai analizat si au hotarat ca nu sunt de vina castravetii spanioli... in rest, circula noua simptomatologie in cazu' in care vrei sa fii primit in spital: nu mai vezi nu mai auzi ai cinci zile febra mare incontinuu etc. chestii d-astea,vorba ceea... nu ne simtim prea bine,da' vaz ca altii mai avansati mor de-a dreptu'... |
||
iasomia Postat pe 31 Mai 2011 16:59 |
||
eu crez ca nemtii aia nu prea se spala pe maini, mami... bre, e nasol in america... nu mai ai voie sa fumezi nici in parc... pai sa nu te faci serial killer in conditiile astea?... |
||
zambil Postat pe 31 Mai 2011 21:45 |
||
mda, dar poti sa fumezi pe strada.....si in masina personala (daca nu ai un copil cu tine) si in casa ta (daca iti scoti detectoarele de fum) si pe terasele unor restaurante...... Democratia americana e mai ceva decit comunismul stalinist. |
||
Ciresica Postat pe 1 Iunie 2011 07:30 |
||
pai de unde crezi ca s-au inspirat rusii, cireasa, cand au pus la punct ceka si mai apoi nkvd-ul?...tot de la americani, saracii, cu fbi-ul lor... stalin era un mare admirator secret al americanilor... acuma, cand neamtzu' zice ca nu-i de vina castravetele spaniol, presa romaneasca-i tot da cu rosiile ucigase din spania... si tzugulanu' pune botu', poate si unde-un kil de rosii spaniole costa cat un kil de carne ungureasca... sa mai zic ceva de mass-media din romanica?... nu mai zic, ca stiti si voi... |
||
zambil Postat pe 1 Iunie 2011 10:22 |
||
deci...am mesteri... cum facui,cum ma intorsei nimerii s-un gitan,il lasai pan acu' in zeama lui,urca pretzu' initial de la o ora la alta,eu ca har,ca mar..draci! asa ca ce draq sa faci ?recurgi la chestii neordodoxe,ii bagai un: sefu' uita-te la mine,ce zici?am fata de proasta?nu se vede la ochean ca-mi place vorba vorba din moment ce eu ti-am cerut pretu' al mai de sus?hai? ma intdrepatai din sele,si minune ,se puse pe batut cuie cum trebe,si coboraram la vechiu' pret... o spun amar, ca sa zic asa: tiganu' tot tigan... tot respectu' pt rromii cinstiti ... |
||
iasomia Postat pe 1 Iunie 2011 12:41 |
||
E ceva obisnuit in economia de taraba de la noi, mami Iaso.. Pot sa spun si eu ca am respect pentru extraterestri? ca si in cazul tiganilor cinstiti, tot nu vazui niciunul pana acum. |
||
anakin Postat pe 1 Iunie 2011 12:57 |
||
sunt total de acord |
||
jeanette40 Postat pe 1 Iunie 2011 13:27 |
||
anakine,maica... oaliu! cum am scris! aveam draci.... crezi c-am scapat?am mai pus 100 de roni,nici ca mine,nici ca dansu',nu de alta...da' imi era frica sa nu-mi ia gatzii-n lift.... ashea...si ce sa vezi?!zice: gunoiul il lasati acolo,o sa treaca o dacie papuc sa-l ia... mai,cand am auzit asa o grozavie,m-am pus p-un ras cu sughituri....ehe,he,he...pt ca stiam ca nu o sa vina nimeni. cine sa-l ia nenica? cand acu' vreo saptamana am vrut sa scap de neshte scanduri, am platit un colorat sa mi le ia d-acilea,si le-am gasit puse la fiecare etaj cateo scandura ,la ghena.... jenel.. imposibil sa nu fie si exceptii.maica.... |
||
iasomia Postat pe 1 Iunie 2011 17:04 |
||
De ce mami, Iaso, ca mie unul chiar mi se paru la obiect ... Si chiar daca nu era vreun romales, atitudinea de a schimba costul mainii de lucru in timpul lucrarii tot a tiganeala aduce, deci... |
||
anakin Postat pe 1 Iunie 2011 17:36 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Exista oare cev aintre noi? | 73 | De la: eu_geminy 16 Mai 2011 00:17 |
Incertitudini!help | 73 | De la: deea_all 6 August 2009 18:15 |
am rezolvat problema cu iubitul meu | 23 | De la: pantera_neagra 14 Septembrie 2009 06:58 |
|
||
cum se mai poate extinde grupul de prieteni? | 180 | De la: monic_mtne 13 Ianuarie 2015 20:29 |
daca e casatorit s-ar putea indragosti cu adevarat??? | 275 | De la: lizadra 4 Aprilie 2012 01:17 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice