Chestiunea zilei..

De la: zambil, la data 2011-06-17 22:19:44iasomico... hai ca si mie-mi placu faza cu orangotanu' de-a salvat o ratza... jeni tata, de la ce-a salvat-o, de la inec?...

,,, si mie!!!

LILO
Postat pe 17 Iunie 2011 22:28
acum cativa ani, am vazut pe discovery un documentar cu niste delfini, absolut fascinant
da nu mai stiu la ce mare, delfinii veneau la tarm si se lasau mangaiati de copii cu dizabilitati

fascinant era faptul ca parintii care-si tineau copii in brate, erau respinsi de delfini, cand acestia incercau sa-i mangaie

e legat de ceva cu undele alfa, habar n-am de fapt
Eugenia69
Postat pe 17 Iunie 2011 22:29
dap, se recunosc intre ei cu alfa alea... ca nici delfinii, saracii, n-au maini, n-au picioare...
zambil
Postat pe 17 Iunie 2011 22:33
eu crez ca curry ala mai bine ramanea in sosu' lui, acolo... daca cumva stirea n-o fi aparut de vreo zi a pacalelilor...

primo - chirurgia estetica nu schimba datele genetice, asa ca din keni si barbies scosi la scalpel or sa iasa tot mostruleti dintzosi, cu burta si chelie...

p-orma nu-ntelesei eu cum dintr-o rasa trasa la indigo, de culoare kko, o sa iasa doua rase diferite ca-nfatzisare gen zei si orci... da' parca filmu' asta-l mai vazui eu acu vreo patruj' de ani, de se numea planeta maimutzelor...

...

iasomico, vazusi mami cum intretin eu topicu' asta si vorbesc cu toata lumea, fara discriminare?... fie ca-i vorba de orangutani cu ratza-n bot, fie ca-i vorba de scifiotzi de rase opuse la-nfatzisare... fiecare cu chestea lui...
zambil
Postat pe 18 Iunie 2011 10:44
cat priveste pe cei care-si inchipuie ca prin manipulari genetice o sa aiba urmasi shtoc trasi la indigo, tin sa reamintesc urmatoarele: daca lasi o holstein baltzata - cu douaj' de tzaze si productie record de lapte pe mamea - sa bagabondeze de capu' ei, in doua generatii ajunge-o sura de stepa stearpa la lapte da' campioana la sarituri peste parleze...

natura-si vede de-ale ei, neneaca...
zambil
Postat pe 18 Iunie 2011 10:49
hehehe, ce ma amuza astia care cred ca prin spoieli si zugraveli pot deveni altii, si nu de oricare: ci d-aia de pot avea lumea la degetul al mic!
esme
Postat pe 18 Iunie 2011 10:57
Cat zicea omu' acolo, anul 3.000?.. panama, inseamna ca avem timp si de una mica, nea zambile.

Asa, ca later edit: cu ce se mananca acea selectie sexuala, bre? defileaza codancele pe un podium si noi alegem, sau vitzavercea, adica noi alegem dupa ce defileaza?
anakin
Postat pe 18 Iunie 2011 11:00
eu crez ca croncanu' numa' vru sa-i ridice moralu' ciresii, smeraldo...

anakine, ne facem muci, taica, pan-atunci... tot cu d-astea mici...
zambil
Postat pe 18 Iunie 2011 11:03
Mai bine sa fim muci, nea zambile, la o adica.. auzisi la ala, cica vor disparea sanii aia de tip para, sau sanii mari si ovali, ca ai Monicai Belucci, si nu vor mai fi decat rotunzi.
Bre, pai daca toate femeile vor arata la fel, cu parul stralucitor, pielea neteda si lipsita de pilozitate, ochi mari si sani rotunzi, atunci care mai e farmecul vietii?
anakin
Postat pe 18 Iunie 2011 11:11
farmecu' vietii o sa fie atunci barbatii aia simetrici si cu penisuri enorme, anakine... he,he,he...

bre, da' cine stabileste exact stasurile la-nfatisare, pana la urma?... ca daca-i frumos ce-mi place mie si cate bordeie atatea obicee, crez ca trebe referendum...
zambil
Postat pe 18 Iunie 2011 11:19
parol nenicule
poi , daca e sa se faca sa stim si noi
jeanette40
Postat pe 18 Iunie 2011 11:25
zi asa, jane, te-ai bagat la un dat cu parerea...

eu, ca anakinu', mai mult cu pere ma tin...
zambil
Postat pe 18 Iunie 2011 11:31
nenicule ......eu am invechit ,prin beci niste suc de pruna , a-ntaia super
si v-un butoi de vin de vreo trei ani
asa ca ,. daca va pofteste sufletelul o punem de-un chef mare ca , de trebui sa stabilim niste norme din cate vad eu
jeanette40
Postat pe 18 Iunie 2011 11:38
bre koko, tu cum te baga omu-n seama, cum ai convulsii... he,he,he...
zambil
Postat pe 18 Iunie 2011 11:46
gagico, pauza anuala de cinci minute de conversatie cu tine s-a terminat... capu' la fund...

numa' sa nu te-apuci dracu' de contorsionisme, la cat te duce mintea-n momentele de luciditate... si vezi ca intrebau unii de tine pe alt topic... he,he,he...
zambil
Postat pe 18 Iunie 2011 12:24
"iasomico, vazusi mami cum intretin eu topicu' asta si vorbesc cu toata lumea, fara discriminare?... fie ca-i vorba de orangutani cu ratza-n bot, fie ca-i vorba de scifiotzi de rase opuse la-nfatzisare... fiecare cu chestea lui..."

zambilumio

mi casa es tu casa,jefe...

iasomia
Postat pe 18 Iunie 2011 17:46
dap...
si canta Bohemian Rhapsody...
iar matale doar carai
precizilla
Postat pe 18 Iunie 2011 19:37

mai rad si altii..

http://www.youtube.com/watch?v=y21b9UFJN1Q&feature=related

doar ii week end....
LILO
Postat pe 18 Iunie 2011 19:42
chestiune: azi fusei sa mulg albine, la invitatia lu' cumnatu-mio, asta de mai sta prin romanica mioritica...
vreo doo ore n-am avut nici o treaba, da' p-orma a-nceput dansu' pe camile: patru intepaturi in decurs de vreo zece secunde, in picioru' drept, direct prin pantalonii de-i aveam pe mine. Cireasa de pe tort a fost a cincea, la vreo trei-patru minute, aproape de urdinishu' propriu si personal. Am un bot cat China
Thor_again
Postat pe 18 Iunie 2011 19:54
ce sa-tz explic...iote cum tremur!
precizilla
Postat pe 18 Iunie 2011 20:09
chestiune: azi fusei sa mulg albine,

si....cate ugere are o albinutza?!?!

dar bag sama nu te-or lasat sa le numeri
LILO
Postat pe 18 Iunie 2011 20:14
maimutza, te plictisesti?...

iasomico, d-aia-mi place mie sa vin acilea numa-n papuci...
zambil
Postat pe 18 Iunie 2011 20:26
bre...
grasa,slaba,tanara ori batrana - nici moarta n-as sta pa varza ta!
hai,sictir si ignore placut.
precizilla
Postat pe 18 Iunie 2011 20:49

na, preci, ca nu-mi ierea destul ca-mi apareai in fatzau ori de cate ori vedeam o ghinda, amu tre' sa te vaz si cand am varza-n ochi!
Thor_again
Postat pe 18 Iunie 2011 21:03
aham...
nush cat o sa apuci sa ma vezi inatite sa-ti arunc io varza aia-ntre oki,thorele...
precizilla
Postat pe 18 Iunie 2011 21:08
Eu ti-am spus, nu-i mai ascunde ghinda in varza, la naiba si in puii mei!

* espresia "puii mei" nu este nicio aluzie la cei cu pasarele.
anakin
Postat pe 18 Iunie 2011 21:18
anakin, nicidecum, doar vorbesti in nume propriu...de pasarelele alea, nu?
ai zis... citez: "in puii mei" e clar ca te refereai strict la tine...
dor72
Postat pe 18 Iunie 2011 22:51
Evident, doruletz.. strict in nume propriu.
anakin
Postat pe 19 Iunie 2011 01:45
de aia stai tu mereu cu gluga pe cap...sa stii ca le stapanesti bine....
o duminica placuta tuturor...
dor72
Postat pe 19 Iunie 2011 09:38
luati de la iasomia...

http://www.youtube.com/watch?v=zMsnnH7Tu34&playnext=1&list=PLC64C7AD428F98218

iasomia
Postat pe 19 Iunie 2011 10:22

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
relatie serioasa 4 De la: loveactually 31 August 2009 16:12
va intreb daca voi cu viata sexuala o duceti bine 83 De la: bluelight 23 Octombrie 2009 19:49
CUM TRECI PESTE PIERDEREA UNEI PRIETENE? 2 De la: Laura76 21 August 2018 23:32
Ingerii lui Daniel 1 De la: Saxon 21 Noiembrie 2010 10:38
relatie serioasa 16 De la: nelly05 1 Octombrie 2009 13:26
Setari Cookie-uri