Chestiunea zilei..

nu nene, am niste prieteni yoghini, si ei mi-au explicat cum vine treaba, desi io nu eram curioasa sa stiu, doh...
oricum, tot ce pot sa spun e ca-s ciudati rau de tot...si unde mai pui ca sunt si vegetarieni...oroare!!!
rod toata ziua radacini si mananca seminte, fie la ei, acolo...
michelle_
Postat pe 18 Iulie 2011 21:10
hahaha, zambil! stii de ce ma amuz, nu? incercam candva pe topicul asta un exercitiu de cvasiadmiratie cu privire la regalitatea britanica! ok, o bila neagra mie!
esme
Postat pe 18 Iulie 2011 21:11
mishelino, se pare ca de fapt ce face sting acolo se cheama neotantra, nene, si-i un fel de adaptare libera la perceptia vesticilor... indienii erau un pic mai complicati, vazui undeva ca la exercitiile tantrice adevarate, pe langa partenerii de drept mai participa si nea guru, ce paula lui... de unde trag concluzia ca bivolaru-i baiat cetit, la urma urmei...

smeraldo, regalitatea aia pe care-o admirai tu nu-i chiar asa neaosha, ca la un moment dat englejii-si trasera si ei neshte nemti la tron, probabil satui de giumbiuslucurile domnilor pamanteni...

hai sa va bag si ceva varietati la programu' de seara, dupa stiri... de tango la bara auzirati?... iete-acilea neshte meseriasi...

http://www.youtube.com/watch?v=Ob4ap_EaeoM
zambil
Postat pe 18 Iulie 2011 21:25
hai ca-mi adusei aminte... cica tantra cu tine insuti se pune si-aia, la deveniri d-astea prin experiente sexuale... he,he,he...

ia sa bag eu ceva relax, ca parca se mai si racori afara si merge si la tantra, care cu ce-aveti la-ndemana...

http://www.youtube.com/watch?v=HVfecot57tA&feature=related

zambil
Postat pe 18 Iulie 2011 21:56
c-o omleta pe care tocmai o infulec, se pune?

esme
Postat pe 18 Iulie 2011 21:59
se pune, se pune... orice-aduce pacea spirituala merge... he,he,he...

meshelino, ca parca tu cereai filme de nisha, uite nene-acilea un film cult... shortbus... asta-i despre sexu' pretantric, de vazut numa' de aia cu nervii tari si mintea deschisa... luati de gust, pana se descarca...

http://www.youtube.com/watch?v=H8A1dwEhSMY
zambil
Postat pe 18 Iulie 2011 22:08
aaaaaa....tantra cu mine insumi?
bre zambilu, mi-e si frica sa intreb cum e aia, parol
in cel mai bun caz, fac figura de tampitica p-acilea, c-am ajuns la 47 de ani si nic nu stiu, traiesc in intuneric
in cel mai rau caz, raman dreaq cu un soc, ehehe...
michelle_
Postat pe 18 Iulie 2011 22:18
insati, mami... cu tine insati... ca p-orma iar zici ca te persecuta lumea...
zambil
Postat pe 18 Iulie 2011 22:28
ia sa vedem,ce avem aciulea?
sex,sex,sex...
semn ca se apropie vacantza si s-a-ncins taratza-n noi,voi...ma rog...

mos zambil,taicutzu'...

cred ca tantricu'ala e facut pt alte rase,nu prea vad femeile adevarate multumite ca omu' lor isi pastreaza mostenitorii,normal ca isi doresc un barbat care sa ofere un timp rezonabil,da' orgasmu' de una singura(fie ele si cinci,cum se lauda madama)nu cred ca satisface sangele latin,ca sa nu mai spun ca suntem niste mixturi prin tara asta de te doare capu'...
in mod sigur exista si fericirea de-a o vedea pe ea in paradis la nemurire,da' nu e pt poporu' nost,romancele sunt invatate cu simultanele,daca intelegi talica ce vreau sa spun...
sex ca la 18 ani?hai ma mami ca mi-ai inseninat ziua,credeam ca am pierdut copilul din mine...
intradevar relaxanta melodeaua aia,multam,mami...

normal ca trecem cu totii prin fel de fel de etape,ne elevam,rafinam,defilam...in ale sexului,problema este ca avem si un drum de intoarcere din nirvana,ori ala e pt alesi,pt ca dragostea este frumoasa la orice varsta,numa' ca tre' sa stii s-o traiesti...pt ca nu-i asa? de la ridicol la sublim nu-i decat un pas..
iar unii stiu sa nu fie ridicoli,sunt binecuvantati,cum s-ar zice:mor fericiti..
iasomia
Postat pe 19 Iulie 2011 10:56
mami, vrei sa zici ca romancutzele-s invatate sa viseze la simultane... viata pe apucate, deh... he,he,he...

