Chestiunea zilei..

ce chestiune!
dor72
Postat pe 5 Iunie 2011 09:46
nu-i a mea, mami, e a lu' diaconescu... la mine chestiunea era cafeaua...
zambil
Postat pe 5 Iunie 2011 09:47
nea zambil, nu era ironic la adresa matale...
ma miram si io ca aia in targ...la cafea merge sa mai flutur ochii in zare...
dor72
Postat pe 5 Iunie 2011 09:49
oricum, asa ca lovitura media, danutz n-a dus niciodata lipsa de idei... cel putin pt un anumit nivel de consumatori de evenimente...

si pana la urma, chiar asa.. te pomenesti ca-n mormantu' lu' eminescu gaseste asta vreun alt nebun de la balaceanca... cica bolile psihice deformeaza fizicu'...
zambil
Postat pe 5 Iunie 2011 09:56
ha, ha, ha....fizic vorbind...
sincer, sunt pe dinafara cu stirile...nu ma uit la televizor...
dar acest lucru mi se pare demn de urmarit...doar ca eu nu am rabdare sa ma uit la ddd

si apoi cine stie...poate o gaseste pe elodia, p-acolo?
o fi posibil ....
dor72
Postat pe 5 Iunie 2011 10:04
pe elodia n-o gaseste,, si e posibil sa nu-l gaseasca nici pe eminovici, pana la urma... da' sigur gaseste cateva zeci de mii de fraieri sa caste gura la emisiunile lui nocturne...

eu aseara cascai ochii la un film italian regizat de michelle placido... il grande sogno... putin autobiografic, reda atmosfera marilor miscari studentesti din italia lu' 1968... ce sa zic, la atmosfera nota 10, da' la scenariu ramane-n limitele melodramatice a mai tuturor filmelor din peninsula... un trio amoros, niste copii care se joaca de-a propria revolutie in familie, chestii d-astea...
zambil
Postat pe 5 Iunie 2011 10:17
acum sunt chiar curioasa...exista posibilitatea asta...a dezgoparii...sau ce-o fi?
si ce cauta? creierul?
dor72
Postat pe 5 Iunie 2011 10:22
la categoria arta pt arta, recomand celor ce au timp si rabdare un film belgian... amer se cheama, si-i facut in 2009... ramai cracanat (intelectualiceste vorbind) ce poate dezvolta un autor francofon filmand chilotii albi ai unei adolescente, pe sub fustita-n bataia vantului... perversu' tot pervers, pana la urma, da' cu rafinament... aminteste cumva de bunuel, alt pervers, da' mult mai celebru...

dap, creeru... he,he,he...
zambil
Postat pe 5 Iunie 2011 10:31
...bre, nea zambile, ce te apuca sa casti gura la dansenzationescu, ala de o gasi pe elodia de enspemii de ori, da tot negasita e?
daria_
Postat pe 5 Iunie 2011 11:31
...nenea ok-ul zace ca o sa creasca rata natalitatii la baietii, ca cica sa produce o deformatie la nevelu cromozomului X....

...deci, o ra revinim la matriarhat: la una fumeie 2-3 berbatii

....da tot goagalu, seracu, zice ca "cercet�torii au ajuns la concluzia c� �n 39 de ��ri europene �i �n SUA num�rul na�terilor b�ie�ilor a crescut din 1975 p�n� �n 2007, mai ales �n ��rile din estul Europei dup� explozia de la Cernob�l."

...parca cernobalu ala a fost in 1986 cand io am ramas insarcinata sa am fecut fata ....o sa o chem pe aia mica den spania ca sa ma asigur ca nu-i baet
daria_
Postat pe 5 Iunie 2011 11:52
da bre...

ai lor au mai mult farmec,sunt blonzi,micutzi si fermecatori,toata lumea plange,vaz...pe asta se si mizeaza,ce spuneam?da,si inca indecisi,nu stiu daca sunt baieti sau fete,oricum,variatiuni pe cantecu' lu' ronan am ascultat destule,a lui este f misto...

http://www.youtube.com/watch?v=KzUl2eiKx5E

le zice ca un om mare,harjait de viatza,asta e adevaratu' talent...

ranzy al nost in editia de acu' a iesit pe locul doi,felicitari!

dario,
scrie la gazeta,bre...
da' sa stii ca plesu' de ex..spune ca se uita uneori la ddd ,ramane fascinat de atata prostie....

zambilu'
vezi ca facui neshte sarmalutze-n foi de vitza,si neshte piept de ratza pe varza,iti lasai si tie sub nuc,pe buturuga marului, in strachini de lut,cum iti place lu' talica,in ulcior e un alb de segarcea auriu-auriu,de zici ca au facut strugurii dragoste cu soarele....si alta nu...

hai pofta buna,copilasii si duminica placuta,bagati odihna...
iasomia
Postat pe 5 Iunie 2011 12:11
...bre, iaso, meta faci descriminare ...numa pe nea zambili il pohtesti la sarmalute in strachina di lut si vinisor...pi noi ne uitas

...io ieri am bagat o prajala la mari si az am di gand sa fac la fel...

...duminica placuta tuturor
daria_
Postat pe 5 Iunie 2011 12:18

si zi asa, zambilu, te lasara alea nehalit, ha? las' ca le dam un acatist, batem o metanie, platim un blestem la vrajitoarea alba care-o fi ea, si sa vezi cum mi ti se infatiseaza impricinatele la usa cu toate cele si mai cu ceva in plus
bre... adevaru-i ca eu unu' m-as juca putin cu cateva chestii d-astea p-acilea, pa garbo, nu ca as fi vreun superstitios, da' mai stii ce implicatii pot sa iasa d-acolea? se prinde si deochiu', si dezlegarea, si afurisania si dreaq sa le ia, care si cate-or mai fi!
Thor_again
Postat pe 5 Iunie 2011 22:01
la capitolu' dor de duca, descoperii un locsor interesant... cartagena de indias, in columbia... climat sub-tropical, cu temperaturi medii anuale intre 27 si 28 de grade, istorie veche pre si post-conchista, si-un turism promitator gratie investitiilor grijulii ale baronilor drogurilor... dap, mi se puse pata...

acuma, cu baronii astia ai drogurilor e-alta cheste... au fost diabolizati de sistemul bine pus la punct al americanilor, la fel ca sadam sau talibanii... da' de la ei se vede altfel... mafiotu' sud american e patriot, neneaca... el nu face decat sa redistribuie o parte din veniturile colosale care curg la greu spre statele unite, sa mestece si gura lu' indienii lui o coca mai de calitate...

si-n plus, pe la telenovelele columbiene numa' gagici de gagici vazui...
zambil
Postat pe 5 Iunie 2011 22:09
stiati ca la salsa campionii mondiali sunt neshte colombieni d-astia?... ia sa va bag eu de pofta, sa va treaca depresia...

http://www.youtube.com/watch?v=S5oQXg2Ehbw
zambil
Postat pe 5 Iunie 2011 22:13
bre...
vazurati seria aia de mini documentare pe discovery despre droage si efectele lor?
last week - heroin
m-apucara frisoanele cand vazui cum stateau drogatii ciucure prin parcu' acelor ,in hanovra...impreuna,da' separat,fiecare cu acu' lui...

orisicat,masurile luate de elvetieni - adeca iscrierea dependentilor pe listele unor medici alesi pe spranceana si eliberarea heroinei zilnice pe reteta - le-a scazut alora rata delicventei cu 60%...

in schimb - ca la noi la nimenea!
cate retete de algocalmin pe cap de cenepe 'ceai c-are maramureshu',nene?
precizilla
Postat pe 5 Iunie 2011 22:20
bre, acilea-i de mine.. ca vazui neshte gagici de n-aveau partener si se foiau intre ele...

http://www.youtube.com/watch?v=bXoZ01-diWU

precizio, mai nou reprezentantii unor tari numero uno la produs de droguri anuntara oficial ca batalia cu drogurile a fost pierduta si ca singura masura este consumul controlat.. si scoaterea consumului de la incadrarea de infractiune penala... e suficient ca-n reclamele la heroina sau cocaina s-aparaun banner d-ala, ca la alcool... a se consuma cu responsabilitate si moderatie.. he,he,he...
zambil
Postat pe 5 Iunie 2011 22:26
mda...
oricum doar in timp se vor vedea efectele sloganului "consumati moderat marul interzis"...
parerea mea - ca ar trebui introduse cursuri in programa scolara,la fel cum s-au introdus si cele de educatie sexuala...
si oameni calificati si lipsiti de prejudecati sa le predea copiilor

PS: vede-te-as in camasa roz
precizilla
Postat pe 5 Iunie 2011 22:34
chestia cu documentarele astea de pe discovery e ca promoveaza punctu' de vedere occidental... drogurili-nseamna crime si alienare...

chestia e ca in vest crimele apar din cauza preturilor, iar alienarea-i acolo oricum la ea acasa, cu si fara droguri...

eu in documentaru' ala despre cartagena vazui neshte indios d-aia de mestecau la coca linistiti, cu ochii-n soare, fara sa deranjeze pe nimeni... a lua indianului sud american coca e ca si cum le-ai confisca ferentaristilor semintele de floare...

unde-i problema?... problema-i timpu' dedicat muncii... mai pan sud, munca-i un hobby care-ti permite sa nu mori de pe-o zi pe alta... la occidentali, munca-i aia de produce profit, normal sa se ingrijoreze capitalistu' si sa afuriseasca drogu'... drogu-i dusmanu' capitalismului ca sistem, neneaca, mai tare decat comunismu'...

ia sa trag eu o linie pe nara si sa ma mai bag la o salsa d-asta de apartament, in ciuda muncii...

http://www.youtube.com/watch?v=QQEMYdQj9aw&feature=related
zambil
Postat pe 5 Iunie 2011 22:44
hai ca m-apucara nostalgiile... care mai apucarati ceaiurile de pe vremea lu' ceasca, o sa ma-ntelegeti... lumea se distra altfel...

http://www.youtube.com/watch?v=2AUff-5yN2g&feature=related

stiu, unii-or sa zica ca era mai mult mozol decat dans, la ceaiurile-alea... da si asta-i un motiv de nostalgie, nu?...
zambil
Postat pe 5 Iunie 2011 22:52
idiferent ce promoveaza - sa vezi oameni murind pe strazi,mai rau ca animalele,din cauza supradozei sau a sevrajului - iti face pielea de gaina!

in schimb,desi era utopic pe undeva,drogul din Limitless (the muvie,daca nu-l vazusi n-ai pierdut mare lucru) ar face multora un pustiu de bine...

vad ca insisti sa te extenuezi bailando
caz in care nush' daca n-ar fi mai indicat sa cetesti in timpu' liber "Moartea unu dansatori de tango" a lui Stelian Tanase...
faina,tare
precizilla
Postat pe 5 Iunie 2011 22:56
bre, preci, daca ar fi fost dupe mine, demult le dadeam la liber.
si asa suntem prea multi, selectia naturala si-ar fi facut treaba. adica prostii ar fi murit cu seringa-n brate
Thor_again
Postat pe 5 Iunie 2011 23:01
iote acilea,ca poate te convinge,nene..
http://www.bookiseala.ro/stelian-tanase-moartea-unui-dansator-de-tango/56450.html

thorele...
trimite-mi legea si-o semnez!
precizilla
Postat pe 5 Iunie 2011 23:04
precizio, eu mai zic odata, ca poate nu fusesi atenta cu ochii-n bermudele salsistilor... consumul extrem se datoreaza alienarii extreme, de care numa' capitalismu' dezvoltat e-n stare... in sud nu prea vezi oameni murind cu seringa-n vena...

acolo viata-i mai relax, mai o salsa, mai un sex de calitate, ca lumea-i dotata si dispusa... poate-acilea romanu-i mai aproape de sud-american, la capitolu' filozofia muncii... de-aia nici nu cred c-o sa vezi drogati ca mustele bete pe la noi...

hai ca ma bati la cap cu spaima ta de droguri si-acuma dau cu tine de-a taraita pe podele...

http://www.youtube.com/watch?v=IEuhOR_Arh8&feature=related

zambil
Postat pe 5 Iunie 2011 23:13
ha,poi ne mutam cu totii mai la sud,ce panama?!
spaima am,poti sa spui si asa....
spaima ca fie-mea tre' sa traiasca intr-o lume ca asta,spaima ca ar putea face alegeri gresite care-o sa-i tufa viatza,blablabla,ca nu mai dezvolt...

cand eu eram in liceu - destrabalarea maxima era sa chiulesti masiv de la ore si sa fumezi in toaleta liceului...
n-o sa spun c-am fost destrabalata,ca se vede
ei,cunosc neshte fete d'astea, liceene de-a 12-a zilelor noastre, care au ajuns deja la urgentza supradozate ,iar mamicile isi smulgeaui parul care le-a ramas dupa ce si-au vazut odraslele critza de bete intr-a 9-a,violate intr-a 10-a,exmatriculate intr-a 11-a,samd...
precizilla
Postat pe 5 Iunie 2011 23:31
mie-mi spui sa ne mutam la sud?... he,he,he...

tigari, alcool, droguri, violuri si exmatriculari... viatza, ce panatta... toti om fi fost p-acolo intr-un fel sau altu' desi nu totdeauna de-aceeasi parte a baricadei... da' nu-i mai bine sa trecem prin toate astea cu muzica-n urechi?... c-o viata are omu...

http://www.youtube.com/watch?v=Mv1ZsSrE03o&feature=related
zambil
Postat pe 5 Iunie 2011 23:38
na d'acilea
http://www.youtube.com/watch?v=wrASAzgZtPc
precizilla
Postat pe 5 Iunie 2011 23:44
asa, asa, baga desene animate... da' mie-mi plac astia mai transpirati de felu' lor... ca-n sud se transpira la greu...

http://www.youtube.com/watch?v=hEMI7w4xeXo&NR=1
zambil
Postat pe 5 Iunie 2011 23:53
nene,astora a lu' matale tre' sa le pui patratzel roshu
precizilla
Postat pe 5 Iunie 2011 23:57
de ce mami?.. c-apare-acolo ellen degeneres la trompeta?... poate-apuc sa uploadez si eu vreodata neshte cabaret de lesbiene meseriase, filmate de moi la mama lor acasa... distractie garantata, fetele stiu sa se distreze, cum se vazu si-acilea...
zambil
Postat pe 6 Iunie 2011 00:03

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
varsta uneori conteaza 30 De la: cicinel 2 Aprilie 2010 21:30
paranormal 709 De la: sandy_bell 29 Mai 2015 20:10
Vineeeee 8 Martie !!!!! 62 De la: elisabeta_boia 11 Martie 2013 22:26
buna 11 De la: dor72_ 7 Februarie 2012 16:13
conteaza virsta 308 De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:27
Setari Cookie-uri