Chestiunea zilei..

macar de-ar face toata lumea asa pe arsitza...
mi-a placut ce am citit...

dap,ne relaxam acu'...

http://www.youtube.com/watch?v=GqjYUSGprOY&feature=related
iasomia
Postat pe 15 Iulie 2011 13:15
...... ba, mi - a fost o rusine de don Antonio!

iote-L pe..banderasssssssssssssss

http://www.youtube.com/watch?v=Tu4Hnbor9rI&feature=player_embedded

un weekend fain(a) aa aa aa

LILO
Postat pe 15 Iulie 2011 13:23
si-inca una.....

daca e dragoste,nene...se poate flutura si orient-expresu',nu numa' tramvaiu'...da' di giaba

http://www.youtube.com/watch?v=jtjkgYUcGAc&feature=youtu.be

iasomia
Postat pe 15 Iulie 2011 16:28

gudy-gudy-gudy..pisi mumoasa

pupa mama animalute "mumoase" si dragostoase...

pe cand
asa un soi de afectiune si printre unii forumisti?!?!
LILO
Postat pe 15 Iulie 2011 17:07
iaso, ai aparut, japitza mica? hehehe
ce-mi place mie expresia asta, tu ai patentat-o...si-mi place mai ales cand ma dezmierzi cu ea
cam meteorice aparitiile tale, mami...da' lasa, ca n-ai pierdut nimic...aceiasi pe care ii stii, cand pupa si anume in cour, cand lanseaza insinuari marsave...chestie de obraz, deh...

zambilu vad ca ne cam neglijeaza, el era cu noutatile la muvi, crez ca n-a mai descoperit nimic interesant prin filmele alea de nisa
michelle_
Postat pe 15 Iulie 2011 17:31
maimutza...

iar te-ai excitat pisi...da' e bine ca iubesti animalele....

japitza mica...

apar-dispar..lasa ca vine ea toamna si stam cu ochii-n frunzele aurii...

si nentu' zambilu' e cu gandu' la vacantza,cred ca trage tare sa le lase pe toate la zi,asa e dansu':harnic.

iasomia
Postat pe 15 Iulie 2011 17:40

http://www.youtube.com/watch?v=f4ib-2Qa1hc&feature=related

no comment

p.s....gresit!!!
nu sunt EXCITATA!!!!
nu mai mult decat alte "personalitati"!!
dar oricum...nu mai deranjez.."telectualitatea"

zile fericite sa avem fiecare...asa cum le meritam...

BUNI suntem cu totii...dar unii sunt mai catolici decat papa
LILO
Postat pe 15 Iulie 2011 17:44
iaso, caldura mare...nu stiu cum e la bucuresti, da' in roma e prapad
uite de-aia imi place mie toamna, cu soarele ala bland...
eh, om avea vreme sa divanim destul cand o veni racoarea...da...da...
michelle_
Postat pe 15 Iulie 2011 17:48
e cumplit,mami...

da' stii cum e treaba,tre' sa stam bine cu sistemu' nervos,daca incepem ziua pregatiti ,totul este mult mai simplu...

pai da,toamna,apoi iarna....sanatate sa fie...
iasomia
Postat pe 15 Iulie 2011 17:52
pisi, caldurile astea is moarte curata, nici sa traiesti nu-ti mai vine, parol
nu stiu cum e la altii, da' pe mine ma termina...nu pot manca (ceea ce nu ar fi o problema, ca tot vreau sa slabesc 5 kile), nu pot dormi, is tot cu capsa pusa...fara vlaga...am momente cand ma uit ca tampa si nu-mi aduc aminte ce am vrut sa fac...batranetea, deh....

gata, shushaua! ma duc sa incerc sa beau o cafa, ca mi-a picat tensiunea
desi, normal ar fi trebuit sa-mi creasca, dupa ce-am dat 75 de euroi pe un parfum madame rochas
stii tu bine piticu' meu cu parfumul frantuzesc, hehehe
michelle_
Postat pe 15 Iulie 2011 17:57
ce mai vinde lumea pe internet... mulajul in gips al lu' paula lu' jimi hendrix... cu pretz de strigare de 2000 de coco v-ati scos, daca sunteti melomani impatimiti... plus ca obectu' vine la pachet si c-o poveste how did they do it pana-n cele mai mici si mai subtiri detalii...

la noi, caldura mare, asa ca pantelimonezu' pune mana pe cutzit si-ngunghie tot ce prinde - amanta, soacra, copil... apropos, fetele - alea de mai sunteti inca in stare - nu va jucati nene cu sentimentu' paternitatii maimutzului, mai ales pe canicula...
zambil
Postat pe 16 Iulie 2011 09:52
decat daca-i dotat cu aer conditionat ma-nscriu pe lista...altfel nu ma vaz transpirand pt un mulaj.
scot astia bani din orice,dom'le...
precizilla
Postat pe 16 Iulie 2011 09:59
pai ce precizio, transpiri tu?... iti transpira numa' cardu' de credit... lasa c-a transpirat la vremea ei tanti cynthia aia, cand a luat mulaju' pt eternitate...

bre, sa mai zica cineva ca femeile n-au orgolii...
zambil
Postat pe 16 Iulie 2011 10:06
eh...orgolii ca orgolii,da' sa vezi vanitati!

vazusi Hall Pass?
sa-l vezi.
precizilla
Postat pe 16 Iulie 2011 10:09
hall pass zisesi?... vaz ca n-are comentarii bune pe imdb... cica-i comedie la care nu rade nimeni... ce-i de vazut acolo?...
zambil
Postat pe 16 Iulie 2011 11:00
n-o fi avand,da' io una am ras
precizilla
Postat pe 16 Iulie 2011 12:51
si eu am ras, parca....o data!
ufishor
Postat pe 16 Iulie 2011 13:34
miha...

"gata, shushaua! ma duc sa incerc sa beau o cafa, ca mi-a picat tensiunea"

vezi ca asa eram si eu,nu ieseam din 10/5,imi facea bine la tensiune,da' ma apucau nevricalele....

in alta dezordine,ce poate fi cel mai nashpa pe canicula?
nu bre,nu ma gandesc la sex....
sa-si renoveze vecinu' apartamentu' si sa dea gauri non-stop,stiti voi....celebrele gauri din we ,la ore interzise...

filme?
iote-l pe brad in intalnire cu joe black,ce bine da pe antena 1,mai alaltaieri fura si legendele toamnei,oho...le-am vazut la nemurire si tot mai bag cate-o geana...
reusite filme,dulci asa,manca-l-ar mama de exemplar...

chestiunea mea este ca intrun fel ne simtim la 4....si ceva,si in altfel dupa 50,fir-ar draq al draqului....
intelepti da' plictisiti..o trece si asta...parca poti sa stii?
iasomia
Postat pe 16 Iulie 2011 21:12
hai ca-i buna canicula asta,am scapat de vreo 4kg,cand mi-am facut dus de dimineata nu mi-am mai gasit burticutza la locu' ei....ehe,he,he...

m-am gandit eu ca ar fi cazu' sa-mi schimb prajitorul de paine,si stau acu' si-l cetesc pe al nou,instructiunile,adicatelea....si sa moara bibi daca imi vine sa-l bag in priza,facura astia o lista cu pericolele ce pandesc din umbra..de te doare capu'....

bre..

am o slabiciune:painica prajita cu unt+ceai cu lamaie...

duminica cu racoare... unde se poate...
iasomia
Postat pe 17 Iulie 2011 10:51
inca una si ma duc..asa ca-i duminica...

auziti fetelor ce spunea jumatatea lu' nea sting,ca practica sexu'tantric si sting o chinuie cam 5 ore...

oaliu! tanti sting vrei sa crapam?

cica o zi da,una ba...
haidi bre ca-i prea mult,ne intoxicam draq....

hai pe la iarba verde si sa ne fie de bine...
iasomia
Postat pe 17 Iulie 2011 11:21

banuiesc ca sting are clima pe unde practica el d'astea

duminica faina!

si o melodea
http://www.youtube.com/watch?v=SR6iYWJxHqs
zambila
Postat pe 17 Iulie 2011 11:25
multumesc frumos,matzo...
stiam eu ca pot sa ma bizui pe tine....

clima zici?tanti asta de le zicea-trudy styler...cica-i place in natura,asa ca-i rezolva vantu'...
pe de alta parte,pe cine draq intereseaza ca are ea mai multe orgasme cat timp nea sting se gandeste la fotbal american?pt ca daca ar fi acolo,abtinerea aia ar fi vax...
unde pui ca daca incepi sa dai detalii de genu' asta,inseamna ca pardalnicu' de timp iti gafaie-n ceafa,si atunci bati campii...cand bagi cititorii in budoaru' tau in asa hal ,ceva scartaie...

amoru' se face intre patru ochi...

da' uite ca lumea citeste si vorbeste,deci si-a atins scopul,oricum am da-o.. fiecare varsta are sharmu' ei ,si etapele ei...
iar de la o varsta traim din amintiri ,si ne iubim pe sest,pt ca nu ne mai sta bine,fratele meu...

asaaaa
stai ca am o chestiune
astia te pun sa pastrezi ambalajul original ,adicatelea daca vrei sa beneficiezi de garantie,tre' sa duci scula la reparat in ambalajul cu care a fost cumparat(a)..
si eu ce pana mea sa fac acasica?depozit?noroc ca am pivnitza....
iasomia
Postat pe 17 Iulie 2011 17:42
iasomico, nu stiu ce face sting cu gagica, da' indienii aia de inventara sexu' tantric or fi avut ei motivele lor... ca pe vremea aia cam asta era singura distractie - nu tu televizor, nu tu potoale, nu tu bautura... de india antica vorbeam...

azi dadui peste-o reclama din anii '80 - dementiala, da' cine s-o fi vazut la vremea aia?...

http://www.youtube.com/watch?v=5CaMUfxVJVQ
zambil
Postat pe 17 Iulie 2011 22:23
de senzatie reclama aia.. mai ales partea cu swimwear..

