ashea zambilu,manca-te-ar mama pe tine... dragoste si potol... ce ii este drag romanului pe lume..... lumetu' asta-i cam ciudat,cand tace unu',tac aproape toti...ehe,he,he.... hai sa-i inteleg,traim timpuri complicate... mami.. uite ashea un friptan vaz acu' in fata ochilor... |
||
iasomia Postat pe 28 Iunie 2011 11:37 |
||
---|---|---|
voi vorbiti de mancare si eu am uitat sa mananc azi! o cafea ajunge pana la ora 1 zambilu, teoria e frumoasa, din pacate nimeni nu se gandeste la carbohidrati cand ii e foame si merge la cumparaturi cred ca functioneaza similar cu dragostea cu dragostea e complicat! regulile alea chiar functioneaza, dar multi nu se gandesc la asta... pe principiul: mie nu mi se poate intampla, sau - next! acuma, fiecare stie cum e mai bine pt el. |
||
zambila Postat pe 28 Iunie 2011 11:41 |
||
lasa mami ca data viitoare bag ceva de sex pervers si pileala, cum ii place forumistului... ai grija la friptana aia, sa nu se dea la tine daca-i prea mare... | ||
|
||
zambil Postat pe 28 Iunie 2011 11:44 |
||
cheste de comoditate, zambilo... cu carbonatii aia, vreau sa zic... si la fel si cu dragostea, pana la urma... toti vor sa se desfete fara sa faca eforturi prea mari... | ||
zambil Postat pe 28 Iunie 2011 11:48 |
||
adica ........sa incercam o alergatea prin padure , nene ????? poi , daca ma impiedic sau , daca nu |
||
jeanette40 Postat pe 28 Iunie 2011 11:52 |
||
depinde de ce-alergi prin padurea aia, jeane... dac-alergi dupa haleala, e bine sa nu te-mpiedici... daca te-alearga amoru', e la alegerea ta... te uiti si tu putin la amoru' ala inainte sa te decizi, daca sa te-mpiedici sau nu... | ||
zambil Postat pe 28 Iunie 2011 11:57 |
||
si rezolvam si treaba cu dieta , asta-i cum ai impusca doi iepuri cu-n glonte | ||
jeanette40 Postat pe 28 Iunie 2011 12:02 |
||
jeanette .. lasa alergatul prin padure ca este frig si ninsoare in Bucegi NINGE oameni buni |
||
cricat Postat pe 28 Iunie 2011 13:14 |
||
mai putin si ninge in Tm, in ritmul asta! ce-i cu frigu asta? ce tot o tin astia cu incalzirea globala? |
||
zambila Postat pe 28 Iunie 2011 13:31 |
||
"ninsoare de vara" spun la stiri... acum 2 saptamani, la Busteni s-au atins si 27 de grade concediu placut! |
||
Eugenia69 Postat pe 28 Iunie 2011 13:33 |
||
raw vegan d-ala, de haleste chlorella, spirulina si seminte si lapte de ..cuc |
||
Freya__ Postat pe 28 Iunie 2011 17:56 |
||
Maxima zilei: "Singurul lucru necesar pentru triumful raului este ignoranta oamenilor buni." Edmund BURKE |
||
LILO Postat pe 28 Iunie 2011 17:56 |
||
iasomia, scrisesem imediat, ce ai postat dar nu a vrut garbo.... nu mi-e lene sa scriu...deloc. doar ca nu ma simt in stare sa ma exprim in felul vostru.... si atunci de ce sa stric frumusetea... imi cunosc limitele si raman in ele....e cel mai bine uneori.... o seara placuta tuturor.... |
||
dor72 Postat pe 28 Iunie 2011 20:23 |
||
"nu mi-e lene sa scriu...deloc. doar ca nu ma simt in stare sa ma exprim in felul vostru.... si atunci de ce sa stric frumusetea... imi cunosc limitele si raman in ele....e cel mai bine uneori.... o seara placuta tuturor....[/quote]" |
||
Eugenia69 Postat pe 28 Iunie 2011 20:38 |
||
nu stiu de ce nu-mi ia comentariul dar, oricum, neinteresant probabil... nu e asa cum spui tu Dor! |
||
Eugenia69 Postat pe 28 Iunie 2011 20:43 |
||
acum, daca ai o seara mai putin placuta, dommage eugenia nu intind povesti pe aici...nu asta e chestiunea.... |
||
dor72 Postat pe 28 Iunie 2011 21:18 |
||
am o sera placuta dor, nu interpreta dar ok! am inteles! |
||
Eugenia69 Postat pe 28 Iunie 2011 21:47 |
||
frailo, ce sfatuiam eu acolo nu-i raw vegan, proteinele animale sunt recomandate... acuma, ramane la alegerea fiecaruia cum isi procura proteinele alea, fie ca-i vorba de-o ceafa de porc la gratar, fie de neshte rame sote sau greieri pe jaratec... la cestiunea de azi, acuma... fiecare ar vrea sa stie ce-i in mintea celorlalti... nu chiar toti ceilalti, doar aia de ne intereseaza... lasand la o parte problemele de etica, cum ar fi faptu' ca vrem sa stim ce gandesc altii da' aia sa nu ne citeasca pe noi, ramane simpla curiozitate... cum facem?... pai simplu: ne uitam in ochii lor... si pt simplul motiv ca ochii-s singura parte vizibila a creierului, pana una alta... acuma, mai trebe sa si-ntelegem ce vedem acolo, da' asta-i cheste de intuitie si antrenament... unii vor zice ca da, da' degeaba scorminesti in mintea omului daca nu stii ce-i in inima lui... pai ce sa fie acolo?... muschi, zgarciuri, sange si grasime, in multe cazuri... tot la creier trebe sa va uitati, chestia cu inima-i o diversiune poetica... |
||
zambil Postat pe 29 Iunie 2011 10:45 |
||
asta e clar, mai ales ca logica si proiectia poetica sunt tot apanaje ale creierului si ale unui sistem propriu de gestionare a raporturilor cu lumea si lucrurile. | ||
esme Postat pe 29 Iunie 2011 11:47 |
||
smeraldo, ma surprinzi placut pt modu' de-a gandi al unei femei... ca dansele sunt cele ce-apeleaza cel mai des la marturisiri din inima, mai ales din partea barbatilor... da-i si-asta tot o diversiune... ce vor ele e sa le zici chestii pe negandite, sub impulsu' sentimentelor trecatoare, ca dupa aia sa te frece la ridiche ca n-ai fost cinstit cu ele... unde-i ea precizia, de-l cauta p-ala sa-i zica numa' adevaru', saracu?... |
||
zambil Postat pe 29 Iunie 2011 12:37 |
||
tot mai bine e sa nu zici nimic ... si sa faci .. se vede mai tarziu .. dar are mai mare durata de viata ... adevarul .... e undeva la mijloc... |
||
cricat Postat pe 29 Iunie 2011 12:47 |
||
zambil, exista un lucru esential, pe care nu-l prea pricepe lumea: nu suntem altceva decat produsul (si aici trebuie sa luam in consideratie educatia si administrarea ei (in)eficienta, chiar daca exista si acele predispozitii bolnavicioase uneori) propriilor intelegeri asupra lumii si lucrurilor, al propriilor noastre constructii relativ la ele, constructii ce pot fi fidele realitatii obiective, dar, inevitabil, si iluzorii. nu e nimeni de vina ca noi am visat la potcoave de cai morti, cand trebuia sa realizam iminenta shenilei tancului si sa intervenim cu decenta si in mod adecvat. asa cum nu e nimeni de vina ca omul se dezvolta, isi schimba idealurile, dorintele si nazuintele. cel putin, nu vina acestuia, dar ne plasam intr-o grava eroare sa credem ca altcineva trebuie sa faca temenele in fata nazarelilor si himerelor noastre, pe care le decretam noi, ca asa vrea muschii nostri, litera de lege. oamenii se cred inca in sclavagism ori sufera de-o aroganta sfidatoare deliranta, arogandu-si dreptul de a-i considera pe altii un bun la discretia capriciilor si derapajelor lor psihice. | ||
esme Postat pe 29 Iunie 2011 16:03 |
||
pot fi toate alea de le zici tu acolo, da'poate fi doar frica... frica de-a nu putea gestiona o situatie pt care persoana nu-i pregatita... | ||
zambil Postat pe 29 Iunie 2011 16:40 |
||
nu zic ba! frica pazeste pepenii! dar nici cu vanitatea nu mi-e rusine! | ||
esme Postat pe 29 Iunie 2011 16:49 |
||
vanitatea de-a nu lasa sa se vada ca persoana nu-i in stare, poate?... tot frica e si aia... | ||
zambil Postat pe 29 Iunie 2011 16:53 |
||
chiar mai periculoasa.... | ||
dor72 Postat pe 29 Iunie 2011 16:55 |
||
nu, aceea care te face sa crezi cu obstinatie ca tu trebuie sa ai ultimul cuvant si, in consecinta, dreptate, intrucat ai stea in frunte si esti unsul zeilor. si atitudinea asta nu se datoreaza in toate cazurile unei frici neconstientizate, dar existente. sunt unii carora li se rupe de asta. insa ei vor suprematie. sa fie recunoscuti ca atare si eventual sa li inchine ode. | ||
esme Postat pe 29 Iunie 2011 17:03 |
||
intalnisi multi d-astia, bre esme?... ca vaz ca te-au marcat... he,he,he... | ||
zambil Postat pe 29 Iunie 2011 17:09 |
||
sa le spunem doar `studiu de caz`. curiozitatea in ce priveste natura umana. nu m-a marcat nimic. pot gestiona lucrurile, in general, si nu am spaime. ...chiar daca unii nu ma agreeaza. |
||
esme Postat pe 29 Iunie 2011 17:13 |
||
nu de alta, da' parca p-asta o mai cantasi la masa asta si-altadata... da' daca zici tu ca n-ai spaime, e ok... | ||
zambil Postat pe 29 Iunie 2011 17:20 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Buna oamenilor ! | 13 | De la: FelicitySmoke9 17 Noiembrie 2016 20:52 |
DEMISIE - asta vreau azi, sa demisionez | 38 | De la: cristina322 13 August 2010 16:24 |
imi e frica sa ma mut cu ea | 22 | De la: garbo_2177 16 Iunie 2012 11:30 |
|
||
oare sunt si fete sub 18 ani aici? | 17 | De la: pantera_neagra 29 August 2010 13:09 |
Incertitudini!help | 73 | De la: deea_all 6 August 2009 18:15 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice