Chestiunea zilei..

baiatu'...
crede-ma,nu poate baba sa spuna exact ce-i vine-n tastatura...

primo
nu vreau sa fiu acuzata de rasism
secundo
eu stiu cum e sa se strambe oamenii, atunci cand aud ca nu esti roman"pur"...

da' tu ce spuneai de fapt?cine e la obiect?ti s-a parut ca i-am laudat?sau care e shozu',maicutza?
iasomia
Postat pe 1 Iunie 2011 17:50
Mi se paru la obiect expresia aia "tiganu' tot tigan", referitor la ceea ce am spus mai devreme, cu sucirea oamenilor, si am fost doar de acord cu tine. In rest, nu aveam niciun fel de nedumerire, iaso..
anakin
Postat pe 1 Iunie 2011 18:05
iasomico, lasa mami ca-ti trimite tetea un pluton de colorati de pe plantatie.. ieftini ca braga...

anakine, de regula-i asa cum zisesi... da' sunt si exceptii... din pacate exceptiile canta la tzambal sau la vioara, nu prea s-ocupa cu amenajatu' apartamentelor...
zambil
Postat pe 1 Iunie 2011 19:33
ponta, baselu, crinu...
cine-s astia, la urma urmei? ia, neshte neica nimeni care s-au nimerit si ei prin zona...
Thor_again
Postat pe 1 Iunie 2011 19:53
prin zona, thorache, prin zona... numa' ca zona lor nu bate cu-a noastra...

vaz ca bechtelu-si strange bulendrele si pleaca-n kosovo... normal, ca acolo vin banii de la aia care au, nu de la amarastenii din romanica... aia de au sunt tot americanii, stati linistiti... isi amenajeaza cea mai importanta baza militara din europa, rachetele alea de zic ca le pun ei pe la noi sau la bulgari sunt decor de hollywood, fata de ce-i in kosovo...
zambil
Postat pe 1 Iunie 2011 20:05
LMA copiilor din voi!

eu am iesit azi cu fii-mea-n oras,ca fetele,deh...
facusem din iesirea de 1 iunie o traditie,prilej cu care ne deplasam la coifeur,la manichiura,prin parc,la un film,cand - cum aveam chef...

si cum ne plimbam noi de mana-asea,numa' vaz ca-si smulge subit palma din palma mea...
hait! - zic - ce te-a apucat?!
mami - zice - am 11 ani deja,nu mai am 2...
dau sa-i raspun ceva,da-mi scapa privirea in directia in care se uita ea...
adicatelea din directia opusa venea un pustiulache d'asta,cu fro' doi ani mai mare decat ea...

tulai,am ajuns deja zilele alea?!
precizilla
Postat pe 1 Iunie 2011 21:02
sau de langa...
dor72
Postat pe 1 Iunie 2011 21:03
he,he... stai precizio, ca asta-i doar inceputu'...
zambil
Postat pe 1 Iunie 2011 21:27
ce faceti copilasi?nimic despre oms?taman acu' cand s-au hotarat sa ne spuna ca mobilele fac buba la cap?

cine stie ce companie se pregateste sa lanseze vreun handsfree meserias..
bine,daca o luam pe firu' corect,nu au cum sa nu fie nocive,in fine,mie de ex. nu-mi place sa vorbesc la mobil....ashea...

anakinu'

sorry mama ...

thoru'

tu ce esti,c-am uitat...parca pds,nu?

precilica..

trec ani,corect....

zambilu'

ioi,mami..parca ma si vad cu ochii mintii ,da' albu' ala semetz d-acolosha cine o fi?....
multumesc pt ajutor...

iasomia
Postat pe 1 Iunie 2011 21:30
dap, corect cu handsfreeul ala... manipulare scrie pe noi, ca si cu castravetele ala ucigas... noroc ca nici eu nu ma omor cu vorbitu' la mobile (accentu' pe bi, he,he,he!)... parca era mai bine fara ele, cel putin in anumite situatii... da' nici eu nu mai sunt asa tanar, deh...

zambil
Postat pe 1 Iunie 2011 21:38
le lasam pt cand ne-or lasa balamalele de tot,voinicule....
eee,nu mai esti....ia sa vaz...
iasomia
Postat pe 1 Iunie 2011 21:42
ce sa vezi?... he,he,he...
zambil
Postat pe 1 Iunie 2011 21:57
daca razi....

iasomia
Postat pe 1 Iunie 2011 22:03
dac-o mai ai de 50 (ca-n clipu' lu thorache,mai pe la sfarsit) sau ti-a intrat la apa,nene...

mai am o sansa daca dau cu detergenti industriali prin dibla?
precizilla
Postat pe 1 Iunie 2011 22:04
bre, v-am spus bancu' cu exploratorii engleji de-ajung pe malu' tanganikai si vaz un negru dotat iesind din apa?.... cand au vazut aia scula negrului au inceput sa-si dea coate, la care negru zice: ce radeti, ba, voua nu vi se face mica cand dati de apa rece?...

asa si eu...
zambil
Postat pe 1 Iunie 2011 22:11

asa,asa...da apa la moara,nene,ca numa' asa ne-om putea trezi cu detergentii aia-n cap...
precizilla
Postat pe 1 Iunie 2011 22:16
s-a pus o furtuna la bucale de mai mare dragu',tuna si fulgera ca-n filme.nene...
iasomia
Postat pe 1 Iunie 2011 22:16
De la: zambil, la data 2011-05-27 13:15:06zambilo, pe mine ce ma deranjeaza-n america e ca nu poti sa i-o pui si tu, ca omu', unei negrese trupeshe, ca sare procuratura pe tine... in rest ar fi ok, avand in vedere ca mie-mi place pestele...

auzisi, mami?... pana si pangasius ala de kko... he,he,he...

da de ce sa sara bre procuratura, daca fata o vrut?
mugure_alb
Postat pe 1 Iunie 2011 22:17
of,ca nu mai ploua si aici odata!
ma tampeste caldura!
se vede,nu?
precizilla
Postat pe 1 Iunie 2011 22:20
De la: zambil, la data 2011-05-28 10:14:31thorele, acuma sa stam stramb si sa judecam drept... a arata la televizor prostii din america e ca si cum ai arata la televizor prostii din romania... procentu-i acelasi, si-acolo si-aici, numa' ca pe total populatia lor e mai mare ca a noastra... ca altfel tzugulanu' roman ramane cu impresia gresita ca prostii nostri-s mai destepti ca ai lor, ceea ce nu e cazu'...

nici nu se putea rezuma mai bine. Noi ii cunoastem doar din comediile proaste de la televizor. Atunci cand avem ocazia sa cunoastem unul doi americani in realitate ne schimbam aceste stereotipuri
mugure_alb
Postat pe 1 Iunie 2011 22:22
si zici ca aia-i ploaie, iasomico?...

precizio, lasa mami ca pe la altii-i seceta permanenta si bate soarele-n cap zi si noapte... cel putin la ce se posteaza p-acilea-n majoritate...
zambil
Postat pe 1 Iunie 2011 22:29
precilico, tampeste mai rau decat ieream caldura asta

mugure, da' ce-ar fi sa nu mai dai atatea citari aiurea?
Thor_again
Postat pe 1 Iunie 2011 22:32
thorache, nu vazusi nene ca noi ne faceam ca ploua?...
zambil
Postat pe 1 Iunie 2011 22:38
torential
precizilla
Postat pe 1 Iunie 2011 22:42
zambilu'

aham,ploaie d-aia ...

preci..

nu-ti face probleme,fii tu....

hai ca las o melodea,fata nu e cu telenovelele,da' pt cine cunoaste ,aici e chimie curata,e buna pt nanutz...e proasta imaginea,da' vorba lu' buna:
strabate....

http://www.youtube.com/watch?v=mNJpOPgiBeI&feature=related

iasomia
Postat pe 1 Iunie 2011 22:46
buna o fo' babaciunea aia de thalia la viata ei. si parca mai era una de incepuse cu telenovele si intre timp ii venise mintea la cap, de se apucase de muzica.
Thor_again
Postat pe 1 Iunie 2011 22:48
iasomico...
i am not what i am
buna noapte!
precizilla
Postat pe 1 Iunie 2011 22:55
nici noi... daca te linisteste chestia asta...
zambil
Postat pe 1 Iunie 2011 22:58
De la: Thor_again, la data 2011-06-01 22:48:26buna o fo' babaciunea aia de thalia la viata ei. si parca mai era una de incepuse cu telenovele si intre timp ii venise mintea la cap, de se apucase de muzica.

(buna seara ! ma scuzi ca te deranjez in mijlocul discutiei.. dar nu's ce sa fac ! sunt foarte amarat.si cum pana acum am primit sfaturi bune de la tine sau zambil, etc., mai apelez inca o data. sper sa fie ultima oara.... ! de cateva zile nu pot sa citesc nici un comentariu si nici un mesaj, primit la profilul meu !!!!! primesc la e-mail-ul meu anuntul, apas acolo unde scrie "Click aici pentru a citii mesajul....." si apare o foaie goala ! zau, eu vorbesc serios ! am pus si zama de lamaie pe ecran, am incalzit si cu feon-ul, am presarat creta pisata..... si nimic !!! nu a aparut nici o litera ! vreau sa ma plang la astia de la administratie.... ca-mi calca drepturile in picioare si nu stiu unde sau cum ! am cautat (dar eu nu prea caut bine... stiu....) vre-un buton ceva sau loc unde sa fac reclamatie... si dupa cum vezi, nu am gasit ! stii cumva cum pot sa rezolv problema ? a mai patit si altcineva asa ceva ? scuza-ma ptr. deranj si multumesc anticipat ptr. ajutor !!! )
barboneli
Postat pe 1 Iunie 2011 23:34
barboneli si la mine apare uneori asa.. dar nu la toate subiectele
de cateva ori cand am dat clik imi aparea chiar ca subiectul nu mai e pe gargo..
dar apoi se remedia de la sine... ciudat
adryaana
Postat pe 2 Iunie 2011 06:57

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Un sfat va rog frumos!!! 58 De la: joyz93 10 Ianuarie 2010 20:22
Sa continue relatia cu el sau nu? 157 De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:30
prieten bun nu raspunde la mesaje. dar stii ca e ok... 78 De la: tutankhamon 6 Decembrie 2009 03:41
Membri noi 802 De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:26
De ce oare oamenii sunt asa nepasatori unii fata de celalti? 106 De la: garbo027119 2 Decembrie 2009 21:12
Setari Cookie-uri