da' cestiunea mea azi sunt potoalele... mai precis, istoria potoalelor... un istoric in ale nutritiei (da, se pare ca exista si-asa ceva) a observat ca oamenii au inceput s-apara grasi in tablouri cam de pe la renastere-ncoace... adeca, zice el, de cand zaharul a-nceput sa fie folosit extensiv in bucatarie... iar nehalitii aia de nobili au inceput sa-l bage peste tot - in fripturi, in peste, in sosuri...

desigur, cand vorbim de bucatarie si de obiceiuri culinare, tot de nobili e vorba, paulimea a ramas slabanoaga pana prin anii 50 ai secolului xx...

si tot la renastere-au inceput sa apara-n europa si legumele care azi ni se pare c-au fost in meniu de cand lumea: rosii, ardei, cartofi, porumb, fasole... cand de fapt astea fura aduse din america si multa vreme au fost tratate ca exotisme...

zambil
Postat pe 19 Iulie 2011 11:26
hai ma mami...
ca nu le stii nici talica chiar pe toate...deh....ehe,he,he...

cestiunea mea e alta:viatza de mall..
sunt siderata,am neshte cestii de rezolvat la afi,la cotroceni ,si vad aceleasi persoane in diferite locuri,unii stau prin malluri,nu sunt sanatosi la cap,nene...

mmm,am mancat la paul un ecler ieri,avea gustu' copilariei...

ehhh
iasomia
Postat pe 19 Iulie 2011 11:42
la aer conditionat si fete frumoase .. iaso
cricat
Postat pe 19 Iulie 2011 11:46
pai cine-a zis mami ca eu le-as sti pe toate?... le stiu numa' p-alea de conteaza... pt mine, vreau sa zic...
zambil
Postat pe 19 Iulie 2011 11:48
cri....cam asa ceva...
oricum,intradevar, pe canicula asta decat sa zaci sa te-mputzi in casa,mai bine te uiti la oameni...
eu am stat de nevoie,cand am iesit afara m-a apucat durerea de genunchi,nu mai puteam sa calc pe picior,o fericire...

zambil....
iasomia
Postat pe 19 Iulie 2011 11:51
io-s norocoasa, am clima si la birou si acasa! partea prosta-i ca sunt teleghidata de spate
zambila
Postat pe 19 Iulie 2011 11:53
mamontza,zambilutza...

unii crez ca au,mami...da' nu vor sa consume curent,e grele....

dap..e nashpa,ne face la oase...
iasomia
Postat pe 19 Iulie 2011 11:57
la cestiunea de seara... vericilor, cand va mai saturati sa dati sfaturi de viata pe facaturi de topice, aruncati un ochi si-acilea...

http://diacritica.wordpress.com/

plin de-nvataminte, desi e greu sa-nveti un caine batran sa faca o jmecherie noua - ca parca asa suna zicala aia englezeasca...
zambil
Postat pe 19 Iulie 2011 20:34
nu va mai saturati de cestionat educatia si educatorii,nene?
ultimul banc pe tema:

Sefu' il imputerniceste pe sf Petru sa-mparta cu polonicu' cleeri la oameni dintr-un ceaun - marime universala...
si-mparte el ce imparte,pana cand,la un moment dat,baga de seama ca-i ceaunu' la jumate-asea...
il suna pe Sefu..
-Doamne,ce sa fac? Iote,ceaunu-i la jumate si coada s-a dublat!
-lungeste si tu cu apa,Petreo,amesteca bine,si imparte in continuare..
zis si facut...
dupa inca doua-trei reprize in care Petre a transpirat din greu impartind polonice,vede iar ca-i ceaunu' aproape gol si coada - tripla,nene!
il suna pe Sefu'...
-Doamne,ce sa fac? Se termina si cocteilu' de-al doilea,da' s-a triplat coada de cand auzira oamenii ca-i gratis...
-Stii ce? Cand se termina maglavaisu',alora de raman insirati da-le diplome.
precizilla
Postat pe 19 Iulie 2011 20:45
hai bre ca realitatea-i mai funny decat bancu' asta vechi...
zambil
Postat pe 19 Iulie 2011 20:58
cre' ca nu ne gandim la aceeasi realitate in cazu' asta..
precizilla
Postat pe 19 Iulie 2011 21:08
da' ce, mami, tu-n realitate nu te distrezi in niciun fel?... nasol...
zambil
Postat pe 19 Iulie 2011 21:24
ba...
doar ca-n realitate distractia mea e orice inafara de distractie pt multi...

revenind:
la chestiune - am si io una mica:

ma seaca la suflet campania celor de la pro - "Vreau si eu parintii mei!"
nene,daca te uiti in ochii copiilor alora te apuca plansu' cu sughituri,nu alta!
precizilla
Postat pe 19 Iulie 2011 21:35
precizio, daca te distrezi tu e ok... ca despre asta era vorba...

eu am o singura observatie la chestea cu copii: protv s-a specializat in storsu' de lacrimi, e-o-ntreaga echipa acolo care te asigur eu ca numa cu ochii-n lacrimi nu e cand face emisiunile astea... si-atuncea nu stiu de ce dar imi miroase a fake...
zambil
Postat pe 19 Iulie 2011 21:41
fake - nefake,da' tre sa recunoastem ca sistemu-i hodorogit...
nu neaparat mai putred la noi ca-n alta parte,ca n-am vazut nicio natie cu stea in frunte daca-i pan'acolo...

insusi conceptul de "sistem" - si-nca unul care tine masele in ignoranta,mizerie - in care-i musai sa ne integram daca nu vrem sa devenim oile negre ale unei generatii,imi aduce toata fierea-n gura...

e vre-o diferenta intre o animala care-si arunca nou nascutul la tomberon si un imbecil care-si tine copii in pivnita doo'jde ani?

ma rog...am prea multa fiere-n gusha,mai nou...
o fi de la canicula asta,mai stii?
precizilla
Postat pe 19 Iulie 2011 21:56
sunt de-acord ca-n lume exista nefericire, de toate felurile, da' tot eu is de parere ca scosu' banului din buzunar nu fericeste pe nimeni cu-adevarat...

de ce alde pro trebe sa faca o campanie de sensibilizare ca sa ma faca pe mine sa scot banu', cand ar avea destui bani sa dea din buzunarele firmei si p-orma noi sa le trimitem mailuri de apreciere pt gestu' lor frumos... nu stiu cat o sa castige copii aia din campania lu'pro, da' ei sigur fac banu' gros...
zambil
Postat pe 19 Iulie 2011 22:06
si apropos de sistem... e valabil in ambele sensuri, din pacate.. asa cum s-a creeat un sistem care face oamenii nefericiti, exista si-un sistem care profita de pe urma naivilor milostivi... na, drace...
zambil
Postat pe 19 Iulie 2011 22:15
ah,banii!
're-ar a dreaq cine i-a inventat!

io una pot sa spun un singu lucru cu mana pe inima : am fost mult mai fericita cand eram saraca!
ma rog...ca eram si mai naiva si nestiutoare pe vremea aia - asta-i alta poveste.

auzi,nene...
intrebare intrebatoare: de ce trebuie sa crestem,dezvoltam,maturizam,responsabilizam,credem,framantam,intrebam,etcetera?
doar ca sa devenim constienti de conditia noastra infecta?
halal viata...

noroc cu ghiortaiala matzelor ,cu moni si viri,madalina si elodia,and so on...
astea ce ne mai tin conectati la realitate
precizilla
Postat pe 19 Iulie 2011 22:20
mami, ceea ce ne dadea impresia ca suntem fericiti, in tinerete, erau sperantele... aveam timp in fata (ma rog, e si-asta o cheste de relativitate) si ni se parea ca daca nu reusim azi, sigur vom reusi maine... e drept, printre sperante era si introducerea in meniu a avioanelor, la vremea aia...

crez ca-n timp trebe redefinita strategia, in the pursuit of happiness...
zambil
Postat pe 19 Iulie 2011 22:30

cea mai mare cioaca din istorie asta,cu "the pursuit of happiness"

o lume intreaga o alearga p'asta mica,de nici scleroza in plagi nu-i opreste pe maratonisti...
poa' sa spuna vre-unu' ca a prins-o de-adevaratelea?
neee....mereu mai ramane un "dar",un "parca" pitit p'acolo..
precizilla
Postat pe 19 Iulie 2011 22:41
ok, atunci in completare-o bag p-aia cu " nu conteaza tinta calatoriei, ci drumu'".. he,he,he... happy now?...
zambil
Postat pe 19 Iulie 2011 22:45

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
ajutati'ma:( 3 De la: krystyna17 9 Ianuarie 2012 15:30
Sfat.... Relatie de dragul copilului sau NU! 36 De la: Christinne_13 6 Iulie 2014 19:31
Cine vrea sa fie cu mn 3 De la: Aidan_Gut_1 8 Septembrie 2016 14:24
bv 11 De la: tutankhamon 31 Octombrie 2009 21:07
AFACERI 1 De la: KNIGHT_31 17 Noiembrie 2010 18:23
Setari Cookie-uri