clm,ovi ati fost paraleli astazi... clm, pe ovi trebuie sa-l iei asa cum este... |
||
iasomia Postat pe 21 Martie 2009 20:57 |
||
---|---|---|
clm...sincer...dezvolti cam mult subiectul... nu-s un betziv...daca asta te interesa... si...faptul ca stau pe forumuri...se datoareaza doar faptului ca...imi place sa socializez... acum...ca uneori...gasesc si oameni cu EL in sus...asta e! nu fac un cap de tzara din asta...iar daca tu...doar atat ai putut retine...ma face sa ma mai gandesc daca nu cumva...ar mai trebui sa bantuiesti netu`!!! sincer...atitudinea ta...nu e chiar foarte eleganta...chiar daca eu...am inteles gresit ceva!! nu crezi? si...sa stii ca de gluma...stiu destul... insa...nu trebe amestecata gluma cu...altele... |
||
ovidiu42 Postat pe 21 Martie 2009 21:03 |
||
hai ca ma duc sa fac cipa-cipa...vorbim zlilele astea despre"frumusete pe muchie de cutit"... noapte lina ,copilasi... |
||
|
||
iasomia Postat pe 21 Martie 2009 21:04 |
||
sar`na iaso... si...ai grija la spuma!!! |
||
ovidiu42 Postat pe 21 Martie 2009 21:07 |
||
sigur am fost paraleli. Nu am avut intentia sa te superii, dar tu asta ai facut. In fine sunt curioasa ce zodie esti, ca poate as imi explic de ce suntem paraleli. Ma surprinde atitudinea asta, "ma face sa ma mai gandesc daca nu cumva...ar mai trebui sa bantuiesti netu`!!!" ha, ha,ha, ha. Octavian Paler zicea ca doi oameni pot privi acelasi lucru, dar inteleg diferit. Cam asta cred ca s-a intamplat si in acest caz. Noapte buna! |
||
Clm Postat pe 21 Martie 2009 21:13 |
||
clm...sincer...hai sa nu facem o tragedie din asta!! m-a deranjat putin...intransigentza ta!! dar...suntem suficient de maturi sa nu facem din asta...un motiv de suparare!! si...sincer...nu-s asa de suparacios cum ma crezi tu! deci...hai sa trecem peste... se poate? |
||
ovidiu42 Postat pe 21 Martie 2009 21:15 |
||
sigur. | ||
Clm Postat pe 21 Martie 2009 21:18 |
||
De la: Clm, la data 2009-03-21 21:18:34sigur. chiar?...sincer..nu ma asteptam!! multumesc...esti o fire...tare...clementa!! sper sa nu fiu acuzat!! |
||
ovidiu42 Postat pe 21 Martie 2009 22:32 |
||
Buna dimineata, Ovi, sa stii ca sunt. Nu te pot acuza de nimic. |
||
Clm Postat pe 22 Martie 2009 09:03 |
||
bueyyy! care vazurati bai emisiunea? pai..e posibil asa ceva? sa iasa durdulica mai sharmanta decat nasoasa slabanoaga? de ce? pt ca aia mica avea ceva in plus fata de "fata de la casa",ce anume?un pic de clasa...de rasa... |
||
iasomia Postat pe 22 Martie 2009 09:57 |
||
Iasomico...am vazut-o!!! E fost...extraordinara!!! Asa-i ca-i uimitor, cate poate sa faca omul, pentru a se simtii bine in pielea lui?? Grasunica..era stralucitoare!! O femeie puternica si extraordinar de buna, cu o pofta de viata... |
||
gabitzza Postat pe 22 Martie 2009 10:01 |
||
dap... o sa se indragosteasca babuta sigur... are de recuperat... |
||
iasomia Postat pe 22 Martie 2009 10:03 |
||
De la: iasomia, la data 2009-03-22 10:03:05dap... Doamne-ajuta! |
||
gabitzza Postat pe 22 Martie 2009 10:07 |
||
bitza, eu am vazut si varianta americana "extreme makeover",ai nostri o lungesc nitel..balcanici, deh! ma bucur ca l-au pus pe v slav sa prezinte,merita! e un copil tare bun! prea statea numa' la meteo ala..in we. |
||
iasomia Postat pe 22 Martie 2009 10:11 |
||
si eu m-am uitat la emisiunea. Normal ca a iesit grasuta mai frumoasa, slabutei ii mai trebuiai retusate mici chestii la fata. Parca barbia era prea scurta fata de nas. Grasuta avea trasaturi frumusele. |
||
Clm Postat pe 22 Martie 2009 10:16 |
||
Iaso..n-am vazut varianta americana, eh..noi mai bagam putine viori.. Si da, cred ca baiatul ala poate mai mult,dar ca-n Romanica se incurca si el de unul si de altul , cred... By the way..m-am indragostit de dentistul ala. .oaliu...ce barbat nenicule, ce barbat.. |
||
gabitzza Postat pe 22 Martie 2009 10:16 |
||
la americani am vazut cazuri grele unde s-a vazut maestria medicilor. | ||
Clm Postat pe 22 Martie 2009 10:17 |
||
In libertatea de azi, o desfintea rau pe Raduleasca. Au scris de conflictele avute de Raduleasca cu diverse vedete. Stiu de un caz in care Raduleasca a chemat cativa cascadori si i-a pus sa bata un sofer care ii blocase masina in garaj. Femeie fara inima, privea cum aia il bateau si mai si ii instiga sa dea mai tare. Asa ca ce Nikite si Cimace cand noi aveam o Raduleasca cu un asemenea comportament. |
||
Clm Postat pe 22 Martie 2009 10:23 |
||
fetele! este o zi superba,soare in sfarsit! am fost la piata,acu' plec in cismigiu..mi-e dor de batranu' parc..am ajuns fleasca acasa,eram imbracata prea gros! bitza! nu mi-a placut doctoru',era metrosexual clar!prea efeminizat pt gustul meu...de fapt, bitza.. cred ca era pe invers,am un naaaas..imediat ii simt,daca da reluare sa te uiti...o sa-mi dai dreptate... clm, acu' si libertatea ce sa faca? ca doar aia este in proces cu trustu'ringier..sau cum ii zice... oricum ar fi..raduleasca scade in popularitate,putea sa faca ce vrea cu viata ei in discretie totala,dar deh...ii place sa fie pe prima pagina,o sa-i iasa prin nas. dar..nu pun mare pret pe ce zice libertatea,sa stii... |
||
iasomia Postat pe 22 Martie 2009 12:13 |
||
clm, da,la americani au fost cazuri de cazuri ,cum s-ar zice... hai...la soare cu voi! la aer! |
||
iasomia Postat pe 22 Martie 2009 12:17 |
||
Iasomico...sa fie pe invers copilu.?? Hmmm..nimic nu te mai mira in ziua de azi... Io iar am fost cenusareasa azi , bag haleala la cuptor si ma duc sa-i recuperez de la tren. hi, hi Mai, cu Raduleasca ce sa zic..o fi avand si ea pacatele ei, nu-l cred nici pe Elan usa de biserica (cert e ca da dovada de multa stapinire de sine), dar ce-i in presa, deja e gretos. ..si cred ca are oaresce legatura cu procesul de tutela.. Pot sa spuna ce vor despre ea, dar momentul e prost ales, din decenta si buna crestere ar putea s-o lase in pace acum..putine femei si-ar pastra cumpatul la gandul ca-si pierd copilul.se reped ca hienele asupra ei, pentru ca stiu ca este vulnerabila.. |
||
gabitzza Postat pe 22 Martie 2009 12:25 |
||
bitza, cine a pus-o mami sa iasa la serata cu pustiu' ala cu maciuca imprimata pe blugi? ca de atunci s-a cam imputit treaba... hai ca fug...simt nevoia sa ma plimb prin parc,am o gramada de ganduri,ma duc sa fac un pic de introspectie... Soare, mami... |
