oo da.... parca-l vaz cum se mai certa el cu vantu' ala... romani talentati,mami... ma uitam la norvegieni,dadura imagini proaspete de dimineata,sunt in stare de soc,si cum sa nu fie? nu de alta, da' politistii lor nici nu purtau arma,atat de pasnici sunt ..lasa ca o sa poarte de-acu'.mai dadura una buna,spuneau ca sunt oarecum usurati ca nebunu' e de-al lor,adica un fel de"bun-rau prostu' meu"... |
||
iasomia Postat pe 24 Iulie 2011 10:47 |
||
---|---|---|
fi-miu, care nu-i un impatimit al teatrului, s-a intors cu alte idei de la sibiu, unde l-au tarat neshte amici... ce-a vazut el acolo?... faust, nene.. te-ncurci?... aruncai un ochi si tind sa-i dau dreptate, depinde si cine-i lectureaza pe clasicii astia morti demult... http://www.youtube.com/watch?v=bXU78K6XSwg&feature=related |
||
zambil Postat pe 24 Iulie 2011 11:59 |
||
eu plec sa dau o tura prin herastrau,mami... zi de fete.. a plouat in zori si-mi cere E-ul un pic de natura. pt faustu' ala si talica.... duminica buna la toti. |
||
|
||
iasomia Postat pe 24 Iulie 2011 12:06 |
||
aha.. cremenalu' il mentioneaza pe vlad tepes prin hartiile lui,p-acolo..hai ca mai e un bob zabava si ne scot vinovati si pt masacru' ala.... nope,nu-i mania persecutiei,bre.. in alta dezordine..ma uitai la o profa univ. din state,cica olimpicii romani vin in general din provincie,are si capitala ,da' grosu' acolo e...la tzara,asadar si prin urmare, inca sunt dascali care fac apostolat prin patrie. brava! |
||
iasomia Postat pe 25 Iulie 2011 12:07 |
||
din ciclu' "nu numa' la moldova traiesc fiinte cu aspect de oameni", azi judetu' arges... unde-o fiinta d-asta de zisei si-a violat mama la modu' terminal... din ziare nu reiese cum se numeste avantatu' asta, asa ca originea argeseana-i incerta... ce mai vazui eu azi e ca patriciu se dezice de usl, pe care el o numeste strutzo-camila... admite insa ca liberalii au nevoie de masa de manevra a pesedeului, cu conditia ca pnl sa controleze alianta... ehhh, acilea-i mai greu, ca nici aia nu-s prosti... cele doua partide par un cuplu de homosexuali, in care fiecare vrea ca el sa fie activu'... he,he,he... |
||
zambil Postat pe 26 Iulie 2011 13:22 |
||
da,sunt jalnici... inca mai sper ca o s-apara omu'provindetial. pe ponta il lua dna-ul la intrebari,a avut o reactie sub orice critica,n-are boase,nu are elegantza(si cat speram,si cat speram)nu pune punctu' i unde trebuie,pacat... sunt curioasa ce-o sa faca astia cu inaugurarea lu' national arena,ca argentina ne-a dat-o la cioc.. ia sa-i vedem pe mafiotii din fotbal,strang si ei vrei usa? baga la inaintarea vreun santaj la fifa?ehe,he,he.... |
||
iasomia Postat pe 26 Iulie 2011 16:45 |
||
de samuraiul ala pdl-ist din banat ce ziceti? banatu'i fruncea, nu?? noroc de televiziuni ,ca altfel musamalizau totul nemernicii astia de la guvernare!! la pariu ca nu pateste nimic odrasla portocalie??? jalnici sunt pdlistii astia mami....care nu sunt in stare sa faca nimic bun in romanica!! mii de km de autostrazi au promis.... lapte si miere, etc... si ei doar fura in nestire!! hai ca mai au un an si am scapat de ciume!! |
||
superbus Postat pe 27 Iulie 2011 15:58 |
||
hai las-o draq,ca am scris de trei ori!sa va... asa si pe dincolo... deci: spuneam ca abia astept sa va vad si pe voi fericti ,dand vina pe greaua mostenire,pt ca se stie,asta-i modelul... si mai zic ca suntem exact unde vor baietii destepti de la botoane(de afara!) sa fim,imi este peste putintza sa cred ca suntem atat de i_mbecili,dap! dadu teoria conspiratiei in mine ehe,he,he... superbu' doar atat despre argentina si national arena?cum asa? ai rate,mami?ca tu esti sportist!hai spatele drept,bre... esti in vacantza,ia vezi tu ce face soarele ala.. |
||
iasomia Postat pe 27 Iulie 2011 17:56 |
||
de la 1 august se scumpeste giga de ce vretzi voi IOAAAIII ce bine ca mi-s tzaranca ba nu ...maimutza... nici un gand nu mai am |
||
LILO Postat pe 27 Iulie 2011 18:02 |
||
maimutza.. nu stiu ce e cu tine de un timp incoa',da' crede-ma,nici nu ma intereseaza... |
||
iasomia Postat pe 27 Iulie 2011 18:12 |
||
iasomico, lasa-l mami pe superbu', c-o fi nevorbit si el, saracu'... parca vaz cum asteapta el sa vina uselistii la putere, sa-i plateasca ratele... he,he,he... acuma, nu stiu in care parte din cincinal o sa i le plateasca, ca primii doi ani o sa fie ocupati sa se bata-ntre ei, p-orma doi ani o sa treaca schimband secretarele si soferii pedelisti din administratie, si ce ramane trebe sa manance si gura lor ceva, nu?.... |
||
zambil Postat pe 27 Iulie 2011 18:12 |
||
zambilu'... nu avem pe cine sa votam,mami...daca pana si pe patriciu l-a apucat capu',iti dai seama.... il necajim amandoi pe superbu',sa vezi ce o sa ne bombane,mami.. |
||
iasomia Postat pe 27 Iulie 2011 18:19 |
||
De la: iasomia, la data 2011-07-27 18:12:31maimutza.. te cred.. dar IO tot va iuMbesc pre voi.. iaca si o dedicatie http://www.youtube.com/watch?v=DSW4yryrY9w&feature=related |
||
LILO Postat pe 27 Iulie 2011 18:23 |
||
tara arde si babele se scarpina-n politica...schimbarea se incepe de la nivel individual...nu de la cine pe cine voteaza ...p(i)s wasser |
||
garbo192031 Postat pe 27 Iulie 2011 18:26 |
||
ce e cu tine de un timp incoa' ................................................................................................... ie ie ca traim in romanica de ,,,tot timpul si asta ni se intampla mai devreme sau mai tarziu dar lasa ca nici cu americanii nu ii mai "oabla" trebuta |
||
LILO Postat pe 27 Iulie 2011 18:28 |
||
..draga 031 se vede ca multa amaraciune ai adunat in sufletelultau IO iti spun ashe o zicere...inteleapta lumea este cum este si ca "dansa" suntem noi reciteste ce ai postat si..o sa intelegi |
||
LILO Postat pe 27 Iulie 2011 18:31 |
||
na apoi poate fi si ase cum zasi matale, dar individu' pe care-l creeaza lumea, e un individ cam subtirel(in coloana, v'a sa zica)...amaraciune...nah...indignare...uneori cand vad pe unii........da' na...nu ma bagati in seama.... | ||
garbo192031 Postat pe 27 Iulie 2011 18:41 |
||
Dap, ca Argentina ne-o trase la mufa, era ceva de asteptat. Interesant este ca nu au avut o varianta de rezerva, mai ales ca se oferise Camerunul lui Eto'o sa ia locul pumelor fitzoase. In plus, am inteles ca si Uruguay-ul era liber pe 10 august, si mi-ar fi placut sa il vad pe alde Forlan, Suarez, Cavanni (va mai amintiti de disperarea lui Costi Mocanu in acel 3-3 dintre Steaua si Napoli?)... dar deh, cultura fotbalistica nu ne permite sa vedem decat Messi si Cristiano Ronaldo la orizont.. |
||
anakin Postat pe 27 Iulie 2011 22:44 |
||
Dragii mei, cat am lipsit de aici, am fost insarcinata si am dat nastere unui Bobe minunat. Intelept, cuminte, vesel, blond cu ochi albastri. Stiu ca multi dintre voi va veti bucura pentru noi. Hai va pup. |
||
gianiblue Postat pe 28 Iulie 2011 09:08 |
||
ai nascut un bob..? |
||
roby_cado Postat pe 28 Iulie 2011 09:11 |
||
"..Intelept, cuminte, vesel, blond cu ochi albastri.." eh..,seamana cu "mami lui".. sa-ti traiasca si sa te bucuri de el.. stii ca mai sus glumeam.. |
||
roby_cado Postat pe 28 Iulie 2011 09:23 |
||
giani... urrrraaaaaa! la vita e bella! sa traiti,sa infloriti!sa fii alaturi de el pana la adanci batraneti!... va pupam. maimutza multumesc pt dedicatie. anakinu' ce draq,mami?auzi... cica daca joaca nationala pe data cand era sa fie meciul ,tre' sa se duca in austria pt uruguayu' ala...pe 10 aug sau cand ma-sa pe gheata era? bineinteles ca exista fel de fel de variante,vointza sa fie,ce-ai zice d-un steaua-dinamo sau rapid?sa dea dementii foc la stadion!sa rupa scaunele,hai?asa de inaugurare.. roby e scuzabil,baiatu'....crez ca te-ai zapacit cand ai vazut-o,deh... |
||
iasomia Postat pe 28 Iulie 2011 11:00 |
||
geaneto, asta da, poezia vietii... sa-ti traiasca... bre, pai n-ar fi normal sa inauguram stadionu' national cu bannere gen mue ala sau alalalt?... ca doar trebe sa-ncurajam folcloru', si nu ala de pe vremea lu' mumiile alea de cosbuc sau alecsandri, ci asta urbanu', din zilele noastre... he,he,he... |
||
zambil Postat pe 28 Iulie 2011 11:43 |
||
in vara asta ma duc si eu sa vaz stadionu',auzisi moshule? te fac o miutza?ehe,he,he... da mai mami..uite ce veste buna ne dadu geaneta.... |
||
iasomia Postat pe 28 Iulie 2011 11:48 |
||
revin la interviu' lu' patriciu, care-i bandit da' nu-i baiat prost deloc... ce mai zice el acolo?... pai zice de specula imobiliara din romanica, si-anume ca pretzu' unui apartament mediu, pe metru patrat, ar trebui sa fie un salariu mediu pe economie... adeca cam 300 de euro/m2, sau cam 25000 de euro pe apartament ceausist (varianta trei camere, normal)... care-i pretzu-n vremi de criza la ora actuala?... cam triplu, de unde si masura speculei... si fiindca zisei de criza, ea saracutza e departe de-a-si fi dat sufletu', inca... si nu vorbesc acilea de romanica, noi suntem intr-o criza permanenta de cand ne stim... vorbesc de aia bogatii, nene... creste rata somajului cam peste tot, doar germania ce-si mai permite inca un 6.6%... spania e deja la 20%, fara sa-i socoteasca pe capsunari... deci, strangeti in continuare cureaua si faceti stocuri de courpapier la greu, chit ca n-o sa aveti dupa ce trage apa... |
||
zambil Postat pe 28 Iulie 2011 11:56 |
||
mami.. de cand ne stim spunem ca o sa murim (de data asta nu mai scapam!)de foame,cum ziceau mosii nostri? "cine o scapa iarna asta,om o fi..." in fiecare an ne intra chilotii-n cour de spaima,da' ne descurcam cumva,ba unii inca se descurca f bine,e drept acu',si muncesc in draci... acu' alta cestie imi venii mie in cap. tu obsevi ca aparu geaneta cu asa o veste faina,si le fu imposibil sa lase pt un minunt propria persoana si sa se bucure pt ea?pt geaneta? da' no...poate au felicitat-o-n privat... |
||
iasomia Postat pe 28 Iulie 2011 17:40 |
||
Hai ca-i buna... nu am nici o rata, nu am copii, imi merge foarte bine!! Chiar am castigat in instanta salarii marite pe anumite perioade (sic boc)! Oricum nu traiesc doar din salariu! Nu mai fabulati! Antipatia mea fata de pdl are urmatoarele cauze: 1.politizarea excesiva (in 2009 la alegerea presedintelui am fost intrebati de director cu cine votam si cand i-am zis, au urmat sicane); 2. incompetenta acestora (nici o masura pt stoparea crizei si apoi pt redresarea economiei); 3. caracterul majoritatii pdl-istilor (vezi base, berceanu, videanu, nuti, eba,etc); 4. mituirea si/sau santajarea unor parlamentari din opozitie pt a obtine majoritatea; 5.servilismul fata de udmr. Dar voi ce motive aveti pt simpatia asta exagerata?? Vreo functie calda, de la partid?? |
||
superbus Postat pe 28 Iulie 2011 19:49 |
||
Bravo Giani.... sa fie sanatos!! Dar cine e tatal? Te-ai casatorit? Astept detalii ... |
||
superbus Postat pe 28 Iulie 2011 19:51 |
||
superbule, asa-i! cand a fost greva in invatamant, scoala a primit un telefon de sus, ca, daca, cumva, ne trece prin cap si avem tupeul sa participam la greva, sa fim dati afara, fara menajamente. ni s-au trimis de la minister niste fluturasi, nominal, pe care trebuia sa-i semnam in functie de ce avem de gand sa facem. a venit directoarea si ne-a rugat in genunchi sa nu participam la greva, pt ca, odata cu noi, isi va pierde postul si ea. cat priveste fluturasii aia, nu mai trebuie sa mentionez ca circulau, clar, in ilegalitate. fluturasii se intorceau la minister, of course, unde ni se decidea soarta! | ||
esme Postat pe 28 Iulie 2011 19:55 |
||
astia ar politiza si gainile .... le-ar face membri de partid!! pdl-ului cat mai multe voturi! sunt in stare de orice sa mai castige o tura alegerile!! ! |
||
superbus Postat pe 28 Iulie 2011 20:05 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
ce ne pasa de cei de laga noi,noua sa ne fie bine!bunul crestin... | 19 | De la: luptatoareacurajoasa 3 Mai 2010 23:00 |
vindecare de iubire | 41 | De la: Elle2011 21 Ianuarie 2011 19:30 |
Pritenul meu bisexual | 21 | De la: garbo_413126 22 August 2015 17:22 |
|
||
Oare iubim mai mult pentru ca este interzisa relatia? | 23 | De la: kyra 4 August 2009 19:36 |
ajutati'ma:( | 3 | De la: krystyna17 9 Ianuarie 2012 15:30 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice