Chestiunea zilei..

happy atunci
un tango,ceva?
http://www.youtube.com/watch?v=dBHhSVJ_S6A&feature=related
precizilla
Postat pe 19 Iulie 2011 22:49
preci .. cat imi place tangoul asta
cu Al Pacino
cricat
Postat pe 19 Iulie 2011 22:55
dap...

http://www.youtube.com/watch?v=J7VxeRh8Z84&feature=related
zambil
Postat pe 19 Iulie 2011 22:59
asa se dansa cand mama avea trei ani ? ...
cricat
Postat pe 19 Iulie 2011 23:02
asa-mi faceam eu rost de gagici pe la baluri, cricano... erau moarte dupa mine.. he,he,he....
zambil
Postat pe 19 Iulie 2011 23:04
dragoste cu nabadai
'aleee - 'op!
dialog:
- 're-ai a dreaq de patzachina,da jartelu'!
- nu vreau,bre! bate-ma ,omoara-ma!
- ba sa vrei,ca sterg podelele cu tine si p'orma te omor!
- vrei tu? sa moara je?
- treci incoa'...
-
precizilla
Postat pe 19 Iulie 2011 23:07
corect, moarte dupa tine ... pai cine se mai ridica dupa un astfel de dans?
cricat
Postat pe 19 Iulie 2011 23:08
bre, macar eram salon si adunam in urma mea...
zambil
Postat pe 19 Iulie 2011 23:12
iote-i si pa copilasii lu' iasomia...
trecura de la gramatica la tangoaie...

la cestiune

am citit un articol de-al lu' plesu(se stie ca-l ador)era despre iubire si idolatrie,nu-l pusei acilea,il pastrez pt mine,cine vrea sa-l citeasca l-o gasii,nu-i problema...

gasii ala se scrie cu un i sau cu doi?
bre zambilu',taicutzu... uite ca ma complexasi ,nu mai stiu sa scriu neam,dadu inhibitia in mine....

salut voios si racoare...mes omages,mes enfants d-ala...
iasomia
Postat pe 20 Iulie 2011 17:05
sal'tare si tie,iaso
din cauza la canicula confundai toapicul cu groapa cu nisip,d'aia-mi vazusi galetutele si lopatelele mele p'acilea...

dai o bomboana? o inghetata? un suc de morcovi?
precizilla
Postat pe 20 Iulie 2011 23:08
las' ca dau eu un video, la chestiunea de azi... sufletele nevricoase sa se abtina...

http://www.youtube.com/watch?v=ptH1AMUVro4

intamplarea a facut prima pagina prin presa de pretutindeni... acuma, intrebarile:

e bine-n viata sa-ti asumi riscuri numa' pt ca si altii au facut la fel inaintea ta (spirit de turma)?...
e bine sa filmezi o intamplare dramatica in loc sa dai o mana de ajutor?.. dar oare era posibila o mana de ajutor, in situatia data?...
e bine sa expui riscului o-ntrega familie, atunci cand macar doi membri s-ar fi putut salva?...
din film se vede ca cel care-a pecetluit soarta a cinci persoane era si cel mai in varsta (capul de familie?)... e bine ca-n situatii limita s-asculti sfatul celui mai batran?...

parerea mea?...greu de spus ce-as fi facut eu intr-o astfel de situatie - din fata calculatorului s-ar putea sa nu emit o judecata corecta...
zambil
Postat pe 21 Iulie 2011 10:17
habar n-am ce-as fi facut! cu siguranta n-as fi filmat
si nici batranetea nu-mi inspira nimic, asa, in general!
zambila
Postat pe 21 Iulie 2011 10:27
ooof, m-ai terminat cu filmuletu asta
ce m-a socat e lumea care statea extrem de pasiva, parca urmareau toti un spectacol...
ce-as fi facut eu? ca parinte, ca mama, as fi incercat, as fi insistat, nah...sa se salveze copiii
cu siguranta, asta mi-ar fi fost singurul gand, sa ma asigur ca copii mei sunt in in afara oricarui risc. in general, asta e primul gand care iti zbarnaie in cap, copiii...totul pentru copii...sa traiasca ei...sa fie in siguranta...chestia e atavica, clar
ce s-ar fi intamplat pe urma cu mine, ar fi fost neesential
michelle_
Postat pe 21 Iulie 2011 10:41
suntem atat de bombardati cu tot felul de orori, de drame incat ajungem sa ne uitam la astfel de imagini oarecum calmi,fara trairi...
depinde in ce stare esti in ziua respectiva,te apuca tristetea si alta nu...da' iti revii repede,deh...

batranu'?s-a gandit ca impreuna vor fi mai puternici,sau ca daca tot se duc, sa se duca toti o data.
ce as fi facut?as fi urlat ca nebuna pe margini,m-as fi crizat rau de tot,as fi incercat sa ajut.

si la noi a fost un caz zilele trecute,el capul familiei vine de la o mina de pe un oarecare continent,iese la un gratar cu familia,da' lasa acasa fetitza de cativa anisori in grija bunicilor(slava cerului!),se imbata ca un porc ,isi suie restul familiei in masina(sotia si baiatul) si in loc s-o ia spre drum, accelereaza spre apa,sotia sare din masina in timpul mersului,baiatul reuseste sa iasa prin geam,soferul moare sub masina intoarsa de-acu' cu roatele in sus....

o sa depaseasca ei socul vreodata?mama si copilul? nu se stie,eu cred ca nu...

zambila..

pacat,de asta nu scapa nimeni,de batranete vreau sa zic...nu se stie ce rol vom juca si noi in viatza copiilor nostri...c-om fi ingeri,c-om fi draci,nu se stie ca pamantul...

iasomia
Postat pe 21 Iulie 2011 10:46
nu conteaza cum mori, conteaza cum traiesti...
ufishor
Postat pe 21 Iulie 2011 10:51
ufule...

conteaza maica si cum mori,ai mei au murit f greu,erau tineri si vroiau sa traiasca,la sfarsit nu mai erau decat niste maini de oase,dupa cate chinuri! dupa cate dureri!cum sa nu conteze?

o... ba da....
iasomia
Postat pe 21 Iulie 2011 10:56
iasomia, ce am vrut eu sa spun e faptul ca, din punctul meu de vedere, nu conteaza ce varsta ai!
eu ii respect pe toti, indiferent ca au 6 sau 60 de ani.
asa cum exista copii minunati, exista si batrani care au trait degeaba....asta e pacat! ca experienta nu i-a invatat nimic! si-s multi
zambila
Postat pe 21 Iulie 2011 10:58
e clar ca persoana mai in varsta, in situatia din video ala, n-a gandit corect - cel putin din punctul de vedere al celor doi c-are-ar fi avut timp sa se salveze... dar aici cred c-a functionat simtul de familie, grija fata de toti membrii... intr-ajutorarea intr-o situatie in care sistemul asta nu putea sa functioneze... de ce am eu insa impresia ca deciziile pe baze strict afective de obicei sfarsesc prost?...

zambilo, e bine ca n-ai prejudecati cand e vorba de varsta... asta sigur o sa te-ajute mai tarziu, cand sigur vei tine cont si de parerea celor mai tineri ca tine...
zambil
Postat pe 21 Iulie 2011 11:09
nu, n-am prejudecati!
sau am??
zambila
Postat pe 21 Iulie 2011 11:32
"Retelele de socializare, camp de lupta pentru SUA: Pentagonul vrea sa opreasca propaganda pe Twitter si Facebook"

asa si?sub umbrela asta ce mai cenzuram? la ce mai dam delete?

eu zic ca deja a inceput,sunt retele muuult mai mici care pun pumnu' in gura...

zambilutza

iti dai tu seama pe parcurs.

pt amatorii de teatru:
in seara asta pe tvr international,la ora 22 avem" efectul razelor gamma asupra anemonelor",astia mici dati buzna,o sa va placa.
iasomia
Postat pe 21 Iulie 2011 16:27
apropos..

ati vazut pe prima pagina in vreun ziar ca fetele noastre au luat aurul la CE de spada?
eu nu.

mare tam-tam la tv a murit parintele arsenie papacioc,mai sa nu stiu cine este,si totusi mi-a placut ce zicea batranu':

dati-mi mie tineretea voastra daca nu stiti ce sa faceti cu ea

sau

Trebuie s� �tii s� mori �i s� �nviezi �n fiecare zi. Pentru c� via�� �nseamn� moarte continu�

eteeeee na! ca ma lua asa o pofta de viatza,ia sa bag ceva,ca astia batrani dupa ce se satura de viatza, iti dau la geoale...vazurati personaju' in filmu' lu' zambilu',da' bre...sunt macabra,da' asa e viatza...

http://www.youtube.com/watch?v=KBM7jeheEMs
iasomia
Postat pe 21 Iulie 2011 16:46
o bag la mine,asa bine m-am odihnit pe ea,cu nessu'-n nas...

http://www.youtube.com/watch?v=dAuHAdsMZnQ&feature=related

abia astept sa vina vacantza sa zac nitel,sa ma doara-n pix de toate,ehhh....da' este imposibil sa nu ma apuce pe mine altele,deh...

te pui cu muierile?
iasomia
Postat pe 21 Iulie 2011 17:31
deci grecu' mai lua o gura de aer, carevasazica... nenica, e bine ca tu, ca tara, sa-mprumuti ca nebuna si p-orma sa te doara-n pipoashca, la o adica... n-ar fi prima data, da' nu crez ca europeanu' harnic duse mana la buzunar doar din compasiune... pan tarile astea dubioase o gramada de barosani au interese obscure, si-nca d-alea mari...

desigur, nu barosanu' duce-acuma mana la buzunar, ci paulimea harnica...
zambil
Postat pe 22 Iulie 2011 10:55
oricum ,poate fi destul de frustrant,unii sa se chinuie de parca ar fi omorat-o pe muma-sa,si altii sa fie ajutati la greu..
pt unii muma,pt altii ciuma,cum s-ar zice..normal ca sunt fel de fel de interese,da' orisicat...

ehh,
cica grecu' e-n zona euro,haida deh...
iasomia
Postat pe 22 Iulie 2011 11:01
dap, e frustrant, da' gasira barosanii cum sa-i abureasca pe paulistii harnici - daca nu le dam la greci, vine criza pe noi la greu, somaj, inflatie, stransu' curelei in juru' taliei sau al gatului, etc... plus c-ar fi cam nasol ca tu hansel si gretel sa pleci la bronzat pe insule si sa se uite palicaru' urat la tine sa sa scuipe-n tzatziki...
zambil
Postat pe 22 Iulie 2011 11:10
prapad in norvegia, neneaca... stiti voi bancu' ala cu aliosa care-a rezistat eroic la bombe, si-a fost schilodit de neamtzu nervos cu cheia franceza?... asa si-acilea - daca la bomba murira numa vreo sapte, un nene nervos a terminat cu mitraliera inca vreo 70 de insi... mor de invidie criminalii aia din liceele americane...
zambil
Postat pe 23 Iulie 2011 10:42
ehe , nene.............e lumea plina de psihopati
jeanette40
Postat pe 23 Iulie 2011 10:55
asa a fost dintotdeauna, jane... numa mijloacele de exprimare au evoluat... e drept ca acum ai si de unde macelari, suntem 6 miliarde...
zambil
Postat pe 23 Iulie 2011 10:59
am facut eforturi astazi ca sa nu ma indispun,norvegia,amy& comp.

da' se pare ca am reusit.

tot inainte,dragi tovarasi si pretini...
la vita e bella.
iasomia
Postat pe 23 Iulie 2011 22:45
cautand voci romanesti pierdute, dadui peste asta...

http://www.youtube.com/watch?v=GoRa8pLbDA4&feature=related

impotriva indispozitiilor de tot felu', mami...
zambil
Postat pe 24 Iulie 2011 10:28

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
laptic 1 De la: Alexandra_Dinu_1 1 Decembrie 2013 08:55
Anunt pentru apartinatori de cartela vodafone valabila! 18 De la: quasaria 9 Iunie 2010 22:05
despre ce vorbim? 13 De la: tutankhamon 10 Octombrie 2009 03:25
problema 9 De la: garbo_455882 5 Noiembrie 2016 07:25
Greu cu dragostea asta.. 18 De la: garbo_407018 30 Ianuarie 2016 19:20
Setari Cookie-uri