aoleu, m-am speriat acum e "pasarile" |
||
Eugenia69 Postat pe 10 Iunie 2011 15:20 |
||
---|---|---|
nu te teme eugenio, da-i cu popcorn! | ||
ufishor Postat pe 10 Iunie 2011 15:21 |
||
sunt eu obisnuita cu nebunii mei da p'asta nu poti s-o strangi in brate si s-o mangai pe cap si sa-i spui si ca pe ea o iubeste cineva nu de alta, da suntem in lumea virtuala |
||
|
||
Eugenia69 Postat pe 10 Iunie 2011 15:24 |
||
alinas... bine ai venit...sau ne cunoastem deja ?... fetele, aruncai un ochi(iar) la rob roy,se stie: liam neeson, jessica lange, john hurt...am vazut neshte detalii f picante pe care nu le vazusem,crez ca liam si jessica erau in freza,ca asa patesc astia cand toarna un film,se imperecheaza...deh... |
||
iasomia Postat pe 10 Iunie 2011 22:08 |
||
hai mami ca doar se prefaceau... he,he,he... bre, ma autodenuntai de enshpe mii de ori cu postarea aia cu ca cand si ca care... rezultatu'?... imi disparu' botonu' de reclamatii... crez ca incerca si nea clonache ala de zise c-apasa pe sonerie sa-mi dea o mana de ajutor, da' postarea-i acolo, bine mersi... deci in concluzie, ca cand si ca care e ok, bagati la greu... ideile mai inchegate se pare ca le dau bataie de cap lu-alde andrei si cosmin... |
||
zambil Postat pe 10 Iunie 2011 22:35 |
||
mami... le era f foame... de cate ori am fost noi cenzurati,ehe...nu le mai spune pe nume,zambilu'..ca-i suparam si ne pomenim iar in ilegalitate,noi pe margine si ei plangand dupa noi....ehe,he,he... |
||
iasomia Postat pe 10 Iunie 2011 22:43 |
||
iasomico, stii tu ca noua asa ne place, pe margine... pe marginea raului, la umbra de salcii, sa ne bagam picioarele si sa vedem apa cum curge la vale... he,he,he... rabdare s-avem... | ||
zambil Postat pe 10 Iunie 2011 22:48 |
||
se stie...mamoantza.... | ||
iasomia Postat pe 10 Iunie 2011 22:53 |
||
...cu rabdarea, treci marea... ...si mie imi stersa o postare di la secsu in 3-4-5...cine mai stie in cati vor damele destupate.... ...creca nu-i plecu destupatei....ii sari destupusu diparte... ....rusine, dinu patriciu... |
||
daria_ Postat pe 11 Iunie 2011 10:42 |
||
...vazui la tembelezor ca chiorate, dupi ci stabili cum sa imparta tara fara sa tina sama di locuitori (inca mai ieste locoita? plecati, plecati, plecati - o zas ala mare cu minte mica), di constetutie si samnaturile pi docomente internationale, acu vra sa cheme pe aia de nu-l pupa in cour pintru "consultatie"... ....bre, io stiam ca omu sa consolta inainte, nu dupe ci o mierlit dopi, doar sa fase disectia...s-or inversat rolele? ...da stati lenistiti ca au stabelit deja (evident ca vor consolta si opozitia mai tarziu )data alegerilor... ...acu o roiesc la munci, ca icisa sa mai gaseste, nu ca la noi.... |
||
daria_ Postat pe 11 Iunie 2011 10:50 |
||
....basiti, modificarea administrativa a tarii are nevoie de modificarea constitutiei, modificarea legii referendumului si modificarea Cartei Minoritatilor (ultima, ratificata de Romania - legea internationala care este ratificata, are prioritate in fata legilor noastre). Daca pe primele doua face kk, pe ultima nu se poate - ai drak astia din UE nu or sa modifice asta special pentru basescu si boc... ...mai bine am lua banii inapoi de la cei care au facut terenuri de hochei pe iarba, terenuri de golf pe iarba, parcuri la tara, patinuare la preturi de 10 ori mai mari, bazine de inot care stau cu lacat pentru ca nu pot functiona din lipsa de personal, telegondole facute in localitati unde nu exista partie de schii, scene supraevaluate pentru spectacolele de sustinere a candidaturii fetei boluxate a chiorului.... ..ati vazut cum se face de ras, pe plan international, basescu? ...ati vazut ca boc nu este invitat niciunde? ..cica sa nu ne grecizam... ...cei ce lucreaza sau merge in concediu la greci va pot spune cum traiesc ei sau ce preturi au la alimente.... .....chiorate spune ca Romania nu trebuie sa fie un stat social, pentru ca este capitalism... ...stiti cum traiesc capitalistii si ce protectie sociala au? ...eu va pot spune de Italia : - 5 feluri de politie care patruleaza zi si noapte pe strazi, pentru asigurarea sigurantei cetatenilor platitori de taxe si impozite (nu disponibilizari ca la noi si stat supra incarcat cu sefi, fotbalisti, taragotisti...); - siguranta in scoli (in momentul in care elevul, de la gradinita pana la ultimul an de liceu, a intrat in scoala nu mai iese decat la sunetul final al clopotelului); - femeile casnice, la varsta de pensionare primesc 500 E/luna; - cei cu pensiile mici primesc mancare de la comuna (cantina sociala); - pensia minima este de 700 E; - preturile la chirie sunt asemanatoare cu cele de la noi; - exista 14 salarii; - in functie de venitul minim/persoane se se fac deduceri la sfarsit de an si se primesc bani inapoi; - preturile la alimente sunt, in unele cazuri, mai mici decat la noi, preturile la imbracaminte si incaltaminte - asemenea; - salariul minim pe economie este 850 E net; - preturile la utilitati sunt aceleasi ca la noi... ...probabil ca statul ofera si alte protectii sociale, dar inca nu am aflat...o sa va tin la curent (nu ca v-ar interesa ) ..va las pe voi sa decideti daca Italia este un stat capitalist sau comunist (tinand cont de viziunea chioro-micmucista)... ...acelasi lucru il veti intalni si prin alte tari civilizate si nu la periferia civilizatiei, ca la noi. |
||
daria_ Postat pe 13 Iunie 2011 15:08 |
||
petanco, la catania la tine-acolo bate soarele rau in strasina la amiaza... desigur, daca preturile-s mai mari si salariile-s mai mici in romanica decat in italia, basescu-i de vina... cinci politzii, zici?...e clar, inseamna ca-n italia s-a terminat demult cu crimele, violurile, hotia si banditismu'... parc-asa ziceau astia la televizor... sau nu ziceau?... acuma, cu reforma teritoriului eu sunt de acord... sunt multe motive, da' nu le expun aici pe toate ca astia batuti de soare au probleme de receptie... cel mai important e ca se reduce aparatu' administrativ, care si-asa freca menta la rece... ce se intampla e c-o sa se intensifice lupta dintre mafiotii judeteni, care sa fie mai tare pe regionala'- unde se-mputineaza scaunele tapitzate... |
||
zambil Postat pe 13 Iunie 2011 21:04 |
||
ce-am vazut mai nou la filme?... the road... e pt amatorii de viggo mortensen la greu, acilea au parte de el din cap in coada... mai apare si robert duval, si guy pearce, si mai ales charlize theron, da' nu e ce credeti voi... la ce-am revazut si revad mereu cu placere - time traveller's wife... la fiecare vizionare ma bucur de chestii noi, filmu' asta-i ca muzica buna - stii pe de rost ce urmeaza, da' asta nu-nsemna ca te-ai plictisit... |
||
zambil Postat pe 13 Iunie 2011 21:11 |
||
oh,siropel romantic ce esti! the time traveler's wife,ai? dap,bun...am umplut cateva pachete de servetele re,re,re,re vazandu-l... the road? bleah! daca si ala-i film ... ia-n vezi ceva nou pe piata - Desert Flower. la recomandarea altei cinefile celebre - freya. nu uita de servetele! s-ar putea sa-ti intre fum in oki... |
||
precizilla Postat pe 13 Iunie 2011 21:16 |
||
iti zguduie carcasa, filmul ala .. | ||
Freya__ Postat pe 13 Iunie 2011 21:21 |
||
mami,io la scena aia cu copila urland pe pietre nu m-am putut uita,jur... si la ultima scena,cu okii aia maaaari si negri ,incetzosati de lacrimi,am crezut ca-mi dau duhu'... in ce lume traim,soro... ad' sa te pup |
||
precizilla Postat pe 13 Iunie 2011 21:24 |
||
precizio, lasand la o parte aspectu' lacrimogen (altfel, de top!), altele-s cestiile de ma intereseaza pe mine... filmu-i mai profund decat pare, si nu numa' pe plan sentimental... si nu la sefeu' ma gandesc eu... asa, d-un egzamplu, mi se pare corect daca mi se trezeste consoarta-n miezu' noptii si nu mai gaseste langa ea decat pijamaua, eu sa-i zic dupa doua luni, cand apar brusc in paula goala la usa, c-am o aberatie d-asta cromozomiala... pan' la filmu' asta nu-mi daduse prin cap... |
||
zambil Postat pe 13 Iunie 2011 21:25 |
||
ce-mi spui mie d'astea,watson? la aspectu' asta m-am gandit din prima,bre... facem un top 10 - cele mai bune alibiuri sh'apoi io cu ce-s de vina ca am doo glande lacrimogene-n plus? din toata povestea - am iesit cu okii unflati. da-i bine,totusi,ca n-au fost si vineti |
||
precizilla Postat pe 13 Iunie 2011 21:28 |
||
desert flower vazui, da' mi se paru' sirop de tuse... nush' de ce, da' fac alergie la filme cu negri... | ||
zambil Postat pe 13 Iunie 2011 21:28 |
||
ne manipuleaza mosneagu asta ceva de groaza,da' mie imi place cand il vad istet asa... mie imi cazura ochii pe Jerry Maguire (iar!) daca tot vorbim de filme de care nu ne saturam niciodata... al draq de american filmu'... crez ca ma duc sa fac o rima,ca astazi iar am bagat rime la mitraliera,am ras in draci,numa' in versuri vorbeam,probabil ma auto-protejam,vacantele astea minuscule sunt pt mine f obositoare... |
||
iasomia Postat pe 13 Iunie 2011 21:30 |
||
dap... il bagara astia la pro,mai zilele trecute,il revazui si io ,iasomico urmeaza rain man,forrest gump? sa vie,ca-s nemuritoare! |
||
precizilla Postat pe 13 Iunie 2011 21:33 |
||
mi-ati deschis rana, bre... ma bag la un bourne de-a enshpea oara in clipa asta... | ||
zambil Postat pe 13 Iunie 2011 21:37 |
||
mai bine baga-te la the adjustment bureau,tot cu matt diamant ala... | ||
precizilla Postat pe 13 Iunie 2011 21:39 |
||
precica alea de le enumerasi parca nu m-ar incanta,plang sigur...la rain man am luat draq calciu cand l-am vazut prima oara...da' sunt destule cu mesaj d-asta optimist, de care am eu nevoie acu'... |
||
iasomia Postat pe 13 Iunie 2011 21:54 |
||
plecarati? uite d-aia nu prea mai ies eu la vorbitor. seara dragutza,copilasi,distractie placuta.... |
||
iasomia Postat pe 13 Iunie 2011 22:17 |
||
la alergii merge hemisuccinatu`, siropu` n-are nici o influenta. asta-n caz de urticarie. da, stiu. de asta l-am si recomandat, ca nu suntem bocitoare de profesie nici eu, nici veve. veve, stiu faza... e pentru nervi tari |
||
Freya__ Postat pe 13 Iunie 2011 23:11 |
||
oricum, daca voi nu bociti, atunci dati-va la o parte, ca poate vrea domnu'.. sau domnu'... he,he,he... acuma, si pentru aia amatorii cronici de melodrame lacrimogene exista un remediu: bitteru' suedez... a se consuma la discretie... http://www.youtube.com/watch?v=tetOSMilRKg&feature=related |
||
zambil Postat pe 14 Iunie 2011 11:05 |
||
acuma un anunt, asa, ca cheste: bre, nu-mi mai puneti intrebari idioate-n privat, ca nu raspund... cel mult pot sa confirm un diagnostic, da' rezultatu' nu-l fac public... la chestea adevarata de data asta: un studiu-ntr-o tara dasteapta, d-aia cum ii place lu' petanca sa vada la televizor, zice cam asa... 8 din 10 violuri sunt produse de barbati din anturaju' cunoscut al victimei... gagici, atentie la familiarismele provocatoare, ca nu mai sunteti la varsta la care va jucati cu marioneta aia de ken... asta asa, ca avetisment benevol... din alea 8 violuri ca sa zicem asa familiare, 3 sunt de-a dreptu' casnice.. adeca parteneru' direct, mai mult sau mai putin cu acte... e drept, in moldova se califica si ascendentii sau descendentii directi ai victimei, da' studiu de zisei eu nu era-n moldova... |
||
zambil Postat pe 14 Iunie 2011 11:15 |
||
in rest, ce sa va zic ca sa va mearga bine?... capu' sus, tzatzele-n fatza si boucile-mpinse-napoi, cum ar zice iasomica... fetele, indemnu' e valabil si pt voi.. he,he,he... |
||
zambil Postat pe 14 Iunie 2011 11:24 |
||
m-ai facut sa rad,priceputule... mami, vorbii cu una de are imprumut in fraci elvetieni,sau ceva de genu' asta,nici n-am priceput ce zicea,ca plangea...cica au imbulinat-o rau de tot astia de facura genu' asta de imprumuturi... |
||
iasomia Postat pe 14 Iunie 2011 11:29 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
surse de re_surse, | 12 | De la: comoaramea 17 Mai 2010 00:55 |
Cum ar trebui sa ma comport? | 28 | De la: LadyLove 6 Iunie 2016 19:10 |
Eu mi-am rezolvat problemele aflati si voi daca sunteti interesati... | 53 | De la: pushika 15 Septembrie 2014 21:32 |
|
||
nu stiu ce sa mai cred:( | 7 | De la: crys14 20 Decembrie 2009 12:52 |
fata blonda cu ochi albastri | 31 | De la: garbo248441 16 Noiembrie 2011 21:45 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice