Chestiunea zilei..

jane, eu rasist?... unguroaicele-s febletzea mea... da' asa, luate una cate una...

cric, adeca eu vrui sa fac un bine, si tu zici ca-i de rau...
zambil
Postat pe 21 Iunie 2011 12:19
adevaru-i ca jeni69 suna si mai ciudat, da' poate-s doar eu un pervers batran, deh... nu-ti iau viata, mami.. doar banii de asigurare...
zambil
Postat pe 21 Iunie 2011 12:22
sa plang ??? ca ........nu-s unguroaica
jeanette40
Postat pe 21 Iunie 2011 12:23
atunci e bine, oricum nu-i am

69 ? ciudat?
Eugenia69
Postat pe 21 Iunie 2011 12:24
ii de bine Zambil .... de bine pentru alte banci
cricat
Postat pe 21 Iunie 2011 12:42
STAVAR

ee ee ee

subiect de examen......
LILO
Postat pe 21 Iunie 2011 12:56
lilo
cricat
Postat pe 21 Iunie 2011 13:00
zambil, am impresia ca am facut o "glumita" pe care nu trebuia sa mi-o permit!
sau asa a fost perceputa

scuzele mele!

(da aveam un zambet sugubat in coltul gurii)
Eugenia69
Postat pe 21 Iunie 2011 13:19
De la: iasomia, la data 2011-06-21 10:54:23casa de corectii... ii zicea pe timpu' lu' ceasca,erau bagati la greu copilasii acolo,in general pe merit...

barbone

te rog nu mai da copy!scrie numele celui caruia i te adresezi,mai ales cand postarile sunt pe aceeasi pagina.
multumesc.

cestiunea?

hai ca agitara apele cu ungurii astia,si lumea iar uita ca s-au scumpit si se scumpesc toate,dupa cum vedeti baietii s-au elevat,vazura ca lumea-i satula de columbeni si zavoristi,bagara d-astea adanci si pericolosso...deh...

OK ! ASTA e pentru ultima oara ! am inteles ideia, solutia cu scrisul numalui e buna, o sa incerc s-o aplic. chiar daca nu stiu la ce deranjeaza..... ! dar solutia cu "casa de corectie" la lipsa de "corectie" care li se face acolo.... nu v-a da rezultate !! dovada ! ies de acolo mai inraiti, mai lipsiti de... sau mai bine zis frustati de dragostea si educatia parinteasca, in unele cazuri, pentru ca sa-i aduca pe drumul cel bun, trebuie oameni bine pregatiti in ale toate, la ce are legatura cu comportamentul copiilor !! si asa ceva nu aveti... ! dovada ! ati citit probabil ce au declarat cei MARI din america, in legatura cu drogurile ! toate metodele folosite pana acum, au dat faliment ! cam asa e si cu copii astia ! zic eu !
barboneli
Postat pe 21 Iunie 2011 13:36
Zambil: "ce faci, barbone, te apucasi sa numeri oolele chinezilor ?..."

aaa... nuuuu... Doamne fereste !!! da' chiar nu inteleg cum tu ai dedus chestia cu numaratul, din postare... ? dar nu conteaza, iti las creditul tau de om intelegator ! eu doar am postat ceva, poate nu chiar "chestiunea zilei'... dar daca eu am aflat de ea abia ieri... la noi la Vintu ajung se pare mult mai tarziu vestile calde... !
barboneli
Postat pe 21 Iunie 2011 14:18
dl Zambil...apropo de "partiduletz de buzunar"...sunt manipulati oamenii in partidul asta, mai nou se face diferenta intre secui si unguri...dar "divide et impera" nu?PS:nu fac parte din niciun partid, a fost doar o remarca...si mai sunt si unii sau unele care au invatat limba!
Axl_22
Postat pe 22 Iunie 2011 08:45
alea care-au invatat limba-s febletzea mea, axe...
zambil
Postat pe 22 Iunie 2011 10:27
croncanila..

daca ai de gand sa te tot eternizezi p-aciulea, inseamna ca ai obrazu' mult prea gros...
pas,taica..ignore placut...

axl..

astia sunt in campanie electorala deja,declaratiile belicoase ale politicienilor in mod normal ar trebuie sa ne lase reci,cum s-ar spune,ca ei se intalnesc la un shpritz, dupa...ma uitam ieri si ma gandeam ca nu avem draq opozitie,crinu' si ponta pareau doi pusti in curtea scolii care se kk pe ei de frica....da' schelalaie ca niste cutzi...
proaste alegeri au facut partidele...

ia sa vezi ce sterge sc-ul acu'!
de reclamatiile pe care le-am facut vaz ca i-a durut in cour...

iasomia
Postat pe 22 Iunie 2011 10:28
zambilu'

ce facusi mami? aparusi taman cand vorbeam cu cra-cra?....
iasomia
Postat pe 22 Iunie 2011 10:30
criza politica, mami, n-avem valori... adec-avem, da' sistemu' de cumetrii le-mpiedica s-ajunga unde trebuie si ne-alegem cu patzachine pe post de opozitie... asa shpritzar si courvar, baselu n-are rival credibil, pana una-alta...

da' pentru amatorii de istorie tin sa precizez ca shpritzarii si courvarii facura istorie-n romanica... sa zic acilea doar de fane babanu', de-l facura si sfant pana la urma, sau de-un exemplu mai putin cunoscut - gheorghiu dej... mare om de lume, adora uischeanele capitaliste da' si tzuica facuta la meserie, plus ca era taticu' actritelor din vremea lui... si totusi, sub el au plecat rusii din tara si a-nceput desprinderea de politica moscovei... ceasca numa' a luat-o din mers, cand a venit la putere, da' s-a vazut unde ne-a dus abstinentu'...
zambil
Postat pe 22 Iunie 2011 10:36
mie-mi facu impresia ca vorbeai la peretzi, mami, si-am zis sa te las in voia ta...he,he,he...
zambil
Postat pe 22 Iunie 2011 10:39
nu-mi mai baga rautacisme,mami...ca pateste ceva mamitza,vrei sa moara mamitza?...

n-avem valori,asa e...
sa fie al draq,tati....daca nu ma las de politichie.... bine ca nu-i vezi p-astia non-stop si doar la cerere,cand vrea muschiu' lu' talica...
crede-ma,e nebunie mare p-acilea...
iasomia
Postat pe 22 Iunie 2011 10:47
sa moara, mami, da' de placere...
zambil
Postat pe 22 Iunie 2011 10:53
hai ma mami ca se poate si vie& fericita,iote la mine.....
iasomia
Postat pe 22 Iunie 2011 10:58
vie - vie, da' moarta de placere... hai mai mami, si tu vrei explicatii?...
zambil
Postat pe 22 Iunie 2011 11:02
e draci...

ma pisicesc si io acilea,deh...
da' si talica parca pricepeai mai bine inainte....ehe,he,he...

hai ca te pup,ca m-ai desfatat ceva de groaza....
iasomia
Postat pe 22 Iunie 2011 11:06
inainte de ce, mami?...

i-auzi, nene, un suparat si-ampuscat nevasta prin usa de la baie... chestea e c-a si nimerit-o, da' la apartamentele astea de pe vremea lu' ceasca nici nu-i greu, la ce suprafata are o baie...
zambil
Postat pe 22 Iunie 2011 11:14
aham...
si talica vrei explicatiuni!si mai incingi baba aciulea...

ca uitai sa zic:

se deschise basarabu'...
Doamneee! daca nu mi-au facut capu' calendar,ca-i prea ingust,ca-i prea nu stiu cum,ca trebuia sa...,ca nu trebuia sa...
ca sa nu mai spun ca unii au dormit la capu' lui, ca sa fie primii care-l trec...

concluzia?
are romanu' timp kklau...
a! si bani!!s-au pus astia pe amenajat case la mine in bloc,or fi dat drumu' la credite?.

iasomia
Postat pe 22 Iunie 2011 11:21
ia! ioi ishtenem!
mi-ati sters postarea in care-l laudam pe moise guran!
boooon,deci nu avem asteptari ca sa nu avem surprize neplacute,hai sa fiti sanatosi,vaz ca e mereu cineva la botoane,da' in niciun caz pt jigniri sau alte situatiuni.
bine ca m-am lamurit definitiv...
iasomia
Postat pe 22 Iunie 2011 21:37
te-au sters astia, mami?... bravo, bine-ai venit in rand cu lumea buna... he,he,he...

vazui aseara un documentar - true story d-ala... despre-un anume fel de dragoste, ca dragostea are multe fetze, la o adica... el, un avocat fara scrupule si putin cam insurat, o-ntalneste pe ea, traind in casa unei matusi si dornica de capatuiala...

dragoste la prima vedere, flori, intalniri, draci, laci... numa ca ea mai incearca si la altii, si-ntr-o pauza din asta sentimentala pe burt (c-asa-l cheama pe avocat) il apuca dracii... da buzna peste linda si-i trage-un acid in ochi, la marea desfigurare... daca nu el, atunci nici altii... procese, condamnare, omu' intra-n inchisoare pe vreo 15 anisori, parca...

ea, aproape oarba, duce o viata de leguma, spalatura cu acid a lecuit-o de agatzamente, si-n plus, cine vrea o femeie oarba?... asa ca trec anii, dar burt, la mititica de-acum, e la fel de-ndragostit de femeia pe care a mutilat-o... si da-i scrisori ani de zile, lugu-lugu samd...

mult timp ea nici nu vrea s-auda, da-n acelasi timp o duce din ce in ce mai greu, financiar vorbind... asa ca-ntr-o zi, ea ii raspunde: ma iubesti? - trimete neshte bani... he,he,he...

omu' trimete banu' presto - vreo 4000 $ - din inchisoare... c-acolo se ocupa de cazuri de criminali adevarati, pe care-i ajuta cu sfaturi legale... sa fie primit - zice linda - si mandatele se-nlantuie, asa ca burt face apel cum ca s-a-mpacat cu linda si se cere afara...

odata eliberat, omu' se tine de cuvant si se-nsoara cu femeia... deja doi moshulici, dar dragostea n-are varsta, nu-i asa?... atent, iubitor, devine sprijinul permanent al lindei, de-acuma complet oarba... asta nu-l impiedica ca-ntre timp sa se-ncurce cu una cu 27 de anisori mai tanara, pe-acelasi tipic... mai putin acidu'...

scandal total, media e calare pe ei, omu' recunoaste, da' zice c-a mintit-o pe juna si ca el tot pe linda o iubeste... asa ca linda-i ia apararea si cei doi continua sa ramana-mpreuna, mana-n mana...

mda... dragoste sau ce?... da' ce-i dragostea-n definitiv?...

btw, filmu' se numeste crazy love, si crez c-a fost distribuit si pe canalele discovery sau viasat, da' daca l-ati scapat dati buzna pe torrente...
zambil
Postat pe 23 Iunie 2011 10:21
e cald,mami...
m-am pregatit pshihic,au anuntat astia super-canicula,arde soarele ca nebunu',ieri mi-a fugit imaginea de cateva ori,cred ca am inceput sa fac tensiune...ehe,he,he...

ce-i dragostea zici?poate aflam pana murim,desi eu cred ca stiu...
iar bag un lucru cert:cred ca barbatii fara mari posibilitati materiale sunt mai happy,stiu ca sunt iubiti pt ei, nu pt banii lor...trebuie sa fie obositor sa ai buzunaru' prea greu..
interesant filmu'.
multumim...
iasomia
Postat pe 23 Iunie 2011 10:56
bre, la cestiune... nu mai beti taica pe caldurile astea, ca va ia de cap.. .si daca n-aveti, va frige la ficati...
zambil
Postat pe 23 Iunie 2011 22:15
e cald tare aciulea,mami...
si na....pleaca pe aratura...
iasomia
Postat pe 23 Iunie 2011 22:20
he, he, he...io de cand tot zic de caldura asta...
da' lasa ca e buna...are lumetu' pe ce da vina cand moare neuronul, deh...
michelle_
Postat pe 23 Iunie 2011 22:22
bre fetele, hai ca aia fu mai mult asa, de sfatu' medicului.. da' sa va zic o cheste adevarata...

ma uit la wimledonu' asta - plictiseala mare, nenica.. .tzaca-paca... o turma de copii care-au strans din buci ani de zile ca sa faca bani din turnee... mie nu-mi mai zice nimic sportu' asta, asa, ca spectacol...
zambil
Postat pe 23 Iunie 2011 22:32

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Cum ar trebui sa ma comport? 28 De la: LadyLove 6 Iunie 2016 19:10
A-s dori sa-mi gasesc jumatatea?? 62 De la: garbo_425429 23 Februarie 2016 19:27
Anunt pentru apartinatori de cartela vodafone valabila! 18 De la: quasaria 9 Iunie 2010 22:05
Buna oamenilor ! 13 De la: FelicitySmoke9 17 Noiembrie 2016 20:52
cat de superficialii sunt unii? 13 De la: garbo_2178 7 Mai 2012 21:25
Setari Cookie-uri