Mda, eu revin la ai nostri.. http://www.youtube.com/watch?v=0Sg8J5KAewE&feature=related
anakin
Postat pe 18 Iulie 2011 09:01
zambilu'

e nevasta-sa...de vreo 30 de ani,mda..
nu neg ca se poate ,de obicei in cuplurile care au ars niste etape si nu s-au bucurat de ele la vremea lor....
clipu' delicios,desigur...

anakin...

hai ca fu buna melodeaua,f misto baietii...

bre..
eu m-am tinut bine pe arderile alea si ma lua acu' o moleseala...daca tot e racorica...ma bucur de ea,zac....
iasomia
Postat pe 18 Iulie 2011 09:41
mami, si sexu' asta are etapele lui... nu poti trai sexu' mereu ca la 18 anisori, si te asigur eu ca sting nu se gandeste la fotbal cand o lucreaza pe tanti... eu zic, bravo lui ca e-n stare de performante de-astea, mai ales dupa 30 de ani de casnicie... si mai ales ca au si mijloacele sa n-o faca pe ascuns, crez... cand ai vreun parculet privat de enshpe mii de hectare, sex tantric in aer liber e chiar indicat, mai greu crez c-ar fi pe marginea cazii de apartament, cu copii batand pe la usa...

acuma, despre sexu' tantric in sine... pleaca de la ideea ca ejacularea e o risipa inutila de energie creeatoare, din partea barbatului... deci recomanda sexu' fara finalizare din partea masculului, si-acilea zic eu ca femeea n-are decat de castigat... he,he,he... dar pt asta masculu-ar trebui sa depasesca nivelu' potoale, shpritz, foutai la minut (cu gandu' poate la fotbal - cum zise iasomica, sau la vreo vecina de palier)...
zambil
Postat pe 18 Iulie 2011 11:48
si ca tot pomenii de fotbal... copa america ramase fara echipele vedeta, brazilia a fost eliminata ieri la lovituri de departajare, dupa ce toti cariocas aia cu j'de milioane de euroi in carca trasera lamentabil pa peste poarta sau pe langa... asa ca-n semifinale se dusera peru, venezuela, uruguay si paraguay, du jamais vu-n camionatu' suprem sud-american...

daca mai zic ca la femei campioana mondiala a devenit japonia, tragem concluzia ca fotbalu' s-a democratizat de-a binelea...

de tzurca romaneasca nu zic nimic, crez ca si-acilea ar fi nevoie d-un fel de bac monitorizat video, cu retragere de licentze... va asigur eu ca unele miutze din curtea scolii-s mai palpitante decat partidele de serie a de la noi...
zambil
Postat pe 18 Iulie 2011 12:03
si ca o completare la cel sex tantric, cica dupa "action", masculu' tre' sa plece de langa femeie...distanta de fo' 50 de km, ca cica li se incurca energiile, sau ce dreaq or fi alea, he, he, he...
e complicat rau cu tantricu' asta, nene...
michelle_
Postat pe 18 Iulie 2011 12:19
haidi bre mishelino, p-asta o luasi din tantra for dummies d-aia, ce dreacu'...

neneaca, bacu' ca bacu', da' sa vedeti prapad pe la titularizari... procentele de profesori pe functie-s cam ca alea de elevi de-au luat bacu'... ce sa ne mai miram de odrasle - lipsa de profesionalism acuta scrie pe noi...
zambil
Postat pe 18 Iulie 2011 20:51
pe la altii (in anglia, adica) scandal mare cu presa tabloida... imperiu' lu' murdoch se prabuseste rapid pe cheste de ascultari ilegale de telefoane si spargeri de conturi de mail... ca tabloidele erau in limba dupa subecte de scandal, mai treaca - mearga, da' se pare ca si serviciile secrete-si luau partea la treaba asta...

deh, nici anglia nu mai e ce-a fost, sau mai bine zis ce voia sa se creada ca era... de altfel, daca ne uitam la istoria lor ce vedem?... parinti omorati cu toporu' la betie, incesturi si violuri, curvasareala - adeca exact ce-i mai interesant prin tabloidele de azi, de zici ca regalitatea britanica se trage de prin vreun catun de pe langa bacau, vaslui sau botosani...
zambil
Postat pe 18 Iulie 2011 21:01

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Am ramas fara prieteni si fara viata sociala 6 De la: Tzantzarika 1 August 2009 23:56
dedicatii 61 De la: lady_corina 2 Septembrie 2009 22:54
un om cu doua fete UN OM RECHIN CU DOUA FETE .DELFIN SI RECHIN? 106 De la: laura30 31 Octombrie 2011 21:39
laptic 1 De la: Alexandra_Dinu_1 1 Decembrie 2013 08:55
nu stiu daca e buna decizia mea? 28 De la: eu_geminy 20 Decembrie 2011 23:08
Setari Cookie-uri