||
iasomia Postat pe 22 Martie 2009 12:30 |
||
Soare Iasomico... | ||
gabitzza Postat pe 22 Martie 2009 12:32 |
||
In sufletul tau, gaitza? | ||
Ioana007 Postat pe 22 Martie 2009 16:06 |
||
De la: Clm, la data 2009-03-22 09:03:04Buna dimineata, clm...sar`na!!...esti cu adevarat...indulgenta!! aseara...aveam arici pe mine!! sper ca...nu am suparat! si...imi cer scuze...public...dupa cum vedeti!! mai sunt si eu uneori...cu el in sus...si...pricep mai greu!! sper sa nu ma condamnati pre aspru! o zi placuta la toata lumea!! |
||
ovidiu42 Postat pe 22 Martie 2009 17:25 |
||
frate vanghele! cred ca ai uitat un b acolo,"gaitza" auzi.. bitza! |
||
iasomia Postat pe 22 Martie 2009 20:38 |
||
imi place ca a iesit crin antonescu sef la pnl,parca imi venea asa..sa sper..da' mi-a trecut,sunt unii mult prea coiosi acolo ca sa fie totul curat. cred ca este o marioneta, si nu stie saracu'....altfel imi place ,are verbu' la el.. in fine.. o saptamana buna...copii... |
||
iasomia Postat pe 22 Martie 2009 21:22 |
||
mda.. ce credeti ca aud la radio de cand am deschis ochii? "cum de a avut putere ionut dolanescu sa cante la inmormantarea lu' tac-su?a cantat prea corect! a facut-o pt show!" monica anghel face clabuci"este imposibil asa ceva! eu m-am dus la un azil de batrani si nu am putut sa scot un sunet,plangeam in hohote!" sunt departe de lumea asta dezlantuita,si mie mi s-a parut aiurea cand l-am vazut pe tip cantand,dar cine zice ca trebuie sa ne manifestam toti la fel?eu cred ca el stia ca lu' tac-su i-ar fi placut,deh! asa e la tara..telenovela...si apoi cand traiesti intr-o casa unde se canta toata ziua...in fine... ia uite ce treburi avem noi de luni de dimineata! mi-e greata de ce a devenit romanu'..sa speram ca exista cale de vindecare,desi nu cred... |
||
iasomia Postat pe 23 Martie 2009 09:39 |
||
ehe, ce bine e sa evadezi in weekend din oras, din agitatie, sa nu mai vezi stiri la tv, parca nici nu mai exista rautati daca nu le auzi! | ||
zambila Postat pe 23 Martie 2009 11:34 |
||
asa zambilici,baga tinerete si indiferenta... eu sunt cam intoarsa..vine ziua lu' babuta mea si i-am dat liber sa invite pe "cine vrea muschii ei" si a invitat! 15 babe pana acum,ma intreb unde o sa asez si familia,pt ca suntem si noi vreo 15,nu am scaune destule..in fine...m-am uitat cam cas la ea..si sunt suparata pe mine pt asta... ehhh trece.bine ca este sanatoasa.. |
||
iasomia Postat pe 23 Martie 2009 12:08 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Eu mi-am rezolvat problemele aflati si voi daca sunteti interesati... | 53 | De la: pushika 15 Septembrie 2014 21:32 |
bai ....vedeti imi caut si yo un amic de 12 ani exista paici ? | 8 | De la: Helen29 10 Decembrie 2009 12:25 |
Sfat.... Relatie de dragul copilului sau NU! | 36 | De la: Christinne_13 6 Iulie 2014 19:31 |
|
||
DECE FAC DRAGOSTE FETELE INTRE ELE | 68 | De la: dottoresa 23 Februarie 2012 09:32 |
gandire | 25 | De la: andrutza448 17 Aprilie 2011 03:36 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri