o data pe cincinal,mami? nicio sansa sa ne-o luam in cap,si apoi,tatutzu,tu nu dai cu rautate...iote ce mari ne-am facut..ehe,he,he... mai spune,mai spune...ca suntem si noi batrane si bolnave.... |
||
iasomia Postat pe 9 Iunie 2011 12:43 |
||
---|---|---|
hai ca a acceptat?cine? hagi! e antrenorul nationalei incepand de astazi,ma bucur-obor... stiti cum e la bucale?bezna! bezna in plina zi,vine o furtuna infioratoare,moama ce-mi place!!! desi,cica de la exploziile astea solare nu se stie ce-o mai fi... ehe....sa auzim de bine,cum s-ar spune.... |
||
iasomia Postat pe 9 Iunie 2011 13:05 |
||
vine furtuna iasomia ? eu aici la munca n-am geamuri .. afara poate sa fie sfarsitul lumii si nu vad daca e calda ploaia ma duc sa dansez in ploaie .... dar sa nu ma vada nimenea ca vin astia si ma ridica cu duba... |
||
|
||
cricat Postat pe 9 Iunie 2011 13:33 |
||
iasul e gri... ploaie lesinata, calduta... cri, have fun, nu mai au aia paturi libere, danseaza fara grija! |
||
ufishor Postat pe 9 Iunie 2011 13:36 |
||
De la: zambil, la data 2011-06-06 21:26:23ma rog, fiecare specie cu gusturile ei... asta daca celelalte specii-ar da dovada de vreun simtz artistic... n-am stiut cui sa-i raspund, dedic, clipul asta.... tie sau lui iaso... dar la ban, a iesit ca tie ! apropo de ce ati scris... ! aveti aici si sincronizare, si dragoste, si corpuri...... si uneori, si lacrimi ! mai imi dau din cand in cand cand ma uit la aceste splendide vietzuitoare, facandu-si curte unul alteia... !!! amandoua link-urile sunt bune ! (cred) http://www.youtube.com/watchhttp://youtu.be/_IDE-pz-vjQ?v=_IDE-pz-vjQ http://youtu.be/_IDE-pz-vjQ |
||
barboneli Postat pe 9 Iunie 2011 13:39 |
||
eu am scapat de codul galben de vijelie si poaie heloo ufi, cri, iasomia, |
||
tusi_Oli Postat pe 9 Iunie 2011 14:06 |
||
prin targ ......veni vijelia , vijelii ce vijelii si pleca | ||
jeanette40 Postat pe 9 Iunie 2011 14:56 |
||
tusi la mine a fost doar poaia... am scapat de vijelie ehe de cate ori zice cineva "poaie" imi amintesc de o intamplare haioasa... poate o sa v-o spun intr-o zi.. cand va fi la subiect/.. azi doar poaia e la subiect nu? |
||
adryaana Postat pe 9 Iunie 2011 15:59 |
||
iasomico, ce faci, mami?... ramasesi cu ochii-n soare, ca-mi stersera astia tocma' postarea unde le vorbeam de bine pe fomei... ai dreacu' andrei si cosmin astia... invidiosi... |
||
zambil Postat pe 9 Iunie 2011 16:50 |
||
cri... cred ca ti-e greu fara ferestre,da,a fost calda... ufu aici furtuna d-aia vijelioasa,si lma... barb multam,nene... oli hello babe... adi sa ne spui intamplarea aia candva.. zambilu' asa ma vezi tu d-acolo,chioara asa,mami? lasa ca ma bronzez... daca nu se poate,nu se poate ..nu umblam dupa cestii imposibile... ma uitam la oameni pe strada ,erau asa zambareti,un pic de ploaie le-a trebuit si au devenit omenosi,haidi bre,ca nu suntem chiar de lepadat... seara placuta, la toata lumea... |
||
iasomia Postat pe 9 Iunie 2011 17:23 |
||
cred ca m-am laudat degeaba ca a trecut ploaia.... dupa cum vad se pregateste sa vina iar de data asta cred ca nu va fi asa prietenoasa ca prima data... se anunta de departe... |
||
adryaana Postat pe 9 Iunie 2011 17:29 |
||
sar`na iaso sigur vezi oameni zambareti pe strada? esti in Romania? o seara senina tuturor. |
||
ufishor Postat pe 9 Iunie 2011 17:34 |
||
iaso ... uneori e greu sa nu intre soarele pe fereastra ... dar recuperez eu .. ufulica .. am pierdut furtuna asta .. cica vine alta la noapte ..si nu ma vede nimenea tusi .. salutare !! |
||
cricat Postat pe 9 Iunie 2011 19:06 |
||
adryana are si aia neprietenoasa rostu' ei... ufu.. dap...sa traiesti cri te bucuri mai tare de soare... si nu pot sa las sa treaca ziua fara sa-i spun SC-ului ca nu-i frumos ca i-au sters(pt a cata oara?)postarea zambilului,era o postare f misto,e drept in stilu' caracteristic,da' care mie cel putin mi-a placut ,chiar mult.... ce sa faceti si voi? mai nimic...deh....v-or fi facut behaitorii rapoarte,hai? zambilu' data viitoare sa-mi spui numa' mie,auzisi? |
||
iasomia Postat pe 9 Iunie 2011 19:44 |
||
lasa mami, ca dac-au vazut ochii lu' talica-i suficient... multi chemati, putini alesi, cum se zice... crez ca iar imi taiara postarea s-o ia acasa, sa faca un goblen d-ala de bucatarie, ceva.. numa' pt ochii lor... he,he,he... stai sa le mai dau una: in viata am mare bucurie sa-i pun barbatului mancarea-n farfurie cu niste carciumarese si garoafe scoase-artistic din gherghef de jur imprejur, textu' asta n-are moarte la casa omului... |
||
zambil Postat pe 9 Iunie 2011 21:22 |
||
floricele pe caampii hai sa le-adunam copii... |
||
sora_ilsi Postat pe 9 Iunie 2011 21:28 |
||
asa sorela.. cum se vede femeia gospodina... da' o pisica d-aia neagra, vazuta din spate, stii sa faci?... si neshte vrabii, ceva... |
||
zambil Postat pe 9 Iunie 2011 21:50 |
||
io ma precep mai bine la laseta...mai bine-zis ma percepeam... | ||
sora_ilsi Postat pe 9 Iunie 2011 21:57 |
||
aha, mileuri... | ||
zambil Postat pe 9 Iunie 2011 21:58 |
||
....bre, nea zambil, meta nu fecus armata ca altfel siai ca nu toti den armata e contopisti si stau cu courul pi scaun...e unii care mai dorm si pren corturi, in ploaie sau zapada....e altii care asteapta sa-i traca gloanteli pi la urechie... ...iaso, romanii pleaca cu paraboleca dupe ei in strainataturi ca sa auda dolcea lemba sa le traca doru di tara...sa plateste abonamentul in tara si sa prinde prin sateliturii....asa ca mai bag benoaclele pe la tembelizor la rumani.... ....acu vaz ca-i fura careva postarea la nea zambilu........fa, bre, reclamatie.... |
||
daria_ Postat pe 10 Iunie 2011 00:58 |
||
ce reclamatie, petanco?... la andrei si cosmin?... pai astia-s trollii numero uno p-acilea... las' ca nu saracesc eu din neshte vorbe aruncate p-un forum... daca zic cate ceva, e ca s-avem subect de conversatie... zici tu de armacisti care stau la cort si se bat de glontz?... pai aia-s cu contract... si cand l-au semnat stiau si riscurile si recompensele... da' nu aia fac acuma gat de pensii babane, ca nu-i vremea... aia de s-agita sunt aia de stau cu buk pe scaun pan minister sau pe la statele majore, si care-au stat asa si pe vremea lu' ceasca... |
||
zambil Postat pe 10 Iunie 2011 09:43 |
||
da' stati asa, ca fac un test... atentie la postarea urmatoare... | ||
zambil Postat pe 10 Iunie 2011 09:45 |
||
test no 1: ca cand aud ca coru' canta, ca cam asa cantam si noi... |
||
zambil Postat pe 10 Iunie 2011 09:47 |
||
da-le draq de teste ca dorm toti | ||
jeanette40 Postat pe 10 Iunie 2011 10:22 |
||
lasa ca se scoala ei... | ||
zambil Postat pe 10 Iunie 2011 10:27 |
||
avea buna doua cusaturi d-alea "la plita", pe una scria: Fii tare ca o stanca,si nu uita ca esti romanca! pe a doua nu spun ce scria,ca se poate interpreta ...la,la,la...si iarasi la..... daruska, ca paula mortului,daca e s-o spunem pe-a dreapta,cand suntem in tara facem crize de colecist cand vedem cum merg lucrurile,si cand suntem afara ,suntem mai conectati ca inainte la evenimente si informatii... mai sa fie! ce sa fie? nu ma lua cu chestii ca acilea-i mama,sotu',plozii,nevasta si bunica,cunosc persoane care nu mai au pe nimeni, si tre' musai sa ajunga acasa,sa puna picioru' pe pamantu' asta...e o trebusoara dincolo de noi... am zis... in rest... foaie verde s-un ilic,nu mai pricipesc nimic da' mi-e felu' linistit, si ma car sa ma dedic chestiilor de gospodina ca mi-e firea mult prea plina.... ehhh,la fiecare dupa suflet.. http://www.youtube.com/watch?v=mnHlGONToIc we strasnic..... |
||
iasomia Postat pe 10 Iunie 2011 10:57 |
||
chiar ca dorm toti! m-am plictisit de cand apas pe soneria aia.... iaso pana la we, ploua strasnic. |
||
allinnas Postat pe 10 Iunie 2011 14:57 |
||
nimeni nu mai are timp sa posteze nimic ..........papagaliceste papagalul | ||
jeanette40 Postat pe 10 Iunie 2011 14:59 |
||
eu sunt pe aici tizo | ||
Eugenia69 Postat pe 10 Iunie 2011 15:01 |
||
"fain" tare azi pe garbo jeanetuto...papagaliceste? nu mai canta couru` ca dimineata? |
||
ufishor Postat pe 10 Iunie 2011 15:17 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
prieteni,colegi de munca? | 21 | De la: fecioara2012 17 Aprilie 2012 15:40 |
Pritenul meu bisexual | 21 | De la: garbo_413126 22 August 2015 17:22 |
plan de cont : soc.com. de asigurari | 1 | De la: garbo158824 28 Decembrie 2010 23:16 |
|
||
cicinel | 14 | De la: tutankhamon 10 Februarie 2010 22:11 |
PRIETENII MEI | 17 | De la: lilioara 25 Decembrie 2009 20:31 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice